Ne olur yardim edin........

sakın gitmede acımada canım değil 20 kilo vermek geberse gitme sen ona üzülüp gidersen çok sürmez yakında üçüncü sayfalarda haber olursun allah korusun mesleğinde var kimseye ihtiyacın yok hele o koca müsvettesine boşa gitsin bas tekmeyi k.çına :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Esiniz bir yana da bence sizin de psikolojik tedavi gormeniz gerek
Hic saglikli,akli basinda dusunmemissiniz en basindan beri
Agzim acik okudum
En cokta size sasirdim.
Hadi esiniz ne desem hayvan belli ya siz?
Adam size hakaret edip doverken hayatim mi diyorsunuz ona?
Daha ilk anlattiginiz kredi karti mevzusunda, sizi dovdugunde cekip gitmeniz gerekirken ustune daha beterlerini yasamissiniz.
Bu ne zayiflik boyle?bence saglikli dusunmuyorsunuz tedavi olun
Yok zayiflamismis yok uzgunmus
Bence siz bu adama geri donersiniz.zayiflamis,uzgun vs diyerekte bu kararinizi desteklemeye calisiyorsunuz.
Donerseniz bir gun elinde kalirsiniz,net.
Valla agir olacak ama ilk olaydan sonra yasadiginiz hicbir sey sasirtici degil ve tamamen sizin sucunuz cunku adami bile bile boyle bir hayati kabul etmissiniz
Vah vah diyip uzulmuyorum sizin icin cunku gitme sansiniz varken siz hastalikli bir sekilde sevmeyi ve kalmayi kabul etmissiniz
Ustelik ayaklarinizin uzerinde durabiliyorken.
Guclu olun, insan oldugunuzu hatirlayin ve kendinize bu onur kirici davranislari layik gormeyin artik
Ayrica merak ettim bu adaminneyine uzuluyor ve neyini seviyorsunuz?

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm ama biliyor musun can çıkar huy çıkmaz ! Bak ne güzel mesleğin var öyle birine ihtiyacın yok. Seni hak eden gerçekten seven biriyle öyle çok mutlu olursun ki.. Yaşadıkların çok zor her kadının kaldırabileceği şeyler değil. iyiki çocuk yok arada. yinede hayat senin hayatın ama benim görüşüm 3 günlük dünyada değmez çile çekmeye. Artık hakkında hayırlısı ..

Hepinize cok tesekkur ederim bosanma davami actim elimdeki raporlri hepsini verdim.bakanliga dilekce yazdim tayin icin...ayrica bende kendime sasirdim ona nede katlandim bilmiyorum .ama sunu bilin cok korkuyordum sesimi çıkaramadım

ben de öğretmenim
bakanlığa dilekçe yazarak tayin istendiğini ilk kez senden duyuyorum
ayrıca 02:25 de ne yapayım diye akıl soruyorsun
boşanmadan bahseden yok
aynı günün öğleni boşanma davamı açtım diyorsun
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tutarsız bir hikayen var

Son düzenleme:
Ben okuduklarima inanamadim.
Sayet siz gercekten ogretmen bir hanimsaniz, bence ne o eve, ne o adama bir daha donmezsiniz. Insanin kendisine yapacagi daha buyuk bir kotuluk olamaz cunku.

İşte ben hep suna inandım ailem bir insanı istemıyorsa gerçekten o ınsan kotu çıkıyor..Eşte dostta öylee..Arkadaşım sen ucuz kurtulmuşsun bunun sonu ölüm olurdu..Sokaklara kadar taşmış etmiş..Kadınlara kalkan eller kırılsın yaa...Benim tanıdığım var kadın onu aldatmış bir sille vurmadı Allah vursun demişti...Böyle erkeklerde var...

Sevgili arkadasim okumus meslegi olan bir bayansiniz.bir doktor olarak soyluyorum esinizde muhtemelen psikiyatrik bir hastalik var.birgun sizi doverken basiniz carpabilir ve oracikta ölebilirsiniz.ve o muhtemelen psikiyatrik hastaligi oldugu icin hicbir ceza almaz.tedavi olsa bile hicbir zaman tamamen duzelmeyecek.bu adamdan cocuk yapsaniz onu da dovecek.burada 6-7 aylik bebegi agliyor diye onu doven bi adamla ilgili bi konu vardi kocaniz aynen o adama benziyor.dayak icin turlu bahaneler yaratiyor.acilen boşanın.cocugunuz da yok sanirim.ölüm tehlikeniz var.burada yazanlari ciddiye alin.

