ne yapmalıyım ?

Senin ailen de dogru ornek degil ki.. Hadi kardesin geliyo annen diyemiyo mu kizim gitme onlar yeni evli diye.

2 haftalık evli insanın evinde sırf keyiften yatıya kalınırmı. bi kişide çıkıp uyarmıyomu. eşin pembesu gibi tepki göstermedimi hiç
Kız kardeşim bana çok düşkündü baya bi ağlamıştı evlendiğim zaman eşim hiç bir zaman problem etmedi şükür benden daha çok değer veriyor kardeşlerime aileme:nazar: Bana çok bir sıkıntısı olmadı gelip evimi temizleyip ders çalışıyordu. Yeni evlendiğimiz için ben sorun yapıyordum hiçte diyemedim evliyiz kızım gitsene evine diye:KK45: evlendiği zaman misilleme yapacağım bende:KK53:

Siz kadının balkondan tırmanıp gizlice girdiği kısmı kaçırdınız galiba
Anahtarı olmaması bile kadını durduramamış.

Balkondan mı tırmanmış of konu sahibi çok özür dilerim ama çok komik . Tirajikomik. Offf :D

Siz kadının balkondan tırmanıp gizlice girdiği kısmı kaçırdınız galiba
Anahtarı olmaması bile kadını durduramamış.

Fırsat bulamıyor kısmına onu da katmıstım aslinda. Kapı açıksa anahtar varsa fırsat bulup giriyor, yoksa giremiyor camdan bakıp gidiyor. Bu kadın hasta ve tedavi olmasi gerek. Eger tedavi olmaya baslarsa pembesunun da sinirleri yatısacaktır eminim

pembesu pembesu yakında çocuk düşünüyorsunuz sanırım kv de mi bakacak?? Kesin mi??
Ben eşini tebrik ederim :KK9:
Senin arkanda durması süper belli ki gerçekten seviyor.
Ama hersey dort dörtlük olmuyor bazen anneside böyle malesef.
Sizin is inada binmiş.. baska bişey değil..
Ama eninde sonunda kv bakcak ben kendi elimle anahtarimi vericem diyorsan bu kadar kıyamete gerek yok bence.

Alarm vs demissiniz iyi fikir dinsizin hakkindan imansiz rezil olacak ama..
Çok geçmeden gel çocuğuma bak diyeceksen tartışma bence..
Kapini pencereni kitle nasıl girecekki??

Inat uğruna sinirlerin tepene çıkıyor kocana yersiz bagiriyorsun haketmiyor sonuçta sevginizi 3.kişiler için yipratmayin..
Inşallah tez zamanda huzura kavuşur yuvaniz :KK200:

Yani olanlar zaten yanlış da

Eve yatıya gelmek çok farklı, gizli gizli eve girmek çok farklı.

Konu sahibinin kv si hasta diye belirttim zaten uzağa giderlerse yatıya kalmak gibi daha büyük sorunları olabiliceği ihtimali söyledim

Bu konuda mesela kesinlikle objektifim.
Ben sizin yerinizde olsaydım eşimi düşünürdüm empati yapardım bu kadarına müsaade etmezdim.
Aynısını görümceniz yada kayınbiraderiniz yapsa kızardınız rahatsız olurdunuz. Eşiniz de rahatsız olabilir. Ki haklı da.
Dengeli ve ayarında olmalı. Elbette iki aileye de gidilsin gelinsin ama aşırıya da kaçmamak lazım. Anahtar hele vermem yani kendi anneme de..
Ben nasıl kendi evimde rahat olmak istiyorsam eşim de ister. Ve iki taraf da ailesiyle dengeyi sağlamalı uzun süren yatılı kalmalar zırt pırt gelmeler insanın en rahat olduğu yerde rahatsız olmasına neden oluyor. Eşlerden biri de diğerine rahatsızlık vermemeli.
Sizin aileniz abartmış yani siz de eşiniz için biraz daha dengeli olabilirdiniz bence.

