Ne yapmalıyım?

Bırak hiç ilgilenme, yazma o yazana kadar. Aklını karıştıran başka biri olabilir. Eski sevgilisi tekrar ortaya çıkmıştır falan filan.. Bırak pişman olsun o yazsın.

Ben mesaj atıcam ve bi ilişki yaşadığımızı düşündüğüm için evine gittiğimi soylicem içim rahat etmiyor. Bana o muameleyi o da yapamaz

Yakınlaşma ne kadar oldu merak ettim. Sadece uyudunuz mu? Birlikte olmadığınız için bitirmiş olabilir. Bu durumda zaten bişey yapmanıza gerek yok bence.

Yalnız iki gündür ben de sizin gibi oldum, devamlı yazmamak için kendimle mücadele ediyorum. Bambaşka benim durumum ama o kendini tutma hissi çok kötü bir şey.
Dayanmak lazım : )
Dayansam ne olacak? Yazmak istemiyorum ben yazsam artistlenicek. Rolleri nasıl değiştirdi anlamadım. Ben ilişki istemeyen taraftım. O kendini bana anlatıyordu. Ne değişti ne oldu bilmiyorum.yalnız dün fotografı begenmiş olması da saçma. Ben bundan umutlanacak bir tip de olabilirdim. Ama o o kadar emin ki benim duruşumdan. Bakmayın siz benim ne yapmalıyım bilmiyorum dediğime. Aramam veya mesaj atmam onun egosunu okşayacak. Ve işte konuşmuştuk bunu falan diyecek. Ben pişman olsun istiyorum. Doğru hareket etmedi cünkü. İçinde bir yerlerde birşey onu rahatsız edecek beni göre göre. Yarın işe gitmek istemiyorum resmen keşke izin alıp tatille birleştirseydim

Ben bunda kolay lokma görmüş seni yi anlamadım. Oyle bile olsa belki birlikte olacaktı bunu değerlendirmemesi için sebep ne? kimbilir belki de başkası vardır

demek istediğim erkekler süründüren kadınları sever peşinden bir süre koşucak yüzüne bile bakılmicak kadın öyle değer anlarlar.

Önce kovalamış sonra kaçmış taktik çok basit.. içinde olunca düşebiliyorsun da dışardan görebiliyorsun. Böyle erkeklerle yakınlaşmamalı. Pişman olmakta haklısın bana sorarsan. Normal tepkileri olsaydı seni pişman hissettirmezdi zaten ben böyle düşünüyorum. Hiç yokmuş gibi davranmalsın.

Önce kovalamış sonra kaçmış taktik çok basit.. içinde olunca düşebiliyorsun da dışardan görebiliyorsun. Böyle erkeklerle yakınlaşmamalı. Pişman olmakta haklısın bana sorarsan. Normal tepkileri olsaydı seni pişman hissettirmezdi zaten ben böyle düşünüyorum. Hiç yokmuş gibi davranmalsın.
Bugun gayet normal gelip yanımdaki arkadaşın yokken masasından bişeyler aldı sonra dönüp ..nın eşyalarını karıştırıyorum dedi. Kolonya falan sürdü ayaklabılarını sildi. Asansorde karşılaştık sonra bi arkadaşım benin yanımdaydı 3 kişi çıktık asansorde, o arada bi iki muhabbet etti arkadaşım yanımdayken ben sessiz kaldım biraz. Gün içinde bir kaç kez bana baktığını hissettim. Mesaj yazmak istiyorum cok hoşlanıyorum cünkü ama yapamam boyle boyle azalarak bitsin

amaann onu bunu dediyse bye de gitsin ya hem ümit veriyor hem ay yoook şekerim tadım kaçtı diyor bakma bile suratına o pişman olsun :KK12:

Bugun gayet normal gelip yanımdaki arkadaşın yokken masasından bişeyler aldı sonra dönüp ..nın eşyalarını karıştırıyorum dedi. Kolonya falan sürdü ayaklabılarını sildi. Asansorde karşılaştık sonra bi arkadaşım benin yanımdaydı 3 kişi çıktık asansorde, o arada bi iki muhabbet etti arkadaşım yanımdayken ben sessiz kaldım biraz. Gün içinde bir kaç kez bana baktığını hissettim. Mesaj yazmak istiyorum cok hoşlanıyorum cünkü ama yapamam boyle boyle azalarak bitsin
Kesinlikle yapmamalısın sonra büyük bir pişmanlığa döner çünkü bana pek güven vermedi.
Her gün görebileceğin bir insanla ilişkiye başlamak yada o aşamaya gelmek çok kötü ayrıldığında yine her gün görmek talihsizliğini içinde barındırıyor. Size de böyle olmuş. Görmezden gelmeye çalışmak hiç kimseymiş gibi saymak en doğrusu.

X