Hani bazı dalgalı saçlar kabarık durur ya. Bukleler kendi kendine açılma eğilimine girer.tülerik nedir? ben de doğal saçla çıkıyorum genelde ama acaba neyse o öyle mi duruyor
evet benim de öyleHani bazı dalgalı saçlar kabarık durur ya. Bukleler kendi kendine açılma eğilimine girer.Kavgadan çıkmış gibi oluyor, kendimden biliyorum.
yok artık bundan bunu mu anlıyorsunuz tüm mesajları okumadınız heraldeSevgiliniz şunu demek istemiş; senden yavaş yavaş sıkılmaya başladım.başka kadınlar ilgimi çekmeye başladı...
Google'a yaz bak, ne demek istediğimi anlarsın. Halk arasında yoluk da diyorlar da ben kibarlıktan tülerik yazmıştım.evet benim de öyleneyse uzatma evresindeyim şu an,azıcık uzayıp sağlıklı olsunlar artık fön falan çekerim azıcık,tülerik durmasın
ahahahahSevgilimi (kocamı) etkilemek için hiç birşey yapmıyorum canı isteyince çok güzel etkileniyor
az önce telefonda konustuk kilo aldın diye dedim dedi , öyle bir amacı yok yani, her seye muhalefette değil , normal bir şey istiyor
ya benim saçım bukleli değil,dalgalı.baktım google'a ama aynen böyle maalesef.eskiden böyle değildi şimdi tülerik olmuşum hakikaten.köpük daha kötü yapıyor bende.Google'a yaz bak, ne demek istediğimi anlarsın. Halk arasında yoluk da diyorlar da ben kibarlıktan tülerik yazmıştım.
Her zaman olmasa da ne bileyim yerine göre düzeltmek gerekiyor. Düz saçlarda sıkıntı çıkmıyor, onlar yıka çık tamam.
Ama açık bukleli saçın varsa benim gibi, o saç illa bir şey istiyor. Ya köpük, ya bukle belirginleştirici, ya fön...
Evet, o da niye biliyor musun?ya benim saçım bukleli değil,dalgalı.baktım google'a ama aynen böyle maalesef.eskiden böyle değildi şimdi tülerik olmuşum hakikaten.köpük daha kötü yapıyor bende.
bir de mesela evden çıkarken gayet normal,azıcık bir yere gidip gelsem tülerik hep.sende de mi öyle oluyor :/
off o kadar bakım yapıyorum ki bir de ama yok hala istediğim şekle gelmedi,eski haline kavuşmuyor.en sonunda beldeki saçları çeneme kadar kestirdim ama hala üstleri tülerik. kuaföre gittim şunları bir halledin diye saçların gayet sağlıklı diyor,onlar için sağlıksız saç boyadan yıpranmış,yanık falan oluyor herhalde.1 yıldır saçlarımla uğraşıyorum ya bıktımEvet, o da niye biliyor musun?
Havadaki nemden kaynaklanıyor.
Kurumuş, düzgün duran saçım, nemi görünce şişmeye başlıyor. İşte şekil verdiysem böyle olmuyor.
Ya da uçları kırılmıştır saçının, sert sert olur. Ondan da karışık görünür.
Benimki de mükemmel değil, ama ne yapalım buna da şükür.off o kadar bakım yapıyorum ki bir de ama yok hala istediğim şekle gelmedi,eski haline kavuşmuyor.en sonunda beldeki saçları çeneme kadar kestirdim ama hala üstleri tülerik. kuaföre gittim şunları bir halledin diye saçların gayet sağlıklı diyor,onlar için sağlıksız saç boyadan yıpranmış,yanık falan oluyor herhalde.1 yıldır saçlarımla uğraşıyorum ya bıktım
merhaba,ayda 2 kere kuaföre bakıma gidin demişsiniz,sanırım siz de yaptırıyorsunuz? neler yaptırıyorsunuz acaba,kuaförler bakım olarak ne yapıyor.hiç yaptırmadığım için soruyorum :) keratin falan mı?
aynen öyle :) ya ben saçımla uğraşa uğraşa bir hal oldum,artık kuaföre keratin yaptırayım diyorum ama siz nerede yaşıyorsunuz,o kuaför istanbul'da mı? bir de özellikle keratinin katkısız olması gerekiyormuşKeratin yaptırıyorum evet saçlarım boyalı olduğundan fena yıpranıyor, 2 ayda 1 yaptırıyorum. Onun dışında kuaförlerin hepsinde yapılır mı bilmiyorum benim gittiğim yer aynı zamanda güzellik merkezi olduğu için çikolata maskesi,anti aging maskeler falan yaptırıyorum. Ama normal bir kuaföre gidip manikür pedikür yaptırsam da aynı şekilde kendimi iyi hissederim :) Önemli olan kendine zaman ayırmak.
idare edemem! idare edemem!Benimki de mükemmel değil, ama ne yapalım buna da şükür.Tülerik mülerik işte idare ediver ne olacak.
İhtimal dahilinde tabi, nem bol olur öyle yerlerde.idare edemem! idare edemem!
eskiden böyle değildi o yüzden alışık değilim.ya sahil kenarına taşındım kupkuru bir şehirden,ondan mı tülerdi bu saçlar acaba
Hani bazı dalgalı saçlar kabarık durur ya. Bukleler kendi kendine açılma eğilimine girer.Kavgadan çıkmış gibi oluyor, kendimden biliyorum.
ya benim saçım bukleli değil,dalgalı.baktım google'a ama aynen böyle maalesef.eskiden böyle değildi şimdi tülerik olmuşum hakikaten.köpük daha kötü yapıyor bende.
bir de mesela evden çıkarken gayet normal,azıcık bir yere gidip gelsem tülerik hep.sende de mi öyle oluyor :/
Evet bunu anladım ben.yok artık bundan bunu mu anlıyorsunuz tüm mesajları okumadınız heralde
aynen öyle :) ya ben saçımla uğraşa uğraşa bir hal oldum,artık kuaföre keratin yaptırayım diyorum ama siz nerede yaşıyorsunuz,o kuaför istanbul'da mı? bir de özellikle keratinin katkısız olması gerekiyormuş
Make up artistin teki tülerik tülerik deyip duruyordu, artık saçıma yoluk dememek için bu sıfatı kullanıyorum ben de daha kibar oluyor.Ay kızlar aynı benim saçlarım
Yoluk demek istemiyorum tulerik daha iyiymiş
Yıkıyorum köpük jöle falan sürüyorum çok güzel buklelerim belirgin oluyor ama gece duş alıp yatarsam sabah kalkiyorum ki saçlar savaştan çıkmış gibi önü Kıvırcık arkası düz kalmış
Kışın sabah erken işe giderken hasta olmamak için mecbur gece duş alıyorum sonuç hüsran
Saçlarıma yapmadığım bakim kalmadı ama yapısı bu nem olmazsa sönüp kalıyor hiç sevmiyorum