ne olur birşeyler söyleyin ne olurr..:(

vay be,ben yazini okurken senin sonunda icin sinmiycek bi turlu sevemedim diyceksin sandim
ama aglayan,beni birakma diyen birisinin birakmasi?
Zor cok zor,Dua et canim,Allah sabirlar versin.

Keşke cnmm keşke senin sandığın gibi olaydı keşke ne yaparsa yapsın hiç inanmasaymışım.Sadece ben değil herkesi inandırdı dile kolay 6 ay hergün mücadele etti hiç vazgeçmedi üzüldüm hallerine herkesin içinde ağladı,sızladı bu kadar sevene bir şans vereyim dedim ve maalesef herşey tersine döndü.
Yaşayacağım varmış diyorum artık yapacak bişey yok. Dua hep ediyorum cnm başka elimden gelen hiç bişey yok. Çok şükür ama iyiyim gene..

İçim o kadar yanıyor ki buraya yazarak rahatlayacağımı düşündüğüm için sizlerleyim..
2,5 yıldır birlikte olduğum biri vardı görünce işte bu dedim.Daha öncede büyük bi ayrılık yaşamıştım ama birinden etkilenmek bana çok iyi geldi.
Neyse çok uzatmadan konuya gireyim bu insanda benden hoşlanmış kendisini bi akrabamın düğününde görüp etkilenmiştim.Derken görüşmeye
başladık ama ben sadece hoşşlandığımı sanmıştım yanına gidince farkettim ki sadece sanmışım.Kendisine de söyledim yol yakınken hiç başlamadan
bitirelim dedim ama o inatla vazgeçmedi ben sana o aklındaki kişiyide unutturcam söz veriyorum ama sen ne yaparsan yap vazgeçmicem senden dedi.
5-6 ay kadar onu istemediğimi peşimi bırakması için elimden geleni yaptım ama nafile kapılarımda yattı. etrafımdaki herkes o çok iyi bi insan fırsat vermelisin dedi
inatla. Ve şans verdim kendime de ona da aylar geçti ailemle tanıştırdım bize geldi çıktı tüm akrabalarımla tanıştı onların onu çok sevmesi benide ona tetikledi.
Ve sonra herşeyi zamana bıraktım ve anladım ki gerçekten ona karşı yoğun duygular içindeyim ve seviyorum.O kadar mutluyduk ki kanatlarımız olsa uçacak vaziyetteydik.
Herşey o kadar güzel gidiyordu ki rüya gibi 5 dk sesimizi duymadan yapamıyorduk. Derken bende onun ailesi ile tanışmak için gittim ve hiç istediğim gibi olmadı bu tanışma
onlardan sıcaklık göremedim ve bende onlara karşı soğuktum.Neyse çıktık ordan sevgilim merak etme ilkten böyle olur bizimkileri bi tanısan çok seviceksin dedi.Zaten başka şansım yoktu çok seviyordum onu.Sonra araya bi kaç zaman daha girdi onlardan bayanlar tanışmaya geldi abuk subuk laflar ettiler ( yok biz aslında onun evlenmesini daha düşünmüyorduk aslında kafasına göre iş yapıyo vs vs ) bizimkiler şoktaydılar sinir krizi geçirmek üzereydim. Derken gittiler ve ben sevgilime olanları söyledikleri lafları anlattm tanışmaya bu şekildemi gelinir diye.Oda onları arayıp ağzına geleni söyledi sonra halası falan arayıp özür diledi benden. Biz bunu demek istemedik diye ..Derken onuda affettim 4-5 ay ses çıkmadı
sevgilim gelicekler merak etme herşey güzel olacak diye vaatlerde bulundu.Neyse o güde geldi çattı tüm ailesi geldiler ve isteme oldu.Babamda biraz daha tanıyalım birbirimizi dedi ve gayet güzel geçti gittiler. Biz tabi o hevesle sevgilimle gittik söz alışverişleri yaptık ettik .Ama gidiş o gidiş ne kimse aradı ne kimse geldi sevgilim hala ben sensiz yapamam herşey güzel olacak yemin ediyorum dedi ve 9 ayda böyle geçti.artık etrafımdaki insanların ee ne zaman sözün olacak demelerinden bıklmış bunalmıştm.Ve her zaman evlilik konusunu ben açıyordum ee ne olcak napıcaz gibisinden . oda sen hiç merak etmee sen benimsin herşey çok güzel olarak diyip geçiştiriyodu. Ve en son ailemde devreye girdi ee ne bu böyle çocuk oyuncağımı bi istediler bi yok oldular falan diye.Onlarda girince bizimki iyice sıkıya geldii bana soğuk davranmaya başladı neden böylesin diye sorduğumda snei çok seviyorum diyerek ağladı sarıldı ama istemiyolar dedi.Biz yapalım bişeyler sonra söz takalım sonra gider gönüllerini alırız herşeyi yapmaya hazırım ne olur bırakma beni dedim.Ve en son geçen hafta bana ailesiyle konuşcağını ne olacaksa olsun bugün dedi.bende dualar etmeye başladım Allahım müjdeli haberler alayım ailesinin kalplerini yumuşat diye. Sonra telefon geldi arayan oydu.. konuştum ama olmuyo ben ailemi silemem daha fazla uzatmanın alemi yok arama beni sakın dedi ve bitti.. Bir haftadır ne yiyorum ne içiyorum ağlamaktan helak oldum nefes alamıyorum sanki.Bu acı çok zor .. nasıl geçecek bilmiyorum. Beni yarı yolda bıraktı hevesliklerimi aldı ve gitti herşeyimi onun üzerine kurmuştum. Tüm çeyizliklerimi beraber seçip beğenerek almıştık. Naıl dayanıcam ne olur bişeyler söyleyin uzun oldu ama kusura bakmayın nolurr ..Bna kalsa akşama kadar yazarım.:(:(

