• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı?

Abime kızmadığımı nasıl çıkardınız anlamıyorum elbette ki kızıyorum hemde çok kızıyorum ama eşine de kızıyorum, Allah aşkına sizin eşiniz işsiz kalsa ve siz çalıştığınız için evde yemek olmasa dışarıda yeseniz hesabı işsiz güçsüz adama mı ödetirsiniz? El insaf hemcimsiniz diye bu kadar bir insan kayırılmaz
Ya sorunda orda zaten madm iş bulamıyor ev işlerini neden yapmıyor yemek yapsın bari abiniz çok mu zor ?

Siz olayi anlamamakta israr ediyorsunuz. Evet dogru sizin dedikleriniz dogru ama 1 yildir issizlik soz konusuysa abiniz iş begenmiyor net. Bunun baska bi aciklamasi yok. İş begenmeyen, evde yan gelip yatip aileden kira karisindan maas bekleyen adama az bile yapiyor yenge olay bu.
Siz evli misiniz bilmiyorum eğer evliyseniz birgün bu konumda kalırsanız aynı böyle yapın

Onu toplu şekilde aldık daha sonra ve birazı abime verildi birazı bazı gidenler vardı oraya harcandı

Hanımefendi konunuzda düzenli olarak 1 senedir kira verildiğini yazıyorsunuz ama kiracıdan taşındığınızdan beri para almamışsıız ki hiç toplu para da almamışsınız yazmamışsınız hiç o konunuzda.

Zaten yeni açmışsınız konuyu da ne zaman toplu aldınız da verdiniz? birazı verilmiş ağabeyinize bunun mu konusu oluyor?

yengeye bakana kadar ağabeye bakın valla eve bakamayan ailesinin eline bakan bir eş ve yenge hanım suçlu oluyor hayret yani ne yiiyp içiyorlar peki kadın hiç eve harcama yapmıyorsa elektiriği suyu marketi pazarı yan hiç mi eve para girmiyor yapmayın yanii dediğim gibi şu an size zaten miras düşmüyor anne baba hayatta. Verebilirler ama gelin hanımda da hiç hata görmüyorum .çalışmayan adama ne yapsın?

Evet değiştirmiyor,ancak zamanla değişecek. Karımın masraflarına yetişemiyorum şeklini alacak. Hedef o. Cok şükür ki her planim da tuttu.
Gercekten mi ya, gercekten bu kadar mi kotu olduk biz. İnsanin abisi cani istediginde kardesi icin bi sey yapamayacak mi yani?

İyi koca dediginiz adam 1 senedir evde yatan bir adam. Sizin basiniza oyle iyi koca gelse siz ise gidip gelseniz naparsiniz acaba
Ayyyy siz olayı anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunız. Yengem çalışıyor evet ama abim ondan para istemiyor (ok), evin giderlerini de abime verilen kiralardan sağlıyorlar (ok) , yengem de borçları varmış onları ödüyor anne babasına gönderiyor yani burda sanki abin aç kaldı da yenge hanım ekmek alsa da yesek gibi bi duruma düşürdünüz. sadece olaya kadın tarafından bakmayın bence çünkü bu vicdansızlık olur

Siz evli misiniz bilmiyorum eğer evliyseniz birgün bu konumda kalırsanız aynı böyle yapın
Evet ayni boyle yaparim merak etmeyin.
Sizin de kocaniz 1 yil calismasin evde yan gelsin yatsin siz hem temizlik yemek utu camasir ugrasin hem işte calisin eve gelin evde bir adam yatiyor sizden ve ailesinden para bekliyor, siz de kazandiginizi adamin eline sayin.
Olmasi gereken bu ben anormalim cunku.

