Ne yapmalıyım?

Hayır ben istemedim ama sonrasında isteme ihtimalim vardı. Bu mu ters geldi diycem ama yaklaşık 4 kez kahve içtik iki kez yemek yedik ondan sonra fiziksel yakınlaşma oldunmwaela

Yanlis anlama beni yargilamak icin sormadim.
Adam sirf bunun icin mi yaklasti acaba bunu merak ettim.
Ne yapmaliyim sorusuna gelincede mesaj atmamani ve umursamamani oneririm daha fazla egosunu tatmin etmesini saglama derim.

'Bana göre' kendini küçültmemiş olacaksın.
'Bana göre' istemiyorum diyen erkeğe neden istemiyorsun noldu vs diye ustelemek kendini küçültmektir.
Seninde ona cok meraklı olmadıgını anlayacak herkes kendi yoluna gidecek.
Anladıgım kadarıyla sende ona cok bayılmıyorsun ne de olsa.
Bayılmıyorum da kendimi kötü hissettim birden. Benimle kendisi mesajlaştı kendisi plan yaptı. Belki de ilerisinin olmayacagını düşündü bilmiyorum. Cunku evlenmiş ayrılmış ve bir cocuğu var. Ama ben biliyordum ki bunları neden sonradan fikri değişti. Ya cok rahatına düşkün huzur istiyorum diyor. Ya da gerçekten üzerinde emek harcanılır derecede hoşlanmamıştı zaten

Yanlış karar verdiğini düşünmez mi sizce?

Niyeti sadece flörtse kesinlikle düşünmez, yeni iş arkadaşlarına yönelir kahve ve yemek için.

Ama şunu da belirtmekte fayda var "yakınlaşmamıza pişman oldum" bir suçlama cümlesidir.

Yani "sana bayıldığımdan değil benimle ilgilen ve ilişkimiz derinlik kazansın diye bana dokunmana izin verdim" demektir.

Haliyle bu da karşı tarafa "madem pişman olacaktın neden benimle bir şeyler yaşadın" dedirtir.

Ben de böyle düşündüm, birkaç görüşmeden ibaret bir durumda yakınlaşma yaşayıp...

Sonra da "keşke yapmasaydım" demeniz anlaşılabilir ama bunu bizzat ona demeniz onu iter.

Yaşadığınız ve yaşayacaklarınızın arkasında duramayacağınızı düşündürür ona.

Ama belki de bu derin analizleri boşuna yapıyoruzdur.

Ve o flörtöz bir adamdır ve sırf hoşlandığı için sizinle görüşmüş ve iş ciddiye binmesin diye uzaklaşmıştır.

Yanlis anlama beni yargilamak icin sormadim.
Adam sirf bunun icin mi yaklasti acaba bunu merak ettim.
Ne yapmaliyim sorusuna gelincede mesaj atmamani ve umursamamani oneririm daha fazla egosunu tatmin etmesini saglama derim.
Yok mesaj atmam da artık. Egosu şişse ne değişir ki adam geldi sinirlerimi bozdu gitti

Niyeti sadece flörtse kesinlikle düşünmez, yeni iş arkadaşlarına yönelir kahve ve yemek için.

Ama şunu da belirtmekte fayda var "yakınlaşmamıza pişman oldum" bir suçlama cümlesidir.

Yani "sana bayıldığımdan değil benimle ilgilen ve ilişkimiz derinlik kazansın diye bana dokunmana izin verdim" demektir.

Haliyle bu da karşı tarafa "madem pişman olacaktın neden benimle bir şeyler yaşadın" dedirtir.

Ben de böyle düşündüm, birkaç görüşmeden ibaret bir durumda yakınlaşma yaşayıp...

Sonra da "keşke yapmasaydım" demeniz anlaşılabilir ama bunu bizzat ona demeniz onu iter.

Yaşadığınız ve yaşayacaklarınızın arkasında duramayacağınızı düşündürür ona.

Ama belki de bu derin analizleri boşuna yapıyoruzdur.

Ve o flörtöz bir adamdır ve sırf hoşlandığı için sizinle görüşmüş ve iş ciddiye binmesin diye uzaklaşmıştır.

Flörtöz bir adam zaten. O yüzden neden beni seçtiğini düşündüm cidden. Çünkü ben oyle bi his vermiyorum dışarıya. Ama o da bunu demek ki farklı buluyorum ve sende başka şeyler buluyorum dedi. Bildiğiniz gibi değil cok canımı sıktı

Kızlar selam size birşey sormak istiyorum. Bir iş arkadaşım benden hoşlandığını soyledi ve ciddi ciddi beni yemege fln götürdü. Kahve içtik falan sonra dün aramızda bir yakınlaşma oldu. Ben de bugun ilgilenmemesine cok bozuldum. Pişman oldum yakınlaşmamıza dedim. Bugun napıyosun diye mesaj attım. Gelgitlerinden sıkıldım. İlerlemeden bitsin. Farklıyız. İsteğimi kaybettim dedi. Hiç umursamadı hiç mesaj atmadı bi saat oluyor en son konuştuktan sonra. Benden cok hoşlandığını soylemişti. Sizce be etkilemiş olabilir? Huzur istiyorum ben seninle olursak huzursuz oluruz dedi . Daha tanımıyor bişe beni. Sizce ne yapmalıyım? Bana haksızlık ettiğini farketmesini istiyorum.
yakınlaşma derken öpüştünüz filan mı?

