Boşanmış anne yeniden birine güvenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZAAS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatalarımdan ders çıkardım. çok yalnız kaldım. ama çıkardığım dersler sayesinde sırf yalnız kalmamak adına yanlış kişilere tutulmamayı öğrendim. çok şükür ki uygun erkeği bulduğumda tespitlerim doğru çıktı. evlenecek erkek bırakmıyor. kullanmıyor. net oluyor. amacını belli edip direkt adım atıyor. öyle aylarca yıllarca oyalamıyor mesela. evleneceğiz diyor evleniyor. Rabbim karşınıza doğru ve dürüst erkeği çıkaracak. o erkek size net olacak. karabatak gibi bi görünüp bi kaybolan adamlar doğru erkek değil.
yorumlara bayıldım ❤️ ikinizden de yaşım küçük ama ben de tecrübe ettim bazı şeyleri. tam olarak ne dediyseniz o.

konu sahibi gönlüne düşmüş belli o yolu yürüyeceksin çoktan karar vermişsin farkında değilsin. insan kendi yaşayıp öğreniyor sonuçta. sadece çocuğunuza dikkat edin hiçbir zaman belli olmaz, kimsenin güler yüzüne asla güvenmeyin. maalesef o konuda acı tecrübelerim var çocukluğumdan bizzat annemle.

yorumlara bayıldım ❤️ ikinizden de yaşım küçük ama ben de tecrübe ettim bazı şeyleri. tam olarak ne dediyseniz o.

konu sahibi gönlüne düşmüş belli o yolu yürüyeceksin çoktan karar vermişsin farkında değilsin. insan kendi yaşayıp öğreniyor sonuçta. sadece çocuğunuza dikkat edin hiçbir zaman belli olmaz, kimsenin güler yüzüne asla güvenmeyin. maalesef o konuda acı tecrübelerim var çocukluğumdan bizzat annemle.
Zor bi durumdur eminim sizin içinde benden küçüm olup bu tecrübede olmanızda bunlardan sanırım kendim için risk satın alabilirim ama oğlum için işler değişir o bambaşka bi değerlendirme

Bilmiyorum kafam çok karıştı keşke buraya böyle yapayım mı deseydim yapmazdım şimdi buradan çeviremem orada sadece uyumak istiyorum seninle seks istemiyorum diyebilirim ki bu yorumlardan sonra kafamda o şekilde oluştu daha yakından tanımak istedim derim
Bence o gece hayatınızın kilit noktalarından birisi, aslına bakarsanız bana göre kilit nokta olacak çapta biri değil ama siz onu istediğiniz için kilit diyorum,
sadece uyumak istiyorum dediğinizde ya çekip gidecek, ya sevişmeyeceksen neden otel ayarladın diyecek, en iyi ihtimalle o gece uyuyup bir daha sizi hiç aramayacak,
ya da siz duygularınıza yenilip onun istediği gibi sevişeceksiniz ve canı her sevişmek istediğinde aklına gelen kadın ya da kadınlardan biri olacaksınız.
Her ihtimal sizin için bir tecrübe ve siz bence bunu tecrübe etmek istiyorsunuz, biz sabaha kadar da yazsak gidip yaşayıp görmeniz gerekiyor o kalp acısını hissetmeden
iyi ihtimalleri göz ardı edemiyoruz biz kadınlar, çoğu tecrübeyi de böyle böyle ediniyoruz zaten, her neyse gittiğinizde kendinize dikkat edin (her anlamda), yaşayıp görün :)

