ne yapmalıyım ?

kv yok zaten evde eşim görüpte iyice gaza gelmeyeyim diye yollamış annesini köyde ev yaptırıyormuş bana ısrarla kardeşim evlensin o gider kardeşleriyle köye yeni ev yapılıyor orada kalırlar biraz daha sabret diyor. ama inanasım gelmiyor.

çocugumuz olsaydı kesinlikle ona bırakmyacaktık eşimde söz vermişti eğer çalışmaya devam edersen bakıcı tutcaz annem bakıcıyla oturur diyordu yada işten çık sen bak o baksın diye diretmem artık diyordu..
fakat torun oldugu için çok sever bu seferde onu bahane edip sürekli bizde takılır falan diyor. ee git de diyemezsin napcaz diyor..
aman ne bileyim belki bunların da zamanı var diye beni geçiştiyiordu.

kendisi teklif etti böyle bişeyi ama hiç bi etkisi olacağını düşünmüyorum ben :/ kendi anne babam bile bana hatalısın derken başka kim bana iyi gelebilir..

Yahu pembesu niye düşünmüyorsun. Kac kisi var bu sekilde orta yolu bulan ya da dogrusunu kesfeden.

Ya kusura bakma ama cidden esinin senin pesinden kosmasıni mi istiyorsun artık? Hani ben gideyim o kolumdan tutsun, naayır nolamaz gidemezsin desin mi istiyorsun? Neden kaybediyorsun böyle karşılıklı bir sevgiyi? Bi kadının hastalıklı hali yüzünden biye bu raddeyr geliyorsunuz?

Gidin cift terapisine bi de uzman söylesin annesinin hasta oldugunu tedavi olmasi gerektigini. Esiniz de annesine rest ceksin tedavi olmasi için. Uzman sizin de hatali düşündüğünüz seyleri söyler siz de onlari farkedersiniz bisekilde kurtarırsınz evliliginizi.

Çok merak ediyorum kadın bütün apartmandaki evlere de giriyor mu acaba? Onlar da ütüyü fite bırakmış olabilir.

orta katta ki daireye de giriyor hergün normalde amca yaşıyor o dairede ama senede 3 ay geliyorlar yurtdıısında yasadıkları için..
ona da giriyor. hiç aksatmaz önce ona sonra bizimkine istisnasız her sabah..
bi kere merakımdan bende girdim evde koltuklar örtülü perdeler kapalı napıyorsun dedim tuvaletlere bakıyor boru mu patlamış alttan üsten pislik akabilr küf olabilir vs vs her zaman bi açıklaması var yani.

bazen bende inanmıyorum samimiyetine ama bazen de kızı gibi bağrına basıp insan nasıl böyle rol yapar ya bu kadın beni gerçekten seviyor diyorum.
hangisi gerçek onu inan hala bilmiyorum. biraz benim karakterimi kullanıyorlarmış gibi hissediyorum eşimde anneside biliyor ki pembesuya bi sarıl ağla elindekini al..
kv aradı 2 kere ikisinide açmadım ne diyecekti bilmiyorum ama nedense hala içimden bi ses ayrılırsak çok üzülürmüş gibi geliyor.
hadi diyelim ayrılıktık eve artık rataça girip çıkıyor ee eşim mutsuz kim ister oğlunun mutsuz olmasını annesi ona kadınlık mı yapacak..

zaten benim bu ilişkiyi bitirme noktasına gelmemdeki tek nokta eşimin ısrarı.
tam tersi bi durum olsaydı ben 1 dakika durmaz o evden çıkar giderdim.
isterse kimsesi olmasın umrumda olmazdı. bu benim aileme kızgınlıgımdan olabilir onuda bilmiyorum.
eşimle annesi hiç ayrılmamış ve eşim üni okurken babası evde yatar annesi çalışırmış kvnin yaptıgı fedakarlıkların onda birini benim ailem bana yapmadı bu yüzden aralarında ki saçma şeyi anlayamıyorum..

dediğim gibi kvden çok eşime kızgınım.
45 yaşında kadını uyara uyara bu kıvama getirdim buna bile şükrediyordum o yüzden sorun eşimde bence.