Bu tip insanlarda ne var biliyor musunuz? Kendileri iyi kv dir. Gelinleri kötüdür. Kendi kıZları iyidir. Kızının da kv si kötüdür. O yüzden geline yapılınca müstehaktır ama kızlarına yapılınca benim kızım bunları haketmiyor denir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok ama çok doğru bir tespit. allah öylelerini kendi gibilerle karşılaştırsın inşallah.

Kusura bakmayın ama daha düğün olmamışken dayak yemişsiniz bulunmaz hint kumaşı mı bu ya..? Neye devam ediyorsunuz adam kendini belli etmiş işte. Bilmiyorum ya büyük konuşmak istemiyorum

La lluvia es mi vida..

Sizin gibi insanlar lutfen ogretmen olmasin,egitmesin bizim cocuklarimizi.
Adam sizi patir kutur doverken,siz yapma HAYATIM diyorsunuz.
Pesss ya bu ne boyle...

Bu konu gerçekse eğer; kocana değil kendine acı. Kısa ve net.

20 kilo verse ne olacak? Sen onunla yaşarsan en iyi ihtimal akıl sağlığından olursun. Yarın öbür gün bıçak çekmeyeceğinin garantisi mi var?

En çok takıldığım yer gercekte döverken,küfürederken filan hep hayatım diyebildiniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic acimiyorum sizin gibi kadinlara.
Onca dayaga-hakarete katlanip
hala da seviyorum,aciyorum diyorsunuz..
Dayak aliskanlik yapiyor herhalde bunyede..
Yaziminizda berbat,okumus kisinin elinden cikmisa benzemiyor..

katılıyorum size , elinizde ekonomik özgürlüğünüz var öğretmensiniz. ya gidin psikoloğa evlilik terapisi alın ya da artık bu durumu kabul etmiyorsanız boşanın , ha boşanamıyorsanız da susup oturun

Ayrıca ısrarla söylemeye devam ediyorum kk üyeleri çok merhametsiz ve düşüncesiz.
Ne kadar acımasız yorumlar var ben bu üslupla çocuğa bile hitap etmem
Her bdv de aynı sorun aşağılama alay ve bir sürü saçmalık

Kesinlikle katılıyorum! Gerçekten şok oldum, hayır herkesin bir derdi var onu anlatıyo. Bana da onların derdi saçma gelebilir de ne bu acımasızlık yani, ben de keşke böyle olmasaymış ilk an evi terk etseymiş derim ama yine de üzülürüm yaşadıklarına. Nedir yani bu "sizin gibilere hiç acımıyorum" ile başlayan cümleler. Sanki tüm hayatını biliyorsunuz kadının. Ayıptır ya ne acımasızlık bu yani. Üstelik hepimiz kadınız, ortada mağdur olan derdini paylaşan bi kadın var. Kimse de yorum yazmak zorunda değil ayrıca, sanki zorla yazıyorlarmış gibi "sana hiç acımadım hıh" yazmalar:KK19: İnsanların iyice üstüne gittiğiniz için madalya takacaklar sanki...

Son düzenleme:
vallahı şaka gbı konu ya.arkadasım nıye bekledın boşanmak ıçın anlamadın.senı öldrumesınımı.mis gbıde meslegın var.zaten adam nışanlıken kolunu morartmış bıle bıle lades demişsin ama hadı yaptın bır hata....bu sbaır nıye???? duzelecekmı sanıyorsun.adamda ne ararsan var.bazen gercekten okuduklarımaşaşıyorum.napıyonuz kendınıze boyle.elin adamının sizi öldürmesını beklıyonuz galıba...at tekmeyı kıçına pisliğin:KK47:

ne demek ne yapmalıyım yaaa:KK53: öldürsün mü seni? bunu mu istiyorsun? öğretmensin belli ki... bak ben de öğretmenim...afedersin ama beni çok kızdırdın... bunun neyini düşünüyorsun? aptal olma!!!:KK53:

okumuş insansın yaa...paran pulun var..çocuğun yok.mecbur değilsin... manyak mısın? mazoşist misin? işin ne o adamla senin ? tedavi falan yalan.. ışık niye açık diye döven adam hastadır... yarın da kapı niye kapalı der, öldürür...

