ne olur birşeyler söyleyin ne olurr..:(

kendni üzme canım. unutma ki kimsenin ettiği yanına kar kalmaz. bir yıl 10 yıl 20 yıl hiç farketmez kım ne ederse ettiğini bir şekilde bulur. o yüzden mümkün olduğu kadar üzülmemeye bak kendni bu konudan nekadar soyutlarsan o kadar şanslısın.
Eminim çok daha iyisi olacağı içindir tüm bunlar..

cokk üzüldüm gercekten yasadıklarına arkadasım..karaktersizmiş bundanda bu beklenirmiş zaten... Allah görüyor kimsenin ah'ı kimsede kalmaz tatlım, görceksin duycaksın sabırlı ol sadece... sen böyle bi karaktersizden ve ailesinden kurtulduguna bak sewin bence... bi verdiginiz karsı gelmiş canım..yüreginde atesler yanıyor ama ya ewlenseydin bu ucuz insanla,adam sahip cıkamamıs ki sana sevginize ne hayır gelir bu adamdan düşün.... ve depresyona girersin olumsuz davranıslarını düsün sewgini deil..senin için ne yaptı? ilişkiniz için ne yaptı? seni haketmemiş bence facebooktanda sil onu gecmişle yasarsan kendine yaparsın... kendini teselli et hep toparlanmak zorundasın...hayat bir tecrübedir sende bu olaydan tecrübe edinip, bundan sonra ona göre davran tatlım... neler var ne acılar ceken, binbir yalanla ewlenip kandırıl ayrılmak bosanmak durumunda olanlar var.. kendine iyi bak...insanlara fırsat verme sen üzülüyorsun o keyfinde sen bunu haketmiyorsun.. ye iç gezzzzzz güclü ol, olmalısında:43:

cokk üzüldüm gercekten yasadıklarına arkadasım..karaktersizmiş bundanda bu beklenirmiş zaten... Allah görüyor kimsenin ah'ı kimsede kalmaz tatlım, görceksin duycaksın sabırlı ol sadece... sen böyle bi karaktersizden ve ailesinden kurtulduguna bak sewin bence... bi verdiginiz karsı gelmiş canım..yüreginde atesler yanıyor ama ya ewlenseydin bu ucuz insanla,adam sahip cıkamamıs ki sana sevginize ne hayır gelir bu adamdan düşün.... ve depresyona girersin olumsuz davranıslarını düsün sewgini deil..senin için ne yaptı? ilişkiniz için ne yaptı? seni haketmemiş bence facebooktanda sil onu gecmişle yasarsan kendine yaparsın... kendini teselli et hep toparlanmak zorundasın...hayat bir tecrübedir sende bu olaydan tecrübe edinip, bundan sonra ona göre davran tatlım... neler var ne acılar ceken, binbir yalanla ewlenip kandırıl ayrılmak bosanmak durumunda olanlar var.. kendine iyi bak...insanlara fırsat verme sen üzülüyorsun o keyfinde sen bunu haketmiyorsun.. ye iç gezzzzzz güclü ol, olmalısında:43:

kendni üzme canım. unutma ki kimsenin ettiği yanına kar kalmaz. bir yıl 10 yıl 20 yıl hiç farketmez kım ne ederse ettiğini bir şekilde bulur. o yüzden mümkün olduğu kadar üzülmemeye bak kendni bu konudan nekadar soyutlarsan o kadar şanslısın.
Eminim çok daha iyisi olacağı içindir tüm bunlar..

Cnmm çok saolll bende öyle düşünüyorum yanına kalmayacak benm gücüm yok Rabbim yanına koymayacakk..Ve şanslıysa bu dünyada çıksın öteki tarafa kalırsa işi çok zor ..amiiin inşallah daha iyilerle karşılaşırım..

