Boşanmış anne yeniden birine güvenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZAAS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba
Ben 33 yaşında eşinden bir yıl önce ayrılmış bir anneyim 45 yaşında öncesinde müşterim olan biriyle görüştüm ama o zaman yeni boşandığım için çok saçmaladım ve ilk görüşmede birlikte oldum adamdan çok etkilendim sonra o beni çok aramadı sormadı bende kapılmaktan korkup unutmaya çalıştım.sonra aralarda yazdı görüşmek istedi ve hep bi beni yokladı ben hep kivarca reddettim.en son ciddi olarak hatalıydım bi şans ver lütfen dedi şimdi tekrar iletişimdeyiz bir kez dışarı çıktık bırakırken davet etmem için bi yokladı ama davet etmedim tekrar görüşmemiz için cumaya ben bi yer rezerve yaptım konaklamalı ve benim evimde olmasını istemiyorum bu sefer düzgün başlması için
Benm 5 yaşında oğlum onun 9 yaşında oğlu var işinde şimdiki tavırları hayat arkadaşım ol demek gibi yani umarım doğru anlıyorumdur .sanki bi yorulmuş düzen istiyor gibi ben bu adamla olmak istyrm ama bende dinlenip takılıp bırakır mı yoksa bu yaşlar bu doymuşlukla hayatta birbirimize iyi gelir miyiz ben bu adamla ciddi ciddi sağlıklı bi ilişki yaşar mıyım onun hayatında kalıcı olmak istyrm bunun için fikirleriniz benim için kıymetli
İlk buluşmada yatmamalıydın diyeceksiniz biliyorum ama yattım orayı çeviremem artık
Yoklattırmayın kendınızı .

Cinsellik bir ihtiyaç genç bir kadınsın bundan daha doğal bir şey yok tabi ki ama adam sadece ihtiyaç karşılamak için yanaşıyor gibi. Ciddi olsa ilk birliktelikten sonra arazi olmazdı döndü dolaştı başkasından dirsek görünce size hatasını telafi etmek için (yersen) geldi.

Yani kanka istiyorsan yaşa ama yukarda da yazmışlar rezerve falan uğraşma hele ki paranı asla harcama. Erkeklerin çoğu çöp ne zamanına ne parana değmiyor.
Hayattta kalmak için duygularımıza ihtiyacımız var hayallere isteklere bize iyi gelenlere iyi olma halimizi yanlış olsada hayal edip peşinden koşmaya 33 yıllık beni ikna edip yani duygusal olarak ikna etmeden bahsediyorum vardır bi olayı diye düşünüyorum.çünkü bunu bana yaptırabilen kimse olmadı kalbimin yerini unutmuştum yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum paralel evreni konuşup zamandaki bükülmeleri konuştuğumda beni dinleyen oydu ve zamanda nasıl bükülme olur ölümde beynimiz fiziksel bizimle kalıyor ruhda beyin yok diyen oydu. oysa kimseyle bu kadar uzun sohbet etmemiştim oğlumun ehlileşmeyen bi odun olduğunj söylediğimde kimse bana o bi erkek sen ehlileştiremezsin kalbine girenler öğretecek sen sadece onu sev dememişti. Kimse beni saatlerce dinlemek için gözlerime bakmamıştı sistemleri anarşist ruhumla reddettiğimde en büyük sistemşii göstermemişti. İşim için piyasalrı bilmek zorundayım bana ekonomiyi trumpn hamlelerini gecenin bi köründe yazıp bu hafta zor geçecek beklenenler bu dememişti . Bana balık tutanları izletip gidince balık tutma tekniklerini anlatmadı at çek yapmayı vs . O benim sevgisiz ve samimiyetsiz hayatımda çok samimi geldi aslında işim konusunda yeni ufuklar açıp geniş perspektifden bakmayı öğretmeye çalıştı.Sesimin çok güzel olduğunu ve konuşurken çok akıcı konuştuğumu farklı rafine bi bakış açımın olduğunu söyledi. Etrafımda olan herkes o kadar hayatla mücadele ediyor ki onun o olgunluğuyla mücadelesiz sakin huzurlu hali çok güzeldi.eğer beni kandırdıysa amacı sadece seks olan biriyse gerçekten tebrik ederim onu ve bunları sadece kısa sürede tanıdığım birine söylüyorum . Bana bunları hissettirip beni seks için kullanmak niyetiyle yapacaksa yapsın derim o zaman sana bunları hissetiren biri seni kullandı diye hak etti derim ne deyim

