- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi Miray12_34
-
İyi koca dediginiz adam 1 senedir evde yatan bir adam. Sizin basiniza oyle iyi koca gelse siz ise gidip gelseniz naparsiniz acabaKes
Kesin boşar böyleleri iyi kocayı nasıl buluyor hala anlamış değilim zaten :)
Ya sorunda orda zaten madm iş bulamıyor ev işlerini neden yapmıyor yemek yapsın bari abiniz çok mu zor ?Abime kızmadığımı nasıl çıkardınız anlamıyorum elbette ki kızıyorum hemde çok kızıyorum ama eşine de kızıyorum, Allah aşkına sizin eşiniz işsiz kalsa ve siz çalıştığınız için evde yemek olmasa dışarıda yeseniz hesabı işsiz güçsüz adama mı ödetirsiniz? El insaf hemcimsiniz diye bu kadar bir insan kayırılmaz
Siz evli misiniz bilmiyorum eğer evliyseniz birgün bu konumda kalırsanız aynı böyle yapınSiz olayi anlamamakta israr ediyorsunuz. Evet dogru sizin dedikleriniz dogru ama 1 yildir issizlik soz konusuysa abiniz iş begenmiyor net. Bunun baska bi aciklamasi yok. İş begenmeyen, evde yan gelip yatip aileden kira karisindan maas bekleyen adama az bile yapiyor yenge olay bu.
Onu toplu şekilde aldık daha sonra ve birazı abime verildi birazı bazı gidenler vardı oraya harcandı
Gercekten mi ya, gercekten bu kadar mi kotu olduk biz. İnsanin abisi cani istediginde kardesi icin bi sey yapamayacak mi yani?Evet değiştirmiyor,ancak zamanla değişecek. Karımın masraflarına yetişemiyorum şeklini alacak. Hedef o. Cok şükür ki her planim da tuttu.
Ayyyy siz olayı anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunız. Yengem çalışıyor evet ama abim ondan para istemiyor (ok), evin giderlerini de abime verilen kiralardan sağlıyorlar (ok) , yengem de borçları varmış onları ödüyor anne babasına gönderiyor yani burda sanki abin aç kaldı da yenge hanım ekmek alsa da yesek gibi bi duruma düşürdünüz. sadece olaya kadın tarafından bakmayın bence çünkü bu vicdansızlık olurİyi koca dediginiz adam 1 senedir evde yatan bir adam. Sizin basiniza oyle iyi koca gelse siz ise gidip gelseniz naparsiniz acaba
Evet ayni boyle yaparim merak etmeyin.Siz evli misiniz bilmiyorum eğer evliyseniz birgün bu konumda kalırsanız aynı böyle yapın
Ee o zaman sorun ne? Sizin anlattiginiz bu durumda yengenin parasina ihtiyaci yok abinizin “(ok)?”Bu neyse hic anlayamadim zaten.Ayyyy siz olayı anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunız. Yengem çalışıyor evet ama abim ondan para istemiyor (ok), evin giderlerini de abime verilen kiralardan sağlıyorlar (ok) , yengem de borçları varmış onları ödüyor anne babasına gönderiyor yani burda sanki abin aç kaldı da yenge hanım ekmek alsa da yesek gibi bi duruma düşürdünüz. sadece olaya kadın tarafından bakmayın bence çünkü bu vicdansızlık olur
Kardeşi eğer canı istediğinde ya da isi düştüğünde arıyorsa,o da canı istediğinde bilet almalı. Ama öyle olmuyor. Öyle olmayinca da benim canım hep kıyafet,ayakkabı,çanta çekiyor. Can tatlıdır.Gercekten mi ya, gercekten bu kadar mi kotu olduk biz. İnsanin abisi cani istediginde kardesi icin bi sey yapamayacak mi yani?
Belki hakli sebepleriniz vardir bilmiyorum yargilamak istemiyorum da benim de bir abim var boyle seyleri duydukca ben ileride abimin esine ve abime nasil davranirim nasil samimi olurum kara kara dusunmeden edemiyorum.Kardeşi eğer canı istediğinde ya da isi düştüğünde arıyorsa,o da canı istediğinde bilet almalı. Ama öyle olmuyor. Öyle olmayinca da benim canım hep kıyafet,ayakkabı,çanta çekiyor. Can tatlıdır.
