• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı?

Evet benim icinde gecerli zaten.Kimse de ibrahim olup nemrut gibi olmaz da zaten. Ayrica burada herkes fikirlerini dile getirebilir parlak zekasi olmayan küçük beyinli kendi fikirleri olmayan insanlarda başkasının gazına gelir. Bana ne bundan ?
Işte yine kötü niyet akıyor mesajınızdan.

Abime kızmadığımı nasıl çıkardınız anlamıyorum elbette ki kızıyorum hemde çok kızıyorum ama eşine de kızıyorum, Allah aşkına sizin eşiniz işsiz kalsa ve siz çalıştığınız için evde yemek olmasa dışarıda yeseniz hesabı işsiz güçsüz adama mı ödetirsiniz? El insaf hemcimsiniz diye bu kadar bir insan kayırılmaz
Abin neden yemek yapmıyor? Ne demek siz çalıştığınız için evde yemek olmasa. Abin evde ya bütün gün.

Hanımefendi burada insanlara bulunduğunuz her yanlış tavsiye beni ilgilendirir . Ne demek bezleri çöpe at sütleri dök ! Yok kardeşine bilet alırsa gir internetten alışveriş yap ... Gerçekten bu kadar mı sizin zihniyetiniz bu mu ?
Benim zihniyetimin ne oldugu sizi pek alakadar etmez. Buradaki insanlar sorularina yanit dertlerini cozume kavusturmaya fikir istiyorlar. Bende fikrimi söylüyorum. Tıpkı sizin ve diğer üyelerin yaptığı gibi. Sizinle aynı görüşte olmak zorunda değilim.

İnsan limon satar yine evini geçindirir. Abiniz bu duruma alışmış nasıl olsa para geliyor iyi veya kötü. Yenge bence abinin durumu farketmis o yüzden böyle yapıyor .

Sizinde düğün olacak borcum var deyip vermeyebilirsiniz vermeyin de zaten .
2 ev kirası da yetmiyor paşaya maşallah .

Kızlar şu konuda hem fikiriz, abim ne olursa olsun bir işe girmeli gitmeliydi netttttt. diyelim ki abim işten atılmadı da kaza geçirdi çalışamaz hale geldi ailem yine aynı şekilde kira geliri veriyor onlara sizce yengem bu durumda haklı mı????? İnsan evlenirken iyi günü kötü günü hesap ederek evlenmeli işsiz kaldı eeeee ben eve harcamam o zaman anne babanın evine git derler adama. Abim değil de yengem işsiz kalsaydı ve abim ben senin ihtiyaçlarını karşılamam deseydi doğru mu olurdu sizce bence karşılıklı bir durum bu

Burdaki bazı yorumları görünce, hani hep Türk filmlerinde nikah kıyılırken sorulan şu soru varya "iyi gün de kötü gün de eş olarak kabul ediyor musunuz?" bu sorunun ne kadar anlamsız olduğunu anladım.. Çok yazık ben de nişanlıyım inşallah birgün benim param ben çalışıyorum ben kazanıyorum gibi küçük bi duruma düşürmem kendimi :KK43:

Yengen e bilenmissin belli ama hiç onun gözünden bakmıyorsun olaya bence . Aileme gönderiyorum deyip biriktiriyor bile olabilir . Abiniz güvenmiyor olabilir siz ikisinin arasında ki dinamiği bilemezsiniz.
Belki karı koca parayı kenara bile atıyorlardır. Evet olabilir yani :)

1 sene az değil koskoca bir sene evlilik aynı zaman da sorumluluk demek. iyi gün de kötü günde beraber evet ama iş beğenme evde yat ama hem aileden para al bir de gecineme iyiymiş valla .

İnsan can ciğer ı olunca kusurlarını görmüyor demek ki abiniz suçlu yengeniz değil . Kadınların çoğu önce kendi evini düşünür erkeklerin aksine . Yakında evleneceksin ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlarsın diye düşünüyorum.

Ayrıca yengene bu durumu belli etme bence sen ona kızdığınla kalırsın onlar karı koca gayet mesut gibi geldi bana yoksa senden önce karısına para gönderme kartı ödeyelim derdi ;)

Özetle param yok borcum var de geç işlerine de karışma sen kötü olursun .

Kızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden.
Konu abim, geçen yıl işten çıkarıldı 1 yıldır işsiz, annem ve babam 2 evimiz var kirada onların kiralarını abime veriyorlar biz diğer kardeşler çalıştığımız için bişey demedik hepimiz böyle olmasını istedik. yengem çalışıyor ama o'da evine hiçbişey harcamıyormuş daha doğrusu ufak tefek harcamalar yapıyormuş ama anne babasına her ay 800 _900 TL gönderiyormuş. Ramazan ayı boyunca yenge çalıştığı için yemek için ya bize geldiler ya kv'sine gittiler yada dışarıda yediler yemeklerini ama tabi hesaplar hep abimden yengenin eli cebine gitmiyor borcu varmış, abim şimdi beni aradı ve kredi kartı borcu yüksek gelmiş 1000 TL istiyor benden borç olarak değil yalnız bu kısma dikkat. Allah aşkına siz böyle bir durumda abinize para verir misiniz?
Yengem calısmıyor abımın maası 3bın 3bın 300 cıvarı bır sey sanırım. Bın tl kira verıyor ustelık kredı borcu da var. 3 cocugu var cocuklardan buyugu annemlerde kalıyor. Bunun dısında bunca odeme ve borca ragmen arayıp para ıstemez. Bı evı var satılmasını beklıyor yaklasık 1 senedır kartların azamısını ödüyor sanırım. Kaç kez teklıf ettım adres ver alısverıs yapayım yollayayım dıye vermedı( farklı sehırlerde oldugumuz ıcın adresını bılmıyorum) ihtiyacım olursa ararım dedı. Sorun abınızde almaya alışmış bence. Değmedıgını dusunuyorsanız vermeyın ama karsılıklı fedakarlıklar varsa verılebılır. Abimin bana manevı destegı cok olmustur elımde olsa ıstese gozumu kapatır yollarım. Siz aranızdakı muhabbete gore davranın bence

Ben vermem. Ben abime, ablama yeri geldi enistelerime borc verdim. Fakat hepsinin isi gucu vardi. Kimse issiz degildi. Bir sure sıkışık olduklari icin verdim tabiki. Ama issiz olsalardi ve is bulmak icin caba harcamasalardi zirnik vermezdim. Ben yeri geliyor haftanin 7 gunu calisiyorum. Iki iste calisiyorum. Kimseye keyfine para vermem arkadas. Hele de kredi karti borcuna. Benim kredi kartim bile yok. Yok oyle dunya.

Kızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden.
Konu abim, geçen yıl işten çıkarıldı 1 yıldır işsiz, annem ve babam 2 evimiz var kirada onların kiralarını abime veriyorlar biz diğer kardeşler çalıştığımız için bişey demedik hepimiz böyle olmasını istedik. yengem çalışıyor ama o'da evine hiçbişey harcamıyormuş daha doğrusu ufak tefek harcamalar yapıyormuş ama anne babasına her ay 800 _900 TL gönderiyormuş. Ramazan ayı boyunca yenge çalıştığı için yemek için ya bize geldiler ya kv'sine gittiler yada dışarıda yediler yemeklerini ama tabi hesaplar hep abimden yengenin eli cebine gitmiyor borcu varmış, abim şimdi beni aradı ve kredi kartı borcu yüksek gelmiş 1000 TL istiyor benden borç olarak değil yalnız bu kısma dikkat. Allah aşkına siz böyle bir durumda abinize para verir misiniz?
Hayır vermem hazıra alışmış. bi kere verince arkası geliyor sizi kullanıyorlar bu sefer

Kardeş can kadar kıymetli kardeşim istese veririm ben
Demekki karısına söz geçiremiyor ve zor durumda ver gitsin bir daha isterse abi zor durumdayım der yine gönderirsiniz
Abiniz hovardalık yapmamış kumara vermemiş geçinemediği için zora düşmüş sizde de varsa kardeşinizi zor durumda bırakmayın derim

Abinize tembel ve bencil diyemiyorsunuz da yengenin kendi kazandigi parayi nasil harcadigini mi sorguluyorsunuz? Yengenizin yerine bi kendinizi koyun bakalim? Bir de neden kocasina para vermiyor onu sorgulamak lazim. Belki abiniz har vurup harman savuruyordur.. belki kotu aliskanligi vardir

Back