- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
bunlar üst için nasıl
Bunlarla bakımlı ya da şık olunmaz bence. Ama zevk meselesi yine de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar üst için nasıl
Ay banada önerir misin hangi videolar onlar adı nebende makyaj videoları izleyip tam kendi tarzımda makyaj stilleri buldum sana da öneriyorum harikalar !! :)
Hem bakımsızlaştın diyip hem de giyimimden kıskanabilir diyorsunuz. Size tavsiyem sevgilinize endeksli değil de kendinizi aynada nasıl beğeniyorsanız öyle olmaya çalışmanız. Siz kendinizi beğendikçe o güven dışarıya yansıyor zaten hiç merak etmeyin. Ama bir başkasına beğendirme çabasına girildiğinde kadın, içinde bir şekilde hep şüphe olacağından, özgüveni aksine düşüyor.kilo alma yeter diyor . şuan 53 kiloyum , seksi giyinmemi de istemiyor . kıskanıyor ki haklı :)
merhaba,ayda 2 kere kuaföre bakıma gidin demişsiniz,sanırım siz de yaptırıyorsunuz? neler yaptırıyorsunuz acaba,kuaförler bakım olarak ne yapıyor.hiç yaptırmadığım için soruyorum :) keratin falan mı?Saçlarınızla başladığınız güzel olmuş. Sağlıklı saçlar her zaman güzel görünür,bakımlı olduğunuzu belli eder. Makyaj yapıyormuşsunuz ama çok abartmıyorsunuzdur umarım. Ben makyajın fazlasını bakım olarak görmüyorum çünkü. Sıkıntılı dönemlerinizi atlattıktan sonra küçük bir alışveriş yapabilirsiniz. Hafif dekolte hoş durabilir. Topuklu ayakkabılar her zaman kadınsı bir hava katar :)
Kendi yaptıklarımı söylersem,ben daha çok cilt bakımıyla ilgileniyorum. Sabah sürdüğüm kremler ayrı,gün içindekiler ayrı,yatmadan öncesi ayrı. Kokuları da önemli mesela eşim hep söyler "elini oynatsan senden güzel bir koku geliyor" diye. Tırnaklara önem veririm,çok uzun değil ama törpülü olmalılar. Parfüm konusu da çok önemli mesela parfümünüzü değiştirebilirsiniz. Şu sıralar ağır değil daha hafif,ferahlık verici kokular tercih edebilirsiniz. Yani bu bakım olayını kıyafete falan indirgemeyin de kendiniz için bir hayat tarzı oluşturun. Ayda en az 2 kez kuaföre gidin bakıma mesela. Ufaktan başlayıp daha sonra tamamen oturtabilirsiniz. Sevgiler.
tülerik nedir? ben de doğal saçla çıkıyorum genelde ama acaba neyse o öyle mi duruyorO zaman bir daha beceremeyeceğiniz saç, kaş gibi işleri evde yapmayın.
Şahsen ben kendimi biliyorum, o yüzden hiç kalkışmam. Giderim kuaförüme halleder.
Görüşeceğiniz zamanlarda da saçınıza şekil verin biraz. Banyodan çıktığınız gibi kuruyan saçlar doğal diye hoşunuza gitse de tülerik, garip durabiliyor.
Parfüm kullanın. Haftada 2 kere peeling yapın yüzünüze. Bunun için ürün alamam, pahalı olur bana diyorsanız, mutfaktaki malzemelerden yapanlar varmış. Ne kadar başarılı bilemem, ama deneyebilirsiniz.
Tırnak bakımı da önemli, bir törpü bile fark yaratır.
Zaten makyaj yaptığınıza göre söylediklerimin birçoğunu biliyorsunuzdur da...