ne vardı evlenecek

Şimdi bu zamanda dinlenmeye bak saçından başından dişinden önemli olan tek şey bebeğin ona odaklan bebeginle ilgili şeyler düşün araştır başka şeyleri boşver mesela göğüs ucu yaraları nasıl engelleyebilirsin onları araştır şimdi uğraştığın şeyler anlamsız

Eşin denen adama da fazla yüz verme şimdiden kötü alışmış 9 aylık hamile halimle bana sormadan 2 gün üst uste misafir getirecek çayını bile almayacak adamı var ya ben...
Neyse hayırlı doğumlar dilerim.

Son zamsnlarda disari ciktigimizda tartisip geliyoruz demissin bu esinden degil senden kaynakli cunku tum hamileler ayni seyi defalarca yapar yapmam diyen yalan soyluyodur bende hamileligimde her saniye bunalirdim yanimda esim oldugu icinde ona patlardim hormonlarin getirfigi bir durum sifre konusuna gelince cok abartip uzerine gitme alt tarafi sifre onun ozel esyasi esine guvenmeyi ogrenmelisin sakin sende sifre koyup ona misilleme yapicam diye cocukca hareketler etme misafir konusunda madem cagirmis belli etmeden kizdigini agirla misafiri anlayissiz degillerya yardim etmislerdir heralde karni burnunda kadina sakin afra tafra yapma esini al karsina guzelce sebebini soyle yaptiginin yanlis oldugunu degil getirdigi yada getirecegi sonucun nekadar sorun olabilecegini anlat herkes herseyi bilmez canim esin bilmeyebilir guzelce sole sakin dirdir yapma herzaman olgun ol tum olaylara sakin yaklas goreceksin zaman gecince esin sana danisacak gunluk olaylari konulari ben boyle yaptim ve meyesini yiyorum diyeyim uzun yazdim bende giciklik olsun dogum zamani boyle oluyo inanmiycaksin belki ama cocuk dogup buyufukce bambaska bir insan olacaksin ole kafayi herseye takmayan tek derdi cocugun acikmasi usumesi vs olan bi kadin cocugun biraz buyuyunce eminim kpss calisacaksin benim gibi memurluk beklersin hayatta guzel gunleri beklersen guzel olmasi icin cabalarsan guzel olur yoksa kestirip atmak bir kelime canim unutma hayirli dogumlar

Ben hamile olduğumda hem de doğurmak üzereyken, eşim beni evde bırakıp havuza gidecek!
Bir kaşık suda havuz sefası yaşatırım ben ona.
Hamilelikle alakası yok bunun, 2 sene üst üste hamile kaldım, şuan daha kaprisliyimdir.
Herkes hormon vs demiş ama yaşadıklarınızı şuan normal halimle yaşasam, cıngar çıkarırım ki arada derede elbet yaşıyorum ve bir cinnet anıma bakıyor kocamın pısması.
Tatlı dil çözüm değil canım benim, öküze öküz olacaksın, burnundan getireceksin.

Şuan hormonların coşmuş durumda ve yaşadığınız şeyler geeçekten üften püften şeyler. Aşırı derecede kafana takmışsın birçok şeyi. Şifre olayına takıldım. Eşim ile benim de telefonumda şifre vardır ama senin ki bir anda koymuş. Beklenti içine girmeni istemem ama sana doğum için sürpriz yapıyor olabilir mi? Dışarıda bağırması çok hödükçe inan ki. Fakat benim de başıma iki defa geldi, uyardım uygun bir anda daha da olmadı. Son haftanda sana sormadan nasıl misafir davet edebiliyor onu da anlamış değilim. Fakat, bak canım senin de yanlışların var. Diyorsun ki benim neye ihtiyacım olduğunu bildiği halde yapmıyor. Eve misafir davet etti diyorsun, hadi o akıl edemedi diyeyim bari sen niye itiraz etmedin? Evliliğin en riskli dönemlerini yeni geçiyorsunuz. Daha birbirinizi tam olarak tanımadan çocuk da oluyor. Bazı şeyleri birbirinize siz öğreteceksiniz. İhtiyacın varsa söyleyeceksin. Şuan yaşadığınız sorunların çoğunu ilk bir buçuk sene biz de yaşadık. İletişimsizlik bizi birbirimize kırdırdı. Özellikle mesajlarda o sana bağırdığında sen iki katı bağır diyen arkadaşların tabir ettiği gibi biri bağırırken diğerimiz iki katı bağırdığı için birbirimize kulaklarımızı tıkadık. Üstelik lafı neden ve nasıl bu kadar kolay boşanmaya getirdiğini ben anlamadım. Boşanacak bir durum yok ortada. Paragraf her ne kadar boşan diyecekler için diye başlasa bile devamı hiç hoş değil. Aşılmayacak şeyler değil ki hiçbiri. Eşiniz de siz de konuşmadan sürekli böyle birbirinizi anlamayı mı bekliyorsunuz? Şifre olayındaki tavırları kafamı kurcaladı, bir de arkadaşlarıyla havuza gittiğinden emin misin? Belki yazdıklarıma kızacaksın ama hamilesin hormonlarının etkisi altında şuan bünyen. Dediğim gibi şifre, yemek ve bağırma olayı dışında öyle aman aman bir durum yok.