ben ce seni denemiş senin dış güruntunu eminim cok beğenmiştir dur sunu deneyeyim bi de demiştir. Ama o içten içe nolur karşılık verme nolur karsılık verme diyordur o anlarda ben ce onu bırak artık. en kötü ihtimalle umursama. Ama yok ben deneycem sansımı sonuna kadar dersen ben olsam şöle yapardım : Bak ben normalde hemen öle şeyler yaşamam senin benle iletişimi azaltmandan öte bu nedenle kendimi çok kötü hissettim filan diye duygu sömürüsü yapardım

galiba adam ilşki istemiyor. evet etkilenmiş güzel bulmuş ama ciddileşmek ilişki kıvamına getirip tek kişiye bağlanmak istemiyor. daha daldan dala konma modunda.

galiba adam ilşki istemiyor. evet etkilenmiş güzel bulmuş ama ciddileşmek ilişki kıvamına getirip tek kişiye bağlanmak istemiyor. daha daldan dala konma modunda.
Ama ben ilişki istemediğimi belirten seylee soylediğimde beni ikna etmek için dil döktü kaç saat

Ama yok ben deneycem sansımı sonuna kadar dersen ben olsam şöle yapardım : Bak ben normalde hemen öle şeyler yaşamam senin benle iletişimi azaltmandan öte bu nedenle kendimi çok kötü hissettim filan diye duygu sömürüsü yapardım
Bunu hiçbir erkek yemez hatta alay konusudur genelde. Bize bile geyik gelir yani açıkçası.
"Hiç yapmam ama seninle yapasım tuttu" gibi bir açıklama yapmak daha ters teper bence.

Bunu hiçbir erkek yemez hatta alay konusudur genelde. Bize bile geyik gelir yani açıkçası.
"Hiç yapmam ama seninle yapasım tuttu" gibi bir açıklama yapmak daha ters teper bence.
Ya beni mi denedi yani? Anlamadım...

Ya beni mi denedi yani? Anlamadım...
Hayır, ben size "bak ben normalde hemen öle şeyler yaşamam senin benle iletişimi azaltmandan öte bu nedenle kendimi çok kötü hissettim" diyen üyeye cevaben yazdım aslında.

Yani öpüşen, yakınlaşan veya sevişen kadınların sonra dönüp "ay ben hiç yapmam aslında ama seninle oldu işte" tarzı konuşmalarına hiçbir erkek inanmıyor, aksine daha olumsuz oluyor. Onu demek istedim.

Hayır, ben size "bak ben normalde hemen öle şeyler yaşamam senin benle iletişimi azaltmandan öte bu nedenle kendimi çok kötü hissettim" diyen üyeye cevaben yazdım aslında.

Yani öpüşen, yakınlaşan veya sevişen kadınların sonra dönüp "ay ben hiç yapmam aslında ama seninle oldu işte" tarzı konuşmalarına hiçbir erkek inanmıyor, aksine daha olumsuz oluyor. Onu demek istedim.
Katılıyorım ben on günün farklı yerlere gittikten sonra boyle bişey yaşadım. Saatlerdir kendime gelemiyorum.

Ama ben ilişki istemediğimi belirten seylee soylediğimde beni ikna etmek için dil döktü kaç saat

2 yemek 4 kahve içimlik münasebeti olan bir ilişkiye göre yorum yapıyorum; bu kadar kısa zamanda ''herhangi bir şey için'' -ilişki vs - dediğiniz gibi ''dil dökmesi'' bitse de gitsek profili çiziyor sanki
Bence ciddiyetsizliğini bu kadar açık eden biriyle iş arkadaşlığından öte bi ilişkiniz olmasın, ötesini istemiyorsanız

Hızlı bir yakınlaşma olduysa sizi basit bir kız gibi görmüş olabilir. Yanlış anlamayın ben öyle düşünmüyorum ama bi arkadaşımın başına geldi.çok gururu kırıldı. Erkekler biraz deniyorlar zor kızsan namuslusun.yanlış anlatmamisimdir umarım.

yakinlasissiniz, bence senin ona karsilik vermeni
istemiyordu. bazi tipler oluyor, ücüncü bulusmada
deniyolar napicak diye, karsilikta verdinmi, bu
demekki hep atliyor diye düsünüyorlar.
hic orali olma bence, egosunu sisirme

2 yemek 4 kahve içimlik münasebeti olan bir ilişkiye göre yorum yapıyorum; bu kadar kısa zamanda ''herhangi bir şey için'' -ilişki vs - dediğiniz gibi ''dil dökmesi'' bitse de gitsek profili çiziyor sanki
Bence ciddiyetsizliğini bu kadar açık eden biriyle iş arkadaşlığından öte bi ilişkiniz olmasın, ötesini istemiyorsanız
Hayır kız arkadaşı olmam için dil döktü

X