Telefonunu saklayan sevgili ?

Galerisinde ve wp gruplarında fln görmemi istemediği fotolar oldugu için onlar aklına gelip vermemiş vicdanı çok rahatmış sakladıgı biiey yokmuş açıklamaya bakar mısın ?
İyi düşünmek istiyorum, erkek grupları olabilir mi? 😁 Ben eşimin telefonunda erkek grubunda süpürgeyle şeeden teletabi gördüğüm günden beri karıştırmıyorum adamın telini.

Daha çok konu acarsın bu sevgiliyle alakalı.

Erkek grupları zaten var daha önce evli bi arkadaşının eşiyle göeüştüğümde sen arada bi bak o gruba ne videolar atiyolar bi görsen demişti
İyi düşünmek istiyorum, erkek grupları olabilir mi? 😁 Ben eşimin telefonunda erkek grubunda süpürgeyle şeeden teletabi gördüğüm günden beri karıştırmıyorum adamın telini.

Ben karıştırmak için almadım gördüğüm bir yorumu silcektim gerçekten ama o vermedi
Bu konuda emin olamadım.Çünkü içinde hiçbirşey olmamasına rağmen nişanlım eline telefonumu alınca geriliyorum.Sırf bu aldatma anlamına gelmiyor.Kız arkadaşım veya ailem özel birşey yazar o anda veya ailemle konuşmalarımın okunmasından hoşlanmıyorum mesela bu sebeple takip ederim gözümle napıyor diye.

6 aylık bir ilişki için çok fazla hareketler bunlar.
ayrıca telefon kişiye özeldir, çocuk kontrol eder gibi "ver şu telefona bişeye bakıcam" demek çok gereksiz. bi de o yorumları direkt alıp sormadan silecekmişsiniz belli ki.
insan "eski sevgilinin yorumlarının durması beni üzüyor, silelim mi tatlım şimdi beraber" der.
bana da sevgilim "versene telefonunu" dese ben de noluyoruz der tepki veririm.

Sizin sevgilide de yok yok. Bi gün instayı kapatır, bi gün nude ister, bi gün günübirlik tatilde ağzını açıp bez bebek dizisi izler, bıraksan 3 gün horul horul uyur, az da pinti sanki aynı zamanda.
Arabası da yok ☹️
Ayrıca hanımdan uygunsuz fotolar istemişti 🤔 Galerisinde görmen uygun olmayacak şeyler var diyor ☹️

sevgilimle otururken dedim ki Telefonunu bi verir misin bişey yapcam dedim oda dediki ne yapcaksın bende bunu konuşmak istemiyorum bişey gördüm onu kaldırcam dedim ( sosyal medyasında eski fotolarında eski sevgilisinin yorumları duruyo ) oda ne yapcaksan birlikte yapalım ben açıyım nereyi istiyosan fln dedi bende inat ettim ben kendim niye elime alıp yapamıyorum 6 aydır bir kere telefonunu elime alıp karıştırmadım şuan bişey için istedim neden müsade etmiyosun dedim oda işte ne istiyosan ben açıyım birlikte yapalım fln dedi bende istemiyorum gerek yok sadece eski sevgilinin yorumu varmış onu kaldırcaktım aramızda adı bile geçsin istemediğim içinde söylemek istemedim dedim ona ragmen tamam al telefonumu bu kadar trip atmanı gerektircek bişey yok demedi oda bana küstü sonra gelmiş bana instagramını açıyo güvenmeyeceğin bişry yok bak mesajlarım ortada herşey ortada diye dönüp de bakmadım bile bu normal mi ?
bence sakladıgı bişey var ve benim içime süphe düştü ve içimi kemiriyo sizce ne yapmalıyım ?
Sevgililik döneminde kimsenin diğerinin özel eşyasını karıştırma hakkı yoktur. Elbette onun gözetiminde yapmanız gerekiyo ne yapacaksanız.

Telefon karıştırmak güzel bir huy değil. Fakat muhabbet artık oraya kadar geldiğinde, size neye bakacaksak birlikte bakalım demesi çok şaibeli. Sen bak ama kontrol yine bende olsun, bir şey yakalayacak gibi olursan müdahale edebileyim der gibi. Sen bana güvenmiyor musun, ne saçmalıyorsun, bu yaptığın yanlış benim özel alanıma müdahale edemezsin gibi şeyler söyleyip size kızsaydı ve direkt reddetseydi ve bu tavrında kararlı olup, sizle arasına mesafe koysaydı inanın çok daha masumane bulurdum bunu. Ardından belli bir zaman sonra bak instama, yanlış hiç bir şey yok diyip ispat çabasına giriyor, siz o an oralı değilken hemde. Telefonunu verecek insan, başındanda verebilirdi eğer sakladığı bir durum yoksa, kontrolü rahatlıkla size bırakarak. Vermeyip vermeyip sonradan fikir değiştirmesi bana saçma geldi. Size verene kadar, o ara belkide bir şeyler silip öyle verdi size, bana öyle geldi açıkçası.

