Ne yapmalı?

Işte yine kötü niyet akıyor mesajınızdan.

Abin neden yemek yapmıyor? Ne demek siz çalıştığınız için evde yemek olmasa. Abin evde ya bütün gün.

Benim zihniyetimin ne oldugu sizi pek alakadar etmez. Buradaki insanlar sorularina yanit dertlerini cozume kavusturmaya fikir istiyorlar. Bende fikrimi söylüyorum. Tıpkı sizin ve diğer üyelerin yaptığı gibi. Sizinle aynı görüşte olmak zorunda değilim.

Kesinlikle para filan vermeyin. Ayrıca o kirayı da kesin artık. Sizin hakkınızı neden yiyorlar? Alışmışlar ne güzel sömürmeye.. Hakkınızı savunun ileride pişman olursunuz.

İnsan limon satar yine evini geçindirir. Abiniz bu duruma alışmış nasıl olsa para geliyor iyi veya kötü. Yenge bence abinin durumu farketmis o yüzden böyle yapıyor .

Sizinde düğün olacak borcum var deyip vermeyebilirsiniz vermeyin de zaten .
2 ev kirası da yetmiyor paşaya maşallah .

Yengen e bilenmissin belli ama hiç onun gözünden bakmıyorsun olaya bence . Aileme gönderiyorum deyip biriktiriyor bile olabilir . Abiniz güvenmiyor olabilir siz ikisinin arasında ki dinamiği bilemezsiniz.
Belki karı koca parayı kenara bile atıyorlardır. Evet olabilir yani :)

1 sene az değil koskoca bir sene evlilik aynı zaman da sorumluluk demek. iyi gün de kötü günde beraber evet ama iş beğenme evde yat ama hem aileden para al bir de gecineme iyiymiş valla .

İnsan can ciğer ı olunca kusurlarını görmüyor demek ki abiniz suçlu yengeniz değil . Kadınların çoğu önce kendi evini düşünür erkeklerin aksine . Yakında evleneceksin ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlarsın diye düşünüyorum.

Ayrıca yengene bu durumu belli etme bence sen ona kızdığınla kalırsın onlar karı koca gayet mesut gibi geldi bana yoksa senden önce karısına para gönderme kartı ödeyelim derdi

Özetle param yok borcum var de geç işlerine de karışma sen kötü olursun .

Yengem calısmıyor abımın maası 3bın 3bın 300 cıvarı bır sey sanırım. Bın tl kira verıyor ustelık kredı borcu da var. 3 cocugu var cocuklardan buyugu annemlerde kalıyor. Bunun dısında bunca odeme ve borca ragmen arayıp para ıstemez. Bı evı var satılmasını beklıyor yaklasık 1 senedır kartların azamısını ödüyor sanırım. Kaç kez teklıf ettım adres ver alısverıs yapayım yollayayım dıye vermedı( farklı sehırlerde oldugumuz ıcın adresını bılmıyorum) ihtiyacım olursa ararım dedı. Sorun abınızde almaya alışmış bence. Değmedıgını dusunuyorsanız vermeyın ama karsılıklı fedakarlıklar varsa verılebılır. Abimin bana manevı destegı cok olmustur elımde olsa ıstese gozumu kapatır yollarım. Siz aranızdakı muhabbete gore davranın bence

Ben vermem. Ben abime, ablama yeri geldi enistelerime borc verdim. Fakat hepsinin isi gucu vardi. Kimse issiz degildi. Bir sure sıkışık olduklari icin verdim tabiki. Ama issiz olsalardi ve is bulmak icin caba harcamasalardi zirnik vermezdim. Ben yeri geliyor haftanin 7 gunu calisiyorum. Iki iste calisiyorum. Kimseye keyfine para vermem arkadas. Hele de kredi karti borcuna. Benim kredi kartim bile yok. Yok oyle dunya.

Hayır vermem hazıra alışmış. bi kere verince arkası geliyor sizi kullanıyorlar bu sefer

Kardeş can kadar kıymetli kardeşim istese veririm ben
Demekki karısına söz geçiremiyor ve zor durumda ver gitsin bir daha isterse abi zor durumdayım der yine gönderirsiniz
Abiniz hovardalık yapmamış kumara vermemiş geçinemediği için zora düşmüş sizde de varsa kardeşinizi zor durumda bırakmayın derim

Abinize tembel ve bencil diyemiyorsunuz da yengenin kendi kazandigi parayi nasil harcadigini mi sorguluyorsunuz? Yengenizin yerine bi kendinizi koyun bakalim? Bir de neden kocasina para vermiyor onu sorgulamak lazim. Belki abiniz har vurup harman savuruyordur.. belki kotu aliskanligi vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…