Ne olur yardim edin........

Canım benim bir arkadaşımı anlatmışşın aynen ki onlar neler yaşadı seninkiler bile hiç bişey yani düşün ki ne durumdalar arkadaşım haftalarca hastanede yattı. Üstelik nişanlıydı oz amanşar. Başını yedim bırak bu adamı diye ailesiyle konuştuk neler ettim başına ama yok ben onunla evlenicem dedi. Çok iyi bir işi vardı 13 bin lira maaş alıyordu düşün o adam iin o işi bıraktı ve evlendi ne mi oldu ben düzeldim diye yeminler içen adam 2 . Gün başladı eski haline boşollara kadar söyledi. Beni ağlayarak aradı balayından. Yani diyeceği şu ki

HUYLU HUYUNDAN ASLA AMA ASLA VAZGEÇMİYOR .

Kimse içinde düzelecek diye hayatını karartma şunu biliyorum gittiğinde kısa bi zaman sonra tine bunları yazacaksın buraya. Gitme mesleğin var gençsin. Yazıke etme kendine. Aç davayı bitir çocuğun olmadan bide bebeğin olsa hayatın boyu mecbursun bunu yaşamaya

iPad 'den gönderildi

Allahaşkına neyin tedavisini olacakmış, can çıkar huy çıkmaz sözüne çok inanırım. Dayak atmanın psikiyatrik bir rahatsızlık olduğunu ve tedavi ile iyileşeceğini düşünmüyorum.

Büyük olasılıkla eşinizin ailesinde de şiddet vardı, haliyle böyle bir ortamda yetiştiği içinde sizi dövmek ona normal bir davranış şekliymiş gibi geliyor.
Kesinlikle değişeceğini düşünmüyorum.

Hiçbir kadının haketmediği gibi siz de şiddeti haketmiyorsunuz !!!!!!!

Mesleği olmayan kadınlar mecburiyetten katlanır onları anlarım ama sizin gibi mesleği olup kendi hayatını idame ettirebilecek kadınların dayak ve küfüre neden katlandıklarını gerçekten anlamıyorum, anlayamacağım da.

Bu şekilde davranılmayı nasıl kendinize reva görürsünüz.Lütfen güçlü olun ve size bu şekilde davranılmasına müsade etmeyin.

Son düzenleme:
Sakın sakın öldürür seni
İlk sinirlendiği anda bunların acısını çıkartır senden
Azıcık aklın varsa düşünme bile, kapat tüm kapıları

Son düzenleme:

Ailesinde olmasa zaten kv der mi ki, kadın dayak yiyip evde duruyorsa ondan karı olur. Dışarı gidiyorsa olmaz diye. Allah ıslah etsin böylelerini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lütfen. O eve dönmeyin keşke ilk dövdüğünde bıraksaydınız eşiniz psikopat sorunlu asla vazgeçmez lütfen siZ de hayatınızdan vazgeçmeyin

Ayy okurken sonunda saka diyeceksiniz sandim.. cok sabirliymissiniz. Bu yapilanlari unutabilecekmisiniz.. gercekten cok üzüldüm sizin adiniza.. esiniz olacak adamin da Allah layigini versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu adama acımaktan vazgeçin noluur okurken bile sinirlerim bozuldu ya.........
O eve dönerseniz daha fazlasını yaşıcaksın daha beter day.... Yiyeceksin
ne olur dönmeeeeeeeeeeeee

sevmek herseye katlanmanız anlamına gelmıyor ne yazıkkı ne olursa olsun acıyormusunuz hala

Ayyy bayılacam şimdi ..bu ne Allah aşkına..hangi tarafını tutmalı nerden başlamalı.. henüz düğün olmamış zorla maaş kartınızı almış. çok harcama yapmışsınız diye arabada size şiddet uygulamış işte daha ozman işin başında bırakmalıydınız..sonrasında yediğiniz dayağın haddi hesabı yok hala katlanıyosunuz.adam size bugce eve gelme seni öldürecem demese yine ailenizin yanına gitmeyeceksiniz..yapmayın Allah aşkına birde hala dönsemmi diye düşünüyosunuz.okadar zamandır anlayamadınızmı adam normal değil.
Eğer dönerseniz çekip gittiğiniz günlerin hesabını öyle bir soracakki belkide herşey için çok geç olacak..aileniz size kucak açmış ondan kurtulmuşsunuz.herşey düzelmiş dha ne istiyorsunuz..
Onunlayken araba ezsede ölsem demişsiniz peki şimdi niye dönsemmi diye düşünüyosunuz? yine intihara niyetiniz mi var? yalnız bukez arabadan değil ölümünüz o kocanız olacak adamdan olacak gbi görünüyor Allah korusun...

Arkadaşım kafayımı yedin sen,şimdi senin buraya napsam diye konu açmak yerine mahkemede olman gerekiyor
daha ne acımasından bahsediyosun

okumuş etmiş kadınsın birde cahil olsan burada millet demediğini bırakmazdı çalışıyorsun kazanıyorsun ama kişiliği gelişmemiş adamı koca diye alıyorsun. sen kendini ezdir ses etme aman ailen üzülmesin aman kimse duymasın diye. Allahtan kafan biraz olsun çalışmışta hemen çocuk yapmamışsın ne diyeyim sana Allah yardımcın olsun.