Cinsellik bir ihtiyaç genç bir kadınsın bundan daha doğal bir şey yok tabi ki ama adam sadece ihtiyaç karşılamak için yanaşıyor gibi. Ciddi olsa ilk birliktelikten sonra arazi olmazdı döndü dolaştı başkasından dirsek görünce size hatasını telafi etmek için (yersen) geldi.
Bilmiyorum birinin dirsek şiddeti bana attıysa geçmişi veya öncesi beni zaten ilgilendirmez haddim değil önemli olan bana samimi ve iyi biri mi birbirimize iyi gelir miyiz

12 yaş fark olan biri ile en güzel yıllarınızı geçirmek mi istiyorsunuz?
Takılmak gibi düşünüyorsanız olabilir. Düzgün seviyeli bir kaç yıl geçirmek istiyorsanız yine olabilir. Ama uzun vade düşünülünce yaş farkı fazla geldi bana.

Benim hayata bakış açım biraz farklı ben oğlum için bana tramva yaşatan babasını düşünüyorum mesela diyorum ki az bi bedel ödedin bu kadar harika bişey için çok az bi bedel ödedin.hayata getiri götürü olarak bakıyorum insanlarla temasta olduğum bi işim var.Bu kadar insan içerisinde onda bi ışık gördüysem belki kandırılmak ama kandıracaksa o kandırsın diyorum kandırmıyorsa belki birbirimize iyi geliriz diyorum işte bi ihtimal bunuda nasıl yapacağımı bilmiyorum.içimden öyle yapmak geldi yapmak istedim.yoksa kendime bağlamak veya seksle bağlamak benlik olaylar zaten değil ben duygu insanıyım ve bu insanlıkta herkesin bi yerlerde iyi tarafının olduğunu düşüyorum beni eleştirip yargılayabilirsiniz çok da haklısınızdır ama birine inanmak istiyorum

12 yaş fark olan biri ile en güzel yıllarınızı geçirmek mi istiyorsunuz?
Takılmak gibi düşünüyorsanız olabilir. Düzgün seviyeli bir kaç yıl geçirmek istiyorsanız yine olabilir. Ama uzun vade düşünülünce yaş farkı fazla geldi bana.
Fiziksel olarak mı olgunluk anlamaında söylediğiniz tam olarak anlamadım

Fiziksel olarak mı olgunluk anlamaında söylediğiniz tam olarak anlamadım
Hem fiziksel hem olgunluk olarak yani 12 yaş fazla değil mi?
Yani bu ilişkiyi uzun dönem olarak düşünüyorsanız siz 40 olmadan beyefendi 50 yaşında olacak bu sizin için bir sorun olmaz mı?

Hem fiziksel hem olgunluk olarak yani 12 yaş fazla değil mi?
Yani bu ilişkiyi uzun dönem olarak düşünüyorsanız siz 40 olmadan beyefendi 50 yaşında olacak bu sizin için bir sorun olmaz mı?
Fiziksel kısmı bilmiyorum inanın o kadar biyolojiye ve hormonlara hakim değilim düşünmedim de ben zaten evlilik hayatında mğthiş haz dolu seks hayatı olan biri değildim . Görsel kısımda fiziksel olarak soruyorsanız sporunu yapıp kendine iyi bakan biri sanmıyorum ki görsel farkımız çok açılsın veya ben dışardan gelen yorumlara takılan biri depilim yaşlı görünmesi beni rahatsız etmez diye düşğnğyorum.
Olgunluk olarak derseniz ben daha çok hayatta öğrenmeyi sevenim yaramaz çocuk gibi bilen birine güvenmeyi severim olgunluğu ina çekilşyorum zaten

Fiziksel kısmı bilmiyorum inanın o kadar biyolojiye ve hormonlara hakim değilim düşünmedim de ben zaten evlilik hayatında mğthiş haz dolu seks hayatı olan biri değildim . Görsel kısımda fiziksel olarak soruyorsanız sporunu yapıp kendine iyi bakan biri sanmıyorum ki görsel farkımız çok açılsın veya ben dışardan gelen yorumlara takılan biri depilim yaşlı görünmesi beni rahatsız etmez diye düşğnğyorum.
Olgunluk olarak derseniz ben daha çok hayatta öğrenmeyi sevenim yaramaz çocuk gibi bilen birine güvenmeyi severim olgunluğu ina çekilşyorum zaten
Uzun vadeli bir ilişki olarak düşünüyorsanız konaklamalı rezervasyonları biraz ertelemeniz lazım gibi duruyor.

