- 17 Aralık 2012
- 432
- 29
Ben de hoşlanıyordum ama onu ne yapacağımHiç tınlama derim. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hoşlanıyordum ama onu ne yapacağımHiç tınlama derim. .
Hayır kız arkadaşı olmam için dil döktü
Evet ama söyle bir durum da var. Ben bekarım ve onun bitmiş evliliğinden bir kızı var. Bana ailemle paylaşıp paylamadığımı sordu. Ben de tepki verebileceklerinden bahsettim. Belki de geleceği olmadığı için bitirmek istemiş olabilir. İnanın uyumadım cok canım sıkıldı. Ozellikle o günün hemen sonrasında olması cok rahatsız edici. İnsan kendinde mi sorun var diye düşünüyor. Ne itici geldi diye. Neyse görmezlikten gelmek için de ugraşmayacagım normal ve güçlü halime devam edeceğim elimden geldiğince. Cok teşekkür ederim sizlereayni isyerinde olmaniz biraz can sIkici.
belki isler ilerlemeden bitirmesi cok daha iyi olmus cunku guvenilir bi tipe benzemiyor.
tepkisiz kalmaktan onu gormezlikten gelmekten baska yapacak bisey yok.
Ay hiç öyle düşünmeyin.Evet ama söyle bir durum da var. Ben bekarım ve onun bitmiş evliliğinden bir kızı var. Bana ailemle paylaşıp paylamadığımı sordu. Ben de tepki verebileceklerinden bahsettim. Belki de geleceği olmadığı için bitirmek istemiş olabilir. İnanın uyumadım cok canım sıkıldı. Ozellikle o günün hemen sonrasında olması cok rahatsız edici. İnsan kendinde mi sorun var diye düşünüyor. Ne itici geldi diye. Neyse görmezlikten gelmek için de ugraşmayacagım normal ve güçlü halime devam edeceğim elimden geldiğince. Cok teşekkür ederim sizlere
Cok zor bir gün geçirdim ve sanırım herkesi de ona benzetiyorum. Allah'tan bugün işte yoktu. Allahım bana sabır versin.bırak ya başkası mı yok...başta sorun varsa sonrasındada oluyor
Benim için dua edin ne cok zorlanıyorum mesaj atmamak içinCok zor bir gün geçirdim ve sanırım herkesi de ona benzetiyorum. Allah'tan bugün işte yoktu. Allahım bana sabır versin.
yakınlaşma derken tam olarak ne yaşadınız?Kızlar selam size birşey sormak istiyorum. Bir iş arkadaşım benden hoşlandığını soyledi ve ciddi ciddi beni yemege fln götürdü. Kahve içtik falan sonra dün aramızda bir yakınlaşma oldu. Ben de bugun ilgilenmemesine cok bozuldum. Pişman oldum yakınlaşmamıza dedim. Bugun napıyosun diye mesaj attım. Gelgitlerinden sıkıldım. İlerlemeden bitsin. Farklıyız. İsteğimi kaybettim dedi. Hiç umursamadı hiç mesaj atmadı bi saat oluyor en son konuştuktan sonra. Benden cok hoşlandığını soylemişti. Sizce be etkilemiş olabilir? Huzur istiyorum ben seninle olursak huzursuz oluruz dedi . Daha tanımıyor bişe beni. Sizce ne yapmalıyım? Bana haksızlık ettiğini farketmesini istiyorum.
Ben de eskiden çok umursar, yanlışlık varsa düzeltmeye çalışır, "neden neden" diye düşünüp kendimi hırpalardım.Benim için dua edin ne cok zorlanıyorum mesaj atmamak için
Ya resmen kezban muamelesi yedim. Ne yapmak istedi anlamıyorum. İş yerinden bilen arkadaşlarım vardı. Konuşmuşlar onunla. İşte düşünmüyorsan kafasını karıştırma kızın falan demişler.halbuki bana hiç bahsetmediler bana bundan. O da olmiycak uyumsuzuz demiş onlara. Ne zaman dedi dedim farklı cevaplar verdiler zaten iki kız bunu diyenler de.ama bunu onlara dedikten sonra benimle buluşmak istedi ve biz buluştuk. Beni begenmedi mi ne istedi ne oldu bilmiyorum. Hoşlanmıştım ben mesela bugun cok zor geçti onu görerek iş yerindeaman canım.
erkekler işte.
ne yapacaksın tınlamıycaksın.
giyineceksin süsleneceksin yine.
onu görmeyeceksin bile. gördün mü önemsizmiş gibi yüzünü çevireceksin.