neyi düşünüyorsun yaaa....sinirden delirdim şuan

Merhaba ben ogretmenim 1.5 yillik evliyim.
Esimle 6 yil once tanistik cok sevdik ailem karsi cikti ama ben ikna ettim ondan baskasiyla evlenmem dedim nisanlandik.sorunlar nisan gunu basladi o ailemi ogun elestirmeye basladi.ikimiz ayri yerde gorev yapiyorduk dugunden once nikah yaptik tayinimi onun yanina aldim onun ailesinin yanina ev tututtuk beraber kaldik .maas kartimi istedi ben vermek istemedim zorla aldi bana harclik veriyordu kredi kartim vardi .bir gun kartima ne kadar borcum oldugunu sordu bende obende cekindim az var dedim aradi ogrendi kufur atti bagirdi cagirdi arabada beni dovdu bacaklarima bacaklarima hem araba kulluniyor hem dovuyor ne yaptin harcadn borcum3 bintl ertesi gun bacaklarim mos mordi cok utandim anlatmaya calistim bak ben bir yillik ogretmendim kardesim nisanlandi aileme yardim ettim atandigimda ev kirasi icine esya anca oldu dedim sanada nisanda 2 bin tl kimseye demeden verdim dedim ama ofkesi gecmediilk dovmesi boyle oldu.daha sonra dugun vakti geldi ben okuldan izin alip ailemin yanina gidecektim dugun hazirligi icin bana ne alisveris yapildi ne birsey evimide benim onceden calistigim yerdeki esyalari getirdim beyaz esya koltuk yeni hic bir sey aldirmadim neyse gidiyordum bana biraz para verdi bende yetmez dedim ben camasir bile almadim gelin olacagim millet ne der dedim tartistik garda bana vurdu kolumu oyle siktiki kolum mosmor oldu sakladim uzun giydim ailem bizdeki dugunu yapti hic masraf yaptirmadilar hatta gelen arabalarin yakitlarini babam doldurdu kendi memleketteki dugununude kendi yapti kendi yapti derken biz kredi cekmistik esimle onunla derken dugunler bitti esim bana dugun sabahi annemin evi temizlenecek hayatim bizim dugunumuz oldu yapmasan ayip olur temizlenmeden balayina gidemeyiz dedi ben3 gunkiz kardesi ve teyzesiyle hali perde mutfak duvar kose bucak her yeri temizledik sonrada ya balayin yada el opmeye gideriz paramiz yok dedi anneside balayin sart mi dedi gorumcem de nisanliydi bende gutmiyecegim dedi bende el opmeye gitmeye karar verdim ama gorumcem 1 ay sonra evlendi balayina gitti.gorumceme bilezlik taktik 1 tlde para verdik bende esime ver hayatim o kodrolu degil babasida yok sen abisi olarak gorevini yap dedim .neyse okullar basladi esimle kendi evimize gittik esim her hafta sonu annesine gitmek istedi ben yoruluyordum hafta ici okul hafta sonu utu temizlik yapacagim gitmeyelim dedim sik sik kabul etmedi bir daha anneme giderken laf edersen gebertirim isini hafta ici yap deyip durdu bu arda bana evde hic yardim etmiyor erken geldigi gunlerde bile hic bir seye el surmuyordu kostura kostura gelip yemek yapiyordum evimi hic pis biakmiyodum utusunu yapardim yinede eksik bulmaya calisiyordu bu niye burda bunun yeri burasimi gibi .sabahlari kahvalti hazirlamami bekliyordu bazen yoruluyodum uyanamiyordim kahvalti hazirlatan mi var deyip laf etiyordu .bir askam televizyon izlerken hayatim dolabin icine raf yaptiralim dedimparamiz yok dedi bende cok tutmaz ne olur dedim cok sinirlendi a..kizi sen adam olmazsin bagirdi cagirdi kufurler ve bana vurdu odaya kactim kapiyi kapattim kapiyi ac diye bagirdi korkuyorum acmayacagim ne olur gelme dedim kapiyi kirdi bana vurmaya devam etti elini utu masasina capti eli kanadi benim burnum kanadi perdeler kan oldu kulagimdan ve saclrimdan tutarak mutfaga goturdu bu dolap senin neyine yetmiyor benim bacimin senden eksigi nekucuk dolabina sigdiriyor bas bas bagiriyor yallvardim ne olur dovme hayatim tamam kendine gel ellerimi yuzune surerek sakinlestirmeye calistim ama ofkesi gecmedi saclarim yerlerde biz evin icinde mutfaktan salona gectik ordada ellerimi yuzume koydum artik umudumu kaybettim