- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Oyle zaten onu yapicak. Ama once milli egitime sikayet etmek istiyor. Sizce nasil bir sonuc cikar oradanSınıf değiştirmesi çocuk açısından iyi olucak galiba bu öğretmen doğru düzgün ilgilenmiycek çünkü
Ablamda mudurde, cocuk icin iyi olmyacagini, arkadaslarindan falan ayri kalmasinin iyi olmayacagini düşündüler. Ama sinif degistirmesi gerekecek. Ama yaptigini yanina birakmak istemiyor.Ogretmenden once ablanizin teklif etmesi gerekirdi sinif degisikligini.
Cocuk kotu davranan ogretmenden ayrilinca neden psikolojisi bozulsun.
Ogretmenden sikayetci baska veli varsa birkac ogrenci sinif degistirebilir cocuklar anlamaz oyle olunca.Ablamda mudurde, cocuk icin iyi olmyacagini, arkadaslarindan falan ayri kalmasinin iyi olmayacagini düşündüler. Ama sinif degistirmesi gerekecek. Ama yaptigini yanina birakmak istemiyor.
Delil olarak vatsap grubundan atilmasi . Aramalarina cevap vermemesi var. Bukadar. Milli egitime giderken yaninnda sahitmi goturmeliEvet sanırım daha iyi bir öğretmeni hakediyor yegeniniz. Ama konunun arkasını bırakmayın bu görüşmeleri şahit eşliğinde yapsaydiniz keşke . Milli eğitim bakanlığına şikayet edin ama muhtemelen dediğim gibi delil olması gerekecek. Yazık çok üzüldüm. Allah büyük
Hayir digerleriyle iyi arasi. Onlarin her aramalarinda donuyormus geri hoca. Onlar toz kondurmuyorlardi gruptabaska ezilen veliler yok mu? birlik olsaniz?
Bir şekilde kilifina uydurur onlar WhatsApp grubundan engellenmesi veya aramaya cvp vermemesine bahane uydururlar benceDelil olarak vatsap grubundan atilmasi . Aramalarina cevap vermemesi var. Bukadar. Milli egitime giderken yaninnda sahitmi goturmeli
Bahaneleri guzel uslupla konusmamasi, ve grubun huzurunu bozmasiymis. Ortada hic bir sey yok ama.Bir şekilde kilifina uydurur onlar WhatsApp grubundan engellenmesi veya aramaya cvp vermemesine bahane uydururlar bence
Şikayet etsin tabi yanına kalmasın eskisi gibi değil artık bu etkisi olur şikayetinin insallahOyle zaten onu yapicak. Ama once milli egitime sikayet etmek istiyor. Sizce nasil bir sonuc cikar oradan
Insaalah yanina kalmaz bu yaptigi.Şikayet etsin tabi yanına kalmasın eskisi gibi değil artık bu etkisi olur şikayetinin insallah
Ben de onu merak ettim sınıfta bu çocuk dışında zengin olmayan yok mu niye kimse bizim çocuğu da dışlıyor diye destek atmamış kibaska ezilen veliler yok mu? birlik olsaniz?
Ya var durumlari digerlerine gore az dusuk olanlara farkli davraniyor. Diger veliler sesini cikarmamis kabullenmis. Ablamda haksizlik edildigini soyleyince ayrimcilik yapiyorsunuz deyince. Tavir almaya basladiBen de onu merak ettim sınıfta bu çocuk dışında zengin olmayan yok mu niye kimse bizim çocuğu da dışlıyor diye destek atmamış ki
O zaman ablanızın tavır alması bütün çocuklar için iyi olmuş. Şikayetçi olsun tabi rezalete bakYa var durumlari digerlerine gore az dusuk olanlara farkli davraniyor. Diger veliler sesini cikarmamis kabullenmis. Ablamda haksizlik edildigini soyleyince ayrimcilik yapiyorsunuz deyince. Tavir almaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?