Facebooktan beni zaten hemen kendi silip engelledi fakat başkasının profilinden girince onun profili açık..Güçlü olmaya çalışıyorum hayatımm ailemin yanında,şirkette,dışarda her yerde mutluluk maskesi kullanıyorum .. Yapıcak başka hiçbişeyim yok.. Buda benim sınavımmışş ne diyim.. Saoll cnmm desteğin için..

Benzer bi hikayeyi bende yasadim henüz konu acamiyorum ama benimkide ailesi istemiyor diye nisandan 1 ay sonra gitti! Dügün tarihimiz belliydi salon tutulmustu oturacagimiz ev bile hazirdi mobilya bakiyorduk!Bos yere sanki hersey bosuna yasanmis o sözleri kendisi vermemis. Ailesi yillarca akrabasiyla evlendirmek icin ugrasti ama o beni secmis sanmistim arkasina bile bakmadan gitti...
Ne söylenebilirki cok aci ama yinede sükret sorumluluk alamayan ucuz insanlardan kurtuldugun icin.Bende 3 haftadir ayrildim ve büyük hayal kirikligi yasiyor Sabir ve Zamandan baska care yok!

Benzer bi hikayeyi bende yasadim henüz konu acamiyorum ama benimkide ailesi istemiyor diye nisandan 1 ay sonra gitti! Dügün tarihimiz belliydi salon tutulmustu oturacagimiz ev bile hazirdi mobilya bakiyorduk!Bos yere sanki hersey bosuna yasanmis o sözleri kendisi vermemis. Ailesi yillarca akrabasiyla evlendirmek icin ugrasti ama o beni secmis sanmistim arkasina bile bakmadan gitti...
Ne söylenebilirki cok aci ama yinede sükret sorumluluk alamayan ucuz insanlardan kurtuldugun icin.Bende 3 haftadir ayrildim ve büyük hayal kirikligi yasiyor Sabir ve Zamandan baska care yok!

Çok üzüldüm cnmm yaaa Allah sanada dayanma gücü sabır versinn . Ne bu yaa birde nişan yapılmışş ev hazır hala neyin peşindeymiş bu ailesi yaa o kadar çok sinirlendim ki şuan.. Neysekii sende ucuz kurtulmuşsun cnm evli olup o aileyle ve ailesinin sözüyle hareket eden o insanla bir ömür geçmezdi.Zararın neresinden dönülürse kardır diye bakıyorum bnde her ne kadar hala kabullenemesemde.. Allah karşımıza Allah korkusu olan insanlar çıkarsınn ne diyeyim..:(

Allah yardimcimiz olsun ben sirf ailesini degil onudu sucluyorum benim gururumla duygularimla oynadilar! Allah diyorum susuyorum elbet herkes ektigini bicecektir bu dünyada umarim yanlarina kalmaz böyle zalimlerin!

ewet canım.sahip cıkamayandan koca olmaz.Allah iyilerle karsılastırsın inşallah,yüreklerinize göre versin... Rabbim bence kötüleri size layık görmedi, olmaması gerekiyordu ve olmadı, cekecek cilelerinizle ewlenicektiniz zaten,bu dandiklerden bişi olmaz... yiyin için,kendinize bakın,dahada bakımlı olun,onlar kaybettiklerine üzülsünnn.zaten anlıyacaklarda gec olcak...

gerçekten üzüldüm sana..
Neden istemediler ki seni?
Evlilik için erkense bir söz yapılır zamanı gelince evlilik olurdu bunu neden sağlayamadı sevgilin?

Ama şu an yapacak hiçbirşeyin yok.
Zorla kendini başta sevgiline sonra da diğerlerine kabul ettiremezsin.
Demek ki ailesini bir şekilde de olsa razı edemedi.
Ya da demek ki seni gerçekten sevmedi diycem ama sevdi diyorsun..:44:

Malesef bu tarz olaylar çok oluyor.
Bir arkadaşım da aynı olayı yaşadı aynısını.
İntiharı bile düşündü, gelinlik provasına kadar gitmişti iş.
O vakte kadar oğlan razı edicem ailemi merak etme dedi durdu ama son dakka yapacak birşeyim kalmadı dedi ve bıraktı arkadaşımı yıllar önce. Bir şekilde alıştı unuttu arkadaşım şimdi çok mutlu bir evliliği var..

