ne yapmalı?

Adam evli bencede
Facebook hesabi olabilir ama esini engellemistir belki
o yüzden iliskisi yok yaziyordur.
senin uyandigini anlayinca da bitirelim dedi.

adamın facebook hesabında ilişkisi yok yazıyor tüm ailesi ve iş çevresi orda.. hayatında biri olabilir belki ama evli olacağını sanmıyorum.

Muhtemelen evli. FB hesabının hiçbir resmiyeti yok ki, ne ben ne eşim FB'da "İlişkisi var" görünmeyiz.

gururuna dokundu ve bitirdi olabilir ama diğer ihtimal daha yüksek. açıkcası ben biriyle yaşadığını düşünüyorum kız arkadaş olabilir vs vs. Çünkü böylebüyük büyük duygularla konuşup sonra da hadi eyvallah demek çok duygu işi değil.

Bir bahaneyle kimliğine baksaydın, gerçi artık medeni durum kısmı yazmıyor.
Benim aklıma eski sevgilisiyle falan yaşadığı geldi

Sakladığı bırseyler var gibi. Durduk yere aklıma şüphe düşmez. Senin güven problemin olsa en baştan istemezdin

Geçirdiğimiz güzel günler hatrına son bi kahve içelim de sonra kahvenin ortasında telefonuna bi haber gelmiş gibi benim kalkmam lazım de çık pusuda bekle o çıkınca da takip et evini öğren o yokken de eve git gerçekleri öğren
Tabi işsizsen

Sizde güven sorunu olduğunu düşünmüyorum. Aklınızdaki soru işaretlerinin tümü normal. Bunlara yanıt almak istemeniz de normal. Onun sizi suçlamak yerine bunları yanıtlaması gerekirdi. Bir insanı tanımadan güven oluşmaz.

aklıma gelen eski ya da şimdi ki sevgilisi ile birlikte yaşıyor ve kadın hostes olabilir - yoksa gece gündüz benimle nasıl telefonda konuşacak. kadının programına göre de şekilleniyor işte eve anne gelebiliyor kardeşler kalabiliyor :)

Eve anne kardeş geldi diye iletişimi kesiyor mu?

bunu diyen adamın dediğini yapın, görüşmeyin ve bitirin. net.

Dün annem geldi dedi onun üzerine zaten 1 saatten fazla bu konuyu konuştuk. Kesmiyor istediğimiz saatte konuşuyorduk sabah erken akşam en az 1 e - 2 ye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…