Canm cok uzuldum
Okurken gozyaslarimi tutamadm ben de qyni seyleri yasadim hep kadnlarmi terk edilmek zorundadir erkkler gercekten cok serefsiz..

suan dıyeceklerımızın hıcbırı senı tessellı etmez yanı canım ne dıyelım.. oglanda kabahat madem ıstemıyorlardı en bastan sana deseydı ben onları sılemem senıde oyalamak ıstemem deseydı sende bu durumda olmazdın....

zamana bırak unutursun ama zor olur unutması bıraz...sende aılene sahıp cık o nasıl cıkıyorsa....uzulmenede degmez nısanlı degılmıssın evlı degılmıssın bosver.

Canm cok uzuldum
Okurken gozyaslarimi tutamadm ben de qyni seyleri yasadim hep kadnlarmi terk edilmek zorundadir erkkler gercekten cok serefsiz..

üzüldüm cnm seninde aynı şeyleri yaşamana umarım atlatmışındır..Evt hakikaten çok şerefsiz oluyo kimileri Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

suan dıyeceklerımızın hıcbırı senı tessellı etmez yanı canım ne dıyelım.. oglanda kabahat madem ıstemıyorlardı en bastan sana deseydı ben onları sılemem senıde oyalamak ıstemem deseydı sende bu durumda olmazdın....

zamana bırak unutursun ama zor olur unutması bıraz...sende aılene sahıp cık o nasıl cıkıyorsa....uzulmenede degmez nısanlı degılmıssın evlı degılmıssın bosver.

Benim takıldığım noktada bu ya zaten.. Sen aileni tanıyosun neler konuşulduğunu nasıl bakıldığını biliyosun. Ne diyee bana ümit veriyosun hala ben seni bırakmam en olmadı kendi kendimize yaparız vs. diye..Sonra ne oluyoda birden yapamıcam diosun Allahın cezası.. Neyse Allaha havele ettimm ..Aileme gelince ben onlar için varım zaten onlar benim herşeyimm ..Atlattım sürekli ağladığım günler geride kaldı çok şükür zaten konuyu açalıda 3 ayı geçti .. Bu arada desteğin için teşekkür ederim cnmm.

canım azıcık zoru görünce kaçan erkekten sana hayır zaten gelmezdi. o ah aldı ve emınımkı pişman olucaktır.sana o kadar sey soyleyıp boyle yapıp kaçması hiç hoş degıl ama erkekler acımasız ... hepsımı boyle bılmıyorum ama bı kıza söz verıp sonra nasıl arkalarını dönebılıyorlar ben anlamıyorum... bende sevgılımı basta hiç istemedım aylarca ygrastı artık ınandım ve tamam dedım onu sevmeye calıştım kıyamadım aldatılmıştı . ona oyle deger verdım ve korudum kı hep sanırsın erkek olan ben:) tam 4 yıl sonra kendını toparladı sevgımı kazandı ısını buldu baska bırı ıcın benden gıttı ve en son lafı ne yaptın ki oldu? sence bole bırı huzur bulucakmı ... sen toparlamısın kendını oyle okudum çok sevındım ama ben sunu demek ıstyrum kımseyı cok sevsende bellı etme ve fedakarlık yapma asla yapma... gıdendende hayır gelmez evlenınce daha beter zorluklarda bunlar yıne gıdecektı emın ol...

