Ne olur yardim edin........

Arkadaslar bu arkadasin uzerine cok gitmissiniz bile bile evlendi diye ama boyle bir durumda insanin gozu kor oluyor, cekecegi varsa cekiyor. 6 yillik birliktelikten bahsediyor, mutlaka birseyler guzel baslamistir, asik olmustur, (afedersiniz) cinsel yakinlik olmustur belki.

Ben cok iyi anliyorum arkadasi, esim benim pesimden 3 yil kosmustu, deli gibi asikti bana, biraz arastirarak Kabul ettim esimi ilk 2 yil cok iyiydi, deli gibi asik olmustum ona. O da bana. Ama son nisan yilimizda Ben de bu bayan gibi ne hakaretler, kufurler, hatta aileme ne laflar, kufurler yiye yiye evlendim, bircok kisi evlenme dedigi halde kendimi bu yola attim, cunku asiktim ve gecmiste cok guzel gunlerimiz vardi. Cok istedim eline yuzugu vermeyi ama yapamadim, ayrilamadim, o kadar hakarete ragmen gozune bakinca eriyordum cunku, ne sacma de mi?? Insan bir kere asik oluyor, ve askin gozu gercekten de kor!

Son düzenleme:
Valla fake gibi geldi bana.Bir öğretmenin "hayal" kelimesini "hayyel" olarak yazması,telefonun düşmesi,otogarda araba kalmaması tesadüf olabilir mi diye düşündüm.Umarım yanılmıyorumdur ve umarım bu hikaye faketir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ne hali varsa görsün boşan kurtul nereye kadar bu hayatı cekecen

Geç kalınmış bir karar
Sağlam dur sakın yumuşama
Tedavi falan hikaye
Döndüğün an kaldığı yerden devam eder
Allah yardımcın olsun
Kendine yeni bir hayat kur, gencecik, mesleği elinde pırıl pırıl bir insansın
Aynı hatayı bir daha yapma

ben 11 yıllk evlıyım esım de öğretmen ama kartm hep bende dayak değil ufacık bir hakarete bile katlanamam ben kendı kartımdan ıstediğim alışverişi yaparım yetmez ödemeye esim bana destek çıkar çok da harcarım neden bu kadar harcıyosun bıle demez Allah razı olsun kocamdan helekı dayak olayı nasıl oluyorda eğitimli biri nişanlıyken dayak yıyıp sonra ayrılmıyor ve evleniyor pes dedirttirdiniz bana gerçekten pes

Tabir icin kusura bakmayin ama siz resmen dayak manyagi olmussunuz..Hala eve dönme ihtimalini düsünebiliyorsunuz..Dayak yerken bile vurma hayatim diyen birisiniz..O kadar mi es bagimlisi oldunuz?? Anlatiminizdan hic iyi gününüz olmamis izlenimine kapildim ama siz hala yok söyle pisman yok su kadar zayifladi..Siz kendinizin degerini bilmiyorsunuz ki adam da bilsin..adam itiraf etmis hastayim demis,eve geri dönünce sizi öldürmeyecegi ne malum???

okurken sinirlendim, eşine değil sana
sen daha evlenmeden seni döven bir erkekle evlenecek kadar kendinden nefret ediyorsan, senin için hiç kimse hiç birşey yapamaz!!
muhtemelen barışacaksın, kurban rolünü oynamak ayakta durmaktan daha kolay gelecek sana çünkü
bari lütfen çocuk yapma!!!!
bu ülkede yeterince mutsuz çocuk var zaten

Son düzenleme:
şiddetiii onurunuza kadınlık gururunuza yakıştırıyorsanız dönün eşininize...

yada aynaya bir bakınnn, acınacak halde olan hanginiz ? siz mi eşiniz mi.....

acırsan acınacak hale düşersin ,insan eşine el kaldırır küfür edremi bence dönme hiç iyi görünmüyor durumlar hatta merak ettim böyle bir eşe sevgi duyulup acınırmı ki,kesinlikle affetmezdim çile çekmek içinmi geldik bu dünyaya sevdiklerimizden kötülük göreceğiz dayak yiyip aşağılanacağız gece yarısı ortada kalcaksın bir eş olarak gelip almayacak tamamiyle art niyetle yapılan şeyler bence sana hiç acımıyor ve sevmiyor sevse zaten yapamaz sende ona acıma ve yol yakınken canını kurtar derim sevgiyle kal..

Kesinlikle acımayın ve geri dönmeyin. Mis gibi mesleğiniz var güvenceniz var. Sinirlendiği olayları okuyunca şaştım kaldım helede bunlar yüzünden size şiddet uygulamasına daha çok şaşırdım hemde üzüldüm. Keşke düğünden önce ayrısaydınız bunları yaşamasaydınız. Eşiniz gerçekten hasta tedavi olacağım demesine sakın güvenmeyim yakmayın kendinizi. Tüm ilişkilerinizi koparın eşinizle ne yapacağı belli olmaz. Allah yardımcınız olsun.