daha önce bi konu açmıştım bi insan birini hep çok sevip hemde nefret edebilir mi diye.. ben kv ye öyleyim ayın 25 günü çok seviyorum kalan 5 gün öldüresim geliyor. bu normal değil.
Asıl suç esinde zaten.. benim annem çalışan kadındı iş seyahati falan onsuz kaldığım oldu eşimin ailesinden ayrıldığı hiç olmadı. Kayınvalide eşyaları çıkarken ağlamış falan biraz abartacak oldu. Esim abartma sanki ölüme gidiyorum dedi ağlamasına sinirlendi bir daha da yapmadı onu. Esin bu kadar aman napalim o da öyle biri kabul te demese bu kadar büyümezdi bu sorunlar. Esin hala aman napalim diyor ondan bu hala gldi. Annesi de yuva yıkmak istemiyor güya ağlıyor ama inat da ediyor. Bu mantıklı mı? Bana normal gelmiyor oğluna uzulmus gibi yapacak mutlaka ama sanmıyorum ben sevdiğimi yada üzüldüğünü... sadece uyanık biri ve oğluna mazlum gorunmek için o aglamalar gerçekten uzulse kendine hakim olur sapıklık yapmaz oyle. Kocan da evliliğin devam etmesini tek başına snin omzuna yuklemezdi kndi d cabaalrdi. Ama o kolayı bulmuş sen idare et biz annemle taviz vermeyelim. İkisine de inanma

Yahu pembesu niye düşünmüyorsun. Kac kisi var bu sekilde orta yolu bulan ya da dogrusunu kesfeden.

Ya kusura bakma ama cidden esinin senin pesinden kosmasıni mi istiyorsun artık? Hani ben gideyim o kolumdan tutsun, naayır nolamaz gidemezsin desin mi istiyorsun? Neden kaybediyorsun böyle karşılıklı bir sevgiyi? Bi kadının hastalıklı hali yüzünden biye bu raddeyr geliyorsunuz?

Gidin cift terapisine bi de uzman söylesin annesinin hasta oldugunu tedavi olmasi gerektigini. Esiniz de annesine rest ceksin tedavi olmasi için. Uzman sizin de hatali düşündüğünüz seyleri söyler siz de onlari farkedersiniz bisekilde kurtarırsınz evliliginizi.

evet bi kaç kişi daha söyledi gidin diye ama bilmiyorum ki etkisi olur mu.
eşim deneyelim ne çıkar diyor :/
normalde böyle şeyleri saçma bulur ama kendi teklif etti bu sefer.
olabilir aslında ama tükürdüğümü yalamak gibi geliyor şu saatten sonra attıgım her adım :(

olabilir aslında ama tükürdüğümü yalamak gibi geliyor şu saatten sonra attıgım her adım :KK43:

Tükürdüğümü yalamak diye düşünme.
Ama eşine de ki, eğer terapistten sonuç alamazsak boşanacağım. Bu boşanmadan önceki son çabam
Eşin de bilsin, ona göre dinlesin terapisti.

pembesu pembesu esin seni ne zaman gercekten anlayacak sana soyleyeyim mi? Sizin bir kiziniz olur da yillar sonra o evlenir ve kizinizin kayinvalidesi kendi annesinin yaptiginin binde birini sizin kiziniza yaparsa iste o zaman anlar. Benim babam da ablam evlendiginde aynen boyle annemden helallik istemisti :)

pembesu pembesu esin seni ne zaman gercekten anlayacak sana soyleyeyim mi? Sizin bir kiziniz olur da yillar sonra o evlenir ve kizinizin kayinvalidesi kendi annesinin yaptiginin binde birini sizin kiziniza yaparsa iste o zaman anlar. Benim babam da ablam evlendiginde aynen boyle annemden helallik istemisti :)
O saatten sonra anlasa da gecmis olsun ama anneciğinizin hayatının en güzel zamanları gitti.. Ben gelmişim elli yaşıma beni anlasa o saatten sonra ne değişecek giden zaman geri gelmedikten sonra... inşallah pembesunun kocası o kadar geç kalmaz..