Uzun vadeli bir ilişki olarak düşünüyorsanız konaklamalı rezervasyonları biraz ertelemeniz lazım gibi duruyor.
Onu gözümde mi büyütüyorum değer mi değemez mi bende tanımak istiyorum olmayacaksa rengini belli etsin gitsin 2. Kezde olmuyorsa olmasın moduna geçtim artık buraya yazmam benim için farklı bi sürü bakış açısı ve yüzleşme kattı aslında o yüzden net bi şekilde görmek istiyorum

Onu gözümde mi büyütüyorum değer mi değemez mi bende tanımak istiyorum olmayacaksa rengini belli etsin gitsin 2. Kezde olmuyorsa olmasın moduna geçtim artık buraya yazmam benim için farklı bi sürü bakış açısı ve yüzleşme kattı aslında o yüzden net bi şekilde görmek istiyorum
Yani ikinci buluşmada konaklamalı oldu diyelim.3. teklif geldi yine sonra 4/5 hep aynı sürerse bir cacık olmaz o ilişkiden f*ckbody tarzı bir şey arıyordur. Ama bu buluşmadan sonra bir yemek daveti yada film veya çocuklarla bir etkinlik vs olursa o zaman bir şeyler olabilir olumlu anlamda.

Yani ikinci buluşmada konaklamalı oldu diyelim.3. teklif geldi yine sonra 4/5 hep aynı sürerse bir cacık olmaz o ilişkiden f*ckbody tarzı bir şey arıyordur. Ama bu buluşmadan sonra bir yemek daveti yada film veya çocuklarla bir etkinlik vs olursa o zaman bir şeyler olabilir olumlu anlamda.
Benimde bilmediğim ön görü yapamadığım bi durum yaşayıp göreceğim

Merhaba
Ben 33 yaşında eşinden bir yıl önce ayrılmış bir anneyim 45 yaşında öncesinde müşterim olan biriyle görüştüm ama o zaman yeni boşandığım için çok saçmaladım ve ilk görüşmede birlikte oldum adamdan çok etkilendim sonra o beni çok aramadı sormadı bende kapılmaktan korkup unutmaya çalıştım.sonra aralarda yazdı görüşmek istedi ve hep bi beni yokladı ben hep kivarca reddettim.en son ciddi olarak hatalıydım bi şans ver lütfen dedi şimdi tekrar iletişimdeyiz bir kez dışarı çıktık bırakırken davet etmem için bi yokladı ama davet etmedim tekrar görüşmemiz için cumaya ben bi yer rezerve yaptım konaklamalı ve benim evimde olmasını istemiyorum bu sefer düzgün başlması için
Benm 5 yaşında oğlum onun 9 yaşında oğlu var işinde şimdiki tavırları hayat arkadaşım ol demek gibi yani umarım doğru anlıyorumdur .sanki bi yorulmuş düzen istiyor gibi ben bu adamla olmak istyrm ama bende dinlenip takılıp bırakır mı yoksa bu yaşlar bu doymuşlukla hayatta birbirimize iyi gelir miyiz ben bu adamla ciddi ciddi sağlıklı bi ilişki yaşar mıyım onun hayatında kalıcı olmak istyrm bunun için fikirleriniz benim için kıymetli
İlk buluşmada yatmamalıydın diyeceksiniz biliyorum ama yattım orayı çeviremem artık
Bence adam ayni adam! Bu kisi malesef artik size eşi olabilecek bir kadin olarak bakmayacaktır. Neden derseniz onunla daha ilk buluşmada birlikte olduğunuz için ondan sonra da başka erkeklerle birlikte olduğunuzu düşünecek. Hiç öyle inanmayın yaptığım hataydı diyen bir erkeğe, yeni mi anladı hata olduğunu... üstelikte ağzınızıda yoklamış eve çağırmanızı beklemiş.. resmen tekrar birlikte olmak ve takılmak istiyor biraz.Bence bu insana güvenmeyin.