Dayağa varana kadar her türlü hakarete maruz kalmayı kendinize yakıştırıyorsanız devam edin arkadaşım size emanet edilen bu bedene eziyet edilmesine..
Yazık günah size.. Eğitim okumak insana farklılık katmalı cahillikten.. Bazı şeyleri herkes göremiyorsa sizin görmenizi sağlamalı.. Yaşadığınız olayların etkisi düşüncenizi allak bullak etmiş çünkü dışarıdan bakıldığında 20 kilo zayıflamasını geçin bunca şeyden sonra hala sizinle irtibat kurması yok efendim ayaklarınıza kapanmasını dert edip acıma gafletinde bulunuyorsunuz.. Yazık.. Daha ilk günlerden hiçbirşey yokken şiddete başvuran kişi bunca olaydan sonra (sizin ailenize dönmeniz ona uzaklaştırma cezası verilmesi) sakin durur mu sizce ? Allah korusun geri dönerseniz yeni bi kadın cinayetini duymamız kaçınılmaz.. Canınız bu kadar kıymetsiz olmamalı.. Allah'ın sevmediği fakat müsaade ettiği durumlardan biri ''boşanma'' dır.. Günah değildir canınıza yazıktır arkadaşım devam etmeniz eziyettir.. Siz eğitimli bilinçli birisiniz.. Toparlanın Dua edin ne gerekiyorsa kendiniz için yapın lütfen..

Son düzenleme:
Ailesinde olmasa zaten kv der mi ki, kadın dayak yiyip evde duruyorsa ondan karı olur. Dışarı gidiyorsa olmaz diye. Allah ıslah etsin böylelerini.

allah akıl fikir verisn gerçekten kendi kızı da aynı zamanda evlenmiş madem o kız da kocasından dayak yesin evinde otursun acaba kaç gün katlanır kızının dayak yiyip evinde oturmasına. ben olsam kv. nin bu lafını da boşanma sebeplerime eklerdim, bu söz tek başına sebep olmasa da psikolojisi ve karakteri bozuk bir eş sözkonusu olunca bunu ayrıntıyı da es geçemezdim.

siz insanınız ya..
lütfen eşiniz size kıymet vermemiş. değer vermemiş.. siz kendinize bu kıymeti verip ondan uzak durun..
kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz.. çok güzel bir mesleğiniz var..
evet çok pişmandır.. ama pişmanlık fayda etmiyor..
**
insalar eşlerini öldürüyor. dışardanda alla alla kızda oğlanda öğretmendi mutluydular neden oldu acaba derler.. ama aslında içinde nelerin olduğunu kimse bilmez.. hiçbir şey aniden olmaz..

lütfen kendiniz için iyi bir gelecek iyi bir hayat için uzak durun.
başkalarından neyiniz eksik? siz dayak ve küfürümü hakediyosun

Son düzenleme:
ah be güzelim sen de az dayanıklı değilmişsin yani. zaten adam sana ta başından yüzünü göstermiş. ne demek ya daha nişanlıyken kartını almalar birde arabada dövmeler falan. ben olsam o anda bitti derdim kartımı iptal ettirirdim. sonra da boşanma davasını açardım ne bu yaaa. bizi ailelerimiz elin aptalından dayak yiyelim diye mi büyütüp okutuyor. dün de böyle bir konu vardı ki benim eşim de zor bir adamdır ama en azından eline diline hakim olur. bu nasıl bir kısır döngü ki siz onca dayak yerken gene canım cicim hayatım olabiliyorsunuz. eşinizin cinsel sorunları mı var ya da farklı eğilimleri mi var ki sizi tatmin edememesini böyle bastırmaya çalışıyor. genel olarak bende bin düşünce vardır o işi iyi yapamayan erkeklerde şiddet eğilimi oluşuyor bence. daha çoluk çocuk yokken kurtar kendini. birgün şiddetin derecesi artsa boğazına çöküverse bir öğretmen cinnet geçirdi öğretmen eşini boğarak öldürdü diye 10sn lik haber olursun. hayatın bu kadar ucuzsa devam et kaldığın yerden...

Merhaba canım bak bu adam düzelse bile 2 3 ay sürer o kadar hakaret dayak katlanmak zorunda değilsin . Bak yeni öğretmen olmuşsun ağız tadıyla maaşını alıp bir harcayamamışsındır. Ne cesaret bir de nişanlıyken senden kartını istiyor.bak canım ilerde cocuğun olur bu adam yıne şiddet eğilimi gösterirse geri dönüş daha zor olur.kendine yeni hayat kur sana değer verecek sevecek kişiyi bul.ben kendi gururumu evladım bar diye ayaklar altına aldım.ama bir evladın yoksa ikinci bir sanşı verme.

Nasıl böyle birşeye katlanabiliyorsunuz? Aşkı sevgisi batsın! Öğrencilerinize kişiliğiniz ve sağlam duruşunuzla örnek olmanız lazım sizin! Allah aşkına boşanın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…