yaşadığın çok zor bi durum
Allah sabrını versin canım benim
yeni biriyle olmasıda şok ettti beni,yazık...
amiinn cnmmmm çok saoll .. evet bende uzun bi süre şoku atlatamamıştım Allah onunda sabrını veriyo çok şükür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşadığın çok zor bi durum
Allah sabrını versin canım benim
yeni biriyle olmasıda şok ettti beni,yazık...
ahh be cnm körkütük aşık olmıcam deyince olamasak keşke.. bu ilişkimden öncede 3 yıllık bi ilişkim hüsranla bitti bende aynı şeyleri söylemiştimm artık daha temkinli olucam,aşk meşk yok,kimseyi hayatımın merkezine koymıcam diye kii bu kişiyle tanışıncada uzun bi zaman kendimden hiç ödün vermedim uğraştı,çabaladı,ailemin içine girdi ona güvenebilmem için elinden ne geliyosa yaptı hatta gereğinden çokk..Sevdiğine o kadar inandım ki dile kolay 2,5 yıl hiç bi yanlış birşey duymadım hakkında, bana hiç yanlış yapmadı el bebek gül bebek davrandı kaşım kırışsa içi giderdi.Yani anlatmak istediğim farkında olmadan bir bakıyosun hayatının merkezinde oluvermiş,herşeyin o olmuş ve tekrar aşıksın seviyosun hemde çookk.. ve sonra bir varmış bir yokmuş misali yok oluveriyo hemde hiç acımadan ..Allah karşımıza Allah korkusu olan insanlar çıkarsın inşALLAH ne diyim..
hersey bu kadarmi benzer ayni kaderi paylasiyoruz tek farki bende 4,5 yil sürmesi neler yapti neler 5 dakika görmek icin o kadar yol gelen adam nasil bunlari bu kadar cabuk silip unutabiliyo son gününde bile körkütük asik olan adam nasil 6 hafta hicbirsey olmamis gibi davranabiliyo aklim almiyo benim ya diyorum ben bu kadar mi saftim hic mi göremedim gercek yüzünü bu kadar iyimi oyuncuymus yoksa bu kadar caresizmiydi ki böyle davranabiliyo yorulmus artik diyorum sonra ama baskasiyla nasil baslayabiliyo bu nasil bi mide nasil kalp nasil ask bi daha ben nasil inanabilirim bi insana nasil güvenirim hic bisey bilmiyorum
Cok cok cok benzer seyler yasadim...sozumuze 1hafta kala sen benim evlenecegim kiz degilsin dedi ve baska hicbir aciklama yapmada cekti gitti.ilk goruste asik oldugum adami,guvenimi herseyimi kaybettim.neden diye sordum durdum kendime.neden insan bi gun once sensiz yasayamam diyip ertesi gun aciklama bile yapmadan ceker gider..tam 1 ay yemeden icmeden her gece kabus gorerek gecti.sonra geri dondu seni seviyorum ama boyle olmasi gerekiyodu dedi.cevaplamadim ara ara aradi mail atti ben herseferinde onun donuslerini kabul ettim.umutlandim.ama herseferinde yine gitti.sonra yi e sustu.tamam dedim bitti aramayacak bidaha sende unutacaksin.ve 1ay sonundabiriyle tanistim.asik degildim ama okadariyigeldi ki bana.kendime ozen gostermeye bile basladim:))tamam dedim hersey duzeliyr.ama iste tam o sirada O yine dondu.artik eminim dedi ben senden baskasiyla olamam denedim ama sensiz nefes alamiyrm baska birine dokunamiyorum dedi.digerine haksizlik ederek yine onun yaninda aldim solugu..yuzugumu alip geliyrm dedi.gunler gecti yuzuk yine gelmedi.yani ben yine gonullu kandirildim!!!neyse sonra artik ben onu istemedigimi soyledim.hayatim boyunca sadece asigim diye uzulemezdim.digeriyle cok cok guzel bi iliskiye basladik.inanin kizlar bidaha yasayamam dedigim herseyin daha guzelini yasiyorum.sizinde aciniz gecicek inanin gecicek..buarada o yine geldi agladi durdu mutsuzum diye.telimi isimi maillerimi degistrdim.aklimi bidaha bencilce hayatima dalip duzenimi bozmasin diye.cok uzattim farkindayim ama inanin kizlar bu acinin mutlaka bi sonu var.sadece dogru zamana ve kararli olmaya ihtiyacimiz var.