Ee bize dogrusunu anlatta bilelim o zaman. Sayfalardir diyoruz ki soyle de bi ihtimal var, sen cikip demiyorsun hayir oyle degil abim mahcup abim ev isine yardimci. Bize bi sey dedin de ona gore mi yorum yaptik varsayimlar uzerine konusuyoruz. Sen anlamamakta israr ediyorsun abime saldiriyolaar diye gardini aldin mantikli dusunmuyorsun bileBurdaki bazı bayanların gözün de hikaye şu heralde. Abim çalışmıyor giyiyor çizgili gaffur picamalarını üstünde atlet TV karşısında elinde TV kumandası ayak parmağının arasını ovalıyor, bizim yenge de gündeliğe gidiyor eve geliyor parasını abime vermek istemiyor çünkü kendine fistan almak istiyor abimde bir güzel dövüyor bunu alıyor elinden parasını rakı alıyor Fazla Türk filmi izlemeyin beyne zarar
Gözardı ediyorum sizi kusura bakmayın, iyi günler sizeEe bize dogrusunu anlatta bilelim o zaman. Sayfalardir diyoruz ki soyle de bi ihtimal var, sen cikip demiyorsun hayir oyle degil abim mahcup abim ev isine yardimci. Bize bi sey dedin de ona gore mi yorum yaptik varsayimlar uzerine konusuyoruz. Sen anlamamakta israr ediyorsun abime saldiriyolaar diye gardini aldin mantikli dusunmuyorsun bile
Samimi olmana gerek yok,oda istemez zaten muhtemelen seninle samimi olmayı. Ancak ona düğün arefesinde,ne bileyim hamileyken,bir rahatsızlığı olduğunda birseye ihtiyacın var mı? Gibi seyler sorup gercekten yardımcı oldugun,kotu gününde insanlık namına yaninda oldugun,arada sirada telefon acipta hal hatir sordugun,seviyeli oldugun surece zaten guzel bir iliskiniz olur. Ne ekersen onu biçersin. Ama onun evine gittiginde bir bardağı yerinden kaldırmayıp, ayda yilda bir abini isin düşünce para lazim olunca arayip durursan dikkatinden kacmaz bu kimsenin.Belki hakli sebepleriniz vardir bilmiyorum yargilamak istemiyorum da benim de bir abim var boyle seyleri duydukca ben ileride abimin esine ve abime nasil davranirim nasil samimi olurum kara kara dusunmeden edemiyorum.
Lütfen, aglarimGözardı ediyorum sizi kusura bakmayın, iyi günler size
Evet ne ekersen onu biçersin, bu sizin içind e geçerli. Bir konuda şöyle bir yorumunuzu görmüştüm bebek bezlerini çöpe at bebeğin sütlerini bitmeden dök.Samimi olmana gerek yok,oda istemez zaten muhtemelen seninle samimi olmayı. Ancak ona düğün arefesinde,ne bileyim hamileyken,bir rahatsızlığı olduğunda birseye ihtiyacın var mı? Gibi seyler sorup gercekten yardımcı oldugun,kotu gününde insanlık namına yaninda oldugun,arada sirada telefon acipta hal hatir sordugun,seviyeli oldugun surece zaten guzel bir iliskiniz olur. Ne ekersen onu biçersin. Ama onun evine gittiginde bir bardağı yerinden kaldırmayıp, ayda yilda bir abini isin düşünce para lazim olunca arayip durursan dikkatinden kacmaz bu kimsenin.
Evet benim icinde gecerli zaten.Kimse de ibrahim olup nemrut gibi olmaz da zaten. Ayrica burada herkes fikirlerini dile getirebilir parlak zekasi olmayan küçük beyinli kendi fikirleri olmayan insanlarda başkasının gazına gelir. Bana ne bundan ?Evet ne ekersen onu biçersin, bu sizin içind e geçerli. Bir konuda şöyle bir yorumunuzu görmüştüm bebek bezlerini çöpe at bebeğin sütlerini bitmeden dök.
Pek bir parlak zekanız var maşallah kötü niyetli biri olduğunuzu düşünüyorum . Her konuya insanları gaza getirici yorumlar yapıyorsunuz . Içinizde ki kötü fikirleri buralarda da yaymayin rica edicem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?