Zor bi durumdur eminim sizin içinde benden küçüm olup bu tecrübede olmanızda bunlardan sanırım kendim için risk satın alabilirim ama oğlum için işler değişir o bambaşka bi değerlendirme
genç evlenmişsiniz, genç anne olmuşsunuz, ben de kurbağaları deniyordum o yaşlarda o yüzdendir :) duygularınızdan arınıp karşınızdaki adamı testlerden geçirin ve geçemezse üstelemeden bırakıp gidin. zaten hanımefendinin dediği gibi size uygun olan erkek kendini mutlaka kanıtlıyor. siz ne kadar duygusal mesafe koyarsanız aşmaya çalışıyor. bakın gerçek duygular böyle belli ediyor kendini. göz boyamak için yapılan şeylerden bahsetmiyorum. kafanızda kendinize dair prensipler belirleyip onlara uyun. kesinlikle hayır diyeceğiniz ve kabul etmeyeceğiniz şeyler olsun. duygularınızla prensipleriniz çatışırsa prensiplerinizi dinleyin. böyle sanırım kısaca diyebileceklerim. umarım kalbinizden geçen olur

Bence o gece hayatınızın kilit noktalarından birisi, aslına bakarsanız bana göre kilit nokta olacak çapta biri değil ama siz onu istediğiniz için kilit diyorum,
sadece uyumak istiyorum dediğinizde ya çekip gidecek, ya sevişmeyeceksen neden otel ayarladın diyecek, en iyi ihtimalle o gece uyuyup bir daha sizi hiç aramayacak,
ya da siz duygularınıza yenilip onun istediği gibi sevişeceksiniz ve canı her sevişmek istediğinde aklına gelen kadın ya da kadınlardan biri olacaksınız.
Her ihtimal sizin için bir tecrübe ve siz bence bunu tecrübe etmek istiyorsunuz, biz sabaha kadar da yazsak gidip yaşayıp görmeniz gerekiyor o kalp acısını hissetmeden
iyi ihtimalleri göz ardı edemiyoruz biz kadınlar, çoğu tecrübeyi de böyle böyle ediniyoruz zaten, her neyse gittiğinizde kendinize dikkat edin (her anlamda), yaşayıp görün :)
Evet çok haklısınız benim için önemli çünkü bu olumsuz olursa pozitif iyimser tarafımı tamamen kapatıp devam ederim ilişkisel tarafta sizlerin baktığı çerçeveye geleceğim sanırım ikazınız için teşekkür ederim ilişki

genç evlenmişsiniz, genç anne olmuşsunuz, ben de kurbağaları deniyordum o yaşlarda o yüzdendir :) duygularınızdan arınıp karşınızdaki adamı testlerden geçirin ve geçemezse üstelemeden bırakıp gidin. zaten hanımefendinin dediği gibi size uygun olan erkek kendini mutlaka kanıtlıyor. siz ne kadar duygusal mesafe koyarsanız aşmaya çalışıyor. bakın gerçek duygular böyle belli ediyor kendini. göz boyamak için yapılan şeylerden bahsetmiyorum. kafanızda kendinize dair prensipler belirleyip onlara uyun. kesinlikle hayır diyeceğiniz ve kabul etmeyeceğiniz şeyler olsun. duygularınızla prensipleriniz çatışırsa prensiplerinizi dinleyin. böyle sanırım kısaca diyebileceklerim. umarım kalbinizden geçen olur
Güzel tavsiyeler teşekkür ederim duygulara kapıldığım için bunlar oldu aslında duyguları kapatmak daha önemli ben tanımadan etkilendim tanıdıkça etkilenmeliymişim doğru sıralama buymuş

Güzel tavsiyeler teşekkür ederim duygulara kapıldığım için bunlar oldu aslında duyguları kapatmak daha önemli ben tanımadan etkilendim tanıdıkça etkilenmeliymişim doğru sıralama buymuş
öyle hisler yaşamak güzel kendinizi şanslı sayın içiniz ölmüş gibi de hissedebilirdiniz ama prensipli yaklaşın işte o zaman ah vah etmezsiniz direkt kafada biter zaten psikolojik rahatlama yöntemi aynı zamanda