Çok abarttılar hem de şükür atlattık o dönemleri:dondurma: Eşimi tanımadan hakkında hüküm vermenizde ilginç. Ben eşimden daha çok rahatsız oldum eşim müsaade etmedi, uyarma özlüyor geliyor sorun yapmıyorum ben kardeşim o da sonuçta sessiz yer ders çalışıyor karışma diye diye susturdu beni. Hatta alt katlarına taşınma konusunda da yine eşim ikna etti. Akşam 7 de evde oluyorduk ben evliliğe çok adapte olamadığım için yemek yedikten hemen sonra uyuyorduk kardeşim de ders çalışıyordu. Çok büyük sorun olmadı yani. Eş ile de alakalı, tabi bu anlatıklarımın konu sahibiyle alakası yok kimse üstüne alınmasın gizli gizli eve girmekle bu çok farklı. Uzak olursa bahane üretip kalması gibi ekstra bi durum da çıkabilir ortaya diye belirttim. Anahtar bırakma mevzusu da göreceli kararınıza saygı duyuyorum, ben içim rahat bir şekilde aileme bırakıyorum anahtarımı:kahve:

eşimde annesine pembeninde babasına söz verdim kızınızı üzmicem diye o nolacak anne hiç düşünüyor musun bu kadar mı zor eline koluna gözüne sahip çıkmak demiş. oda ben eskiden yaptıgım hataların farkındayım hiç birini yapmıyorum bu kadarına da siz müsamma gösterebilirsiniz ortada hiç bişey yok bu kadar büyütecek kendime engel olamıyorum demiş.
eşimde bugüne kadar bende öyle düşünüyordum ama artık camlardan giriyorsun bu normal birinin yapacagı bişey değil istiyorsan seni doktora götüreyim demiş istemez ben deli değilim diye terslemiş.

eşimde yarın heen satılık yazarız bi kaç koli yaparız o zaman biraz biraz korkar dedi.
daha da elimden bişey gelmiyor döveyim mi kadını ne yapayım dedi..

Fırsat bulamıyor kısmına onu da katmıstım aslinda. Kapı açıksa anahtar varsa fırsat bulup giriyor, yoksa giremiyor camdan bakıp gidiyor. Bu kadın hasta ve tedavi olmasi gerek. Eger tedavi olmaya baslarsa pembesunun da sinirleri yatısacaktır eminim

Kayınvalidesi tedaviye de yanaşmıyor. Klasik ben deli değilim diyenlerden o da.

Bence kadın ileri derece obsesif. O eve girmezse kötü şeyler olacağını falan düşünüyor sanırım. Zaten dile de getirmiş konu sahibi bahsetmişti. Çok ileri derece ama hani bizim aman ütüyü açık mı bıraktım hallerimizden öte. Ya balkondan girmek nedir benim sinirim bozuldu. Kadını o halde düşünüyorum bir gülme geliyor.

45 yaşında, takıntılı bir insan zaten tedaviyi kabul etmeyi deliligi kabul etmek olarak görür, bu cok acayip bir sey degil ki. Hele ki türkiye sartlarında psikolojik destek dediğiniz an sanki küfredilmis gibi ters tepki veriyorlar.

Kayınvalideyi tedaviye ikna yolunu da uzman göstericek. Pembesu en iyilerinden bi cift terapisi ayarlasın, bakalım durum ne getirecek.

Ama su durumda kv muhakkak tedavi olması lazım.

45 yaşında, takıntılı bir insan zaten tedaviyi kabul etmeyi deliligi kabul etmek olarak görür, bu cok acayip bir sey degil ki. Hele ki türkiye sartlarında psikolojik destek dediğiniz an sanki küfredilmis gibi ters tepki veriyorlar.

Kayınvalideyi tedaviye ikna yolunu da uzman göstericek. Pembesu en iyilerinden bi cift terapisi ayarlasın, bakalım durum ne getirecek.

Ama su durumda kv muhakkak tedavi olması lazım.

