ne vardı evlenecek

haklısın ben de yumuşak yuzlulugumden boyle oldugunu dusunuyorum ama aksini yapamiyorum yetistirilme tarzindan veya karakterden olsa gerek.bunun icin bisey yapabilirmiyim peki bi fikrin varsa degerlendirmek isterim

haklısın ben de yumuşak yuzlulugumden boyle oldugunu dusunuyorum ama aksini yapamiyorum yetistirilme tarzindan veya karakterden olsa gerek.bunun icin bisey yapabilirmiyim peki bi fikrin varsa degerlendirmek isterim

ağlamayı bırak öncelikle. kimse devamlı ağlayan biri ile uğraşmak istemez.
kendini onun hzimetçisi olarak görme. kalkıp çay hizmeti filan yapma, garson değilsin sen.
zoraki misafirleri için kendini yorma.
o sana bir bağırıyorsa sen ona iki bağır, dışarıda seni insan içinde rezil etmesine izin verme.
dik başlı ol biraz.

dediklerini harfiyen bi süre boyunca yapicam ve aldigim reaksiyonlari buraya yazicam.bide boyle deneyelim bakalim.benim yontemimle olmuyosa artik her yol mübah napim.
ben aslinda haksizliga bas kaldiran biriyim ama onu bile minnos minnos yapiyorum dolayisiyla cok etkili olmuyo ya küsüyorum ya agliyorum ya konusmaya calisiyorum ama adam her defasinda yine ayni halti yiyo

Şuan tüm bunları düşünmek ve değerlendirmek için sizce de çok yanlış bir zaman değil mi? Doğuma çok az kalmış o yüzden şuan tüm odağınız kendinizde ve bebeğinizde olsun. Belli ki umduğunuz ilgi ve alakayı göremiyorsunuz o yüzden -en azından bu dönem- sadece kendinizi düşünün. Umursamaz davranın ve takılmayın eşinize. Bebek doğduktan sonra tüm planlarınızı uygulamaya koyar, biraz iyi hisseder ve o zaman bir değerlendirme yaparsınız.

Net olmalısın mesela misafir mi çağırdı yap koy önlerine bir corba hazır gitsin alsın bir pide
Bir şey söylerse bana mi sorup çağırdin halim yok de geç

Bugünlerde hiç kalkamayacağim cok hastayim bana bir nane limon yapar misin de ve bunu israrla tekrar et
O sana bağırdıysa öyle bagirilmaz böyle bağırilir diye üste çık
Sen de kendi telefonuna sifre koy ve ona verme sen kendi telefonuna dokundurmuyorsun ben niye sana verecekmisim diye söyle
Eğer bir hatlar karıştırıyorsa hemen olmasa bile elbet ortaya çıkar kendini üzüp germe

Bu yaptıklarından sonra daha kavgaci olursa anlaki kocandan hayır gelmez ama yok biraz düzelme gösterirse oradan devam edersin

ÇOK UZUN AMA BÜYÜK BİR SAYGIYLA HEPSİNİ OKUDUM .. buna inan yaşın küçük diyenler çıkar aldırma 30 yasında anne olmakta neymiş diyorum sadece gayet normal bence sadece hamilelik psikolojisi bu gececek buna ınançünki vicut hormonlar hersey degısıyor okadr kutsal bır gorev kı az kalmıs zaten dayan saç kilo kıyafet okadar basit şeylerki hepsi paraya bakar inş bebişi sağlıkla kucaklarsın ha eşine dikkat et derim hamilelikte aldatan erkekler meshurmuş başıma gelmedi ama gelmicekte demek değil kimsenin gelmesin sadece herşey batıyo suan sana çünkü karnındaki varlık yoruyoo doğumdan snra herşeyin daha güzel olacağını düşün birazcık şuanki mantığın tamamen psikolojik üzülme bebişin hisseder mutlu ol bol bol yürü. ha birde aile uzakta olabilir o çocuk senın ve kimseyi ilg,lendirmez güvenmiceksin kimseye baksın yanında olsun olmuyo hayat şartları ve sınavlar bunuda sınavın varsay ve dua et düzelecektir buna inan.

Ben 3 ay önce doğum yaptım. Benimde yanımda kimsem yok. Ve sana şunu söyleyeyim doğumdan sonra her şey daha beter olacak. Başını kaşımaya vaktin olmayacak. Düşün wcye zor gideceksin. Bebekle uğraşmak okadar zor ki hele yanında kimsen yoksa eyvahhh! Artık benim için tek mutlu olduğum şey "UYKU" uykuya okadar hasretim kiiii.

Çoğu hormonlardan ve doğumunun yaklaşmasından. Yakında anne olacaksın güzel bir durum. Eşlerinizin telini karıştırmayın ya güvenin gitsin. Ailelerden biri Doğumda yanına gelemez mi .yalnız kalma? 1 ay sonra saçını boyarsın dert etme. Makyajını yap güzel giyin, saçını başını düzelt. Eşin de senin kadar stres yapıyordur. Olabilir belki sen farkında değilsin kazak olayında onun hissettiği gibi davranmışsındır. Hayırlımolsun bebeğin ve bence herhangi bir yakınınızı çağırın kuzen olur kuzen kızı olur yenge olur her kimse.

Bu kadar ses cikarmazsaniz tepenize biner tabi ki
Eve misafir cagirdiginda nasil agzinizi acip bi sey demiyorsunuz mesela
Bana kimse bunu yapamaz adamin burnundan getiririm
Ayrica doguma bir haftadan az kalmisken karisini nasil evde tek birakip havuza gidiyor ben onu anlayamadim

Evli barklı biri telefonuna şifre koyuyorsa o işte bir iş vardır..ama hiçç umursama şimdilik..yada eşine umursamıyor gibi yap..öncelik bebişinin çünkü..sagsalim onu bir al kucagına..sonra sende telefonuna şifre koy..kişi kendinden bilir işi..bakalım o zaman sana .ne tepki vericek ..

ee biz ne diyelim ki o olmaz şu olmaz başka seçenek mi kaldı ? dogurunca bi müddet sonra çalışmaya başla kendine çevre arkadaş yap kocandan ilgi bekleme o zaman. aklıma bi tek bu geldi
telefonuna şifre koyduysa ya erotik şeylere takılıyor ya da aldatıyor başkası açıklaması olamaz ki büyük ihtimalle erotik sitelere takılıyodur.

bence siz çok yumuşak yüzlüsün. adam tepene çıkmış.

Ayrıca hamile eşine (hamilelik daha hassas dönem diye diyorum yoksa genel olarak değerlendirilebilir) bağırıp çağıran bir adam bence öküzdür.

kendini onun hzimetçisi olarak görme

seni insan içinde rezil etmesine izin verme.

Sen de kendi telefonuna sifre koy ve ona verme

Ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum.
Hayirli dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…