yuzume kafa gelmesin darbeler diye sakladim derken sustu sabaha kadar korkudan oldum sabah okula gitmek istemedim zorla goturdu siniftan inmedim hic ozur dilemedi eve geldim cay yap sunu yap bunu yap artik korkumdan hic sesimi cikarmadan firlayip yapiyordum ama he gece ben ne yapacagim aileme nasil soyleyecegim diyordum o gece den sonra bu mu benim sevdigim adam yiillarca bekledigim hayyeller kurdugum benim canim cigerim kolu bacagi olmasada alirim dedigim.......yine gunlerden cumartesi uyandik ben kahvalti hazrladim yumurtali pide sofra sik iyiki benim karimsin dedi kahvalti bitti ben mutfaktan basladim butun evi ter temiz yaptim bolkon bonya oda o da tv izledi arda kahve yaptim beraber ictik ben temizlik yaparken antrenin isigini acik unuttum 2 kere uyardi isigi acik unutma diye temizligi bitirdim saat 5 hayatim dedim hadi cilalim biraz yuruyelim hamburger yiyelim gelelimtamam dedi hazirlendik hazrlanirken ben yine isigi acik birakarak diger odaya gectim esim isigi gorunce ofkeden deli oldu salak aptal sen insan degilsin seni yetistireni bagura bagira bir kere soyledigimi yap beni sinir etme ve vurdu banabende uzaklstim kapiya guttim hadi cikalim sen ofkelisin doveceksin beni dedim hayir cikma gir dedi ben korkuyorum doveceksin dedim merdivenden bir iki adim indim arkamdan kostu ben kactim yolda beni yakaladi dovdu saclarimdan tuttu benim basim dondu yere dustum telefonum dustu yalvardim ne olu yapma kiz kardeslerini dusun vurma dinlemdi onlarda senin gibi yapsalar dovsunler bagirma gebertirim seni diyerek beni zorla eve goturuyordu kolumdan tutmustu elinden kurtuldum ve kactim yolda ilk dolmusa bindim hastahanyeye orda serum yedim rapor aldim arayacak kimsem yoktu ailem cok uzaktayti okulum yeniydi kimsenin numarasini ezbere bilmiyordum derken hastaneden karakoka orda 1 ay uzaklastirma aldi esimin teyzesi beni aldi onda kaldim erresi gun kaynanam geldi yalvardi yakardi agladi ailene soyleme ne olur bir daha yapmayaca esim yine ozur dilemedi daysi abusi araya girdi onlara kiyamadim affetim.ama yine kufur yine asagilama bairmalar ....dayaktan on gun sonra kaynanam kadina 1 tokat aracaksin eve kacarsa ondan kadin olur disari kacarsa olmaz dedi hemde benim evimde benim soframda...son olayyy okul gunu birlik gezi duzenledi esimde gitmeme izin verdi gezi ye giitim gezi aksam 8 de bitti yola ciktik urgup goremeden gun icinde esimle iyi iyi konustuk saat 22 de esim ardi nerde kaldin dedi bende yemek molasi verildi hayadim oyalandilar 60 km kaldi dedim otogardan beni alurmisin dedim nasil gittiysen oyle gel dedi.otogara vardim tekrar aradim hayatim gel beni al araba kalmamis korkuyorum dedim bana ne kiminle gittiysen onla git eve gelme seni gebertecegim dovecegim sakin gelme gelirsen doverek atacam dusari dedi bendekorktum biliyorum eve gidince dovecek arkadasimi aradim gel beni al kocam beni dovecek eve gidemiyorum dedim geldilrt beni aldilar ailemi ardaim bastan sona herseyi anlatimm rapir aldimm ailemin yanina geldim..simdi bana yalvariyor okulda herkesin icinde ayaklarima kapandi tedavi goreyim yanimda ol senziz yapamam diyor okul mudurleri ogretmen arkadaslari yalvariyorlar .1 ayda 20 kilo zyiflamis sok oldum .ama ben o eve geri donmek istemiyorum kirkuyorum ama ona acidimmm yinede ....perisan gorunuyordu annem kardesim her kes bos diyor ben salaktim aptaldim kaybetme korkysu yoktu diyor .ozguvenim dusuktu benim eksikliklerimi seni korkutarak kapatmaya calistim tedavi goreyim gel diyor...ne yapmaliyim.......ama sunu da bilin her gun azarliuordi hegun cayinin sekerini bile karistirip veriyordum onunla iken allhim araba carpsa ben olsem diyordum allahim nasil bitecek bu gunler ya bir gun beni cok dovup oldurse diye cok korkuyordum.