İnşallah dediğiniz gibi uzman biri daha parlak bir fikir vereiblir. Ama tedavi olmak istemeyen birisini çok zor götürürler. Hatta etrafa rezil bile olurlar. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Bence kadın ileri derece obsesif. O eve girmezse kötü şeyler olacağını falan düşünüyor sanırım. Zaten dile de getirmiş konu sahibi bahsetmişti. Çok ileri derece ama hani bizim aman ütüyü açık mı bıraktım hallerimizden öte. Ya balkondan girmek nedir benim sinirim bozuldu. Kadını o halde düşünüyorum bir gülme geliyor.

Yok kesinlikle takıntılı. Baya da ileri derecede. Küçük oğlu balkonda nöbet mi ne tutuyormuş. Ona da acıdım ben. Sonuçta konu sahibinin eşi de okumuş mühendis olmuş adam. Annesine acımıyorsa kardeşine de mi acımıyor. Toptan bir terapi gerekiyor bence bunlara.

Sevgili pembesu pembesu eşinizin ve sizin durumun burada boşan, kendini kurtar diye kendimizi yırttığımız kadınlardan tek farkı dayak, şiddet vs. olmaması. Bilmem anlatabildim mi ama yani hani kaynana eziyeti çeken, kocadan şiddet gören kadınlardan bir farkınız yok demek istiyorum. Size de inanılmaz bir duygusal şiddet uygulanıyor ki bence bu da çok kötü. Eşinizin yaptığı tamamen annesinin yaptıklarını normalleştirmek. Ayrıca işi hele de sevdiğiniz mesleği bırakıp evde kaynana nöbeti tutmak ne demek şaka gibi !

Bu konuda yapabileceğiniz tek şey boşanmak. Ki siz de bu kararı vermişssiniz zaten. Kayınvalideniz manyak ama eşiniz de normal değil geceleri rahat ederiz ne demek ya hu !

İnşallah dediğiniz gibi uzman biri daha parlak bir fikir vereiblir. Ama tedavi olmak istemeyen birisini çok zor götürürler. Hatta etrafa rezil bile olurlar. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Onun bam telini bulabilmek önemli olan. Gerekirse sadece konusacak deyip götürmek ve ilaclari da vitamin diye yutturmak.. bilmiyorum isinde iyi bir uzman daha iyi yönlendirir, eminim onlar bu tarz durumlarla cok karşılaşıyorlardır.

Ya bir tek ben inanmıyorum bu kadının hasta olduğuna!
Kadın numara yapıyor,hastalık bahanesine sığınıyor.
O gözlemeler bile ne kadar numaracı olduğunun göstergesi!
3 saat önce kırılıp dökülmüş,herşey. Hiç bir şey yokmuş gibi peynirli gözlemeler yapıp kapıya bırakmalar,yavruğum hitabı öyle yapmacık ki...
Bu kadının amacı belli. Kendi kocası olmadığı için evin erkeklerini yönetme ve yönlendirme hakkını kaybetmemek. Bunu da pembeye alıştırıp olayı normalleştirmek.
Olay ev,balkon,fön,ocak değil.
Kadın evliliğin içinde olmak istiyor işte!
He doktora gideceklerse gitsin tabii.
Doktor iki hap verir,biraz sakinleştirir,biraz mantıklı düşünür tamam.
Ama kadının niyeti kötü,beyin nakli mi yapalım kalp mi?
Gencecik bir çiftin yuvası yıkılıyor ayol oğlu perişan olacak sözüm ona(ki hiç sanmıyorum) insan tamam ya bana uzak Allaha yakın demez mi?
Çok karışık yazdım biliyorum.
Ama o kadının hiç bir iyi niyetine ve oğlunun sevgisine inanmıyorum.
İnanmayacağım da!
Hele ki pembe bu kadar mahvolmuş,yarın taşınsalar da kadın kapıdan da geçmese de kızcağızın içinde çok büyük yaralar kalacak!
Ne hakla bunları yaşatıyorlar bu kıza yav!!!!

