Sözlümün ailesi beni istemiyor

Sözlünü başkasıyla tanıştıracaklar öyle mi? :KK57::KK57::KK57:

Sözlünü!!!

Sözlün, hayatında bir kadın varken, buna müsade ederse zaten adam değildir.

Aile için söyleyecek lafım yok.:KK14:

Ayrıca dünya da başka adam mı kalmadı?

O zaman bu ilişkiye devam etmeye değip değmeyeceğini bence bir kez daha düşünün. İlişkinizin adını koyduğunuz halde aileden sayılmamayı geçtim, eş dost bile sayılmadığınıza göre devam etseniz de boşa kürek çekersiniz. Onlara yaranacağım diye kendinizi hırpalarken ömrünüzü çürütür gidersiniz.
Cok haklisin

Yok odertten kurtuldum :KK70: Bilmiyorum, iyi bir gelin olmak istedim... ben onlari ne kadar seviyorsam onlarda beni sevsin istedim. Bunda yanlis ne var ki? Sevsinler istedim sirf. Özendim.
bende öyle düşünüyordum bundan 9,5 yıl önce evlendim gördüm feleğimide ondan bu şekilde yazdım.bende elim boş gitmedin nazik davrandım ama ne oldu etmedikleri kalmadı birde hem kırıldım yinede eşime ailendir dedim falan ama bunca kadın yanılmış olamazmış şimdi anlıyorum annem derdi birşey dediklerinde ağlama ver cevaplarını içime atat ata dert sahibi oldum şimdi artık çatçat söylüyorum herkez yerini bilir oldu ne oldu olan benim onca seneme oldu üzülüp yıprandım üstüne fibromijalji yapıştı ağrıları kaldı.ne yazıkki sevilmiyoruz bende anlamadım gitti.

her hafta aramak onu bunu çekiştirmelerini dinlemek bunlar büyük hatalar.

bende öyle düşünüyordum bundan 9,5 yıl önce evlendim gördüm feleğimide ondan bu şekilde yazdım.bende elim boş gitmedin nazik davrandım ama ne oldu etmedikleri kalmadı birde hem kırıldım yinede eşime ailendir dedim falan ama bunca kadın yanılmış olamazmış şimdi anlıyorum annem derdi birşey dediklerinde ağlama ver cevaplarını içime atat ata dert sahibi oldum şimdi artık çatçat söylüyorum herkez yerini bilir oldu ne oldu olan benim onca seneme oldu üzülüp yıprandım üstüne fibromijalji yapıştı ağrıları kaldı.ne yazıkki sevilmiyoruz bende anlamadım gitti.
:KK61: cok üzgünüm ... Ne yapicami bilmiyorum... huzrum kalmadi

Derdime Derman olan herkese cook tsk ederim ! Inanin cok rahatladim! Acaba abartiyormuyum diye düsünüyordum ....

:KK61: cok üzgünüm ... Ne yapicami bilmiyorum... huzrum kalmadi
bence bir arkadaşımız çok doğru yazmış seni ve aileni saymıyorlar düğüne bir davetiye göndermiyorlar sözlününde bu nedemek demesi lazımdı ama oda umursamamış durumu.sizde fazla idare edip alttan alıyorsunuz gelince konuşun sonuçta ailesi uzakta oalcak ama her sene gittiğinizde ve her tel. görüşmenizde huzursuzluk olacak belli böyle bir hayat istiyormusunuz?gerçekten çok yorucu oluyor kültür ve görgü farkı olması.zaten sizi otele yollamaları çok terbiyesizde sizin aileniz evladı yerine koyup masrafını karşılayıp getiriyor onların misafirperverliğine bakarmısın ?işiniz iş ?

bence bir arkadaşımız çok doğru yazmış seni ve aileni saymıyorlar düğüne bir davetiye göndermiyorlar sözlününde bu nedemek demesi lazımdı ama oda umursamamış durumu.sizde fazla idare edip alttan alıyorsunuz gelince konuşun sonuçta ailesi uzakta oalcak ama her sene gittiğinizde ve her tel. görüşmenizde huzursuzluk olacak belli böyle bir hayat istiyormusunuz?gerçekten çok yorucu oluyor kültür ve görgü farkı olması.zaten sizi otele yollamaları çok terbiyesizde sizin aileniz evladı yerine koyup masrafını karşılayıp getiriyor onların misafirperverliğine bakarmısın ?işiniz iş ?

Daha neler neler var ... yazamadiklarim... zaten hersey karman corman.

Agustosdan bu yana Bayramda birtek aramistim ama kimse benimle konusmak istemedi. bende birdaha aramadim.
Acaba birdaha konussam mi?

Daha neler neler var ... yazamadiklarim... zaten hersey karman corman.
dahasıda varsa hiç çıkmaza sokma kendini en azından evlilik için acele etme kesinlikle ayrılamam çok seviyorum diyorsan evlilik işini bu sorunlar çözülene kadar ötele baktın sözlün yanında olmuyor sorunlar ve saygısızlıklar devam ediyor o zaman yapacak bir şey yok yoluna bakarsın.

X