Sonunda ayrıldım?

benim kız bile izlemiyor artık büyüdüm diye.edit:9 yaşında :KK53:
hayır bak ben de çocuk ruhluyum,çizgi film,öyle sihirli şeyler falan arada izlerim ama, bu beyefendi ''aşkım bi sus en heyecanlı yeri,oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar,sonra gezeriz'' minvalinde bir şeyler demişti...

kaldı ki zar zor görüşüyorlardı,düşünün... :KK53:

Çok haklısın hayatımda ilk defa çok kolay insan silmeyim sinirimden ani kararlarımdan çok acı çektim deyip çogu şeyi gözardı ettim ama değmedi
Hala üstümde herşry güzelmiydi biz önceden de çok yakın arkadaştık o beni seviyodu çok iyi anlaşıyoduk fln diyorum ama olmayan ve herkesin gördüğü benim görüpte görmemezlikten geldiğim çok şey vardı
Bide beni suçladı ben onu 1 sene beklemem dedim diye ayrılırken bile anlamadı beni
30 yaşında çalışmayan adammıydı bu

Ne zaman özlersen, aklına o vasıfsızın bez bebek izlediğini getir anında soğursun. En iyisini yapmışsın 👍🏻

bez bebek izleyen desem hatırlarsınız değil mi.. :KK55:

hayır bak ben de çocuk ruhluyum,çizgi film,öyle sihirli şeyler falan arada izlerim ama, bu beyefendi ''aşkım bi sus en heyecanlı yeri,oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar,sonra gezeriz'' minvalinde bir şeyler demişti...

evde tek başına ya da çocukla arada sırada ben de red kit vikingler izliyorum.ama sevgilisiyle buluşmaya giden adam izlememeli yahuuu.sohbet edilir sarılınır müzik dinlenir ya da romantik bir film izlenir değil mi?

İki günlüğüne gittiğimiz bi tatilde evden çıkcaz onu bekliyorum ağzını açmış televizyona bakıyo ya neye bakiyosun öyle dedim dur bi oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar dedi bana 😂

Anasi istemiyor diye askere gidemeyen adam, anasi evlen deyince de evlenmez, anasi tuvalete git demeyince tuvalete de gitmez.
Eski konukari bilmiyorum ama bu bedenen buyumus ama ergenlige bile gelememis adamdan kurtuldugunuz iyi olmus. O bitirmese belki siz bitiremeyecekyiniz. Buradan oyle gorunuyor.

İki günlüğüne gittiğimiz bi tatilde evden çıkcaz onu bekliyorum ağzını açmış televizyona bakıyo ya neye bakiyosun öyle dedim dur bi oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar dedi bana 😂
yav hahahaha siz çok tatlısınız,konunuzda da buna haykırmıştım :KK53: :KK68:

evde tek başına ya da çocukla arada sırada ben de red kit vikingler izliyorum.ama sevgilisiyle buluşmaya giden adam izlememeli yahuuu.sohbet edilir sarılınır müzik dinlenir ya da romantik bir film izlenir değil mi?
Ben arada Maşa ile Koca Ayı izliyorum normal mi? o_Oo_O

Öyle bişey yok ya hayatı boyunca kimseyi dinlememiş şimdi mi dinleyecek totosu yemiyo sadece ailesiyle de hep kavga ediyo zaten sorumsuz diye oldum olası
Anasi istemiyor diye askere gidemeyen adam, anasi evlen deyince de evlenmez, anasi tuvalete git demeyince tuvalete de gitmez.
Eski konukari bilmiyorum ama bu bedenen buyumus ama ergenlige bile gelememis adamdan kurtuldugunuz iyi olmus. O bitirmese belki siz bitiremeyecekyiniz. Buradan oyle gorunuyor.

Aria onu annem bile izliyor arada sırada :KK48: :KK48::KK68:

önemli olan hangi koşullar altında izlediğimiz hahahahaah , söz konusu beyefendinin içinde bulunduğu gibi bir durumda izlersek bize de gülsünler:KK53:
Kimse görmezken gece ışıklar söndüğünde izliyorum :KK48:

Hazır işe alımlar neredeyse durmuşken askerliği aradan çıkarsaydı evde boş boş oturacağına. Askerler bizden daha da güvende, çok ciddi tedbirler alıyorlar. Onunki sırf tembellik işte, hastalık bahane. Hiç söylediklerini düşünüp vicdan yapma. Biraz zaman geçtikten sonra aklı başında biriyle tanışınca iyi ki bitirmişim diyeceksin :KK50:

