Ne olur yardim edin........

sakın gitmede acımada canım değil 20 kilo vermek geberse gitme sen ona üzülüp gidersen çok sürmez yakında üçüncü sayfalarda haber olursun allah korusun mesleğinde var kimseye ihtiyacın yok hele o koca müsvettesine boşa gitsin bas tekmeyi k.çına

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm ama biliyor musun can çıkar huy çıkmaz ! Bak ne güzel mesleğin var öyle birine ihtiyacın yok. Seni hak eden gerçekten seven biriyle öyle çok mutlu olursun ki.. Yaşadıkların çok zor her kadının kaldırabileceği şeyler değil. iyiki çocuk yok arada. yinede hayat senin hayatın ama benim görüşüm 3 günlük dünyada değmez çile çekmeye. Artık hakkında hayırlısı ..

Hepinize cok tesekkur ederim bosanma davami actim elimdeki raporlri hepsini verdim.bakanliga dilekce yazdim tayin icin...ayrica bende kendime sasirdim ona nede katlandim bilmiyorum .ama sunu bilin cok korkuyordum sesimi çıkaramadım

ben de öğretmenim
bakanlığa dilekçe yazarak tayin istendiğini ilk kez senden duyuyorum
ayrıca 02:25 de ne yapayım diye akıl soruyorsun
boşanmadan bahseden yok
aynı günün öğleni boşanma davamı açtım diyorsun
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tutarsız bir hikayen var

Son düzenleme:
Ben okuduklarima inanamadim.
Sayet siz gercekten ogretmen bir hanimsaniz, bence ne o eve, ne o adama bir daha donmezsiniz. Insanin kendisine yapacagi daha buyuk bir kotuluk olamaz cunku.

İşte ben hep suna inandım ailem bir insanı istemıyorsa gerçekten o ınsan kotu çıkıyor..Eşte dostta öylee..Arkadaşım sen ucuz kurtulmuşsun bunun sonu ölüm olurdu..Sokaklara kadar taşmış etmiş..Kadınlara kalkan eller kırılsın yaa...Benim tanıdığım var kadın onu aldatmış bir sille vurmadı Allah vursun demişti...Böyle erkeklerde var...

Sevgili arkadasim okumus meslegi olan bir bayansiniz.bir doktor olarak soyluyorum esinizde muhtemelen psikiyatrik bir hastalik var.birgun sizi doverken basiniz carpabilir ve oracikta ölebilirsiniz.ve o muhtemelen psikiyatrik hastaligi oldugu icin hicbir ceza almaz.tedavi olsa bile hicbir zaman tamamen duzelmeyecek.bu adamdan cocuk yapsaniz onu da dovecek.burada 6-7 aylik bebegi agliyor diye onu doven bi adamla ilgili bi konu vardi kocaniz aynen o adama benziyor.dayak icin turlu bahaneler yaratiyor.acilen boşanın.cocugunuz da yok sanirim.ölüm tehlikeniz var.burada yazanlari ciddiye alin.

çok ama çok doğru bir tespit. allah öylelerini kendi gibilerle karşılaştırsın inşallah.

Kusura bakmayın ama daha düğün olmamışken dayak yemişsiniz bulunmaz hint kumaşı mı bu ya..? Neye devam ediyorsunuz adam kendini belli etmiş işte. Bilmiyorum ya büyük konuşmak istemiyorum

La lluvia es mi vida..

Sizin gibi insanlar lutfen ogretmen olmasin,egitmesin bizim cocuklarimizi.
Adam sizi patir kutur doverken,siz yapma HAYATIM diyorsunuz.
Pesss ya bu ne boyle...

Bu konu gerçekse eğer; kocana değil kendine acı. Kısa ve net.

20 kilo verse ne olacak? Sen onunla yaşarsan en iyi ihtimal akıl sağlığından olursun. Yarın öbür gün bıçak çekmeyeceğinin garantisi mi var?

En çok takıldığım yer gercekte döverken,küfürederken filan hep hayatım diyebildiniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic acimiyorum sizin gibi kadinlara.
Onca dayaga-hakarete katlanip
hala da seviyorum,aciyorum diyorsunuz..
Dayak aliskanlik yapiyor herhalde bunyede..
Yaziminizda berbat,okumus kisinin elinden cikmisa benzemiyor..

katılıyorum size , elinizde ekonomik özgürlüğünüz var öğretmensiniz. ya gidin psikoloğa evlilik terapisi alın ya da artık bu durumu kabul etmiyorsanız boşanın , ha boşanamıyorsanız da susup oturun

Kesinlikle katılıyorum! Gerçekten şok oldum, hayır herkesin bir derdi var onu anlatıyo. Bana da onların derdi saçma gelebilir de ne bu acımasızlık yani, ben de keşke böyle olmasaymış ilk an evi terk etseymiş derim ama yine de üzülürüm yaşadıklarına. Nedir yani bu "sizin gibilere hiç acımıyorum" ile başlayan cümleler. Sanki tüm hayatını biliyorsunuz kadının. Ayıptır ya ne acımasızlık bu yani. Üstelik hepimiz kadınız, ortada mağdur olan derdini paylaşan bi kadın var. Kimse de yorum yazmak zorunda değil ayrıca, sanki zorla yazıyorlarmış gibi "sana hiç acımadım hıh" yazmalar İnsanların iyice üstüne gittiğiniz için madalya takacaklar sanki...

Son düzenleme:
vallahı şaka gbı konu ya.arkadasım nıye bekledın boşanmak ıçın anlamadın.senı öldrumesınımı.mis gbıde meslegın var.zaten adam nışanlıken kolunu morartmış bıle bıle lades demişsin ama hadı yaptın bır hata....bu sbaır nıye???? duzelecekmı sanıyorsun.adamda ne ararsan var.bazen gercekten okuduklarımaşaşıyorum.napıyonuz kendınıze boyle.elin adamının sizi öldürmesını beklıyonuz galıba...at tekmeyı kıçına pisliğin

ne demek ne yapmalıyım yaaa öldürsün mü seni? bunu mu istiyorsun? öğretmensin belli ki... bak ben de öğretmenim...afedersin ama beni çok kızdırdın... bunun neyini düşünüyorsun? aptal olma!!!

okumuş insansın yaa...paran pulun var..çocuğun yok.mecbur değilsin... manyak mısın? mazoşist misin? işin ne o adamla senin ? tedavi falan yalan.. ışık niye açık diye döven adam hastadır... yarın da kapı niye kapalı der, öldürür...

neyi düşünüyorsun yaaa....sinirden delirdim şuan

Maşallah dayak yedikçe "hayatım hayatım" diyip ev temizlemiş durmuşsun sen bu kafayla barışıp dayaktan sakat kalana ya da bir cinnet anında ölene kadar devam ettirirsin bu evliliği..

Kimse kusura bakmasın dayak yedikçe "hayatım hayatım" diyerek adama ikramlar sunan bir kadına acımıyorum ben..insanın kendine yaptığını kimse kimseye yapamaz..

Şu anlattıklarınız doğruysa eğer tek söyleyebileceğim 'sakın ama sakın' .
Yeni hayatınız size mutluluk getirsin .

( bu arada bende size onca eziyeti ederken yüzünü nasıl okşadınız diye şaşırdım ve bu duruma ayrıca çok üzüldüm
ama çocuk gibi bağlanmışsınız ona , eşiniz üzerinizde korkulu bir hakimiyet kurmuş , ondan sanırım . )

tebrikler çok güzel bir cevap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…