Ne yapmalıyım?

Ya resmen kezban muamelesi yedim. Ne yapmak istedi anlamıyorum. İş yerinden bilen arkadaşlarım vardı. Konuşmuşlar onunla. İşte düşünmüyorsan kafasını karıştırma kızın falan demişler.halbuki bana hiç bahsetmediler bana bundan. O da olmiycak uyumsuzuz demiş onlara. Ne zaman dedi dedim farklı cevaplar verdiler zaten iki kız bunu diyenler de.ama bunu onlara dedikten sonra benimle buluşmak istedi ve biz buluştuk. Beni begenmedi mi ne istedi ne oldu bilmiyorum. Hoşlanmıştım ben mesela bugun cok zor geçti onu görerek iş yerinde

bak canım seni çok iyi anlıyorum.
bu durum seni kötü hissettirdi.
neyim kötü ne dedim ne yaptım neyim yanlış diye sorgulattı, sorgulatıyor da.
sana tek kelimelik çözüm söyliycem:

yapma!

sen sırf şurda senden vazgeçme sebebini araştırdığın için bile mükemmelsin.

ama o.

gönül eğlencesi istiyor. kovalayacağı av istiyor. sen adam gibi oturup konuşmuş görüşmüşsün. ama o anlamıyor.
senin klasmanın başka.
o biraz hafif meşrep onunla oynayacak birini arıyor canım.
sen aklı başında tabir caizse "evlenecek kızsın."

şimdi o böyle davranıyor ya. senin beyinin onu ulaşılmaz görüyor ve bu şekilde acı çekiyorsun.

yapma güzelim. şu davranışın tamamen beyinsel. hormonal. ama sen bunu yönetebilirsin.
nasıl düşünürsen öyle olur.
onu değersiz olduğunu biliyorsun. kendine değersiz önemsiz bişey olduğunu ikna et. bi sinek gibi ya da sehpadaki toz gibi önemsiz. kendine bunu telkin edersen inan umrunda olmaz.

şu adama değer yükleme. yapma. acı çektirme kendine de.

akıllı birine benziyosun.

senin önüne ne kaliteli adamlar çıkar. emin ol canım ; )

Hep ayni taktik basima geldi kahve ictigimiz gunun aksami farkliyiz seninle olmaz demisti bi tanesi simdi ise iyi ki farkliymisiz diyorum suanki durumun icinin acimasi mesaj atma istegin fln cok normal ama asla uzgun durma daha cok bakimli ol pozitif enerji sac etrafina cunku emin ol ki kaybeden o kendi haline yansin birak

bak canım seni çok iyi anlıyorum.
bu durum seni kötü hissettirdi.
neyim kötü ne dedim ne yaptım neyim yanlış diye sorgulattı, sorgulatıyor da.
sana tek kelimelik çözüm söyliycem:

yapma!

sen sırf şurda senden vazgeçme sebebini araştırdığın için bile mükemmelsin.

ama o.

gönül eğlencesi istiyor. kovalayacağı av istiyor. sen adam gibi oturup konuşmuş görüşmüşsün. ama o anlamıyor.
senin klasmanın başka.
o biraz hafif meşrep onunla oynayacak birini arıyor canım.
sen aklı başında tabir caizse "evlenecek kızsın."

şimdi o böyle davranıyor ya. senin beyinin onu ulaşılmaz görüyor ve bu şekilde acı çekiyorsun.

yapma güzelim. şu davranışın tamamen beyinsel. hormonal. ama sen bunu yönetebilirsin.
nasıl düşünürsen öyle olur.
onu değersiz olduğunu biliyorsun. kendine değersiz önemsiz bişey olduğunu ikna et. bi sinek gibi ya da sehpadaki toz gibi önemsiz. kendine bunu telkin edersen inan umrunda olmaz.

şu adama değer yükleme. yapma. acı çektirme kendine de.

akıllı birine benziyosun.

senin önüne ne kaliteli adamlar çıkar. emin ol canım ; )

Cok teşekkür ederim. Mesajınız ağlattı beni ama cok güzel yazdığınız için. Ben ilk kahve içtiğimiz günün akşamında mesajlaşırken ona olmiycağımı soyledim. Sonra umursamazlığına anlam veremedim sorun oldu tabi bir kaç kez. Bana bi gün bundan bi ay sonra bana bişey sorun cıkarmiycağını nerden bileyim dedi. Bu tabi toplasan 2 haftalık bir süreç bu adamla olayımız. Neyse bu en son buluşmamızın ertesinde işi olduğundan ilgisiz davrandı ama ben bu olaya bağladım. İstediği oldu gibisinden. Bana b.. gibi davranıyosun pişman oldum dün için, unutalım dedim.bunu soyliceğini biliyodum dedi. Ne demek istediyse orda işte. Ben huzur arıyorum biz birlikte olursak huzurlu olamayız. Ozur dilerim. Farklıyız dedi işte. Bu kararının sebebinin Pişman olduğumu soylediğimden mi dedim evet dedi. Kendine iyi bak dedik o kadar.2 gün oldu.40 yaşında adam kendince bişey düşünmüştür heralde.uygun değiliz problem cıkaran bi tip, demiştir işte bişeyler