Sevgililik döneminde kimsenin diğerinin özel eşyasını karıştırma hakkı yoktur. Elbette onun gözetiminde yapmanız gerekiyo ne yapacaksanız.

Bence sevgililik döneminde direkt reddetmesi lazım ilk cümlenize katıldığım için diyorum bunu. Fakat karşı taraf bunu reddetmesi gerekirken reddetmiyor, bir ispat çabası var içten içe ama korkuyorda gibi, güvenilirliğini tam kaybederse kızıda kaybedebileceğini biliyor çünkü. O yüzden kontrolü eline almak istiyor olası bir durumda erken müdahale için telefonu verirken. Yani sakladığı bir şey varsa, yakalanacak gibi olursa telefonu elden alacak, eğer şansına bir şeye denk gelinmez ise o an için aklanacak hem zaman hem güven kazanacak. Bence vermek istemeyen insan hiç vermez. Bu kişi ilk başta kontrollü, biraz zaman geçince ise al bak rahatlıkla diyor. O esnada bir şeyler silmişte olabilir.

Sadece bu konuya istinaden yazıyorum, geçmiş konularınızı bilmiyorum.
Sevgili bile olsa ortada fol yok yumurta yokken ver telefonunu karıştırayım denmesi rahatsız eder. Beraber bakalım silelim bile demiş belli ki bu bahaneyle her yere bakacağınızı anlamış.

Tabi şüpheleniliyorsa mecburen bakılabilir o ayrı o zaman yapacak birşey yok.

Diğer yorumlardan anladığım kadarıyla ilişkinizin dayanakları artık gevşemiş iyi düşünün.

Bence sevgililik döneminde direkt reddetmesi lazım ilk cümlenize katıldığım için diyorum bunu. Fakat karşı taraf bunu reddetmesi gerekirken reddetmiyor, bir ispat çabası var içten içe ama korkuyorda gibi, güvenilirliğini tam kaybederse kızıda kaybedebileceğini biliyor çünkü. O yüzden kontrolü eline almak istiyor olası bir durumda erken müdahale için telefonu verirken. Yani sakladığı bir şey varsa, yakalanacak gibi olursa telefonu elden alacak, eğer şansına bir şeye denk gelinmez ise o an için aklanacak hem zaman hem güven kazanacak. Bence vermek istemeyen insan hiç vermez. Bu kişi ilk başta kontrollü, biraz zaman geçince ise al bak rahatlıkla diyor. O esnada bir şeyler silmişte olabilir.
Karşı taraf Hüsnü kuruntu yapmış olabilir bu yüzden karşısındaki kişinin her davranışını buna yormasi normal. Ben kimsenin özel hayatını kimseye açmasını doğru bulmuyorum. Karşımdaki insan bana güven vermiyorsa bitiririm , profilinde eski sevgilisinin yorumları duruyorsa bunu silmek zaten o kişiye düşmez ya bekler silmesini ya da konuyu açar söyler. Söyledikten sonraki tepkiye göre yolunu çizer

Karşı taraf Hüsnü kuruntu yapmış olabilir bu yüzden karşısındaki kişinin her davranışını buna yormasi normal. Ben kimsenin özel hayatını kimseye açmasını doğru bulmuyorum. Karşımdaki insan bana güven vermiyorsa bitiririm , profilinde eski sevgilisinin yorumları duruyorsa bunu silmek zaten o kişiye düşmez ya bekler silmesini ya da konuyu açar söyler. Söyledikten sonraki tepkiye göre yolunu çizer

Hemen telefonunu ver diye karşı tarafa baskı yapmak çok yanlış ve saygısızca. Yorumlar eskiyse silmeyi unutmuş olabilir, insanlık hali sonuçta. Rica ederdi, silmesi için. İletişimsizlikten kaynaklanıyor böyle sorunlar ve büyüyor sonra. En büyük problem ise güvensizlik. Saygı yok, güven yok. Konu sahibi 6 aylık ilişkide 6 konu açmış ilişki ile ilgili. Neresinden tutarsak tutalım elde kalıyor.

Back