canım azıcık zoru görünce kaçan erkekten sana hayır zaten gelmezdi. o ah aldı ve emınımkı pişman olucaktır.sana o kadar sey soyleyıp boyle yapıp kaçması hiç hoş degıl ama erkekler acımasız ... hepsımı boyle bılmıyorum ama bı kıza söz verıp sonra nasıl arkalarını dönebılıyorlar ben anlamıyorum... bende sevgılımı basta hiç istemedım aylarca ygrastı artık ınandım ve tamam dedım onu sevmeye calıştım kıyamadım aldatılmıştı . ona oyle deger verdım ve korudum kı hep sanırsın erkek olan ben:) tam 4 yıl sonra kendını toparladı sevgımı kazandı ısını buldu baska bırı ıcın benden gıttı ve en son lafı ne yaptın ki oldu? sence bole bırı huzur bulucakmı ... sen toparlamısın kendını oyle okudum çok sevındım ama ben sunu demek ıstyrum kımseyı cok sevsende bellı etme ve fedakarlık yapma asla yapma... gıdendende hayır gelmez evlenınce daha beter zorluklarda bunlar yıne gıdecektı emın ol...

Bir acı örnekte sen verdin ne kadar çoğaldı böylelerinin sayısı .. Doğru söylüyorsun değer vermek hakikaten sadece matematikte işe yarıyor insanlar özellikle bi çok erkek
değer gördüğünü,sevildiği tam anlamıyla hissettiği anda geri adım atıyor ..Atlattım çok şükür ama genede arada bir hüngür hüngür ağlamama sebep oluyor kabullenemiyorum..
Etme bulma dünyasıı ne ektiysen onu biçeceksin umarım bizi kırdıkları yerden kırılırlar..Allah büyük..

Bir acı örnekte sen verdin ne kadar çoğaldı böylelerinin sayısı .. Doğru söylüyorsun değer vermek hakikaten sadece matematikte işe yarıyor insanlar özellikle bi çok erkek
değer gördüğünü,sevildiği tam anlamıyla hissettiği anda geri adım atıyor ..Atlattım çok şükür ama genede arada bir hüngür hüngür ağlamama sebep oluyor kabullenemiyorum..
Etme bulma dünyasıı ne ektiysen onu biçeceksin umarım bizi kırdıkları yerden kırılırlar..Allah büyük..

o arada bi duygu patlamalari da gececek yakinda ve yeniden hatta daha gúzel sevip sevilecegiz insallah cok mutlu olacagiz

buğlemmmm canımmm buldum seni :)) konu tesadüfen önüme geldi ve dedimki bu sensin...iyiki burda tanıdım seni ve iyiki arkadaşımsın ve her kötü günümde yanımdasın...rabbim bizi sınıyo neleri atlatmadık ki biz hani demiştin ya sen " biz ne gemiler yaktık .........sandalın lafımı olur diye.." bugünlerde geçicek ve biz mutlu günlerimizi paylaşıcaz artık...seni çok seviyorum bunu unutma....

buğlemmmm canımmm buldum seni :)) konu tesadüfen önüme geldi ve dedimki bu sensin...iyiki burda tanıdım seni ve iyiki arkadaşımsın ve her kötü günümde yanımdasın...rabbim bizi sınıyo neleri atlatmadık ki biz hani demiştin ya sen " biz ne gemiler yaktık .........sandalın lafımı olur diye.." bugünlerde geçicek ve biz mutlu günlerimizi paylaşıcaz artık...seni çok seviyorum bunu unutma....