Maşallah dayak yedikçe "hayatım hayatım" diyip ev temizlemiş durmuşsun sen bu kafayla barışıp dayaktan sakat kalana ya da bir cinnet anında ölene kadar devam ettirirsin bu evliliği..

Kimse kusura bakmasın dayak yedikçe "hayatım hayatım" diyerek adama ikramlar sunan bir kadına acımıyorum ben..insanın kendine yaptığını kimse kimseye yapamaz..

Şu anlattıklarınız doğruysa eğer tek söyleyebileceğim 'sakın ama sakın' .
Yeni hayatınız size mutluluk getirsin .

( bu arada bende size onca eziyeti ederken yüzünü nasıl okşadınız diye şaşırdım ve bu duruma ayrıca çok üzüldüm
ama çocuk gibi bağlanmışsınız ona , eşiniz üzerinizde korkulu bir hakimiyet kurmuş , ondan sanırım . )

Bu yaşadığın herşeyin tek suçlusu teks sorumlusu sensin farkındasın di mi? Kocana hiçbirşey demiyorum.Karakter,şerefi haysiyeti ortada.O adam bozuntusu ADAM olmaz.oLSA BİLE (MÜMKÜN DEĞİL) SEN YAŞADIKLARINI UNUTAMAZSIN.Sana en başından karakterini herşeyini belli etmiş bir insanla düğün yapmışsın.Tüm aşağılamalarına hakaretlerine hizmetçi gibi kullanmalarına,dayağına rağmen,adam seni döverken kafasını gözünü okşuyorsun sakinleşsin diye.Adam seni saçların dan sürüklüyor anana küfrediyor sen ertesi gün kahvaltı hazırlıyorsun.Bir kere dayağa ses çıkarmadın mı,ömrü billah yersin o dayağı.Şimdi de yok 20 kilo zayıflamışta yok ayaklarına kapanıyormuşta...boşversene canım sen.Hizmetçisi,egosunu tatmin ettiği kadın gittiği düzeni bozulduğu için zayıflamıştır.Onun redaviye ihtiyacı yok.Karakter zihniyet değişmez.Ama sen tedavi görmelisin.Tedavi görmelisin ki bu hastalıklı sevgiden,bu ezik ruh halinden kurtulmalısın.ÖĞRETMENSİN .Eğitimli bir insansın.Kredi kartının hesabını veriyorsun.Maaş kartını sendne almasına izin veriyorsun.Kadınlık gururun ayaklar altında.Okuluna müdürüne kadar yansımış yapılanlar.Eğer içinde annene babana karşı biraz sevgin varsa,kendine saygın varsa yeni bir yol kurar bu karakteri bozuk insan müsvettesini çıkartırsın hayatından.6 yılım gitmiş diye bakmayacaksın.Önünde uzun bir ömür var.Hala kıyamadım diyorsun Adam bırak kıymayı,seni katletmiş.

tebrikler çok güzel bir cevap.

X