ne yapmalı?

selmagok

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
44
13
8
44
Merhaba arkadaşlar
yorumlarınıza ihtiyacım var , kendimi suçluyorum . Güzel birşeyi başlamadan mahvettimi düşünüyorum.
2 ay önce bir arkadaşlık sitesinden biriyle tanıştım, Tanıştığımız gün sabaha kadar birbirimizle arkadaş gibi konuştuk ve ön yargısız bir sekilde tüm hayatımızı anlattık . En azından ben dürüstce anlattım çünkü hiçbir beklentim yoktu ve yeni bir ilişkiden çıkmış ve yorgundum. Bir kere o davet etti gidemedim, sonrasında ben kahve içelim dedim gelmedi. Aradan bir ay gecti ve sosyal medya da arasıra selamlaşmamız dışında bir dialogumuz olmadı. 3 hafta önce ısrarla görüşmek istedi ve görüştük. İlk karşılaşmamızdı. Birbirimizden hoşlandık sonrasında da hafta da 2 kere görüştük ve her görüşmemizde 7-8 saat zaman geçiriyorduk çok iyi sohbet ediyoruz ve aramızda hiçbir cinsel münasebet olmadı. ikimizde orta yaşlardayız .Aramızda inanılmaz bir çekim başladı , ikimizde bu yaşta böyle bir duyguyu yakaladığımız için şükrediyorduk. En önemli cümlesi ise seni küçük şeyler için asla bırakmayacağım demişti , bozmayalım emek harcayalım demişti.Kısa zamanda 3 hafta kadar oldu ciddi şeyler de konuşmaya başladık evlilik çocuk vs vs . Beni arkadaşlarıyla tanıştırmak istediğini söyledi.İkimizde yanlız yaşayan insanlarız ama birbirimizin evine hiç gitmedik. Dışarda uzun zamanlar geçiriyorduk . Ben de soru işareti yaratan bazı konuşmları olmuştu ama ben bunları kendi güvensizliğime bağladım zaman içinde güven oturur diye düşündüm ama dün patlak verdim. Kendisine dün ben den sakladığın birsey mi var , sen başka biriyle mi yaşıyorsun diye sordum. Bu güvensizliğimin sebeplerini sıralarsam : 1- Dışarda geçirdiğimiz gecelerde san ki benim onunla birlikte kalma isteğimin olma ihtimaline karşı evinde hep birileri oluyordu , ya da denk geliyordu bilemiyorum. Bir keresinde akşam saat 9 da kız kardeşi ve çocukları evleri ilaçlanıyor diye onda kalmaya geliyor . 2. yarın görüşecektik beraber kalabiliriz diye konuştuk dün telefonda bana annesinin babasıyla kavga edip ona geldiğini söyledi zaten bunun üzerine patladım. yaşlı geleneksel bir kadın sonuçta inanmadım. 3. oturduğu evden taşınmak istiyor konuştuğumuz zamandan beri. 4. haftasonu evinde petekleri değişti vs Cumartesi görüşemedik 5-Bana 2 evi olduğunu söyledi sonra bir daha konuşurken 1 evim var dedi. vs vs arkadaşlar ... Dün bunları söyledim ve beni yalancı olmakla suçluyorsun böyle hissettiğin biriyle ben olsam görüşmem herşey için teşekkür ederim dedi ve bitirdi. İçime sinmeyen birseyler var ya da benim güven problemim var .. Siz ce ?

buyuk ıhtımal adam evlı

Hersey bu kadar da üstüste gelmez gibi

tabii ki hersey olabilir evli sosyal medya hesaplarında ailesi var vs vs adamın teli yanında masada bırakıp gidiyor uzun zamanlar kalıyor vs cinsellik yok aramızda .. Bilemiyorum hersey de pek tabii mümkün.

Çok hızlı ilerlemişsiniz, evlilik konuşmaları için.
Soru işaretleri olan bir ilişkinin güzel noktalandığını görmedim. Muhtemelen hislerinizde doğru çıktınız ve o yüzden bitirdi.

Yorumunuz için teşekkürler , bu konuşma evlenelim değil di sadece evliliğe de açık olduğunu bu niyetle de görüştüğünü ve ilerlemekten korkmadığını söylemişti.

Adam bişey saklıyor çok belli ya sevgilisiyle yaşıyor yada evli bence uzak dur bu adamdan

Adam Selmacım bildiğin dolandırıcı ve yalancı. Gece çocukları ile gelen kız kardeş değil zaten, burası Amerika mı? Bedbug mı varmış? Karısını koz kardeşi olarak tanıştıracak neredeyse. Annesi, kalorifer olayı, iki evim var dediği arkadaşlarının koz atmalılar evlerinden bahşediyor. Ucuz kurtulmuşsunuz. Kadınlar genelde biri uzun sohbet edip, normal görüşünce adam düzgün biri, ciddi ilişki düşünüyor diye inanıyor. Her aldatan adam eli bir yerinde dolaşıyor ama böyle su kurnazları bunlar. Lütfen geri gelip son kez şansını deneyecektir. Kapıyı iyi kapayın. Ruh hastası adamlara da güvenmeyin. Bundan sonra kaynakamıktan vukuatlı nüfus örneği istemek lazım, hiç de utanılacak bir durum değil.

adamın facebook hesabında ilişkisi yok yazıyor tüm ailesi ve iş çevresi orda.. hayatında biri olabilir belki ama evli olacağını sanmıyorum.

Aklı basında birine benziyorsunuz, direkt yalancısın demek yerine, yoklasaydınız?
Bu sekilde sonuca ulasamayacaginiz kesin sonucta.
Adam ya yalan söylüyordu, siz uyanınca uste cikip görüşmeyi kesti,
Yada doğru söylüyordu, gerçekten güven meselesi canını sıktı.
Ben de yalan söylediğini düşünüyorum, diğer ihtimal pek yok gibi, siz de kurcalamayın daha fazla :)

Adamın kimliğini görme şansınız oldu mu? Bu tür adamlar genelde yanlış ad ile sosyal medya da hesap açarlar.
Bana evli gibi geldi. Kaç kaç kaaaç

çok tatlısınız güldürdünüz beni :) evet etkilendim doğru ama sorgulamadan hemen inanacak kadar şuursuz değilim çok şükür... teşekkür ederim. sevgiler..

Bşr çok Facebook kullanıcısı ilişki kısmını sizin kadar takmaz. Karısının Facebook hesabı bile olmayabilir. Okuma yazma bile bilmeyen bir dünya kadın var ülkede. Bunların eşleri bunlara hesap mı açıyor? Geçenlerde bşr kadın yazmıştı, uzun süreli sevgilisinin evli olduğunu yeni öğrenmiş. Her durumu kendi standartlarımıza göre yorumluyoruz ama burada okuduğumuz şeylerden sonra artık böyle duruma mum diken birine hayatta güvenmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…