Merhabaaaa yine ben benden bıktınız biliyorum ama sizi çok mutlu etcek bi sebeple geldim bunu bana bin kere söylediniz ama ben anladım ama yapamadım
Neyse
Bugun otururken evlilik konusu açıldı birsüredir askere gittikten sonra ciddi bişryler olacagını söylemişti ama bu askerlik sürekli erteleniyodu ve konusu bile açılmıyodu
Amacım evlilik değil ama biraz onu yoklamak ve belkide bi bahaneydi
Ailesinin şu zamanda askere gitmesini istemediklerini söyledi
Bende ona daha öncede söylemiştim en fazla 1 sene beklerim senin askere gitmeni hala bi adım atmayıp yerinde sayarsan bu hayatına devam edersen yapamam dedim
Oda sen beni tehtit mi ediyosun ben gitmek istemiyomuyum kafamda yük göndermiyolar napiyim dedi bende ben şuan evlenelim demiyorum ama bi süre sonra ailem bana bu işin sonu nereye gitcek diyecek ve ben 24 yaşıma girdim çalışıyorum ve artık ciddi bişey düşünüyorm Ve sen bana belirsizlikten başka bişey vermiyosun sen bana gelipte ben hazır değilim de diyebilirsin saygı duyarım ama bunu konuşabilirz ama benim durumum bu şekilde dedi oda sen beni mi tehtit ediyosun ayrılacaksan şimdi ayrıl hiç bekleme dedi
Bende o ne demek dedim
Sen bana gelipte 1 sene sonra beklemem dersen ne diycem aşkım hallediriz yoluna girermi diycem sen bu şekilde gelirsen bende o şekilde gelirim dedi
Bende sen lafının arkasındasın bende lafımın arkasındayım yapcak bişry yok kimse kimseyi oyalamasın dedim
Oda yapılan her güzel şeyi attın buna mı takıldın ben evlenmiycem mi dedim ben neymişim ya fln dedi sonrada oyalıyomuşum ben seni oyalamayım dedi ve bitti
Şuan canım çok yanıyo ama zaten üzüyodu beni bi gün çok iyi olcam
Hayır yaşı kaç ki bu adamın askere gitmesine ailesi karar veriyo?

24 yaşında
Çalışıyo zaten boş durmuyo ama biz ilk ilişkiye başladıgımızda bu kış askere gideceğini ondan sınrada ciddi bişeyler olacağını konuştuk eylül ekim gibi konuşacaktı askerlik konusunu annesigilde okuldan iki dersin kaldı daha okulun bitmedi fln demiş yanı bu sene askerlik yalan oldu bende bu belirsizlikle anca 1 sene daha uğraşırım dedim ve sonuç bu
Hazır işe alımlar neredeyse durmuşken askerliği aradan çıkarsaydı evde boş boş oturacağına. Askerler bizden daha da güvende, çok ciddi tedbirler alıyorlar. Onunki sırf tembellik işte, hastalık bahane. Hiç söylediklerini düşünüp vicdan yapma. Biraz zaman geçtikten sonra aklı başında biriyle tanışınca iyi ki bitirmişim diyeceksin :KK50:

Hayır yaşı kaç ki bu adamın askere gitmesine ailesi karar veriyo?

Öyle bişey yok ya hayatı boyunca kimseyi dinlememiş şimdi mi dinleyecek totosu yemiyo sadece ailesiyle de hep kavga ediyo zaten sorumsuz diye oldum olası
Hasbelkader bi evleneydin görürdün sen o asi yüreğin nasıl anaaaam anaaaam diye dolandığını. Ailesini dinlemiyor ama onların gölgesinden de çıkmıyor. Yoksa böyle bir bahane ile gelmezdi. Benim bildiğim asi adam lafını direkt söyler, kıvırmaz öyle. Geleceğin ailecisini gördüm, iyi ki bitirmişsin.

Hala çizgi film izliyorum ama bez bebek nedir ya hahhahahah.
Bizim toplumun erkeklerinde var bir sıkıntı, illa çıkıyor bir şeyler.
Ayrıca adam buz gibi anakuzusu bence. Öyle olmasa bile işine gelmediğinde ailesini ortaya koyan tiplerden, yani topu atıyor çözmüyor. Yarın bir gün ailesi işine gelmeyen bir şey dediğinde, topu size atacak sizi kötü yapacak. İki gün sonra böğürmeye başlar büyükbaş, sakın geri dönmeyin inanmayın.

Back