Ne olur yardim edin........

Bunu yazarken yardım ettiklerini falan mı düşünüyorlar acaba?
Hayır hayır sadece enerjilerini boşaltıyorlar, kendileri bir şekilde rahatlıyor ama karşı tarafa zararları dokunuyor.

Son düzenleme:
Bunu yazarken yardım ettiklerini falan mı düşünüyorlar acaba?
Hayır hayır sadece enerjilerini boşaltıyorlar, kendileri bir şekilde rahatlıyor ama karşı tarafa zararları dokunuyor.

Açıkçası ben de öyle düşünüyorum. Tamam olay absürd ama iyi oluyor manasına gelen bir tavırla konuşmayı da çok yanlış buluyorum

147 aradim onlarda bana elimdeki darp raporu uzaklaştırma karari elimde ne varsa bir dilekçe ile birlikte okula verdim okul ilçeye ordsn il ilden bakanliga gidecek.boyle durumlar iicin tayin hakkı varmış arastirdik .milli eğitimdeki lere de sorduk hepsini yaptım.

Bu senin yaptiginin belki 10da birini yapti bana ama yine de asla donmicem ben esime. Sen niye doneyim mi diyorsun ki? Yeterince asaglanmadik mi sence de?

Bu arada ben cok kötü gunler gecirdim ama önce ne oluyor niye boyle oluyor ne yapmam gerekiyor derken katlanmış im dün aksam yaşadıklarımı paylaştım bosaniyorum avukat tuttumu ekleememistim ne var yani .

Haklısınız neyine üzüldün diyerek tedavi olacağını söyleyince iyi olur nmu diye düşünmedim degil. dusundugum seyi yazdim bende iyi degilim 8 aydır bu durumun icindeydim benim de tedavi gormem gerek .

Allah yardımcın olsun dayak çok kötü birşey kimsenin başına gelmez umarım helede büyük konuşanların...kimse ay canım dayak yemek istedi diye dayak yemiyor yorum yaparken kendinizi biraz o kişinin yerine koyun lütfen

en başından nişanlıyken sorunlar başlamış ve sen buna rağmen 2. bir şans vermişsin. karar senin ama yeterince kötü davranmış sana. eğitimlisin mesleğin var,kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin.kendine yeni bir hayat kurabilirsin.mutlu bir ailen olabilir.bu duruma gelmiş bir evlilik ne kadar kurtarılabilir? hiç sanmıyorum.eskiden kadınlar çekiyormuş çocuk için,nereye giderim,nasıl geçinirim falan gibi gayelerden.ama sende böyle bir sıkıntıda yok.hayata bir kere geliyoruz psikolojisi bozuk insanla hayatını zehir etme bence. psikolojisini düzeltirse,o saatten sonra hayatında olan insanlara fayda sağlasın bırak. allah yardımcın olsun..

KESİNLİKLE AFFETMEE
emin ol geri döndüğün an belki bir süre güllük gülistanlık olur ama bir yerden sora bu yaşadıklarından daha kötüsünü yaşatır sana...
ailen sen bir meslek sahibi ol diye kim bilir ne uğraşlar verdi seni gözünden sakındılar elin affedersiniz hıyarı tövbe tövbe size yapmadığını
bırakmıyor. Siz değerlisiniz bunu unutmayın sizi etkilemesine asla izin vermeyin. taviz tavizi doğurur neolur daha fazla katlanmayın...

merhabalar,

konu açılalı uzun bir zaman olmuş aradaki yazıları okuyamadım konuya hakim olmak adına soruyorum şuandaki durum nedir ?

yazılan yazıya cevaben , insan 7 sinde neyse 70 sinde odur . sinirliyse değişmez belki biraz zamanla törpülenir ama asla bitmez sizin eşiniz de öfke kontrolü sıfırın altında gerçekten yaşadıklarınız üzücü .. kurtulmuşsunuz üzüldüm haline diye biliyosunuz peki sizin halinize kim üzülsün artık en öenmli şeyin kendimiz oldugunu öğrenelim hanımlar .. eğer şans verir barışırsan bu cicim ayı 3 ay bilemedin 5 ay sürer sonra eski haline döner hatta döndüğün için evden birdaha çıktığında nasılsa döner diye düşünür .. kendini gazetelerin 3. sayfasında görmek istemiyorsan ailene ve kendine acı ve affetme o zavallanın adını bile unut . biz annelere evlatlarımızı yetiştirirken çok büyük görevler düşüyor kesinlikle çocuklarınıza evde iş yapmayı yemek yapmayı öğretin ve dünyanın merkezi oymuş gibi davranmayın.

arkadaşım çok geçmiş olsun ama can çıkar huy çıkmaz bir kere kurtulmuşsun bir daha düşme ateşe. aileni bir kere ezmişsin bir daha ezme. kendi kızın olsa eşinin sana yaptıklarını kocası ona yapsa nasıl bir akıl verirdin? o zaman ona ne diyeceksen şimdi onu yap.

