Telefonunu saklayan sevgili ?

Kızı gaza getirmeyin buradan zaten anormal bir ilişkileri var. He gaza gelip ayrılacaklarsa olur 😬

İlk ilişkimden ayrıldıktan sonra üzerine üçüncü sevgilimle çıkarken ilk ilişkimden kalan fotoğraf altı yorumları seneler sonra görmüştüm ben şahsen. Öyle didik didik edip silmemişim. Zaten bir ilişki bitince her şeyin izini sürüp silip, kaldırmak bir anda mümkün değil. Bazen insanın karşısına çıkınca siler bazen canı istemez silmez. Sizin telefonunu ver bir şey gördüm sileceğim deme hakkınız yok.
İlişkiniz gerçekten çok saçma sapan. Belki ilk defa biriyle yakınlaştınız ve kendinizde bunları hak görüyorsunuz ama hakkınız değil. Sevgiliniz sizi sevmiyor, sindiriliyorsunuz ve onun karşılığında da böyle gereksiz tavırlar sergiliyorsunuz. Bu ilişki dikiş tutmaz.
Yol yakınken ayrılın. Aynı hataları yapmayacağınız bir ilişki yaşayın.

@ T torarikar canımcım beğenmediğin ne varsa söyle konuşalım, bu yorumu beğenmemek için garezine beğenmedim basmaktan başka bir alternatif göremedim de

sevgilimle otururken dedim ki Telefonunu bi verir misin bişey yapcam dedim oda dediki ne yapcaksın bende bunu konuşmak istemiyorum bişey gördüm onu kaldırcam dedim ( sosyal medyasında eski fotolarında eski sevgilisinin yorumları duruyo ) oda ne yapcaksan birlikte yapalım ben açıyım nereyi istiyosan fln dedi bende inat ettim ben kendim niye elime alıp yapamıyorum 6 aydır bir kere telefonunu elime alıp karıştırmadım şuan bişey için istedim neden müsade etmiyosun dedim oda işte ne istiyosan ben açıyım birlikte yapalım fln dedi bende istemiyorum gerek yok sadece eski sevgilinin yorumu varmış onu kaldırcaktım aramızda adı bile geçsin istemediğim içinde söylemek istemedim dedim ona ragmen tamam al telefonumu bu kadar trip atmanı gerektircek bişey yok demedi oda bana küstü sonra gelmiş bana instagramını açıyo güvenmeyeceğin bişry yok bak mesajlarım ortada herşey ortada diye dönüp de bakmadım bile bu normal mi ?
bence sakladıgı bişey var ve benim içime süphe düştü ve içimi kemiriyo sizce ne yapmalıyım ?
Eğer sizi aldatmaya meğilliyse zaten yapmıştır yapacağını. Birliktelikler telefon şifresi üzerine inşaa edilmemeli

@ T torarikar canımcım beğenmediğin ne varsa söyle konuşalım, bu yorumu beğenmemek için garezine beğenmedim basmaktan başka bir alternatif göremedim de
Evet doğrusunu söylemek gerekirse garezine attım çünkü bana gıcık olduğunuzu düşünüyordum. Ama şimdi düşününce çocukça geldi. Sanalda bile olsa aramda kimseyle problem olmasını istemem. Şu ana kadar sizi bilerek veya bilmeyerek kırdıysam kendi adıma özür dilerim. Sevgiler

Aslında şöyle bunlar dışında çok ilgili arkadaş ortamlarına gidiyoruz ne biliyim görüşüyoruz çok şey paylaşıyoruz ama bu tarz ufak tefek şeyler kafamı karıştırıyo ve ben emin olmadan gitmek istemiyorum çünkü ona sen bunu bunu yaptın dediğimde üste çıkıyo
Bez bebek izleyen senı sevmeyen sevgilini anlatıp anlatıp sonra cok ılgılı neden diyosun?
Ne gerek var yani? Hersey ortada degıl mı? Ufak tefek degıl kı telefonu saklaması, baya buyuk?

sevgilimle otururken dedim ki Telefonunu bi verir misin bişey yapcam dedim oda dediki ne yapcaksın bende bunu konuşmak istemiyorum bişey gördüm onu kaldırcam dedim ( sosyal medyasında eski fotolarında eski sevgilisinin yorumları duruyo ) oda ne yapcaksan birlikte yapalım ben açıyım nereyi istiyosan fln dedi bende inat ettim ben kendim niye elime alıp yapamıyorum 6 aydır bir kere telefonunu elime alıp karıştırmadım şuan bişey için istedim neden müsade etmiyosun dedim oda işte ne istiyosan ben açıyım birlikte yapalım fln dedi bende istemiyorum gerek yok sadece eski sevgilinin yorumu varmış onu kaldırcaktım aramızda adı bile geçsin istemediğim içinde söylemek istemedim dedim ona ragmen tamam al telefonumu bu kadar trip atmanı gerektircek bişey yok demedi oda bana küstü sonra gelmiş bana instagramını açıyo güvenmeyeceğin bişry yok bak mesajlarım ortada herşey ortada diye dönüp de bakmadım bile bu normal mi ?
bence sakladıgı bişey var ve benim içime süphe düştü ve içimi kemiriyo sizce ne yapmalıyım ?
Aldatildiginin yüzde bin beş yüz garantisini veririm ama seni buna ikna edip ayirmak zor

Back