Ne olur yardim edin........

Bekar bir insan olarak sana kolayca bırak diyebilirim ama bu işler öyle denildiği gibi kolay olmadığını biliyorum.

Bence sen ona dönersen daha kötü olma ihtimali çok yüksek çünkü sen ona döndüğünde, beni bırakamıyor bak yine döveyim nasıl olsa iki yalvarir geri getiririm diye düşünür.

Gerçekten söylediği gibi pişmansa bunu zaten kanıtlar. Ne bileyim mesela tainini senin kaldığın şehire aldırır. Sana gelmeden önce uzun bir tedavi görür falan.
Günahıni almak istemem ama sanki bu anlattiklarin biraz annesinin dolduruşuna gelmiş gibi. Kiz kardeşin bu durumdayken senin karın bak ne rahat gibi dolduruşa getirmiş olabilir. Annesinden uzak durması gerekir psikolojisinin düzelmesi için.

Bence tedavi olup, senin kaldığın şehire yerleşmediginiz sürece hiç bir dediğine inanmaa. Çünkü eminim tekrarlayacaktir.

Hiç kimsenin hiç kimseye sözlü veya bedenen şiddet uygulayamaz. Bunu yasalarda söylüyor dinimizde. Zaten canın tehlikedeyse başka hiç bir sebep olamaz ona geri dönmen için.
Sen ne güzel okumuşun, mesleğin var. Kendi ayakların üzerinde rahatlikla durabilirsin. Bence hayatına bukadar müdahale etmesine izin verme.

Inanamiyorum, hala soruyor musunuz?!!
Birakin fiziksel siddeti, psikolojik siddet bile bosanma sebei ve sizi yollarda dahi suruye suruye dayak atan birisine donmeli miyim diye soruyorsunuz? Ustelik meslek sahibi bir kadinsiniz...
Daha neyine acidiniz acaba, o sizi saclarinizdan kulaklarinizdan yerlerde suruklerken acidi mi? Gebersin!!
Size ilk siddet uyguladiginda bu is bitirmeniz gerekirdi, gec bile kalmissiniz, artik daha fazla kalmayin, emin olun o eve gidince onu boyle yalvarttiginiz o hallere dusurdugunuz icin daha kinli, daha da fazla siddete maruz kalacaksiniz, su an size daha da bilendi...
Sakin gitmeyin, sakin barismayin, hemen bosanin!!

gec de olsa en dogrusunu yapmıssınız, sakın geri adım atmayın,
tedavi falan aldanmayın sakın. onun yalvarıslarına da inanmayın, sizi yerlerde suruklerken hic vicdanı sızlamamıs biri su an ne dese boş.
elinde mesleginiz var, aileniz de destek, hicbir sye icin gec degil... ustelik genceciksiniz, yeni bir hayat kurup tum bunları geride bırakacaksınız.
kararlı olsun, sakın ama sakın geri donmeyin...

Hepinize cok tesekkur ederim bosanma davami actim elimdeki raporlri hepsini verdim.bakanliga dilekce yazdim tayin icin...ayrica bende kendime sasirdim ona nede katlandim bilmiyorum .ama sunu bilin cok korkuyordum sesimi çıkaramadım

Allah senden razi olsun arkadasim. Kendine oyle mukemmel bir iyilik yapmissinki. I s en kusa zmnda o sehirdende o adamdanda herseyden kurtilursun. Isine giderevine gelir paranla yer icer gonlunce gezersin.
Insanin heralde bi yerden sonra beyni uyusuyor goremiyor durumunu. Gozunu acip gormene cok sevindim.

Lütfen arkadaşım annesinin dolduruşuna gelen en fazla kavga eder. Bunda vicdan yok,insanlık yok. Yarın cinayet bile işleyebilir bir an önce kurtulmalı yüzünü bile görmesin mümkünse

Lütfen arkadaşım annesinin dolduruşuna gelen en fazla kavga eder. Bunda vicdan yok,insanlık yok. Yarın cinayet bile işleyebilir bir an önce kurtulmalı yüzünü bile görmesin mümkünse

Affedersin alıntım sana değildi annesinin dolduruşuna gelmiş diyen arkadaşaydı

Avukatim aradi anlasmali bosanmayi kabul etmis ne kadar sürer
Anlaşmalı boşanmayı kabul ettiyse ve karşılıklı talepleriniz yoksa hemen hallolur bir celsede diye düşünüyorum (avukat değilim o yüzden kesin konuşamıyorum ama anlaşmalıysa en kısa sürede boşanırsın diye düşünüyorum)

Cok uzundu tamamini okuyamadim bu gercek mi? Ama anlamadigim evlenmeden once de gostermis sana gercek yuzunu yine de neden evlendin? Ailenin tek erkek cocugu galiba cok simartilmis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…