Ne yapmali ne etmeli?

Cok tesekkur ederim. Yasayan biri olup ablami cok iyi anladiniz. Aynen dediginiz gibi . Kimse kendine kotu dedirtmek istemiyor. Olaylari bu raddeye getirende sinif annesi zaten. Simdiki ogretmeni cok iyi birisi. Ins hep iyilerle karsilasir pasam. . Kucuk yasta yasitlari arasindan istemeyerek secilip alinmak cocugu cok etkiledi. Simdiki ogretmeni iletisim konusunda herseyi kendisi anlatiyor velilere. Eskiside sinif annesine sorun bana sormayin deyip duruyordu her konuda. Ablamin bir diger sinjr oldugu konuysa birgun okul cikisi yegenimi herzamanki bekledigi yerde bulamamis. Bu sinif annesi cocugu almis goturmus cop konteynirinin yaninda bekletmis. Ablamda aramis aramks korkmus. Okul idaresine sormus hemen bu sinif anneside tafrali bir sekilde cocugu birakmis kopegin onune ekmek atar gibi tabiri caizse gitmis. Ablamin ogun cocugu gozyaslariyla aradigini bildigi halde sanki kendi hakli gibi. Neden beni okul idaresine soylediniz diye. Sonrasindada ablama gicik gitti. Sinif whatsapindan engelledi bilmem ne. Butun herseyin sorumlusu en cok bu kadin zaten.

Sınıf annesi neden bekliyor ki çocukların başında?

Sınıf anneliği kavramı da resmen tanınsa ve görevleri ıvırı zıvırı belirlense artık çok iyi olacak.
Kişilere kalınca olmuyor çünkü belli.

Çok tatlı, anaç, fedakat sınıf anneleri de gördüm ama nasip işi işte.

Sizin sınıf annesi bu kadar olaylara müdahilse
Öğretmeni yanlış yönlendirmiş de olabilir.

Olaylari abartan veliler ve sinif annesi oldu. Ogretmende dahil

Sınıf annesi ve öğretmen diyebilirsiniz ama veliler katılım bile göstermemişler neyi abarttılar ki ?
Ayrımcılığı dahi dile getirmemişler tüm sınıf böyle bir ayrıma girdiyse bir tek ablanızın farketmesi de saçma olur. Demek ki farkedip sustular sonra da ablanızı sısturmak istediker ama amaç ney bilmiyoruz ..

tenis futbol ayrımını zengine fakire göre yaptığını nereden anlamış ?

sınıf değiştirsin en temizi öğretmeni de şikayet etsin. doğrudan whatsaap grubundan yazması saçma olmuş bence öğretmenle konuşmalıydı direk.

Cocugu okulun icinde annesini beklerken okulun disina copun yaninda bekletmis.. cocugun basina birsey gelse bu nasil dusuncesizlik. Bilemiycem neden boyle yapti.bilmiyorum ogretmen kendi yardimcisi gibi davraniyor. Yanlis bilgilendirilmis olsa bile ablam guzel bilgilendirdi hocayi. Hocada ben sizi yanlis anlamis olabilirim bilmem ne diye bugun nasil konusmus ablamla. Eskiden gorur gormez yuzune bakmadan kacan adam haksiz oldugunu biliyorya kedi gibi olmus

Anlattim oralarini nedenleri . Degistirdi zaten oralarinida anlattim. Evet o raya oyle yazmasi sacma olabilir. Ama ozelden hoca acmadigi icin oda oraya yazmis. Ogretmen muhattap olmadigi icin. Herseyi sinif annesine sorun dedigi icin. Olaylari elli kere anlattim

Ister inanin ister inanmayin inanmak zorunda degilsiniz sevgiler..

Hic mudurle veliyle ugrasmayin arayin 147 yi yazin bimere bakin o ogretmenin etekleri nasi tutusuyo.bende ogretmenim ve hic bir veliyle boyle seviyesiz sekilde konusmam.malesef gorevini boyle kotu kullananlar yuzunden meslegimiz degerini dusurduler.korkmayin siz haklisiniz bu dediklerimi yapin bakin ogretmen nasi ariyo sizi

Ben sadece bir kere okudum :)
Neyse olan olmuş biten bitmiş Sınıfı da değişmiş sanırım bir sorun kalmadı değil mi ?

Cok tesekkurler ogretmenim. Evet ablamin 3 tane daha ogrencisi var. Ve bugune kadar boyle birseyle karsilasmadi. Sikayet etti zaten sanirim ya sikayet ettigini duydu yada uyari aldi. Dun ablamla konusmus hakkinizi helal edin. Yanlis anlamis olabilirim sizi. Fln birseyler soylemis. Ablamda hakkini helal rtmeyecegini soylemis. Yukarida anlattim olaylari. Ablamin ogretmenle ugrasmak gibi bir niyeti yok. Sadece uyarilsin. Ve hareketlerine bundan sonra dikkat etsin diye. Cocugu sinifindan arkadalarindan etti. Onun pskolojisini hic dusunmedi. Boyle insanlar egitimci olmasa keske. Sizin gibi naif insanlar olsun diger atama beklryen iyi egitimciler olsun. Ogretmenlik meslegini hskkiyla yapanlar cok var. Arada boyleleride cikiyormus.

Once Ilce Milli Egitime sikayet etsin ablaniz zaten sorusturma sonunda da cocugun sinifi degistirilir büyük ihtimal. Ama olay kapanmasin bence öğretmen bu terbiyesizliginin bedelini ödesin hic değilse soruşturma geçirmiş olur ayağını denk alir belki bundan sonra.
Yerinizde olsam sikayetimi eder sinifini degistirirdim. Çok var böyle ayrımcı.

Sikayet ci oldu. Sinifinida degistirdi ablam. Dun sikayeti almista o yuzden tutusup ozur dilemis ogretmen. Kurul gelip ablamla ve ogretmeni konusturacak. Bu bile ona yeter. Zaten sikayetini cekmiycek.

Sinif degistirip sikayet etti. Dun sikayeti alinca ozur dilemis hoca. Ama sikayetini geri almayi dusunmuyor
Kesinlikle geri çekmesin. Bende öğretmenlik yaptım o tipleri iyi bilirim şikayet yemeden rahatlamazlar . Kesinlikle işi büyütecegnızı görmeli kapınızà gelip özür diletin yaptığı hoş değil kanun kimse süleyman odur sanmış o.

Aynen dediginiz gibi kendisini öyle görüyor. Zaten ablam şikayetçiyim dedi. Ogretmen ve ablami dinlemek için gorevliler gelecekmis okula. Ordada herseyi anlaticam diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…