aman benim canımmm bulmuş benii:)))) Burda tanışmıştık evett iyikii tanışmışızz iyiki sende benim yanımdasınn iyiki KK varr :))
Hep acı günlerimize tanık olduk inşallah bundan sonra hayatdolu günlerimizi paylaşıcaz senle:)) ( amiin )

aman benim canımmm bulmuş benii:)))) Burda tanışmıştık evett iyikii tanışmışızz iyiki sende benim yanımdasınn iyiki KK varr :))
Hep acı günlerimize tanık olduk inşallah bundan sonra hayatdolu günlerimizi paylaşıcaz senle:)) ( amiin )

evet iyiki tanıştık bak o acı günlerimiz bize bu acıları yaşatanlar ne güzel şeye vesile oldular bilmeden...İYİKİ VARSIINNN....

canım elbette bazen benımde hıçkırarak agladıgım oluyor 4 ay oldu o sevgılısyle eglenırken ben hala toparlanamadım.. sadece nasıl bı ınsana deger vermışım bana bunları yapabılecegını aklıma dahı getrmemen ve onun içn bu kadar seyı yapmama kızıyorum.senınde oyle olucak ama herkes gececek dıyor..bı bıldıklerı vardır elbet.. tez zamanda gecer ınsallah.. ama ben sanmıyorum bu kadar bi kızı uzupte mutlu olabıleceklerını...ben bı sınav olarak goruyorum bunları ve kaybettıler. ınsan gıbı gtmemekle uze üze ya.. beni aniden sildi düşün cnm aradım açmadı neler neler ya sonra baktımki sevgilisiyle fotoğrafları:(bılmıyorum bıdaha sevebılecekmıyım ama onu ömrümce affetmicem..sende elinden gelenı yap ve toparlan canım değmezmiş bunlara...belki birgün gercekten seven insanlarla karşılaşırızda gercek sevgı neymıiş göruruz:(

canım elbette bazen benımde hıçkırarak agladıgım oluyor 4 ay oldu o sevgılısyle eglenırken ben hala toparlanamadım.. sadece nasıl bı ınsana deger vermışım bana bunları yapabılecegını aklıma dahı getrmemen ve onun içn bu kadar seyı yapmama kızıyorum.senınde oyle olucak ama herkes gececek dıyor..bı bıldıklerı vardır elbet.. tez zamanda gecer ınsallah.. ama ben sanmıyorum bu kadar bi kızı uzupte mutlu olabıleceklerını...ben bı sınav olarak goruyorum bunları ve kaybettıler. ınsan gıbı gtmemekle uze üze ya.. beni aniden sildi düşün cnm aradım açmadı neler neler ya sonra baktımki sevgilisiyle fotoğrafları:(bılmıyorum bıdaha sevebılecekmıyım ama onu ömrümce affetmicem..sende elinden gelenı yap ve toparlan canım değmezmiş bunlara...belki birgün gercekten seven insanlarla karşılaşırızda gercek sevgı neymıiş göruruz:(

Çok şükür cnm toparlandım bayağ bayağ.. Şimdi mutluluk pozları versinler bakalım nereye kadar sürcek bu mutlulukları Allah yarına bırakır yanlarına bırakmaz.. Bende hiç ama hiç affedemem insan gibi gitmedi çünkü neyse sonuç itibariyle her insan kendine yakışanı yapar.Bizim yanlışlarımız olarak kalacaklar anılarımızda..İnşallah cnmm gerçek sevgiyle inşallah en kısa zamanda karşılaşır ve çoook mutlu oluruz inan bende çok istiyorum bunu Allah gönlümüze göre versin..

Konuyu açalı koskoca 1 yıl olmuş ve o gün geldi çattı konuda bahsettiğim şahıs yarın itibariyle dünya evine giriyor.Bende mi ne oldu bu 1 yıl içinde değişen hiç ama hiç birşey olmadı.Genelde ev ve iş arasında gittim geldim..Değişen tek şey artık canımı çok acıtmıyor onunla ilgili haberler sadece haketmedim bu davranışı böyle olmasını haketmedim..Beni yarım bıraktı ve başkasıyla yarın tamamlanıyor. AH edemiyorum.. içimden buda gelmiyor artık Rabbim herşeyin en güzelini bilir.Mutlu olsunlar..
Benimde karşıma biri çıkacak mı hiç bilmiyorum bazen yalnız ölecekmişim gibi geliyor..