Zaman..
Zaman gerçekten izleri kalsa da:43: bazı yaraları kapatıyor.:40:

Allaha havale et, herşeyde bir hayır vardır..de ve yoluna bak..:38:

Belki gün gelir olmadı diye sevinirsin belli mi olur..:38:

Sevmedi mücadele etmedi desem yalan söylemiş gibi hissederim kendimii çünkü yaptığı onca şey, onca fedakarlık,benimle buluştuğunda o havalara uçan adam ailemin ve benim zor zamanlarımızda düşünmeden yanımızda olması,sürekli sürprizler yapması ve en önemlisi beni bunlara inandırması kimseye onun kadar güvenmemem hepsi yalan olamaz hepsi rol olamaz ..Şuan bunları yazarken de gözlerimden yaşlar aktığını farkettim sevgimiz herkesi şaşırtıcak boyuttaydı baştada dedim ya rüya gibiydi 27 ay sürdü ve uyandım rüyadan maalesef...En son babasıyla bile konuşmayı göze almıştımm birbirimizi çok sevdiğimizi onada söyleyecektim ..Ama olmadı beni o koskoca sevgisine inandıran o adam yıldı pes etti ve hayatına hemen yeni birini alabildii.. Dün akşam birkaç resmi kalmış odamda onları gördüm kahroldumm yırttım atttm birde içimden atabilsemm herşey çok güzel olacak.. Neyse ofisteyim şuan ve tutamıyorum kendimi gene... hepiniz ayrı ayrıı saolunn destekleriniz için..

az önce okudum konunu ve çok üzüldüm. sen sanıyor musun ki o şahsiyet şuan birlikte olduğu kızla mutlu olacak? kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk inşa edilemez. yüreksiz bir adammış, sevgisine sahip çıkamamış. bırak gitsin gidebildiği yere kadar, anca giderr:88:

kendini kötü hissedersen bizim topiğe gel, aşk hikayelerimiz dertlerimiz kısmında buyrun terapi grubumuz'dayız:ssz:

az önce okudum konunu ve çok üzüldüm. sen sanıyor musun ki o şahsiyet şuan birlikte olduğu kızla mutlu olacak? kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk inşa edilemez. yüreksiz bir adammış, sevgisine sahip çıkamamış. bırak gitsin gidebildiği yere kadar, anca giderr:88:

kendini kötü hissedersen bizim topiğe gel, aşk hikayelerimiz dertlerimiz kısmında buyrun terapi grubumuz'dayız:ssz:

Bencede bu yarım bırakmışlığının gözü yaşlı bırakmışlığının sonunda mutluluk olmamalı, mutlu olmamalıı...Allahın hikmetinden sual olunmaz o günleri o mutsuzluğunu görmeyi o kadar çok istiyorum kii... Bu arada çok saol cnmm desteğin için moral oldun bana.. terapi grubunuda okuyorum ara ara motive oluyorum:)

ayni nedenlerden dolayi benim ki de gitti ayni aski ayni seyleri yasadim benimkide 4 sene savasti ve artik son 3 ayda pes etti gitti 6 hafta oldu alismaya basladim canim cok aciyo cok özlüyorum ama düsünmemeye calisiyorum boyle olmasi belki de herkes icin daha hayirliydi diyorum Allahim kimseye yasatmasin bizde deli gibi asiktik son gününde bile bir günümüz görüsmesek zehir olurdu 4bucuk yil dile kolay neler paylastik ne hayaller kurduk ah bu aileler ne kadar bencil koskoca asklari nasil yok edebiliyolar Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah seni cok iyi anliOrum 4 ay sonra isteme olacakti hayirlisi diyorum belki de artik sevgisi yetmedi iyiki simdi oldu ya evlenince farkina varsaYdi olmayacaginin ne bileyim herseyde vardir bi hayir deyip kendimi ayakta tutmaya calisiyorum senin gibiyim iste biraksam ölecek gibiyim