3 saat önce kırılıp dökülmüş,herşey. Hiç bir şey yokmuş gibi peynirli gözlemeler yapıp kapıya bırakmalar,yavruğum hitabı öyle yapmacık ki...
Bu kadının amacı belli. Kendi kocası olmadığı için evin erkeklerini yönetme ve yönlendirme hakkını kaybetmemek. Bunu da pembeye alıştırıp olayı normalleştirmek.
Gencecik bir çiftin yuvası yıkılıyor ayol oğlu perişan olacak sözüm ona(ki hiç sanmıyorum) insan tamam ya bana uzak Allaha yakın demez mi?
İnanmayacağım da!
Hele ki pembe bu kadar mahvolmuş,yarın taşınsalar da kadın kapıdan da geçmese de kızcağızın içinde çok büyük yaralar kalacak!

Kocası da çok sakin karşılıyor olanları o da garip. Elbirliğiyle delirtecekler kızı.

İnanmayacağım da!

Emek emek kurdum ben bu evi yok olmasından korkuyorum demesi bile dediğiniz gibi kötü niyetini gösteriyor.
Gayet bilinçli bir cümle o.
Bu ev benim, ben oturdum, ben kurdum, ben yaptım sen geldin hazıra kondun sanıyorsan yanılıyorsun. O ev benim demek eve girmesi. Evin kendinin olduğunu da ispatlıyor.
Hiç masum hiç zavallı bir kadın değil.
Oğlunun da damarına damarına yürüyor ki adam hala sen abartıyorsun giriversin canım ne olacak diyor. Resmen parmakta oynatacak her yolu deniyor.

kızlar müdürümle konuştum ben istifanı kabul etmiyorum ücretsiz izne çık ne zaman istiyorsan dön dedi :(
ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

yazdıklarınızı okuyorum ama inanın diyecek bişeyim yok hiç halimde yok çünkü neyin en doğrusu olduğuna karar veremiyorum şuan.

yukarıda bi arkadaşın dediği gibi psikolojik şiddet görüyorum gibi geliyor çoğu zaman.bazen de yaşadıklarını sen büyütüyorsun diyorum.

inanın öyle zor bi ayrımdayım ki hangi tarafı seçersem seçeyim acayip mutsuz olacağım..
tam herşeyim bitti artık hayatı yaşama vakti derken bunların başıma gelmesine inanamıyorum..

kızlar müdürümle konuştum ben istifanı kabul etmiyorum ücretsiz izne çık ne zaman istiyorsan dön dedi :KK43:
ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

yazdıklarınızı okuyorum ama inanın diyecek bişeyim yok hiç halimde yok çünkü neyin en doğrusu olduğuna karar veremiyorum şuan.

yukarıda bi arkadaşın dediği gibi psikolojik şiddet görüyorum gibi geliyor çoğu zaman.bazen de yaşadıklarını sen büyütüyorsun diyorum.

inanın öyle zor bi ayrımdayım ki hangi tarafı seçersem seçeyim acayip mutsuz olacağım..
tam herşeyim bitti artık hayatı yaşama vakti derken bunların başıma gelmesine inanamıyorum..
İyi bari şanslıymışsın ki böyle müdür her yerde,her zaman bulunmaz...

Pembesu sen hayata manyak kaynana vre pasif koca çekmeye gelmedin.
Kaç kurtar kendini.
Kaynanan iyi niyetli gibi görünen sinsinin şark kurnazının bayrak taşıyanı.
Eşin de pasifin, pısırığın önde gideni. Yaşasın anasıyla mutlu mesut.
Hayatın boyunca bunları çekme. Millet kötü kocaya alıştığından seninki yanında sanıyor. O iş öyle değil.
Aç gözünü kurtar kendini şu manyaklardan.

İyi bari şanslıymışsın ki böyle müdür her yerde,her zaman bulunmaz...

sordu bizim yapabileceğimiz bişey var mı diye bende yok dedim.
sorun ne dedi eşimin annesi dedim kısaca..babası olmadığı için eşinin arada kalması çok normal ikinizide seçemez bi erkek olarak bende olsam seçemem dedi.
eşinin seviyorsan eğer o da seni seviyorsa bazı şeyleri görmezden geleceksin hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil dedi..

tabi adama kadın eve giriyor balkonlardan sapık gibi diyemedim teşekkür ettim çıktım.

Back
X