olabilir aslında ama tükürdüğümü yalamak gibi geliyor şu saatten sonra attıgım her adım :KK43:

Farkinda mısın dediklerin hep aynı sey "tükürdüğümü yalamak istemiyorum, geri adım atmak istemiyorum, iş inada bindi, dönersem eşim beni görmezden gelecek vs vs.." sen sürekli bi gurur kisvesi altındq hareket ediyorsun. Yapma bunu. Tamam esine tavrını devam ettir ama bu kadar da isten ayrılmam lazım yoksa gemileri yakamam gibi dusuncelere girme. Ne var yani bunda, evlilik iyi gün kötü gün degil mi? Kadın alenen hasta işte, kötü niyet de olabilir belki ama bildigin hasta bu kadın. Ve yaşından dolayı da tedaviyi kabul etmiycek elbette, ben deli miyim diyecek.

Gidin bi uzman esliginde yol haritanızı çıkarın böyle gaza gelerek biseylere kalkısmayın yazık günah ya.

Gidin terapiye halledin güzelce sorunlarınızı sonra da tatilinize cıkarsıniz. Bu kadar çözülmeyecek bir sey yok ki, esiniz sizi seviyor ve çözmeye çalışıyor işte kendince. Höyt o benim anam sen ne diyosun be karı! demiyor ki hemen bosa bu adamı diyelim.

Sakin ol ve biraz sagduyulu davran karar alırken. Yazık etme iliskine

Höyt o benim anam sen ne diyosun be karı! demiyor ki

Dese daha iyi aslında
O zaman pembesu içinde pişmanlık olmadan son verecek evliliğine

Ama bu şekilde hem annesi, hem oğlu pembesunun vicdanına oynuyorlar ve kazanıyorlar.

eşin çok ama çok bencil. uzak bir yere taşınsanız en azından ara sıra bir kaç saat görüp tahammül etmeye çalışırsın ama sana saygı duymayan biriyle bir ömür dip dibe yapamazsın. hele ki ona bebeğini emanet edebileceğini düşünmesi inanılır gibi değil. bunu göremiyor olamaz. yazık ediyor size.

kayınvalidenin boşanmanız durumunda üzülmüş rolü yapacağını ama ilk iş olarak da kendi yapısına uygun bir gelin adayı bulup o çok sevdiği eve yerleştireceğine eminim.

O saatten sonra anlasa da gecmis olsun ama anneciğinizin hayatının en güzel zamanları gitti.. Ben gelmişim elli yaşıma beni anlasa o saatten sonra ne değişecek giden zaman geri gelmedikten sonra... inşallah pembesunun kocası o kadar geç kalmaz..

İste esinin Gercekten bunca cileyi cekmeye deger biri olmasi lazim diye dusunuyorum..

Evlenmeden once de hep boyle dusunuyordum. Her ailede mutlaka bir sıkınti var, kimi sagliktan ceker kimi maddiyattan, kimi de boyle kaynanadan.. Karsilasacagim kisi, ugrunda her turlu cileyi derdi cekmeye razi olacagim bir kisi olmazsa asla evlenmem. omur boyu bekar kalirim daha iyi derdim...

orta katta ki daireye de giriyor hergün normalde amca yaşıyor o dairede ama senede 3 ay geliyorlar yurtdıısında yasadıkları için..
bi kere merakımdan bende girdim evde koltuklar örtülü perdeler kapalı napıyorsun dedim tuvaletlere bakıyor boru mu patlamış alttan üsten pislik akabilr küf olabilir vs vs her zaman bi açıklaması var yani.
45 yaşında hayatı milletin evlerini didiklemekle geçiyor yani.
cidden hasta bu kadın.
işi gücü yok her sabah yaptığına bak.
ah bir hatasını görse eşin.
şunu hangi aklı başında kadın yapar.
bir dr a götürse eşin annesini.
bu kendileri kolayca kabullenmişler herkesten de aynı hoşgörüyü bekliyolar.

