Sözlümün ailesi beni istemiyor

bence bir arkadaşımız çok doğru yazmış seni ve aileni saymıyorlar düğüne bir davetiye göndermiyorlar sözlününde bu nedemek demesi lazımdı ama oda umursamamış durumu.sizde fazla idare edip alttan alıyorsunuz gelince konuşun sonuçta ailesi uzakta oalcak ama her sene gittiğinizde ve her tel. görüşmenizde huzursuzluk olacak belli böyle bir hayat istiyormusunuz?gerçekten çok yorucu oluyor kültür ve görgü farkı olması.zaten sizi otele yollamaları çok terbiyesizde sizin aileniz evladı yerine koyup masrafını karşılayıp getiriyor onların misafirperverliğine bakarmısın ?işiniz iş ?

kesinlikle sana katılıyorum hayatını mahvetme bu insanlarla

canım bu aile çok tuhafmış yani senin adına üzüldüm ama sözlünün de aklını çeldiklerini düşünüyorum sana tavrı değişmiş sonradan oturup konuştuysanız nişanlınızla problem yok

Konunuzu ve yorumları okurken, bu sözü oyun gibi gördüklerini düşündüm. Seni ve aileni umursamayan insanları hayatında tutma güzelim. Yaşın daha küçük yazık etme kendine.

Bence yol yakınken tekrardan bi düşün ,
Ailesine karşı bi tepki verememiş ,
Sizi savunamamış .
Hotele gitmenize göz yummuş ..
Aileniz iyi kabul etmiş hotele gitmeyi , benim annem babam bavulları aldıkları gibi yüzüğüde fırlatmıştı babasının kafasına
Sinir hastası olursunuz , yorulursunuz , sizden birşeyler koparırlar ve bi yerde artık bıkarsınız ...
Oturup düşünün ..
Allah yardımıcınız olsun ..
Ama zararın neresınden donersenız kârdır unutmayın derım

Yavrum daha konussammi arasammi diyorsun onlar seni silmiş çoktan
Kizlar i evleniyor faceden ogreniyosun
Ailenin seni saymiyorlar sozlun bunlara goz yumuyor
Elalem bir KV ile zor uğraşıyor sende dayı yenge gorumceler KV kp sürüsüne bereket senin ömrünü yer bunlar bizden demesi yol yakınken kaç sonra çok cekersin
Daha önüne nice genç çıkar gerçekten es olacak seni ezdirmeyecek
Yolun açık olsun tatlim

Okudum sonuna kadar.
Haketmediğin şeyler yaşadığını düşünüyorum.
O aileden sana bir cacık olmaz demedi deme.
Sözlün de dahil bir tane normal insan göremedim ailesinde.

Okudum sonuna kadar.
Haketmediğin şeyler yaşadığını düşünüyorum.
O aileden sana bir cacık olmaz demedi deme.
Sözlün de dahil bir tane normal insan göremedim ailesinde.
Evet, hak etmiyorum :KK43:
Allahin iziniyle girdim bu ise allahin iziniyle cikicam ... insallah.
Kendimi artik yiyip bitirmek istemiyorum. Cok cirpindim... ama olmuyor iste :/

Sevgi bazen yetmiyormus ...

Senin iyi gibi gelini ve sizing gibi aileyi bulmuslarda yaptiklari saygisizliklara bak
cooook dayanmissin
resti cek sozlune
ayy sinir oldum ben onlara hepsi birbirinden utanmaz

bazi yorumlar cok sinir bozucu
okuyamadim, yarisina kadar okudum biraktim bilmem ne
okuyamasiysaniz okumadiniz ne yapalim, ne diyelim, okumamissiniz tesekurler mi diyelim ki
yardim etmeyecekseniz ne amacla yaziyorsunuz anlamadim dogrusu
okuyup okumadiginizi soran olmamis ki

• Beğen
Reactions: twe
okuyamasiysaniz okumadiniz ne yapalim, ne diyelim, okumamissiniz tesekurler mi diyelim ki

Hakkaten yaa :KK9: :KK9: :KK9:

Ağzına sağlık!

Konu sahibi, iyi niyetli birisin belli ki. Sözlün de seni sveiyor anladığım kadarıyla, anne babaya rest çekmek kolay değil o yüzden sesi çıkmıyordur, yaşı da genç daha, bunlara takılma. Aile belli ki çok düşüncesiz ama onların yüzünden sözlünle kötü olma sakın.
Düğün olayını da takma, onlar dese bile gel sana kız bulacaz, sözlün bunu kabul etmez, güven ona, canını sıkma

Ağzına sağlık!

Konu sahibi, iyi niyetli birisin belli ki. Sözlün de seni sveiyor anladığım kadarıyla, anne babaya rest çekmek kolay değil o yüzden sesi çıkmıyordur, yaşı da genç daha, bunlara takılma. Aile belli ki çok düşüncesiz ama onların yüzünden sözlünle kötü olma sakın.
Düğün olayını da takma, onlar dese bile gel sana kız bulacaz, sözlün bunu kabul etmez, güven ona, canını sıkma

cok sagol :KK42:

Ağzına sağlık!

Seven insan ailesinin bu şekilde itham etmesine izin vermezdi ki nişanlısı ailesiyle tanışmayı istememiş zaten başta konuyu paylaşan arkadaş ısrar etmiş tanışmak için dedesi büyütmüş nişanlısını ailesine ne gibi bir minneti olabilir ki dedeside kimbilir ne için yanına aldı
bence üzülmeye değmez maddi durumunda iyi sanırım 21 yaş evliliği dert edinmek için biraz erken sanki görecek günleriniz var daha bence biraz siz o aileyi zorlayın bir söz var geri dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır bu hesap işte o zaman öğrenirsiniz sizi sevip sevmediğini

X