Konuyu açalı koskoca 1 yıl olmuş ve o gün geldi çattı konuda bahsettiğim şahıs yarın itibariyle dünya evine giriyor.Bende mi ne oldu bu 1 yıl içinde değişen hiç ama hiç birşey olmadı.Genelde ev ve iş arasında gittim geldim..Değişen tek şey artık canımı çok acıtmıyor onunla ilgili haberler sadece haketmedim bu davranışı böyle olmasını haketmedim..Beni yarım bıraktı ve başkasıyla yarın tamamlanıyor. AH edemiyorum.. içimden buda gelmiyor artık Rabbim herşeyin en güzelini bilir.Mutlu olsunlar..
Benimde karşıma biri çıkacak mı hiç bilmiyorum bazen yalnız ölecekmişim gibi geliyor..

Zamanla içinde bu da kalmayacaktır.. Eden bulur emin ol boşver ne hali varsa görsün.. Bu durum çok kötü eminim ama yapcak bişey yok artık, seninde karşına bir gün değer veren adam gibi biri çıkar. Şükret onunla olmadığına bence seven adam bunu yapmazdı. Neler oldu ne bitti bilemem işin iç yüzü belki daha başkadır (çocuk için diyorum) ama takma artık o kendi yolunu çizmiş sende çizmeye başla bence etrafına bakmaya başla. Hemen bişeyler yaşayamazsın ama bir gün biri gelir seni bulur tatlım canını sıkma

Zamanla içinde bu da kalmayacaktır.. Eden bulur emin ol boşver ne hali varsa görsün.. Bu durum çok kötü eminim ama yapcak bişey yok artık, seninde karşına bir gün değer veren adam gibi biri çıkar. Şükret onunla olmadığına bence seven adam bunu yapmazdı. Neler oldu ne bitti bilemem işin iç yüzü belki daha başkadır (çocuk için diyorum) ama takma artık o kendi yolunu çizmiş sende çizmeye başla bence etrafına bakmaya başla. Hemen bişeyler yaşayamazsın ama bir gün biri gelir seni bulur tatlım canını sıkma

İnşallah cnm inşallahhhhh.. İnanıyorum bir gün herşey çok güzel olacak...

İnşallah cnm inşallahhhhh.. İnanıyorum bir gün herşey çok güzel olacak...

Canım emin ol olacak. Yaşadığın şey kolay birşey değilmiş ama bak zaman geçiyo öyle de böyle de.. Birgün seni mutlu eden biri olcak hayatında sadece sabırla bekle.

Cnm sana teselli verirken benimki bir yili bile doldurmadan evlendi... Benimde Tam bir yil oldu biteli seninle konusuyorduk o Ara bir ay once evlendi o da... Artik dedigin gibi canm acimiyor ama bna yaptigi haksizligi hazmedemiyorum 4,5 yil Savas bosuna vermisiz... Bosuna baglanmisiz bu kadar seyi bosuna goze almisiz sadece bu gucume gidiyo simdi seni cok daha iyi anliyorum

Cnm sana teselli verirken benimki bir yili bile doldurmadan evlendi... Benimde Tam bir yil oldu biteli seninle konusuyorduk o Ara bir ay once evlendi o da... Artik dedigin gibi canm acimiyor ama bna yaptigi haksizligi hazmedemiyorum 4,5 yil Savas bosuna vermisiz... Bosuna baglanmisiz bu kadar seyi bosuna goze almisiz sadece bu gucume gidiyo simdi seni cok daha iyi anliyorum

Seninkide mi evlendiiiii ? 4,5 yılda yapamadığını bir yıl dolmadan yaptı hee.Boşver cnmmm benmm iyi ki olmamışş böyle karaktersizlerle iyi ki evlenmeden bitti.
biliyomusun c.tsi günü hiç geçmez sandım cnmm sabah kalktım kuaföre gidip saçlarımı boyattım aldım arabayı ablama gittim yollarda korna sesleri bi kaç gelin arabası gördüm içlerine bakamadım o olma ihtimalinin yüksek olduğu yerlerden geçiyodum ..ve bi kaç dk sonra umrumda bile olmadı o gün çok eğlendim çok şükür bugünlerimize..
Şimdi eskisi kadar acıtmıyor değil mi duyduklarımız, zaman gerçekten işe yarıyor bir süre sonra acı,kin,nefret hiçbirşey kalmayacak eminim.. Rabbim karşımıza öyle insanlar çıkarsın ki hergün şükredelim diğerleri bittiği içinn .. ( aminn )
Bu arada hayatında kimse yok seninde değil mi cnmcm.?

Back