Panik atak...
Panik atak hastaları böyle kafasında kurup durur.
Komşuların hepsinden anahtar alsın. Mazallah ordan boru patlar sular sizlere kadar gelir falan :KK67:
Ay yok yok apartman olmaz. Mahalle bekçisi olsun bence kaynanan. Size sıra gelmez:KK59:

Dese daha iyi aslında
O zaman pembesu içinde pişmanlık olmadan son verecek evliliğine

Ama bu şekilde hem annesi, hem oğlu pembesunun vicdanına oynuyorlar ve kazanıyorlar.

Hic öyle düşünmüyorum ben. Adamin yerinde olsam ben de tek kalan anneme rest cekmeyi bırak bu kadar tepki bile veremezdim. Üstelik kardeşine de güvenmiyor adam.

Siz, pembesu "ben olsam rest cekmistim tasınmıstım" diyebilirsiniz ama karşıdaki adam siz ya da pembesu değil, onun da düşünceleri ve kendince karar mekanizmasını etkileyen dogruları var.

Bir erkek evlat rahmetli babasina söz vermis bu 1, kardeşine güvenmiyor annesini emanet etmek icin bu 2, ve belli ki merhametli ve yufka yürekli bir adam bu 3. Bunları birlestirdigimde eli kolu bağlı bir adam görüyorum ben. Annesini bırakıp gitse vicdanı rahat etmiycek asla ve gitgide sinirli huysuz bir adam olacak, pembesuyu bıraksa zaten başlı basına bir yıkım.

Ben adamın simdiye kadarki hali tavrı için gercekten tebrik ederim, dedigim gibi ben bunları dahi yapamazdm. En fazla esime "görmezden gel hayatım lutfen, bak biliyorsun elimden bir şey gelmiyor anlatıyorum dinlemiyor beni" derdim.

Merhaba pembe ya ne olur kusura bakma kaçtır konun hep önüme çıkıyor elim yazmak için gidiyor ama tekrar vazgeçiyorum çünkü ben burdaki bir çok kişi gbi asla sana gaz verip haklısın boşan ben çekemem taşın diyemeyeceğim çok üzgünüm bu yorumumla belki topa bile tutulacağım ama artık yazmaya karar verdim...

Ya sen ne yapıyosun lütfen ama lütfen arkadaşım sakın işinden de eşindende evindende ayrılma. Sen bu sorunu okadar büyüttün okadar büyüttünki işi inada bindirdin ne gerel var ya gül gibi kocan var gül gibi evin var Allah aşkına yaa... Şimdi sana soruyorum şiddetmi görüyosun, eşin kumarmı oynuyor, pavyonamı gidiyor, seni aldatıyormu, eve ekmekmi getirmiyor, seni eziyormu hakaret ediyormu... Bu sorular böyle uzar gider eminim senin derdin ne kagınvalidem eve giriyor... Ya çok afedersin ama tek derdin bu olsun ki eşin hep senin yanında seni deli gibi seviyo burakmıyo ki biçok huyu bırakmış mesela siz evdeyken giriyor muş artık girmiyo eşyaları değiştiriyormuş onuda yapmıyo artık eeee daha ne yaa bazı şeylerdende sen feragat etsen ne olur sanki...

Bak buralara tırnaklarınla kazıyarak gelmişsin eşinle ikiniz bi yuva kurmuşsunuz üstelik sen yıkılmış bir ailenin evladısınız aile olmanın önemini en iyi sen anlarsın en iyi sen bilirsin... Allah aşkına şuan kşm dört dörtlük hayat yaşıyo çevremizde illa sevmediiimiz ama aynı ortamda olmak zorunda olduğumuz insanlar var iş ortamı olsun okul ortamı olsun ya burda ne mutlulukla ev alıpda komşusu yüzünden taşınan, aldatılıpda genede boşanamayan şiddet görüpde sıpınacak kimsesi olmadığı için çeken insanlar var bunlardan dahamı büyük derdin yaaaa

Yapma sakın yapma burda gaza gelipde bukadar emek verdiğin hayatını pire için yakma ne var ya ne var biraz objektif ol napalım o biçok şeyden vaz geçti sende birazcık göz yum ne oluyo eve girince ne var sanki ya evlilk budur birazcık fedakarlık yapmak eşinde yanında hem ben eşine hak veriyorum sen inada bindirdin bu işi ailen bile ne olacak göz yum diyolar...