Aslinda yorumlarda bu konuya değinmek istedim ama konu sahibi üzülmesin diye yazamadım. Yaptığını hata olarak nitelendirilen birisi neden sadece mekan değişikliği ile telafi ediyor. Yani evde sevismemiz hataydı gel otelde sevişelim demek gibi bir şey olmuş bu. Eylem değismeliyken mekan değişmiş sadece. Z ZAAS
Yazmak daha dogru diye yazmak istedim bende. Sonra daha cok uzulecek cok yüksek ihtimalle çünkü 😏

Merhaba
Ben 33 yaşında eşinden bir yıl önce ayrılmış bir anneyim 45 yaşında öncesinde müşterim olan biriyle görüştüm ama o zaman yeni boşandığım için çok saçmaladım ve ilk görüşmede birlikte oldum adamdan çok etkilendim sonra o beni çok aramadı sormadı bende kapılmaktan korkup unutmaya çalıştım.sonra aralarda yazdı görüşmek istedi ve hep bi beni yokladı ben hep kivarca reddettim.en son ciddi olarak hatalıydım bi şans ver lütfen dedi şimdi tekrar iletişimdeyiz bir kez dışarı çıktık bırakırken davet etmem için bi yokladı ama davet etmedim tekrar görüşmemiz için cumaya ben bi yer rezerve yaptım konaklamalı ve benim evimde olmasını istemiyorum bu sefer düzgün başlması için
Benm 5 yaşında oğlum onun 9 yaşında oğlu var işinde şimdiki tavırları hayat arkadaşım ol demek gibi yani umarım doğru anlıyorumdur .sanki bi yorulmuş düzen istiyor gibi ben bu adamla olmak istyrm ama bende dinlenip takılıp bırakır mı yoksa bu yaşlar bu doymuşlukla hayatta birbirimize iyi gelir miyiz ben bu adamla ciddi ciddi sağlıklı bi ilişki yaşar mıyım onun hayatında kalıcı olmak istyrm bunun için fikirleriniz benim için kıymetli
İlk buluşmada yatmamalıydın diyeceksiniz biliyorum ama yattım orayı çeviremem artık
Sadece takıldığını düşünüyorum.
Birlikte olmanızda olan olmuş yapacak birşey yok.
Ama hem böyle düşünüp hemde 2. Buluşmayı konaklamalı yapmanız bu ne perhiz dedireten bir durum olmuş.

Açıkçası ben boşansam tekrar evlilik düşünmem. Yani neden illa ciddiyet diyorsunuz onu anlamadım. Sevgili olup gezip tozmak varken neden illa ciddi beklenti içine giriyorsunuz daha boşandığınız bir sene olmuşken.
Evlilik denen şeyde ev içi sorumluluk da artıyor bir de ekstra çocuğu da var burada. Neden bunu isteyeseniz ki?

Açıkçası ben boşansam tekrar evlilik düşünmem. Yani neden illa ciddiyet diyorsunuz onu anlamadım. Sevgili olup gezip tozmak varken neden illa ciddi beklenti içine giriyorsunuz daha boşandığınız bir sene olmuşken.
Evlilik denen şeyde ev içi sorumluluk da artıyor bir de ekstra çocuğu da var burada. Neden bunu isteyeseniz ki?
Ay ben sizi çok seviyorum yani genel olarak yorumlarınızın %95’i o kadar aklımdan geçen şeyler ki😂
Daha bu sabah annemle buna benzer bişi konuştuk benzer bir konu üzerine.

Ay ben sizi çok seviyorum yani genel olarak yorumlarınızın %95’i o kadar aklımdan geçen şeyler ki😂
Aynen ya bu uyeyi bende çok seviyorum Khomyuk Khomyuk gerçekten yazdığı hersey her düşüncesi aynı ben diye hep favoriliyorum çok tatlı ve mantıklı birisi gerçekten

Aynen ya bu uyeyi bende çok seviyorum Khomyuk Khomyuk gerçekten yazdığı hersey her düşüncesi aynı ben diye hep favoriliyorum çok tatlı ve mantıklı birisi gerçekten

Teşekkür ederim ♥️

Back
X