çocuklu boşanmış erkeğe ön yargım var.
bi kadın çocuğu olduğu halde kolay kolay bırakmaz evliliğini.
şekil 1-a : mesela ben : )
bekarsın be. keyfini çıkar. ah bilsen ne şanslısın.
salla boş ver. ne üzülcen elin kokmuş herifi için.
amacı farklıymış demek ki, yakınlaşınca amacına ulaşmış ve iş ciddiye binmesin diye uzaklaşmış.. tam da anlatmıyosun ki birlikte mi uyudunuz, naptınız yani?Ya resmen kezban muamelesi yedim. Ne yapmak istedi anlamıyorum. İş yerinden bilen arkadaşlarım vardı. Konuşmuşlar onunla. İşte düşünmüyorsan kafasını karıştırma kızın falan demişler.halbuki bana hiç bahsetmediler bana bundan. O da olmiycak uyumsuzuz demiş onlara. Ne zaman dedi dedim farklı cevaplar verdiler zaten iki kız bunu diyenler de.ama bunu onlara dedikten sonra benimle buluşmak istedi ve biz buluştuk. Beni begenmedi mi ne istedi ne oldu bilmiyorum. Hoşlanmıştım ben mesela bugun cok zor geçti onu görerek iş yerinde
amacı farklıymış demek ki, yakınlaşınca amacına ulaşmış ve iş ciddiye binmesin diye uzaklaşmış.. tam da anlatmıyosun ki birlikte mi uyudunuz, naptınız yani?
Aman aman bırak ama daha bakımlı ol kendini yenile pişman olsun ama sakın bidaha ilişki yaşama kolay lokma görmüş seni......Kızlar selam size birşey sormak istiyorum. Bir iş arkadaşım benden hoşlandığını soyledi ve ciddi ciddi beni yemege fln götürdü. Kahve içtik falan sonra dün aramızda bir yakınlaşma oldu. Ben de bugun ilgilenmemesine cok bozuldum. Pişman oldum yakınlaşmamıza dedim. Bugun napıyosun diye mesaj attım. Gelgitlerinden sıkıldım. İlerlemeden bitsin. Farklıyız. İsteğimi kaybettim dedi. Hiç umursamadı hiç mesaj atmadı bi saat oluyor en son konuştuktan sonra. Benden cok hoşlandığını soylemişti. Sizce be etkilemiş olabilir? Huzur istiyorum ben seninle olursak huzursuz oluruz dedi . Daha tanımıyor bişe beni. Sizce ne yapmalıyım? Bana haksızlık ettiğini farketmesini istiyorum.
Dusuncelerime tercüman oldun sesli güldümaman canım.
erkekler işte.
ne yapacaksın tınlamıycaksın.
giyineceksin süsleneceksin yine.
onu görmeyeceksin bile. gördün mü önemsizmiş gibi yüzünü çevireceksin.
çocuklu boşanmış erkeğe ön yargım var.
bi kadın çocuğu olduğu halde kolay kolay bırakmaz evliliğini.
şekil 1-a : mesela ben : )
bekarsın be. keyfini çıkar. ah bilsen ne şanslısın.
salla boş ver. ne üzülcen elin kokmuş herifi için.
Ya arkadaşlar bu adam benden gerçekten hoşlanıyordu saatlerce oturup konuştu benimle kaç gün kahve içtik yemek yedik. Bu kadar yalan olamaz hiç mi aklına gelmiyorumdur hiç mi üzülmüyor yani?ne yazdınız, görülmüyor?