- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
kv yok zaten evde eşim görüpte iyice gaza gelmeyeyim diye yollamış annesini köyde ev yaptırıyormuş bana ısrarla kardeşim evlensin o gider kardeşleriyle köye yeni ev yapılıyor orada kalırlar biraz daha sabret diyor. ama inanasım gelmiyor.
çocugumuz olsaydı kesinlikle ona bırakmyacaktık eşimde söz vermişti eğer çalışmaya devam edersen bakıcı tutcaz annem bakıcıyla oturur diyordu yada işten çık sen bak o baksın diye diretmem artık diyordu..
fakat torun oldugu için çok sever bu seferde onu bahane edip sürekli bizde takılır falan diyor. ee git de diyemezsin napcaz diyor..
aman ne bileyim belki bunların da zamanı var diye beni geçiştiyiordu.
kendisi teklif etti böyle bişeyi ama hiç bi etkisi olacağını düşünmüyorum ben :/ kendi anne babam bile bana hatalısın derken başka kim bana iyi gelebilir..
Yahu pembesu niye düşünmüyorsun. Kac kisi var bu sekilde orta yolu bulan ya da dogrusunu kesfeden.
Ya kusura bakma ama cidden esinin senin pesinden kosmasıni mi istiyorsun artık? Hani ben gideyim o kolumdan tutsun, naayır nolamaz gidemezsin desin mi istiyorsun? Neden kaybediyorsun böyle karşılıklı bir sevgiyi? Bi kadının hastalıklı hali yüzünden biye bu raddeyr geliyorsunuz?
Gidin cift terapisine bi de uzman söylesin annesinin hasta oldugunu tedavi olmasi gerektigini. Esiniz de annesine rest ceksin tedavi olmasi için. Uzman sizin de hatali düşündüğünüz seyleri söyler siz de onlari farkedersiniz bisekilde kurtarırsınz evliliginizi.