Allahaşkına neyin tedavisini olacakmış, can çıkar huy çıkmaz sözüne çok inanırım. Dayak atmanın psikiyatrik bir rahatsızlık olduğunu ve tedavi ile iyileşeceğini düşünmüyorum.
Büyük olasılıkla eşinizin ailesinde de şiddet vardı, haliyle böyle bir ortamda yetiştiği içinde sizi dövmek ona normal bir davranış şekliymiş gibi geliyor.
Kesinlikle değişeceğini düşünmüyorum.
Hiçbir kadının haketmediği gibi siz de şiddeti haketmiyorsunuz !!!!!!!
Mesleği olmayan kadınlar mecburiyetten katlanır onları anlarım ama sizin gibi mesleği olup kendi hayatını idame ettirebilecek kadınların dayak ve küfüre neden katlandıklarını gerçekten anlamıyorum, anlayamacağım da.
Bu şekilde davranılmayı nasıl kendinize reva görürsünüz.Lütfen güçlü olun ve size bu şekilde davranılmasına müsade etmeyin.
Merhaba ben ogretmenim 1.5 yillik evliyim.
Esimle 6 yil once tanistik cok sevdik ailem karsi cikti ama ben ikna ettim ondan baskasiyla evlenmem dedim nisanlandik.sorunlar nisan gunu basladi o ailemi ogun elestirmeye basladi.ikimiz ayri yerde gorev yapiyorduk dugunden once nikah yaptik tayinimi onun yanina aldim onun ailesinin yanina ev tututtuk beraber kaldik .maas kartimi istedi ben vermek istemedim zorla aldi bana harclik veriyordu kredi kartim vardi .
Bunca şiddet gördükten sonra ne yapacağınıza karar veremiyor olmamalısınız vermeniz gereken karar ortada; eşinizi derhal hayatınızdan çıkarmak. yalvarmalarına sakın kanmayın, 1 ayda 20 kilo zayıflamış olması size vicdan yaptırmasın siz öğretmensiniz çok güzel mesleğiniz var kimseye muhtaç olmadan yaşama gücüne sahipken bi adamın size işkence edercesine davranmasına nasıl izin verebilirsiniz lütfen ama lütfen kendinize daha fazla zarar verdirtmeyin. eğer eşinizi affederseniz eminim bi süre sonra size gösterdiği şiddetin dozu artacak nasılsa affediyor ondan vazgeçemiyorsunuz diye emin olun daha da kötü şeyler yaşatacak size.
Ailesinde olmasa zaten kv der mi ki, kadın dayak yiyip evde duruyorsa ondan karı olur. Dışarı gidiyorsa olmaz diye. Allah ıslah etsin böylelerini.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi