Ne olur yardim edin........

hayatına bu şekilde devam etmek istiyorsan
tıpış tıpış kocacana geri git
her an dayak ve ölüm korkusuyla yaşamak istiyorsan
bir de bunun çocuk olduktan snraki kısmı var
sakın çocuk doğururum yola gelir sanma
günahsız bir çocuğu piskopat babaya maruz bırakacaksın
çocuk düşşse dizi kanasa adam seni aşağılar
hiç etrafına bakmıyor musun
arkadaşlarının eşleri nasıl
seninki gibi var mı
seninki eş değil hatta seninkş evlilik değil
sen bu adamın evinin işini yapıyorsun
cinsel ihtiyacını gideriyorsun
seni kum torbası olarak kullanıyor
sinirini senin üzerinden atıyor
karşılığında sen ne alıyorsun
sevgi mi hayır, ilgi mi hayır, saygı mı hayır
bence eşin kadar senin de psikolojik olarak yardıma ihtiyacın var
çünkü psikolojin normal olsa buraya konu açmazsın
direk o adamdan kurtulma girişimlerine başlarsın
korku filmi gibi hayatın var ve bunun sebebi kocan değil
sensin mazlum rolü oynama çünkü mazlum değilsin
her imkana sahipsin meslekse meslek aile ise aile
buna rağmen dayak yiyicem hakaret işiticem diyorsan
buna diyecek bişey yok

nedense dönebileceğini düşünüyorum ne olur sakın bu hatayı yapma.keşke o ilk dayakta ayrılsaydın,düzeleceğini sandın sanırım ama daha beter oluyor işte.sakın dönme ona hele de bir çocuğun yokken ayrıl

Dokunmatk tekefondn yaziyorum tuslar kucuk niye boyle sertsiziniz anlamadim

üst kat komşumuzda sureklı dayak yerdı kocasndan bırgun okadar çok bagırdıkı polis çagırdık kadın bırsey yok tartısıyoruz sadece demıstı iyi oluyor dayak yemesı hak edene mustahak okadar dayak yıyorsunuz snra geri dönuyorsunuz şakamısınız sız yahu yarın öburgun haberlerde mı izlenmek ıstıyorsun bırde ögretmen olmuşsunuz

Hepinize cok tesekkur ederim bosanma davami actim elimdeki raporlri hepsini verdim.bakanliga dilekce yazdim tayin icin...ayrica bende kendime sasirdim ona nede katlandim bilmiyorum .ama sunu bilin cok korkuyordum sesimi çıkaramadım

Öğretmen siniz eşiniz sizi defalarca dövuyor ve siz her sefer affedip evi temizledim yemek yaptım hamburger yemeye çıkalım fln diyorsunuz şaka mı bu:--(

şu forumda bugüne hep empati yapıp karşımdakini kırmadan yazmaya çalıştım ama hala ne yapabilirim diye soruyosun be kardeşm insaf el insaf ben 2 yaşımdaki çocuğuma azıcık kötü baksam hemen bana tavır yapıyor tepki veriyor bu adam seni hayvan yerine bile koymamış çocukta yok anladığım kadarıyla işiinde var çok şükür bıurada yazarak vakit falanda kaybetme tez elden boşan adi herif ne insanlar var ya vebal bu vebal sen ona emanetsin

Arkadaşım bencede kurtulmuşsun. Geri dönme. Değişmez tedavi fayda etmez. En başından belli etmiş aslında herşeyi. neden kabul ettiğini anlayamadım. Mesleğin var ailen yanında. Geri dönme o insana... yoksa yarın birgün allah korusun senin haberlerini okuruz gazetelerden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya çocuk olursa elin kolun bağlanacak iyice..:26:

Hepinize cok tesekkur ederim bosanma davami actim elimdeki raporlri hepsini verdim.bakanliga dilekce yazdim tayin icin...ayrica bende kendime sasirdim ona nede katlandim bilmiyorum .ama sunu bilin cok korkuyordum sesimi çıkaramadım

Seni tebrik ediyorum umarım şeni seven sana değer veren bir kişi bir gün karşına çıkar . Hayatının yaşadığın anın kıymetini bil kimse için kendinden ödün verme sevgiler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ,

Konunuzun gerçek olmamasını dileyebilirim sadece. Aynı içerikli 2 konunuz mevcut. Toplam 6 mesajınız var. Destan gibi yazılmış konuda tutarsızlıklar mevcut. Geceden sabaha boşanıyorsunuz ?