Bence adam ayni adam! Bu kisi malesef artik size eşi olabilecek bir kadin olarak bakmayacaktır. Neden derseniz onunla daha ilk buluşmada birlikte olduğunuz için ondan sonra da başka erkeklerle birlikte olduğunuzu düşünecek. Hiç öyle inanmayın yaptığım hataydı diyen bir erkeğe, yeni mi anladı hata olduğunu... üstelikte ağzınızıda yoklamış eve çağırmanızı beklemiş.. resmen tekrar birlikte olmak ve takılmak istiyor biraz.Bence bu insana güvenmeyin.
Aslinda yorumlarda bu konuya değinmek istedim ama konu sahibi üzülmesin diye yazamadım. Yaptığını hata olarak nitelendirilen birisi neden sadece mekan değişikliği ile telafi ediyor. Yani evde sevismemiz hataydı gel otelde sevişelim demek gibi bir şey olmuş bu. Eylem değismeliyken mekan değişmiş sadece. Z ZAAS

Biz sabaha kadar konuşalım sen o otele gidip lafımıza geleceksin.

Asil bir kadın kendi eliyle otel odası tutmaz. Sonra da o adamdan ciddi ilişki bekliyorsun. Sonuç bizim yazdığımız gibi olacak. Otelin parasını ve yeme içmeyi de sen öde bari. Ben çok acizim müşkülüm kendimi kabul ettirmek için bak nasıl çabalıyorum diyorsun. O yaştaki bi herif de kabul etmiş. Sırf bu yüzden selam dahi vermezdim o adama.

Şu erkeklerden ilgi ve merhamet dilenmeyin. Onlar her şeyin farkında.

Tabii öyle bir izlenimi olmuş olabilir ne diyeyim zaten güvendiğim bi durum değil siz art niyetli geliyor diyosunuz anladım ben

Aslinda yorumlarda bu konuya değinmek istedim ama konu sahibi üzülmesin diye yazamadım. Yaptığını hata olarak nitelendirilen birisi neden sadece mekan değişikliği ile telafi ediyor. Yani evde sevismemiz hataydı gel otelde sevişelim demek gibi bir şey olmuş bu. Eylem değismeliyken mekan değişmiş sadece. Z ZAAS
Ben ilk görüşmede yatmamın hata olduğunu değerlendiriyorum evet bunu namus anlamında değil tabii isteyen istediğiyle yatar ne zaman dilerse sadece ilk izlenim ve intibada eksiye düştüğümü düşünüyorum yani buna telafi demek doğru mu bilmiyorum hep onun organize etmeye çalışıp reddettim ve kendince iyi olacağını düşğndüğüm bişeyler ayarlamaya çalıştım sadece sevişelim değil ama toplamda 5 saat yolda sohbet edeceğiz beraber bi yemek beraber uyumak doğada olmak yani buna bakınca seks çok kısa bi süre gibi kalıyor ve onun ayarlayıp organize ettiği bişeyde birlikte olmak istemedim kendi istediğim gibi olursa iyi olur demiştim

Biz sabaha kadar konuşalım sen o otele gidip lafımıza geleceksin.

Asil bir kadın kendi eliyle otel odası tutmaz. Sonra da o adamdan ciddi ilişki bekliyorsun. Sonuç bizim yazdığımız gibi olacak. Otelin parasını ve yeme içmeyi de sen öde bari. Ben çok acizim müşkülüm kendimi kabul ettirmek için bak nasıl çabalıyorum diyorsun. O yaştaki bi herif de kabul etmiş. Sırf bu yüzden selam dahi vermezdim o adama.

Şu erkeklerden ilgi ve merhamet dilenmeyin. Onlar her şeyin farkında.
Bilmiyorum kafam çok karıştı keşke buraya böyle yapayım mı deseydim yapmazdım şimdi buradan çeviremem orada sadece uyumak istiyorum seninle seks istemiyorum diyebilirim ki bu yorumlardan sonra kafamda o şekilde oluştu daha yakından tanımak istedim derim

Back
X