Ayyyy siz olayı anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunız. Yengem çalışıyor evet ama abim ondan para istemiyor (ok), evin giderlerini de abime verilen kiralardan sağlıyorlar (ok) , yengem de borçları varmış onları ödüyor anne babasına gönderiyor yani burda sanki abin aç kaldı da yenge hanım ekmek alsa da yesek gibi bi duruma düşürdünüz. sadece olaya kadın tarafından bakmayın bence çünkü bu vicdansızlık olur
Ee o zaman sorun ne? Sizin anlattiginiz bu durumda yengenin parasina ihtiyaci yok abinizin “(ok)?”Bu neyse hic anlayamadim zaten.
Ben sadece kadin tarafindan bakmiyorum hanimefendi siz sadece abiniz tarafindan bakiyorsunuz.
Abiniz belki gercekten is ariyor bulamiyor calismiyor diye mahcup oluyor butun evin yukunu ustleniyor yenge ona ragmen şirretlik yapiyor da olabilir. Ama siz durum boyle demiyorsunuz ben de diyorum ki o kadinin da hakli sebepleri olabilir sadece kadini suclamayin abinizde hata arayin (ok)?

Gercekten mi ya, gercekten bu kadar mi kotu olduk biz. İnsanin abisi cani istediginde kardesi icin bi sey yapamayacak mi yani?
Kardeşi eğer canı istediğinde ya da isi düştüğünde arıyorsa,o da canı istediğinde bilet almalı. Ama öyle olmuyor. Öyle olmayinca da benim canım hep kıyafet,ayakkabı,çanta çekiyor. Can tatlıdır.

Ben verirdim. Ama bu iki kardeşin ilişkisine, ağbinizin aile hayatına ve daha bir çok şeye bağlı olarak değişir elbet. Ama ben ağbime istediği parayı eğer bende varsa verirdim.

Burdaki bazı bayanların gözün de hikaye şu heralde :D . Abim çalışmıyor giyiyor çizgili gaffur picamalarını üstünde atlet TV karşısında elinde TV kumandası ayak parmağının arasını ovalıyor, bizim yenge de gündeliğe gidiyor :D eve geliyor parasını abime vermek istemiyor çünkü kendine fistan almak istiyor :D abimde bir güzel dövüyor bunu alıyor elinden parasını rakı alıyor Fazla Türk filmi izlemeyin beyne zarar

Kardeşi eğer canı istediğinde ya da isi düştüğünde arıyorsa,o da canı istediğinde bilet almalı. Ama öyle olmuyor. Öyle olmayinca da benim canım hep kıyafet,ayakkabı,çanta çekiyor. Can tatlıdır.
Belki hakli sebepleriniz vardir bilmiyorum yargilamak istemiyorum da benim de bir abim var boyle seyleri duydukca ben ileride abimin esine ve abime nasil davranirim nasil samimi olurum kara kara dusunmeden edemiyorum.

Burdaki bazı bayanların gözün de hikaye şu heralde :KK70: . Abim çalışmıyor giyiyor çizgili gaffur picamalarını üstünde atlet TV karşısında elinde TV kumandası ayak parmağının arasını ovalıyor, bizim yenge de gündeliğe gidiyor :KK70: eve geliyor parasını abime vermek istemiyor çünkü kendine fistan almak istiyor :KK70: abimde bir güzel dövüyor bunu alıyor elinden parasını rakı alıyor Fazla Türk filmi izlemeyin beyne zarar
Ee bize dogrusunu anlatta bilelim o zaman. Sayfalardir diyoruz ki soyle de bi ihtimal var, sen cikip demiyorsun hayir oyle degil abim mahcup abim ev isine yardimci. Bize bi sey dedin de ona gore mi yorum yaptik varsayimlar uzerine konusuyoruz. Sen anlamamakta israr ediyorsun abime saldiriyolaar diye gardini aldin mantikli dusunmuyorsun bile