Yemin ederim çok sevindim. Çok doğru bir karar. Umarım bundan sonra hep mutlu olursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazi arkadaslar beni elestirmis kocn seni doverken hayatim demessin diye kocam o kadar ofkeliydiki gozleri donmustu öldürür diye korktum sakinlestirmeye çalıştım

Eşinizin tamamıyla bir ruh hastası olduğunu düşünüyorum. Ve siz onca olanlara rağmen dönmeyi düşünüyorsanız sizinde psikolojiniz sağlıklı değil. Bence siz de tedaviye başlayn. Ben olsam asla dönmezdim onca dayaktan sonra

delirme! mesleğin var okumuş dokumuş yıllarını vermişsin öğretmen olmuşsun. pişmanlık fayda etmz. sakın dönme. bu hayatta kendınden baska kımseye guvenme. ve sunu hıc unutma. ona acımadan once sen acınacak haldeydın. senı dusurdugu durumları unutup nasıl acırsın ona. beter ol demelisin bence. önune karıyerıne bak. sevgi karın doyurmuyor. ailen arkandadır umarım değilse dahı güçlü olup ayaklarının ustunde durman gerek. yahu herşeyden önce gul gibi mesleğin var. benım elimde suan mesleğm karıyerım olsa ohooo...... çekme derim bu hayata bı kere geliyosun. ve çok çekmişsin zaten...

Ben buraya yazarken bosanma davasini acmistim zaten.ustelik bir aydir ailemin yanindayim iki gun once okula geri dondum arkadaslrda kalip donemi bitirecrktim o okula geldi yalvar yakar müdür u ogretmen arkadadlari geldi herseyi anlattim o dovdugunu anlatmamis .bende orda calisamayacagimi anladim heyet raporu aldim okul bana destek oldu butun arkadaslarim yalnız birakmadi

Kesinlikle bir an önce boşanıp o adamdan, ailesinden hatta o şehirden uzaklaşın bir avukat bulun kendinize ya da bize anlattıklarınızı aynen olduğu gibi uzun uzun anlatın - avukatınız olursa manevi tazminat da açabilirsiniz hatta hemen bir psikoloğa gidin o da sizi değerlendirsin ve ruh sağlığınızın ne kadar yara aldığı konusunda mahkemede tanıklık yapabilir ve boşanma süreciniz daha da kolaylaşır. Hakkınızda hayırlısı olsun. Saygılar...

Bunları hangi ara yaptın.

Bazi arkadaslar beni elestirmis kocn seni doverken hayatim demessin diye kocam o kadar ofkeliydiki gozleri donmustu öldürür diye korktum sakinlestirmeye çalıştım

Kusura bakma arkadaşım ama insanlar nasıl eleştirmesin.Öldürür diye korktuğun gözü dönmüş dediğin adama,bugün khala ne yapsam diye düşünüyorsan,bunca çektiğine rağmen hayatım diyebiliyorsan sofralar kurabiliyorsan bu normal değil ve insanlar yadırgar eleştirir.Ne korkusu ya.Kölemisin neyin korkusu.

Burda anlattığım huc birsey de yalan yok hatta kucuk olylari anlatmadım bile ben duzelirmi diye mucadele ettim ama yapptigim yanlış mis anladim

yeni evli şiddet görmüş sağlıklı düşünememiştir o anda bence..şu andada vicdan yapıyor,elinde mesleği var hayat kısa bir insan tedavi olur olmasınada eşinizin durumu ağır gibi geldi bana tedevilikten biraz çıkmış gibi..
vicdan yapmayı bırakın onu iyileştirmeya çalışırken siz hasta olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…