Cok teşekkür ederim. Mesajınız ağlattı beni ama cok güzel yazdığınız için. Ben ilk kahve içtiğimiz günün akşamında mesajlaşırken ona olmiycağımı soyledim. Onun daha flörtöz bi tip olduğunu benden niye hoşlandığını sordum. Farklı buldum demek ki dedi. Eğer amacım o olsa işyerinden yapmazdım bunu dedi kurumsal bi yerde çalışıyoruz (kalabalık bi yer yani) neyse biz bir şekilde kahve içmeye devam ettik arada cok ilgili arada umursamazlığına anlam veremedim sorun oldu tabi bir kaç kez. Bana bi gün bundan bi ay sonra bana bişey sorun cıkarmiycağını nerden bileyim dedi. Bu tabi toplasan 2 haftalık bir süreç bu adamla olayımız. Neyse bu en son buluşmamızın ertesinde işi olduğundan ilgisiz davrandı ama ben bu olaya bağladım. İstediği oldu gibisinden. Bana b.. gibi davranıyosun pişman oldum dün için, unutalım dedim.bunu soyliceğini biliyodum dedi. Ne demek istediyse orda işte. Ben huzur arıyorum biz birlikte olursak huzurlu olamayız. Ozur dilerim. Farklıyız dedi işte. Bu kararının sebebinin Pişman olduğumu soylediğimden mi dedim evet dedi. Kendine iyi bak dedik o kadar.2 gün oldu.40 yaşında adam kendince bişey düşünmüştür heralde.uygun değiliz problem cıkaran bi tip, demiştir işte bişeyler
Bir de ben pişman oldum deyince ne yaptık ki bişey yapmadık noldu falan dedi ama bikaç gün daha geçse yapacaktık onun sinyallerini almıştı.ona ragmen boyle ilerlemeden bitsin özür dilerim demesi tanımını yaptığınız karaktere uymuyor gibi. Ama benim de yaşım küçük değil 8 yaş var aramızda. Bir gün birinden bahsedip hemen ilk gün evine gittiğini bundan hoşlanmadığını soylemiş arkadşlarıma, kolay lokmadan kastınız bu sanırım. Ben 4-5 kahveden sonra evine gittim ama uzun süre uzak davrandım zaten birlikte uyuduk ama bişey yapmadık ufak tefek seylerin dışında.

Bir de ben pişman oldum deyince ne yaptık ki bişey yapmadık noldu falan dedi ama bikaç gün daha geçse yapacaktık onun sinyallerini almıştı.ona ragmen boyle ilerlemeden bitsin özür dilerim demesi tanımını yaptığınız karaktere uymuyor gibi. Ama benim de yaşım küçük değil 8 yaş var aramızda. Bir gün birinden bahsedip hemen ilk gün evine gittiğini bundan hoşlanmadığını soylemiş arkadşlarıma, kolay lokmadan kastınız bu sanırım. Ben 4-5 kahveden sonra evine gittim ama uzun süre uzak davrandım zaten birlikte uyuduk ama bişey yapmadık ufak tefek seylerin dışında.
4-5 kahveden sonra eve gidip birlikte uyumak.. Üzgünüm ama hata yapmışsınız. Şimdi yapmanız gereken onu aklınızdan çıkarmak. Sizinle arasında bir şey olamayacağını net şekilde belirtmiş hem size hem de iş arkadaşlarınıza. Sizin bu sebep arayışlarınız biraz da reddedilmiş olmaktan kaynaklanıyor olsa gerek. Değerinizi düşürmeyin yok yere. İş arkadaşlarınız da haberdar üstelik her şeyden. Unutun her şeyi gitsin.

4-5 kahveden sonra eve gidip birlikte uyumak.. Üzgünüm ama hata yapmışsınız. Şimdi yapmanız gereken onu aklınızdan çıkarmak. Sizinle arasında bir şey olamayacağını net şekilde belirtmiş hem size hem de iş arkadaşlarınıza. Sizin bu sebep arayışlarınız biraz da reddedilmiş olmaktan kaynaklanıyor olsa gerek. Değerinizi düşürmeyin yok yere. İş arkadaşlarınız da haberdar üstelik her şeyden. Unutun her şeyi gitsin.
İş yerindeki arkadaşlarım evine gittiğimi bilmiyorlar. Hata yaptığımı düşünmüyorum. Ben o iki hafta içinde kahve de içtim yemek de yedim. Reddedilmedim de cünkü ben soylemedim ondan hoşlandığımı ve erkek arkadaşım olmasını istediğimi. Aksine onun tavrının yanlış olduğunu düşünüyorum.

