- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Cok tesekkur ederim. Yasayan biri olup ablami cok iyi anladiniz. Aynen dediginiz gibi . Kimse kendine kotu dedirtmek istemiyor. Olaylari bu raddeye getirende sinif annesi zaten. Simdiki ogretmeni cok iyi birisi. Ins hep iyilerle karsilasir pasam. . Kucuk yasta yasitlari arasindan istemeyerek secilip alinmak cocugu cok etkiledi. Simdiki ogretmeni iletisim konusunda herseyi kendisi anlatiyor velilere. Eskiside sinif annesine sorun bana sormayin deyip duruyordu her konuda. Ablamin bir diger sinjr oldugu konuysa birgun okul cikisi yegenimi herzamanki bekledigi yerde bulamamis. Bu sinif annesi cocugu almis goturmus cop konteynirinin yaninda bekletmis. Ablamda aramis aramks korkmus. Okul idaresine sormus hemen bu sinif anneside tafrali bir sekilde cocugu birakmis kopegin onune ekmek atar gibi tabiri caizse gitmis. Ablamin ogun cocugu gozyaslariyla aradigini bildigi halde sanki kendi hakli gibi. Neden beni okul idaresine soylediniz diye. Sonrasindada ablama gicik gitti. Sinif whatsapindan engelledi bilmem ne. Butun herseyin sorumlusu en cok bu kadin zaten.Ablanı anlayabiliyorum.
Diğer velilerin ses çıkarmamasını da kabulleniyorum artık.
Öğretmenle değil ama sınıf annesiyle problem yaşadım ben de.
Konu şahsi değildi. Bütün sınıfı ilgilendiren birşeydi.
Koca sınıftan ilk benim sesim çıktı.
Bi de bi iki veli daha.
Sınıf annesi ilk benimle muhatap olduğu için "çıban başı" beni bildi.
Sancılı bi süreçti brnim için.
Gördüm ki o çok çok ilgili veliyim diyen insanların dünyayı bırak kendi çocukları bile umurunda değilmiş.
İnsanlar haksızlık karşısında susmayı, "aman bana kötü demesinler" demeyi çok iyi öğrenmiş ve uyguluyor maalesef.
Öğretmen şikayeti almış mı bilmiyorum.
Bu saatten sonra da bi önemi var mı emin değilim.
Yeğenin için üzüldüm.
Ablan yanında daha fazla bu konuyu açmasa iyi olur.
Yeni öğretmenini daha çok sever umarım.