Telefonunu saklayan sevgili ?

Telefonunu vermeyen adamdan olmaz. Çok nettir bu. Asla şaşmaz. Asla. Var bi pisliği belli ki. Onun dışında bu meselenin sıkıntılı olduğunu zaten kendisi düşünebilmeliydi düşünemediyse siz ona söylemeliydiniz. Onun haberi olmadan böyle bir şey yapmanız iyi olmaz, sonra kızın birden " niye yorumlarını sildin?" diye yazıveresi gelir size patlar. :)

Ben asla vermem telefonumu. Bu zamana kadar kimseyi aldatmadım çok seviyorum asla da öyle bir şey yapmam. Ama vermem. Istememde. Bilmiyorum yorumu silmiş mi. Nezamandir birliktesiniz. Okey senin elinde bakalım herşeye deseydiniz keşke. Ama bu bi kıstas değil bence.

Galeride gruplarda dln abuk subuk fotoları varmış vermek istememiş yoksa face insta hiç problem değilmiş açıklaması bu şekilde beyfendinin
önce haklı olduğunuzu düşündüğünüz şeylerin arkasında durmayı öğrenin. hemen sindirilmeyin. rest çekin. adam sizi manipüle ediyor, kafasına göre ilişki yürütüyor.

asıl tavsiyem ayrılmanız şeklindedir ancak illa ayrılmam diyorsanız güçlü durmakla başlayın. haksız olduğu şeyler için özür dilemesini öğrenecek beyefendi

Telefonumu sevgilim, annem, babam herhangi birine vermekten nefffret ederim Gizli saklı hiçbir şeyim yok Şarjları falan bittiyse de veririm Ama hiç sevmiyorum nedense bu durumu
Ancak erkek arkadasınızın tahminen whatsapp erkek arkadas grubuna sağdan soldan alınıp atılan fotolar falan varsa telefonunda, korkmustur göreceksiniz diye Aklıma ilk bu gelirdi sanırım Ya da galerisinde falan ya utanc verici ya komik ya da erotik bir içerik var sanırım diye düsünürdüm

Galeride gruplarda dln abuk subuk fotoları varmış vermek istememiş yoksa face insta hiç problem değilmiş açıklaması bu şekilde beyfendinin
biz de yedik... :işsiz:
yahu siz adamın galerisine niye giresiniz durduk yere? böyle yalanlara inanan kalmadı zannediyordum galiba hala biraz kalmış ... :KK12:

Sevgilinizde olsa esinizde olsa telefonun karistirilmasini dogru bulmuyorum.Ama telefonuda surekli gizleyip sakliyorsa sıkıntıli bir durum olabilir.Yaninizda telefonu caldigi zaman bakiyor mu konusurken yaninizdan uzaklasma geregi duyuyor mu bunlara dikkat edin derim.Benim eski sevgilimin yanimda bir iki kere telefonu caldi annem deyip yanimdan uzaklasip konustu.Aradigimda acmadiginda babamla is icin sehir disindayiz falan diyordu.Serefsizin baska sevgilisi varmis simdi esi oldu😂

Burnuma hoş kokular gelmedi. Ben de çok hoşlanmam özelime karışılmasından, devamlı telefonumun kurcalanmasından; ama hayatımdaki insan telefonumu bir şeye bakmak için talep etse çekinmeden verebilirim.

Ayrılman daha mantıklı şüphe insanın içini kemirir.
Telefon saklıyor ise sıkıntı büyük.

Galerisinde ve wp gruplarında fln görmemi istemediği fotolar oldugu için onlar aklına gelip vermemiş vicdanı çok rahatmış sakladıgı biiey yokmuş açıklamaya bakar mısın ?
Ayrılman daha mantıklı şüphe insanın içini kemirir.
Telefon saklıyor ise sıkıntı büyük.

Gizlisi saklısı olmasa anında verirdi. Genel olarak konularınızı biliyorum en iyisi ayrılın çünkü ortada sağlıklı bir ilişki yok

sevgilimle otururken dedim ki Telefonunu bi verir misin bişey yapcam dedim oda dediki ne yapcaksın bende bunu konuşmak istemiyorum bişey gördüm onu kaldırcam dedim ( sosyal medyasında eski fotolarında eski sevgilisinin yorumları duruyo ) oda ne yapcaksan birlikte yapalım ben açıyım nereyi istiyosan fln dedi bende inat ettim ben kendim niye elime alıp yapamıyorum 6 aydır bir kere telefonunu elime alıp karıştırmadım şuan bişey için istedim neden müsade etmiyosun dedim oda işte ne istiyosan ben açıyım birlikte yapalım fln dedi bende istemiyorum gerek yok sadece eski sevgilinin yorumu varmış onu kaldırcaktım aramızda adı bile geçsin istemediğim içinde söylemek istemedim dedim ona ragmen tamam al telefonumu bu kadar trip atmanı gerektircek bişey yok demedi oda bana küstü sonra gelmiş bana instagramını açıyo güvenmeyeceğin bişry yok bak mesajlarım ortada herşey ortada diye dönüp de bakmadım bile bu normal mi ?
bence sakladıgı bişey var ve benim içime süphe düştü ve içimi kemiriyo sizce ne yapmalıyım ?
Sizin sevgilide de yok yok. Bi gün instayı kapatır, bi gün nude ister, bi gün günübirlik tatilde ağzını açıp bez bebek dizisi izler, bıraksan 3 gün horul horul uyur, az da pinti sanki aynı zamanda.

sevgilimle otururken dedim ki Telefonunu bi verir misin bişey yapcam dedim oda dediki ne yapcaksın bende bunu konuşmak istemiyorum bişey gördüm onu kaldırcam dedim ( sosyal medyasında eski fotolarında eski sevgilisinin yorumları duruyo ) oda ne yapcaksan birlikte yapalım ben açıyım nereyi istiyosan fln dedi bende inat ettim ben kendim niye elime alıp yapamıyorum 6 aydır bir kere telefonunu elime alıp karıştırmadım şuan bişey için istedim neden müsade etmiyosun dedim oda işte ne istiyosan ben açıyım birlikte yapalım fln dedi bende istemiyorum gerek yok sadece eski sevgilinin yorumu varmış onu kaldırcaktım aramızda adı bile geçsin istemediğim içinde söylemek istemedim dedim ona ragmen tamam al telefonumu bu kadar trip atmanı gerektircek bişey yok demedi oda bana küstü sonra gelmiş bana instagramını açıyo güvenmeyeceğin bişry yok bak mesajlarım ortada herşey ortada diye dönüp de bakmadım bile bu normal mi ?
bence sakladıgı bişey var ve benim içime süphe düştü ve içimi kemiriyo sizce ne yapmalıyım ?
Her özelini paylaşmak zorunda mı.
Eşim bile bu şekilde tuttursa vermeyebilirim. Yaptığınız hoş değil.

Bu konuda emin olamadım.Çünkü içinde hiçbirşey olmamasına rağmen nişanlım eline telefonumu alınca geriliyorum.Sırf bu aldatma anlamına gelmiyor.Kız arkadaşım veya ailem özel birşey yazar o anda veya ailemle konuşmalarımın okunmasından hoşlanmıyorum mesela bu sebeple takip ederim gözümle napıyor diye.

Back