ayni nedenlerden dolayi benim ki de gitti ayni aski ayni seyleri yasadim benimkide 4 sene savasti ve artik son 3 ayda pes etti gitti 6 hafta oldu alismaya basladim canim cok aciyo cok özlüyorum ama düsünmemeye calisiyorum boyle olmasi belki de herkes icin daha hayirliydi diyorum Allahim kimseye yasatmasin bizde deli gibi asiktik son gününde bile bir günümüz görüsmesek zehir olurdu 4bucuk yil dile kolay neler paylastik ne hayaller kurduk ah bu aileler ne kadar bencil koskoca asklari nasil yok edebiliyolar Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah seni cok iyi anliOrum 4 ay sonra isteme olacakti hayirlisi diyorum belki de artik sevgisi yetmedi iyiki simdi oldu ya evlenince farkina varsaYdi olmayacaginin ne bileyim herseyde vardir bi hayir deyip kendimi ayakta tutmaya calisiyorum senin gibiyim iste biraksam ölecek gibiyim

Allah sanada dayanma gücü sabır versin cnmm yaa yazını okuyunca bi kez daha yaşadım anılarımı resmenn..Dediğin gibi herşeyde hayır vardır birde benimkinin bir ilişkisi varr mutluluk pozları havada uçuşuyor o kadar canım yanıyoki baktıkça ve 1 haftadır bakmıyorum artık bakmıcamda..Beni yarım bıraktı umutlarımla oynadı ben hep olmuyo dediğim zamanlar olmuyo diye bişey yok olacakk diye diye zamanımı çaldıı ben ayrılmak isteyince olmaz diye kapılarıma geldi ailemi aradı ama o bitti deyince herşey bitti beni hiç düşünmedi :(( napalım cnm dediğin gibi ya evlenince bitseydi o zaman dahada zor olacaktı herşey.. Buda bizim imtihanımızmış Allah sevdiği kullara dert sıkıntı verir sabrını ölçermiş duasını beklermiş ..Nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden .. yapacak pek bişeyimiz yok dua et bol boll Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinn.

Allah sanada dayanma gücü sabır versin cnmm yaa yazını okuyunca bi kez daha yaşadım anılarımı resmenn..Dediğin gibi herşeyde hayır vardır birde benimkinin bir ilişkisi varr mutluluk pozları havada uçuşuyor o kadar canım yanıyoki baktıkça ve 1 haftadır bakmıyorum artık bakmıcamda..Beni yarım bıraktı umutlarımla oynadı ben hep olmuyo dediğim zamanlar olmuyo diye bişey yok olacakk diye diye zamanımı çaldıı ben ayrılmak isteyince olmaz diye kapılarıma geldi ailemi aradı ama o bitti deyince herşey bitti beni hiç düşünmedi :(( napalım cnm dediğin gibi ya evlenince bitseydi o zaman dahada zor olacaktı herşey.. Buda bizim imtihanımızmış Allah sevdiği kullara dert sıkıntı verir sabrını ölçermiş duasını beklermiş ..Nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden .. yapacak pek bişeyimiz yok dua et bol boll Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinn.