Emin ol donecek soylemistin dersin:))ozamanda sen bisey hissetmeyeceksin.o yanlis insandi ve gec olmadan bitti oyle dusun.inss karsina seni cok seven biri cikar.ki eminim cikacak..[/QUOTE
banada dönmeyecek gibi geliyo ama inş. dediğin gibi olur .. bu arada güzel temennin için ayrıca teşekkür ederimmm inşallah çıkarr sevip sevileceğim biri ..
nasilsin canim ben cok sIkIlIYorum pis herif hem ondan nefret ediyorum hem cok seviyorum ne yapacagimi sasirdim biran önce gecse bu aci...
ne yapayım be cnmm aynıı duyguları bende yaşıyorum inan ( Dün gece gene ağlama krizlerine girdim ara ara geliyolar böyle ahh bi geçsee keşke dediğin gibi(
bu arada özel msj atamıyorum sen atabiliyosan msnden falanda konuşmak isterim senle adresini verirsen eğer? nede olsa kaderdaşız
canim ben msn kullanmiyorum uzun zamandir bi tek telden bakiyorum öyle iste foruma giriyorum arada bi böyle face kullaniyodum gerizekali yüzünden onuda biraktim gecenlerde kendini hatirlatti faceden yazistik normal arkadas gibi bisey olmamis gibi sonra biraz uzak kalalim hersey cok yeni dedi anlasilan oda daha aci cekiyo kendini denemek icin beni kullandi sonra bana bi güzel block cekti iki gündür bende agliyodum bugün alistim yine yokluguna.... mesaj sayin dolana kadar buradan yazisiriz bizde :))) sonra özele geceriz...
aynen öyle dediğin gibi kendini tartmış seninle Hey Allahım akıl fikir versin şunlara yaa .. Ben 2 ay olacak neredeyse evde kalan resimlerini yırtarken gördüğüm siluetinden hariç görmedim .. Ha birde sevgilisiyle pozunu gördüm yalan olmasın :) Öfkemden gülüyorum yaa acıyorumda kendime .. Birde en kötüsü ne biliyomusun akrabalarım falan hepsi biliyoduya istemeye geldiler flan dün mesela teyzemler bizdeydii her zman her toplulukta onu hatırlatıyolar en ufak düşünceli olsam boşverr onun için üzülmeye değmez vs.şeyler söylüyolar bıktım artık insanlara hayırr onu düşünmüyorum unuttumm ne hali varsa görsün diyip güçlü görünmekten..
Nasıl bir acı ile karşı karşıya olduğunuzunu çok iyi anlıyorum.
Boğazda düğümler oluşur. Yürek sızlar.
Kimseler bilmez, duymaz, anlamaz feryadın.
O zaman işte anlamıştım ki, kimi koymuşum ben hayatımın merkezine.
Yaratılışımın gayesi neydi, ben ise kim için yaşar hale gelmiştim.
Hayatımın merkezi yaptığım aciz, hakkaniyetten uzak, can yakan, aciz bir kul imiş.
Ama bu feryadı duyan ve elbette ki kuluna şah damarında daha yakın olan Allah var.
Bu İnanc sayesindedir ki şuan yaşıyorum. Nefes almaya çalışıyorum.
Kolay değil.
Aradan çok zaman geçti... Ama hala canım acır.
Hala yapılana dayanamaz yüreğim.
Sessizce der dururum; Madem böyle yapacaktın ne diye çıktın karşıma. Madem çıktın karşıma neden yıktın bütün hayallerimi...
Ben onu arif sanmıştım. Halden anlar bir arif sanmıştım. Oysa o arif gözüken bir zalim imiş.
Bütün maddi irtibatlarımı kestim. Ancak oluşturulan manevi bir bağ idiyse bu bağ bunu kesmek kolay olmıyor.
İşte bu yüzden canım acıyor. Yüreğim meğer kimi sevmiş, kimi gözünde büyütmüş... acıyorum kendi halime...
Canım hala çok acıyor...
acısın, yansın, yüreğim. Yansin ki Beni Rabbime yakınlaştırsın...