Ne yapmalı?

Çok iyi maşallah eşine de hem hobi hem ek gelir

Vermem. Girsin bir ise calissin. 1 yil once cikarildi da 1 yildir neden baska bir ise girmedi?

Miraycım eğer zor durumda kalacaksa ver ama geri ödemesi şartıyla. Zaten düğünün olacak çeyiz masrafı olur düğün İçin isteklerin olur herşeyi erkek tarafından bekleyemezsin. Yeni ev kuracaksınız eksiği hiç bitmez. Allah kolaylık versin canım.
İnşallah abinde bir an önce iş bulabilir.

Annemin haberi var evet, o abin sonuçta ver diyor

Verme 2 dairenin kirasını yiyor.Sen şimdi versen evlenince de seni sömürecek.Şu erkek çocuk egemenliği son bulsun artık. Benim annemde böyle oğullarına hiç kıyamaz ama biz kızlar her çileyi çektik herşeyi tek başımıza yaptık.

Oğlunda olsa anne babayı kullanıyorlar malesef bi tanıdığımın kocası anne babası için eşşek gibi yardım etcekler evlen evlen diye başımı az yemediler Dedi ve o zamandan beri karısıda kaynanası ve kayınpederi için eşşek gibi vereceksiniz faturamı ödüceksiniz diyo o yüzden Allah merhametli evlatlar versin

Ben böyle kibar naif karşıdaki insan için güzel temennilerde bulunan, insanın kalbini ısıtan insanları çok seviyorum çok teşekkür ederim canım

O zaman yoksa ogluna kızacak paran yok içmeye tahtaveralli ile sicmaya gidiyon dugunustu gelinle damattan paramı istenir bizim onlara vermemiz gerekirken diye.Sen ne yapmayı planlıyorsun peki dusuncen ne?

Kavga etmesemde en azindan benim esim ailesine herhangi birsey yaptığıda mesela kızkardeşine uçak bileti alıyor . Hemen harekete gecip internetten kıyafet söyleyip ona odettiriyorum. Bu işler böyle. Abiniz ise girmeli

Sen evlenince ne olacak peki kirayı ikiye böleceklermi senin düğün borcun vs. olacak.belki ev alican araba alican.sıkısınca gene nasıl isticekler eee Kızım damada soylemede şu kadar versene mi dicekler Sen bilirsin para senin ama vermezsen kusebilir bak bak parası var bi abisine vermedi diye ama verirsen de arkası kesilmez abinde uslanmaz bence.Karar senin biz dışarıdan sadece fikir verebiliriz yaşayacak olan sensin.

Kirayı bölmezler sanmıyorum, ama benden de istemezler şu gün hala bu evde olduğum için isteyebiliyorlar

Verme kız miray, çalışsın ödesin.
Yengen de çatır çutur yiyeceğine, kocasına evine destek olsun.

Duruma bagli. Benim abim yok ama kardesim istese ayni duruma koydum suan kendimi, param varsa fazladan, verirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…