Dedigin gibi canim onlar gidince bitti deyince bizim yapacak biseyimiz kalmiyo maalesef ne yapsak bos.... Beni göya cok seven adam benim mutlulugum icin herseyi göze alan adam ölmüs sanki bir bucuk aydir ne aradi ne sordu nasilim diye oyle canim aciyo ki kendime söz verdim artik aklima gelse bile düsünmemek icin baska seyler buluyorum günlerimi öyle dolduruyorum ki ona yer birakmiyorum o yapabiliyosa ben neden yapmayim ve bundan sonra bi daha kör kütük asik olmayacagim beni seven güldüren eglendiren mantigima uygun birisi cikarsa karsima muhakkak vardir bu dünyada öyle biri o kisiyle evlenip mutlu olacagim asik olupta ugrasmayacagim bi daha Allahim büyük bana yaptigini onun yanina birakmaz tek dilegim benim cektigim acilari o da ceksin kalp agrisina care bulamasin ve arasin o gün beni

bence güçlü olmaya çalış ve yoluna devam et zor da olsa :( şimdiden ailesi için seni bu kadar kolay siliyorsa ilerde daha e kötü durumlarda silebilecegini düşünsene.. evlenseniz çocugunuz olsa ve o zaman boşanalım diye tuttursa allah korusun o zaman napıcan :( anlıyorum seni çok acı çekiyorsun ama güçlü olman laızm :(

bence güçlü olmaya çalış ve yoluna devam et zor da olsa :( şimdiden ailesi için seni bu kadar kolay siliyorsa ilerde daha e kötü durumlarda silebilecegini düşünsene.. evlenseniz çocugunuz olsa ve o zaman boşanalım diye tuttursa allah korusun o zaman napıcan :( anlıyorum seni çok acı çekiyorsun ama güçlü olman laızm :(

Haklısın cnm beterin beteri var derdimden büyük Allahım var tek sığınağım o .. Allah kimseyi sevdiği kişiyle sınamasın gerçekten çok zor..

Dedigin gibi canim onlar gidince bitti deyince bizim yapacak biseyimiz kalmiyo maalesef ne yapsak bos.... Beni göya cok seven adam benim mutlulugum icin herseyi göze alan adam ölmüs sanki bir bucuk aydir ne aradi ne sordu nasilim diye oyle canim aciyo ki kendime söz verdim artik aklima gelse bile düsünmemek icin baska seyler buluyorum günlerimi öyle dolduruyorum ki ona yer birakmiyorum o yapabiliyosa ben neden yapmayim ve bundan sonra bi daha kör kütük asik olmayacagim beni seven güldüren eglendiren mantigima uygun birisi cikarsa karsima muhakkak vardir bu dünyada öyle biri o kisiyle evlenip mutlu olacagim asik olupta ugrasmayacagim bi daha Allahim büyük bana yaptigini onun yanina birakmaz tek dilegim benim cektigim acilari o da ceksin kalp agrisina care bulamasin ve arasin o gün beni

ahh be cnm körkütük aşık olmıcam deyince olamasak keşke.. bu ilişkimden öncede 3 yıllık bi ilişkim hüsranla bitti bende aynı şeyleri söylemiştimm artık daha temkinli olucam,aşk meşk yok,kimseyi hayatımın merkezine koymıcam diye kii bu kişiyle tanışıncada uzun bi zaman kendimden hiç ödün vermedim uğraştı,çabaladı,ailemin içine girdi ona güvenebilmem için elinden ne geliyosa yaptı hatta gereğinden çokk..Sevdiğine o kadar inandım ki dile kolay 2,5 yıl hiç bi yanlış birşey duymadım hakkında, bana hiç yanlış yapmadı el bebek gül bebek davrandı kaşım kırışsa içi giderdi.Yani anlatmak istediğim farkında olmadan bir bakıyosun hayatının merkezinde oluvermiş,herşeyin o olmuş ve tekrar aşıksın seviyosun hemde çookk.. ve sonra bir varmış bir yokmuş misali yok oluveriyo hemde hiç acımadan ..Allah karşımıza Allah korkusu olan insanlar çıkarsın inşALLAH ne diyim..

yaşadığın çok zor bi durum
Allah sabrını versin canım benim
yeni biriyle olmasıda şok ettti beni,yazık...

Back