Ee bize dogrusunu anlatta bilelim o zaman. Sayfalardir diyoruz ki soyle de bi ihtimal var, sen cikip demiyorsun hayir oyle degil abim mahcup abim ev isine yardimci. Bize bi sey dedin de ona gore mi yorum yaptik varsayimlar uzerine konusuyoruz. Sen anlamamakta israr ediyorsun abime saldiriyolaar diye gardini aldin mantikli dusunmuyorsun bile
Gözardı ediyorum sizi kusura bakmayın, iyi günler size

Belki hakli sebepleriniz vardir bilmiyorum yargilamak istemiyorum da benim de bir abim var boyle seyleri duydukca ben ileride abimin esine ve abime nasil davranirim nasil samimi olurum kara kara dusunmeden edemiyorum.
Samimi olmana gerek yok,oda istemez zaten muhtemelen seninle samimi olmayı. Ancak ona düğün arefesinde,ne bileyim hamileyken,bir rahatsızlığı olduğunda birseye ihtiyacın var mı? Gibi seyler sorup gercekten yardımcı oldugun,kotu gününde insanlık namına yaninda oldugun,arada sirada telefon acipta hal hatir sordugun,seviyeli oldugun surece zaten guzel bir iliskiniz olur. Ne ekersen onu biçersin. Ama onun evine gittiginde bir bardağı yerinden kaldırmayıp, ayda yilda bir abini isin düşünce para lazim olunca arayip durursan dikkatinden kacmaz bu kimsenin.

Samimi olmana gerek yok,oda istemez zaten muhtemelen seninle samimi olmayı. Ancak ona düğün arefesinde,ne bileyim hamileyken,bir rahatsızlığı olduğunda birseye ihtiyacın var mı? Gibi seyler sorup gercekten yardımcı oldugun,kotu gününde insanlık namına yaninda oldugun,arada sirada telefon acipta hal hatir sordugun,seviyeli oldugun surece zaten guzel bir iliskiniz olur. Ne ekersen onu biçersin. Ama onun evine gittiginde bir bardağı yerinden kaldırmayıp, ayda yilda bir abini isin düşünce para lazim olunca arayip durursan dikkatinden kacmaz bu kimsenin.
Evet ne ekersen onu biçersin, bu sizin içind e geçerli. Bir konuda şöyle bir yorumunuzu görmüştüm bebek bezlerini çöpe at bebeğin sütlerini bitmeden dök.
Pek bir parlak zekanız var maşallah kötü niyetli biri olduğunuzu düşünüyorum . Her konuya insanları gaza getirici yorumlar yapıyorsunuz . Içinizde ki kötü fikirleri buralarda da yaymayin rica edicem .

Bazı üyeler bir senedir yan gelip yatıyor mu bir sene işsiz nasıl kalınır falan demiş de, kusura bakmayın ama Allah kimseyi işsizlikle sınamasın. Her şey o kadar da kolay olmuyor. Bazı insanlara hayat hemen gülüveriyorken bazı insanlar da tüm günlerini iş arayarak geçirmesine rağmen yıllarca iş bulamıyorlar. Umarım hiçbiriniz o zorluğu yaşamazsınız ve nasıl oluyormuş görmek zorunda kalmazsınız. Dışarıda milyonlarca iş arayan ve evet iş bulamayan insan var.

Evet ne ekersen onu biçersin, bu sizin içind e geçerli. Bir konuda şöyle bir yorumunuzu görmüştüm bebek bezlerini çöpe at bebeğin sütlerini bitmeden dök.
Pek bir parlak zekanız var maşallah kötü niyetli biri olduğunuzu düşünüyorum . Her konuya insanları gaza getirici yorumlar yapıyorsunuz . Içinizde ki kötü fikirleri buralarda da yaymayin rica edicem .
Evet benim icinde gecerli zaten.Kimse de ibrahim olup nemrut gibi olmaz da zaten. Ayrica burada herkes fikirlerini dile getirebilir parlak zekasi olmayan küçük beyinli kendi fikirleri olmayan insanlarda başkasının gazına gelir. Bana ne bundan ?

Back