Kusura bakma allah belalarını versin o eşin de annesininde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım son kararın ne oldu? İnan ki dünden beri aklım sende

Rabbim kötüyle karşılaştırmasın çok üzücü ve maalesef bu hasta insanlar içimizdeler belkide hergün yanyana çalışıyor okuyor oturuyoruz.
Bir çok kişi nişanlıyken bunları yaşamışsın ne demeye evlendin diyor ama bazen insanın basireti bağlanıyor bazen bazı şeyleri yaşamak gerekiyor,bazı şeyler imtihan oluyor,olan olmuş.
Şimdi yolunuza bakın anlattığınız kişi hasta ve dahada acısı farkında da ama bunu düzeltmemiş yani dahada tehlikeli boşanma vs onu daha fazla hırslandırabilir. Allah korusun size zarar vermek isteyebilir.(ben bekarım muhakkak evlilik farklı bir psikolojidir akıl vermek bana düşmez ama ) Kendinizi koruyun,bir müddet yanlız tek başınıza fazla kalmayın, hiçbir irtibat kurmayın,telefon, sosyal hesap,mail vs hepsini kapatın akrabalarıyla da görüşüp kafanızı karıştırmlarına izin vermeyın kararınızda kararlı olun.Ha barışma fikri kafanızda şekillenınce sunu düşünün o sizi pamuklara sarıp sarmalayıp buyuten anne babacıgınız bir gün tabutunuza sarılıp ayılıp bayılıyor olabılır (agır oldu ama gercek bu)onlara bunu yaşatmayın siz onların kıymetlisisiniz. Kendinize yeni bir hayat kurun psikolojik destek alın ve destek olan aile şansınızla hayatınıza bakın derim.
Çok geçmiş olsun...

tabiki guzel günlerimiz oldu hemde cok güzel anlatsam sayfalara sığmaz ama bir iokadar da kötü günler ben neden bu kadar katlandim bunun cevabini ben bile veremiyorum kendime.kordum babama onun eli kolu olmasın yine onu alacağım dedin .yillarca bekledik evlenelim diye.kolay degil dugun oldu evi kurdum sevdigim adam acaba duzelir mi ne yapmalıyım derken ben artik kendimi kaybetmişimve bir koleye dönüyordum size yaşadığı m diger seyleri anlatsam şu siteden beni atarsiniz. Kendimden utanıyorum

Helal olsun sana arkadasim tebrik ederim inan cok daha iyi bi hayatin olacak

Hanımefendi lütfen geri dönmeyin, neden korkuyorsunuz? Onunla beraber olunca ne kazanacaksınız? Ben ağzım açık hayretle okudum. Nikah yaptırsanız dahi ilk dövdüğünde kaçmanız gerekirdi. Mesleğiniz var, yapmayın lütfen. Sizi ağlatan adamdan asla koca olmaz.

Yaşadığım bir günü paylaşmak istiyorum (her gün olaylar gözümün önünde) ...okul arkadaşlarım birgun hep beraber yemek yiyelim çay içelim dediler çarşamba saat 1 de anlaştık. Bir gün öncesinde eşime soyledim tamam dedi .kayinvalidem de bizde kalıyordu. O gün sabah eşim beni okula birakacakti .sabah hazırladık yatak odamizda cekmecenin uzerinde paramiz vardi ordan 10tl aldim esim de gördü sandim .okula vardigimizda esim paran varmi diye sordu var dedim aldim dedim 15 tl de o verdi .nesye yemege gittik guzel vakit gecirdik.saat dört gibi eve geldim ben ac degildim ama onlars sofra hazırlamaya başladım esim mutfaga geldi yemegin nasil gecti diye sordu paran yetti me dedi.bende yetti sabah 10 tl de almıştım dedim .bunun üzerine o kadar siniirlendiki seni nasil yetistirmisler seni yetistireni ...hirsizmisin nasıl biriyle evlenndim .a.. ko... kizi..ben aciklalama yapiyorum anlamıyor kayin validem de eşinin dedigini yap laftan anlamıyor musun diye bana kizdi esim de dofol odaya gec gozum gormesin dedi neye ugradigimi şaşırdım aglamaktan cevap bile veremiyorum onlar dinlemiyor zaten beni güya para degil problem 1 tl de olsa isteyip alacakmisim .hirsiz kim di benim maas kartim onda bana harclik veriyor. ....beni salak yerine koydu daha dogrusu ben kendimi savunamadim kendime cok kiziyorum...gidip o ellerimle kurdugum simdi kayin validemin oturdugu evi dağıtım her seyi kırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…