Aman aman bırak ama daha bakımlı ol kendini yenile pişman olsun ama sakın bidaha ilişki yaşama kolay lokma görmüş seni......
Ben bunda kolay lokma görmüş seni yi anlamadım. Oyle bile olsa belki birlikte olacaktı bunu değerlendirmemesi için sebep ne? kimbilir belki de başkası vardır

İki hafta gorustugun, sevgilin olmayan adamla birlikte uyuyorsun ama kendini kolay lokma gormuyorsun?
Belki adam seni kiz arkadas olarak degil, daha farkli bir arkadas olarak istedi. Sen daha fazlasini isteyincede uzaklasti.

Uzatma. Olmadiysa olmadi. Onundeki maclara bak ve bu olaydan birkac ders cikar ; )

canım işte bunun için çok erken davranmışsın bence.. 4-5 kahve nedir ki.. hatta bana kalsa hiçbi zaman evine gitmemek lazım erkeklerin, çünkü seni hemen kolay lokma görürler..

İki hafta gorustugun, sevgilin olmayan adamla birlikte uyuyorsun ama kendini kolay lokma gormuyorsun?
Belki adam seni kiz arkadas olarak degil, daha farkli bir arkadas olarak istedi. Sen daha fazlasini isteyincede uzaklasti.

Uzatma. Olmadiysa olmadi. Onundeki maclara bak ve bu olaydan birkac ders cikar ; )
Ben mesaj atıcam ve bi ilişki yaşadığımızı düşündüğüm için evine gittiğimi soylicem içim rahat etmiyor. Bana o muameleyi o da yapamaz

Ben mesaj atıcam ve bi ilişki yaşadığımızı düşündüğüm için evine gittiğimi soylicem içim rahat etmiyor. Bana o muameleyi o da yapamaz
İyice kezban gibi olursunuz, yapmayın.

Bir şey yaptınız, buna kılıf bulup açıklama yapmadan arkasında durun. Sizin bu söylediğiniz hiçbir şeyi değiştirmeyeceği gibi iyice kötü duruma düşürür.

İyice kezban gibi olursunuz, yapmayın.

Bir şey yaptınız, buna kılıf bulup açıklama yapmadan arkasında durun. Sizin bu söylediğiniz hiçbir şeyi değiştirmeyeceği gibi iyice kötü duruma düşürür.
mesaj atmadım. Ancak atsaydım bu bişeyleri değiştirmek için olmazdı. Ben ona pişman oldum dedikten sonra böyle diyeceğini biliyordum ne yaptık ki zaten falan dedi. Oysa benim pişman olmam gittiğim için değil sonrasında tavırlarının değiştiğini gördüğüm için. Pişman oldum yakınlaştık değil yani. Dün çektiğim bir manzara fotografını paylaştım onu beğenmiş. Ha bunu cok coolum ben önemsemiyorum anlamında da yapmış olabilir ama bana göre belli bir duruşu varsa o fotografı da begenmeyecek. Ölmez yani 5 kişinin begendiği fotoya adını yazmasa

mesaj atmadım. Ancak atsaydım bu bişeyleri değiştirmek için olmazdı. Ben ona pişman oldum dedikten sonra böyle diyeceğini biliyordum ne yaptık ki zaten falan dedi. Oysa benim pişman olmam gittiğim için değil sonrasında tavırlarının değiştiğini gördüğüm için. Pişman oldum yakınlaştık değil yani. Dün çektiğim bir manzara fotografını paylaştım onu beğenmiş. Ha bunu cok coolum ben önemsemiyorum anlamında da yapmış olabilir ama bana göre belli bir duruşu varsa o fotografı da begenmeyecek. Ölmez yani 5 kişinin begendiği fotoya adını yazmasa
facebookta hala ekli misiniz, silmedin mi canım?

Hayır instagram facebook duruyor. Engellemek veya silmek bana göre cocukça bir hareket ve cok canımı yaktığını hissettirir diye düşünüyorum
Aynen öyle. Problemi varsa bırakın o silsin, umursamıyormuş gibi davranın.

Hayır instagram facebook duruyor. Engellemek veya silmek bana göre cocukça bir hareket ve cok canımı yaktığını hissettirir diye düşünüyorum
evet bence de doğru düşünmüşsün.. hem gez toz yeni fotolar paylaş, hayatına devam ettiğini görsün..

Görse ne olur saçmasapan begenecek daha da gıcık bir durum. Begenmek ne ya?
Yalnız iki gündür ben de sizin gibi oldum, devamlı yazmamak için kendimle mücadele ediyorum. Bambaşka benim durumum ama o kendini tutma hissi çok kötü bir şey.
Dayanmak lazım : )

X