Hamileliğin etkisiyle aşırı hassassınız. Böyle bir konuda en BOŞAN cıların bile boşan diyeceğini sanmam. Hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olsun inşaallah doğumunuz

Erken evlenmissn baya canım ben 23 de evlendm ona ble erken mydiki dedim yani coxuk olunca zatem b cok problem olucak esin ozmn da destek olmazki sana bebek surekli aglayacak ozmnda al bebeyi git baska odayamı dyecek ? Eşin fazla sabırsız anlasılan allah yardımcın olsun zaten aileye geri donme olayı baya sıkıntı ben ucuncu universtemi pkuyorum sekiz aylık hamileym altı senedir devlet memuruyum oncesi işimi sonra yuvamı kurdum smdı ne aile. Ne eşim bana bisey dyemez cnkü demeye yerleri yok istediigm gbi yasıyorum keske sende once atamana baksaydın

23 yaşında. 2 senelik evli. Üniversite mezunu.

Benim üniversite neden 23 yaşında bitti. Bende mi sorun var.

Sonuc olarak yaşın küçük. Evlenmemis ve anne olmamıs olman gerekiyordu.

Bazen elini beline koyacaksın,öyle minnoş filan bayıyo bir yerden sonra

oncelikle cocuk dunyaya getireceginizin ciddiyetine varin, tabiki cirkinleseceksiniz, bakimsiz olacaksiniz, hatta dogumdan sonra daha da beter olacaksiniz, uykusuzluk,yorgunluk hepsi olacak.cogu es de cocuk olunca daha da ilgisizlesiyor malesef, anne olmak kolay degil.dusunce yapinizi degistirin yoksa daha mutsuz olursunuz.

çok teşekkür ederim gerekten uzun hakkınizı helal edin binevi içimi dökmüşüm.farkettim de buraya yazdiktan sonra bile bi tık daha hafif hissediyorum bildiginiz yükümü atmışım sırtımdan.aile konusuna gelince evet haklısınız madden yanımda olmaları bebege/bana bakmaları çok onemli değilse de manen yanimda olsunlar istiyorum en azından annem.çünkü dogum aninda yanimda kimse olmayacak bi refakatçim bile olmayacak esim erkek oldugundan onu refakatci olarak kabul etmiyolar ve benim de cagiracak kimsem yok.nebileyim ya elbet bu da geçer buna da gögüs geririm gibime geliyo.muhtac oldugum kudret damarlarimdaki asil kanda mevcut neticede artik bi anneyim bunun ne kadar güzel ve yüce bi makam oldugunu hergecen gün daha iyi anliyorum Rabbim hakkını verebilecek herkese tattırsın ebeveyn olmayı :)

yapmaya caliscam tesekkur ederim

haklisin istikrar ve bet tavir onemli yoksa boyle giderse benim fedakarlik olarak yaptigim seyler bile bir sure sonra görevim haline gelecek

Bazı düşüncelerin hamilelikten kaynaklanıyor kendini çirkin hissetmen falan. Bunu ben de yaşıyorum maalesef. 30 gündür ev hapsindeyim erken doğum riskim yüzünden sürekli yatıyorum. Artık bacağımda kararma oldu kalça kısmında. Bu süreç beni mahvetti her ne kadar eşim çok destek olsa da psikolojik olarak yıprandım. Eşin kaç yaşında bilmiyorum ama baba olacak olgunlukta değil sanırım. Çünkü sen hamilesin ve o çocuğun tek ebeveyni sen değilsin. Şu anda öncelik bebeğiniz olmalı. Eşiniz bunu anlayamamış ki hem eve misafir getiriyor hem de sizi üzüyor tavırlarıyla.
Şahsen bizim evde eşim de yıpranıyor bu süreçte, o yüzden ben de eşime daha sevecen yaklaşmaya çalışıyorum. Eşiniz anlar mı bilemiyorum ama konuşarak çözümlemeye çalışın sorunlarınızı. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine ve doğumdan sonra farklı olur inşallah..

haklisin istikrar ve bet tavir onemli yoksa boyle giderse benim fedakarlik olarak yaptigim seyler bile bir sure sonra görevim haline gelecek
Netnve kararli ol
İki bağırip üste çıkmasına izin verme
Şu an doğumuna odaklan ama biraz kendini bulduktan sonra yaptıklarını fitil fitil burnundan getir

ben o kadar da korkmuyorum ya üstesinden geliriz ya da cahil cesareti diyelim

malesef başvurdugum kapilar hep kapandi ya calisiyolar ya okuyolar ya da bakmakla sorumlu oldugu bebekleri var.haklilar da aslinda.şuna biraz daha iyi hissediyorum gercekten kizlarin yazdigi seyler ise yaradi ve tabi benim icimi dökmem de.iyi dileklerin için teşekkür ederim :)

gitmeyeyim diye kac kere israr etti ama ben bu teklifle geldikten sonra benim sözumle evde durmasini istemedim acikcasi.yani benim karim hamile olsa ve heran dogum yapicak durumda olsa arayacak cagiracak kimsesi olmasa ben boyle bi teklif yapmazdim ya da onu da alir bi yerlere gider rahatlamasini saglardim.herneyse biraz da kimseyi goresim yok bu aralar o yuzden gozumun önünden gitsin diye izin verdim

ben de koydum da henüz fark etmedi.o benden çok emin canım asla onu üzecek bisey yapmayacagimi biliyo o yüzden pek de iplemez aslında.durduk yere sifre koysam kizar da onun koymasinin uzerine koydugum icin inat yaptigimi biliyo kiskanmaz yani.ben de zaten artik mesafeliyim ona karsi ve gittigi herseyi yaptigi her isi istemesem de merak etmesem de onu bunaltmak icin kurcaliyorum sorguluyorum.sebebini sorunca da telefonunun sifresini bile bilmedigim bi adama nasil tam olarak guvenebilirim diyip laf sokuyorum.tabi anlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…