ne yapmalıyım neler önerirsiniz

Paylaştığın kıyafetleri beğenmedim ve çok alakasızlar. Sevgilin sanirim gercekten giyiminden dolayi birazcik rahatsiz olmus olabilir. Yakınlarında zevki hoş olan bir kız arkadasin filan yok mu hiç biraz yardım alsan hatta alışverişe onunla cıksan ortak birseyler ortaya cikarabilirsiniz bence.

hadi ya beğenmediniz demek spor giyiniyorum oyuzden klasic seylere baktım

Bak benim tarzım genelde spor. Rahat giyinen biriyimdir mümkün olsa hep pijamalarla dolaşıcam.
Beğendiğim tarz böyle, ama kendim istediğim için yöneliyorum sevgilim istemiş olsa yapmazdım.
Sonuçta herkesin hayatına kimse karışamaz.:confused:

ceket-kombin-6.jpg

c011135d829c496e320c026181e5cffb.jpg

IMG_49921.jpg

DSC_1880-1.jpg

Valla canım ille klasik giyinince bakımlı görünürsün diye bi kaide yok ki..Ben mesela topuklu ayakkabı giymeyi çok severim rahat ederim..Ama Kimi babet giyer yani herkesin tarzı başka..
Benim fikrime göre gösterdiğin bluzlar sık değil ki ya:olamaz:
Güzel bir Jean düz beyaz bir body hoş bir takı..Güzel hafif bir makyaj hoppp tamamm.:süslü:Spor giyinip şıkda olunabilir yani ..Kasma kendini ille bunu giycem diye..Azcık tarzını değiştirebilirsin mesala:KK36:

kilo alma yeter diyor . şuan 53 kiloyum , seksi giyinmemi de istemiyor . kıskanıyor ki haklı :)
Hem bakımsızlaştın diyip hem de giyimimden kıskanabilir diyorsunuz. Size tavsiyem sevgilinize endeksli değil de kendinizi aynada nasıl beğeniyorsanız öyle olmaya çalışmanız. Siz kendinizi beğendikçe o güven dışarıya yansıyor zaten hiç merak etmeyin. Ama bir başkasına beğendirme çabasına girildiğinde kadın, içinde bir şekilde hep şüphe olacağından, özgüveni aksine düşüyor.

Buarada boyunuz kaç? 53 kiloymuşsunuz zaten. Kilo aldığınızı söylemesine şaşırdım. Ben 50 kiloya düştüğümde kendimden nefret ediyorum hatlarım yok oluyor mesela, kalça ölçüm 90ın altına iniyor ve giydiğim hiç bir şey yakışmıyor. Sizin kas kütleniz mi az acaba? Çünkü benim boyum 1.69 ideal kilom 54-56. Bu sınırın altına da insem üstüne de çıksam çirkinleşmiş gibi hissediyorum. Sizde yağlanma söz konusu ise kaslarınızı güçlendirecek direnç egzersizleri yapmanızı öneririm. Merak etmeyin bir kadının çirkin bir şekilde kaslanması takviye vs almadan neredeyse imkansızdır. Diyetten ziyade bu tarz egzersizlere yönelmenizi öneririm. Pilates de süper sonuçlar verir. Güzel toparlarsınız. Ayrıca kilonuzdan ziyade ölçülerinizi takip etmenizi tavsiye ederim.

Saçlarınızla başladığınız güzel olmuş. Sağlıklı saçlar her zaman güzel görünür,bakımlı olduğunuzu belli eder. Makyaj yapıyormuşsunuz ama çok abartmıyorsunuzdur umarım. Ben makyajın fazlasını bakım olarak görmüyorum çünkü. Sıkıntılı dönemlerinizi atlattıktan sonra küçük bir alışveriş yapabilirsiniz. Hafif dekolte hoş durabilir. Topuklu ayakkabılar her zaman kadınsı bir hava katar :)

Kendi yaptıklarımı söylersem,ben daha çok cilt bakımıyla ilgileniyorum. Sabah sürdüğüm kremler ayrı,gün içindekiler ayrı,yatmadan öncesi ayrı. Kokuları da önemli mesela eşim hep söyler "elini oynatsan senden güzel bir koku geliyor" diye. Tırnaklara önem veririm,çok uzun değil ama törpülü olmalılar. Parfüm konusu da çok önemli mesela parfümünüzü değiştirebilirsiniz. Şu sıralar ağır değil daha hafif,ferahlık verici kokular tercih edebilirsiniz. Yani bu bakım olayını kıyafete falan indirgemeyin de kendiniz için bir hayat tarzı oluşturun. Ayda en az 2 kez kuaföre gidin bakıma mesela. Ufaktan başlayıp daha sonra tamamen oturtabilirsiniz. Sevgiler.
merhaba,ayda 2 kere kuaföre bakıma gidin demişsiniz,sanırım siz de yaptırıyorsunuz? neler yaptırıyorsunuz acaba,kuaförler bakım olarak ne yapıyor.hiç yaptırmadığım için soruyorum :) keratin falan mı?

O zaman bir daha beceremeyeceğiniz saç, kaş gibi işleri evde yapmayın.
Şahsen ben kendimi biliyorum, o yüzden hiç kalkışmam. Giderim kuaförüme halleder.
Görüşeceğiniz zamanlarda da saçınıza şekil verin biraz. Banyodan çıktığınız gibi kuruyan saçlar doğal diye hoşunuza gitse de tülerik, garip durabiliyor.
Parfüm kullanın. Haftada 2 kere peeling yapın yüzünüze. Bunun için ürün alamam, pahalı olur bana diyorsanız, mutfaktaki malzemelerden yapanlar varmış. Ne kadar başarılı bilemem, ama deneyebilirsiniz.
Tırnak bakımı da önemli, bir törpü bile fark yaratır.
Zaten makyaj yaptığınıza göre söylediklerimin birçoğunu biliyorsunuzdur da...
tülerik nedir? ben de doğal saçla çıkıyorum genelde ama acaba neyse o öyle mi duruyor :KK70:

X