Hic acimiyorum sizin gibi kadinlara.
Onca dayaga-hakarete katlanip
hala da seviyorum,aciyorum diyorsunuz..
Dayak aliskanlik yapiyor herhalde bunyede..
Yaziminizda berbat,okumus kisinin elinden cikmisa benzemiyor..

bu nasıl bir cevap ya, karşındaki alınırmı üzülürmü hiç düşünmeden nasıl böyle fütursuzca yazabiliyorsun... keşke hiç yazmasaydın!!

kesinlikle dönmeyin, belki şimdi değiştim, tedavi olurum falan diyor sizi kandırabilmek için söylüyor bunları ama döndüğünüz anda yine dayak-hakaret başlayacak, hatta dozunu da artıracaktır. ne güzel kurtulmuşsunuz, çocuğunuzda yok, barışıpta tüm hayatınızı zehir etmeyin kendinize

Simdiki durum şu avukat tuttum (10 gun once)bosanma davami actim ama mahkeme gunu belli degil onu bekliyirum ayrica okul icin heyet raporu aldim onunla yasadim sehri terk ettim ailemin yanindayim tayin icin evraklari hazırlayıp can guvenligim in oldnadigini tayin istediğimi bakanliga dilekçe yazdım

neden bosanmıyorsunuz ozaman?sizi öldürsün diyemı beklıyorsunuz

Aileniz öğrenince tepkileri ne oldu ?

Doğru yoldasınız , sakın sizi kandırmasına izin vermeyin .

Aileme yariyil tatilinde sadece anlasamadigimi sikintilarimizin oldugunu soylemistin dövdugunu soylememistim cok uzaktaydi k beni merak etmelerini istemedim ama bazi seyleride bilsinler istemiştim .dövduğünü soylemedim halde ailem gunde 3-4kere aramaya başladı.son gece yasadigim olayda arkadasimin evine gider gitmez ailemi aradim herseyi en ince ayrintisina kadar anlattim sabah bsna ucak bileti aldilar yanlaarina gittim ve bana cok destek oldular o da ailemi aradı akrabalarida babam onlara ne barış masi oraya benı getirmeyin benim kızıma nasil bunkari yaparsınız sizi oraya gelir dograrim dedi Bir daha da ar a mayin dedi.banada eger gidersen beni unut dedi

Aman diyim sakin donme, kadin cinayetleri neden oluyo saniyosun. Hatta dinmeyi birak bir daha sakin gorusme bile. Adam cok tehlikeli ve ona dur diyen kimse yok. Korku filmi gibi resmen. Asla ama asla degismez. Lutfen donme, donersen bu adam seni gunun birinde oldurur. Kusura bakma biraz sert oldu ama bu gercegi bilmen lazim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konu sahibi konuyu napsam diye açmışsın ama sanırım sonlara doğru ne yapacağını bulmuşsun eşinin yaptıkları yanlış ama seninkiler dahada yanlış olmuş bazen insanlar duyduklarında bile inanamayacakları şeyler başlarına geldiğinde işin içinden çıkamaz doğruları şaşar senin durumunuda öyle olduğunu sanıyorum ve şükretki öğretmenmişsin ailen yanında olmuş babanı ayrıca takdir ediyorum madem burda konu açtın soruyorsun bende kendi adıma cevap veriyorum sakın dönme sana yanlışlıkla el kaldırsa bile birisi asla affetme sen insansın çok değerli bir varlıksın annenin kıyıpda yüzüne bakamadığı babanın herkesden sakındığı koruyup kolladığı evlatsın öğreten eğiten birisin neden kendine bunları reva göresin çocuğun alahtan olmamış böyle bir adam 5 dk çekilmez bırak dayağını dırdır ederek herşeye karışarak rütun işlerde sana yardım etmeyerek agresif tavırlar sergileyerek bile yeterince şiddet uyguluyor demekdir zaten öyle birini bile çekme kendine eşinde önce sen saygı duy umarım herşey iyi olur bundan sonra

Cok üzüldüm gercekten icim yandi okurken. Nasil dayandiniz? Sakın donmeyin geri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…