Doğru söylüyosun iş haricindede başka şeylerle uğraşmam lazım. En azından yabancı dilimi geliştiriyim. Herşey gönlünce olsun cnmm :)
Buglemmm nasıl oldun simdi okudum bişeyler evlendiğini duymussun falan son durum ne??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyosun iş haricindede başka şeylerle uğraşmam lazım. En azından yabancı dilimi geliştiriyim. Herşey gönlünce olsun cnmm :)
Buglemmm nasıl oldun simdi okudum bişeyler evlendiğini duymussun falan son durum ne??
Çok şükür cnm bu halime şükürler olsun iyiyimm en azından iyi olmak için elimden geleni yapıyorum. Onun hakkında daha başka bişey duymadım açıkçası duymakta hiç istemiyorum çünkü her yeni haberinde toparlanmam biraz daha uzun sürüyor.İnşallah bundan sonrada duymam.Akrabalarla bir araya gelince konusu açılıyor bir şekilde kulak kabartıyorum inan artık onun hakkında ne iyi nede kötü haberi kaldıracak durumda değilim.Sadece rüyalarıma giriyor..Facedende bakmıyorum ona ..Allahım tamamıyle unutturur onu bana inşallah.Çok ahımı aldı çokkk oaylarca gece gündüz akıttığım gözyaşlarının bedelini öderr inşallah.
Emin ol bedelini ödeyecek ama kendini üzme yeter.Nasıl insan bunlar anlayamıyorum ya.Çok daha iyilerini hakediyosun.Umarım en kısa zamanda hayırlı biri cıkar karsına..Cektiğin acıların karsılıgı kocaman bi mutluluk olur..
yazdıklarını okuyunca gerçekten içim acıdı ALLAH sana sabrın en büyüğünü versin rabbimden hayırlısını dile inşallah karşına çok çok iyi birisi çıkar iyiki olmamış dersin ki eminimki diyceksin rabbim kullarına kaldıramıyacağı dert vermez ilerde bu günlerine bakıp gülüceksin inşallah seni tam tanımıyorum ama yazdıklarından çok daha iyilerini hakettiğini düşünüyorum rabbimden sabrını dile ALLAHa bırak unutmaki kalpler ALLAHın elindedir.
RABBİM gönlüne göre versin inşallah canım. başkasını seviceğin günler yakındır inşallah.[/QUOTEamiii
amiiiiinnnn inşallahhh.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Senin olayına benzer bi olayı bi arkadaşım yaşamıştı onun gorustugu cocugun aileside istememisti arkadasimi inatla sabrettiler nisanlandilar sonra dugun hazirliklarina basladilar evlerini kurdular arkadasim gelinligini aldi dugune tam bir hafta kala oglan terk etti arkadisimi neymis ailesi seni sileriz demis sonuc olarak ayrildilar. Bu olaydan bir yil sonra arkadasim 10 yil once lisede gorustugu cocukla karsilasiyo tekrar gorusmeye basliyolar simdi evliler ve bir cocugu var.
Yani hayatin kime ne getirecegi belli olmuyor. İnş. Sende onu unutur yeni ve guzel bir hayat yelken acarsin.
Sevgilinin yaptığı şerefsizlikten başka hiç birşey değil gerçekten
okurken kendim yaşamış gibi hissettim çok sinirlendim! Seni çok
seviyorum herşey güzel olacak derken ailesinin lafına bakıp bitirmesi
çok çok saçma. Ailesini de silsin demiyorum tabi ama orta yolu bulması
gerekti ama ailesini seçti demek ki sandığın kadar seni sevmiyormuş
üzgünüm. Bence pişman olupta geri dönerse sakın affetme çünkü
ilerde herşeyde ailesinin lafına bakıp seni yine üzecektir..
Senin olayına benzer bi olayı bi arkadaşım yaşamıştı onun gorustugu cocugun aileside istememisti arkadasimi inatla sabrettiler nisanlandilar sonra dugun hazirliklarina basladilar evlerini kurdular arkadasim gelinligini aldi dugune tam bir hafta kala oglan terk etti arkadisimi neymis ailesi seni sileriz demis sonuc olarak ayrildilar. Bu olaydan bir yil sonra arkadasim 10 yil once lisede gorustugu cocukla karsilasiyo tekrar gorusmeye basliyolar simdi evliler ve bir cocugu var.
Yani hayatin kime ne getirecegi belli olmuyor. İnş. Sende onu unutur yeni ve guzel bir hayat yelken acarsin.
ya kusura bakma da az erkek olsaymış
çok sinirleniyorum bu durumlara, umut vermiş hayaller kurdırtmuş yaa var mı ötesi
bir bayan olarak yorum yaparsam, seni anlayabliyorum, seviyorsun her genç kız gibi evlilik hayalleri kuruyorsun sevdiğin adamla..
sana umut verip geri çekiliyor var mı ötesi. kız kardeşi var mı? ahın yerde kalmaz!!!
eğer çok kötüysen bir psikoloğa görün, hatta bir süre ilaç kullan. başka türlü toparlayamazsın anladığım kadarıyla
bir erkeğe evliliği çok istediğini belli etmeyeceksin..bunu bilir bunu söylerim.
senin gibi durumları olan arkadaşlara hep söylüyorum sanada söyleyeyim.
eskiden bi erkek arkadaşım vardı, evlenmeyi nasıl istiyordum, hep dualar ederdim, o olmazsa yaşayamam diye düşünürdüm..
şimdi diyorum ki Allahım iyi ki kısmet etmemiş, mutlu olamayacaktım biliyordum zaten..eşimle tanıştım ve çok mutluyum, hep şükrediyorum.
senin durumumda da kesinlikle bir hayır vardır. bunu düşün hep.[/QUOT
Bende böyle olduğuna inanıyorum cnmm artık vardır Allahın bir bildiği..
Sevgilinin yaptığı şerefsizlikten başka hiç birşey değil gerçekten
okurken kendim yaşamış gibi hissettim çok sinirlendim! Seni çok
seviyorum herşey güzel olacak derken ailesinin lafına bakıp bitirmesi
çok çok saçma. Ailesini de silsin demiyorum tabi ama orta yolu bulması
gerekti ama ailesini seçti demek ki sandığın kadar seni sevmiyormuş
üzgünüm. Bence pişman olupta geri dönerse sakın affetme çünkü
ilerde herşeyde ailesinin lafına bakıp seni yine üzecektir..
çok şükür cnmm kötü günler geride kaldıı .. Şimdi çok çok daha iyiyimm sadece sıkıntım kime inanıp kime güvenebileceğim.. İnan öyle zor ki yeni birini tanımak herşeye sil baştan başlamak..
bu arada kusurabakılcak bişey yok cnm adam değilmiş zaten onu artık çok iyi biliyorum. Ayrıldıktan 1 hafta sonra tüm akrabalarımın face listesinde olduğunu bile bile yeni bulduğu kız arkadaşıyla boy boy resimler paylaşana adam demekk yakışık almaz.
Son olarak kız kardeşi yok ama Rabbim nerden çıkaracağını bilir ona havale ettiim ..