Bide şöyle düşün boşanınca çokmu mutlu olucan kendine bi ev tutucan yanlız başına yaşıcaksın işten eve geleceksin kimse yok gece yatağa giriceksin buz gibi ozaman ağlıcaksın ve emin el ya ben ne yaptım diyiceksin ne vardı yani evime girseydide eşimle mutlu hayatımı bitirmeseydim o mutluluktan mahrum kalmasaydım...

Yada ne olacak biliyomusun daha yaşın genç belki ikinci bir evlilik yapacaksın ve Allahım ben nereye düştüm böyle diyeceksin ve ozaman aman bu ikinci evlilik bidaha nasıl boşanırım diye daha beter şeylere katlanacaksın...

Bilmiyorum arkadaşım ben böyle düşünüyorum şimdi beni topa tutacaklar ama senden başka kimseye cevap vermeyeceğim sakın ama sakın yuvanı dağıtma lütfen...

İste esinin Gercekten bunca cileyi cekmeye deger biri olmasi lazim diye dusunuyorum..

Evlenmeden once de hep boyle dusunuyordum. Her ailede mutlaka bir sıkınti var, kimi sagliktan ceker kimi maddiyattan, kimi de boyle kaynanadan.. Karsilasacagim kisi, ugrunda her turlu cileyi derdi cekmeye razi olacagim bir kisi olmazsa asla evlenmem. omur boyu bekar kalirim daha iyi derdim...
Ama işte neden çile cekelim. Hastalık yokluk maddi sıkıntı gibi insanın dışında gelişen dertler olur mutlaka o zaman el ele verir çekersin de. Bencillik lerinden bana çile ektiren insanlar için hayatimi cehenneme çevirmezdim. Eşimin seviyorum ben ama annem böyle katlan dese katlanmam... o çözülebilecek bir şey elinde olan bir şey. Bunu cozmuyorsa çile çekmek saçma. Ben sevgimi cile cekip ispatlamayayim da o annesini denglesin mesela

Hic öyle düşünmüyorum ben. Adamin yerinde olsam ben de tek kalan anneme rest cekmeyi bırak bu kadar tepki bile veremezdim. Üstelik kardeşine de güvenmiyor adam.

Siz, pembesu "ben olsam rest cekmistim tasınmıstım" diyebilirsiniz ama karşıdaki adam siz ya da pembesu değil, onun da düşünceleri ve kendince karar mekanizmasını etkileyen dogruları var.

Bir erkek evlat rahmetli babasina söz vermis bu 1, kardeşine güvenmiyor annesini emanet etmek icin bu 2, ve belli ki merhametli ve yufka yürekli bir adam bu 3. Bunları birlestirdigimde eli kolu bağlı bir adam görüyorum ben. Annesini bırakıp gitse vicdanı rahat etmiycek asla ve gitgide sinirli huysuz bir adam olacak, pembesuyu bıraksa zaten başlı basına bir yıkım.

Ben adamın simdiye kadarki hali tavrı için gercekten tebrik ederim, dedigim gibi ben bunları dahi yapamazdm. En fazla esime "görmezden gel hayatım lutfen, bak biliyorsun elimden bir şey gelmiyor anlatıyorum dinlemiyor beni" derdim.

Rahmetli babasına söz veren erkek o zaman evlenip karısının başını yakmasın.
Masum bir kızın hayatını mahvetmesin.

"görmezden gel hayatım lütfen, bak biliyorsun elimden bir şey gelmiyor anlatıyorum dinlemiyor beni" demek her soruna çare olmuyor.
Diyelim sizin kv her gün sabah akşam sizin salonun ortasına sıçıyor. Eşiniz size gelip "görmezden gel hayatım lütfen, bak biliyorsun elimden bir şey gelmiyor anlatıyorum dinlemiyor beni" dese??? Çözüm mü bu? Öylece kabul edebilecek misiniz?

tamamını okumadım ama eğer gerçekten ufo düzleştirici balkon kapısı açık oluyorsa kadın girmekte haklı değil mi
resmen tesadüfen yaşıyorsunuz

Back
X