ne olur birşeyler söyleyin ne olurr..:(

belki uçurumun kenarından son anda kurtulmuşsundur
"belki hayır bildikleriniz şer, şer bildikleriniz hayırdır, Allah bilir siz bilemezsiniz" Bakara suresi 216
Allah var keder yok

Ateşe yürüyor farkında değil. Asla canını üzme. Aklında şuan ben kime güvenim bundan sonra diyosun ama Rabbim senin karşına belkide daha iyilerini çıkarıcak.
'Olmuyorsa olmuyordur vardır Allahın bir bildiği sonra anlarsın sana yaptığı iyiliği' Hz Muhammed.(s.a.v.)

Kendimi toparlıcam artık daha hızlı şekilde inşallah.. Sizlerin desteğiyle güç buluyorum iyiki varsınızz .

Kendimi toparlıcam artık daha hızlı şekilde inşallah.. Sizlerin desteğiyle güç buluyorum iyiki varsınızz .

İlerde mutlu olmıycak olsada öbür tarafta sen hakkını helal etmiyceksin. Ve bu insan için değermi üzülmek. Kendine uğraşlar bul çalışıyomusun bilmiyorum ama çalışmıyosanda kurslara git nebilim kafanı dağıt. Allah yardımcın olsun.

Tüm yazılanları baştan sona eksiksiz okudum. Tam evleniyormuş kısmına geldim ki tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu! 2 ay ya daha 2 ay olmuşken nedir bunun mantıklı açıklaması?! Hem de bu kadar severken yok benim aklım hayalim almıyor... Allah sabırlar versin canım hakikaten çok zor. Ama birçok kişinin yazdığı gibi ben de yazıyorum iyiki bitmiş diyeceksin eminim. Gerçek yüzünü görmeye başlayacaksın ve bunları diyeceksin gönlünü ferah tut. Tabi bu biraz zaman alacak ama elbet bir gün bitecek.. Umutsuz yaşanmaz; bitecek umuduyla daha fazla güçleneceğine eminim

Çalışıyorum çok şükür düşünüyorumda çalışmasaydım evde nasıl bir psikolojide olurdum kimbilir.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Desteğin için çok ama çooook teşekkür ederim.

Rica ederim canım her zaman kimseyi bulamadığında özelden bile mesaj atabilirsin:)

İnan cnmm benimde mantığım almıyor demekkii benle birlikteykende hali hazırda biri vardı diye düşünmemek içten değil buda beni iyice yıpratıyor.Ama arkadaşım sormuş yaptığın sana hiç yakışmadı bu ne rezillik hiçmi saygın yoktu ilişkiye diye demekki senle birlikteykende vardı o başkası demiş. Oda ben onu ilişkimiz boyunca gözümle bile aldatmadım yemin ederim demiş..Ben anlayamıyorum sorular sorular sorular beynimi yiyorum ama ilk günlere göre biraz daha iyiyim ve biliyomusun dualara sarıldıkça üzüleceğim haberler alıyorum ondan.. Demekki Rabbim hayırlısı olmadığını bana gösteriyo. Bu arada saol arkadaşım desteğin için

Canım ben de yeni gördüm yazını ne diyelim geçmiş olsun. Ben de çok üzüldüm ama bence cidden seni hak etmiyormuş. İster ilişkiniz varken başlamış seni aldatmış olsun, ister 1 hafta sonra kalksın kızla fotoğrafını koysun o zaman başlasın. Bir ilişki kolay kurulmuyor, verilen emekler kolay unutulmamalı. Ben eminim başta da sonraki zamanlarda da olmuştur sıkıntılar ama aşılmıştır. Bu nedir ki böyle hepsini silip teselliyi başkasında arasın. Afedersin ama aldatmamış da olsa arkadaşının dediği lafı sonuna kadar hak ediyor. Senin için günler zor geçiyor geçecek ama bir gün arkana baktığında iyi ki bitmiş diyeceksin. Ve seni gerçekten mutlu edecek kıymetini bilecek biri çıkacak karşına.

cnmm ne güzel söyledin böyle içime su serptin sanki sabah sabah..İnşallah cnmm inşallahh onu en kısa zamanda unutur bende bi başkasıyla mutlu olurum.

Sevindim canım içinin biraz da olsa ferahlamasına. Doğru kişi elbet gelecek hayatına hatta sen farkına varamayacaksın bile başta ama seni çok mutlu edecek. Bence biraz kendini rahatlat canım özgürlüğün tadını çıkar. Arkadaşlarınla gez ama ortak olanlar olmasın ne kadar da arkdaşın olsa sana onu hatırlatır. Farklı uğraşlar edin kendine spora git kendine daha çok bak. Resim kursuna git, yabancı dil kursuna git. Hem yeni insanlarla tanışırsın hem de oyalanırsın. Kendine de yeni donanımlar katmış olursun.

Doğru söylüyosun iş haricindede başka şeylerle uğraşmam lazım. En azından yabancı dilimi geliştiriyim. Herşey gönlünce olsun cnmm :)

zaten bir mantık oturtabilsek bu kadar zorlanmayacağız belkide.. böyleydi işte oldu bitti deyip unutmaya çalışacağız. öyleyse böyle böyleyse şöyle kısımları girince işin içine daha bir çöküyor insan. evet çok haklısın sana iyiki demek için her şey çıkıyor ortaya ve bir şeylere adım atmadan önce kurtulduğun için şanslısın bence.. bir an önce kendinizi toplamanızı dilerim..

teşekkür ederim evet ne kadar çok kurcalarsak o kadar çok iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Güzel temennin için ayrıca çok teşekkür ederim inşALLAH en kısa sürede aklımda ona dair hiç bişey kalmaz ve inşALLAH yeniden sevebilirim.

tabiki de yeniden sevip mutlu olacaksınız her inişin bir çıkışı vardır buna sonuna kadar inanıyorum.. dediğiniz gibi inşallah bu en kısa sürede olur.

Nasilsin canim nasil gidiyo spora filan basladin mi iyi geliyo gercekten kendine yeni amaclar bul hayata yeniden saril dergiler filan oku kafan dagiliyo bende öyle yapiyorum artik

Nasilsin canim nasil gidiyo spora filan basladin mi iyi geliyo gercekten kendine yeni amaclar bul hayata yeniden saril dergiler filan oku kafan dagiliyo bende öyle yapiyorum artik

çok iyiyimm çok şükür cnmm zaman hakikaten ilaçmış sadece nefretim kaldı ona karşı oda geçicek zamanla biliyorum.. Takip etmiyorum bakmıyorum çevremede onunla alakalı şeyler duymak istemediğimi söyledim. Yeteri kadar üzüldümm kimin umrundaydı kimsenin o düşünüyomu acaba ne yapıyodur nasıldır diye bence hayırr.. Defolsun gitsinn artıkk köpek olsa kapımda umrumda değil bana bu yaşattıklarından sonra.. Artkkk çok güçlüyüm çokk her acı biraz daha güçlendiriyo insanı bunu daha iyi anladım. Sende iyisindir umarım..

bende iYim cok iyi olacagim insallah ama cok özlüyorum iste bunun bi caresini bulamadim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…