- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Amin inşallahÖyle mi... çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahÖyle mi... çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin![]()
Yok asla muhatap olmam bir daha bitti bu kadarAsla ama asla muhattap olma. Zerre kadar önemsemiyor sakın değerini daha da düşürme lütfen
Bu saatten sonra bilmesinin de önemi yok açıkçası canımBirlikte is yaptığınız insanlar bile sevgili olduğunuzu bilmiyormuş.sanki tek başına ask yaşamış gibisin.sana değer vermeyen biri için inan kafa patlatmaya bile değmez.insan nezaketen de olsa msja bi cvp verirdi ayrıca.
İş içinde yanımda yok açıkçası o desteği yok diyorum ya toplantıyı onunla değil başka arkadaşla yapıyorum. Olmuyor herkes kendi yoluna tarzı bir mesaj attım okudu geçtiSiz iliskiyi yalnız yaşamışsınız, ortak çalıştığınız insanın bile haberi yok. Onun sizin bırakmanızı bekliyor gibi bir hali var. Sadece iş için yanınızda gibi gözüküyor belkide. Icinizi boşaltmak isteminizi çok iyi anlıyorum ama sanki yine tepkisiz kalacak ve siz daha çok sinir olacaksınız gibi geldi bana.
Iş için yanınızda derken aslında siz zaten işleri yürütuyorsunuz ,o da iş yapıyor görünüyor.İş içinde yanımda yok açıkçası o desteği yok diyorum ya toplantıyı onunla değil başka arkadaşla yapıyorum. Olmuyor herkes kendi yoluna tarzı bir mesaj attım okudu geçti
Benim yaptğım bana faydalı onun yaptğı ona faydalı canım yani benim ona faydam %1 falanIş için yanınızda derken aslında siz zaten işleri yürütuyorsunuz ,o da iş yapıyor görünüyor.
Demek ki umrunda değil diyorum ya . Ya da sabahvesen nasılsa bana aşık döner diye düşüyorGörüldü atmak ne demek,yana yakıla sizi araması gerekirdi bu ne demek diye
Ilk önceliği degilmissiniz gibi bir mânâ çıkıyor malesef, üzgünümDemek ki umrunda değil diyorum ya . Ya da sabahvesen nasılsa bana aşık döner diye düşüyor
Artık herşey karşılıklı canımIlk önceliği degilmissiniz gibi bir mânâ çıkıyor malesef, üzgünüm![]()
Ben de anlamam. Anlamak icin herkesin tek tek takip ettiklerinin icinde ben varmiyim diye bakmam lazim. Envellendigini instagramdan nasil anliyorsun onu da bilmiyorum. Hadi silindigini gormek icin takip ettikletine bakarsin da engelledigini nasil anliyorsun?biri beni insg. dan silse sittin sene anlamam...
Canım doğal olarak gün içinde storylerime vs bakıyor birde espirisine hep der ne çok paylaşım yapıyorsun diye ee o paylaşımları görmeyince bakacak ne oldu diyeBen de anlamam. Anlamak icin herkesin tek tek takip ettiklerinin icinde ben varmiyim diye bakmam lazim. Envellendigini instagramdan nasil anliyorsun onu da bilmiyorum. Hadi silindigini gormek icin takip ettikletine bakarsin da engelledigini nasil anliyorsun?
Pazar günü yaptım bunu canım söyledim kendisine açık açık sana ben kadar kim destek oldu diye yok işte saçmalıyorsun önümde velayet davası var(çocuğunu yanına almak istiyor ) dava bitene kadar sakin kal diyip duruyordu. 2 saat kadar önce de yazdım olmuyor böyle sende benim gibi düşünüyorsun biliyorum kendine iyi bak yazdım cevap dahi yokKeşke silmek yerine içinizden gelenleri oturup güzelce yazıp yollasaydınız. Yoksa ilerleyen süreçte söyleyemedikleriniz içinize dert olabilir.
O anlasın ya da anlamasın fark etmez. Siz bunu kendiniz için yapacaktınız. O umursamıyor olabili ama kendinizi ifade etmenin size daha iyi hissettireceğini düşündüm. Bazen susmak daha çok dert oluyor insanın içine.
Herkes kendine yakışanı yaparmış, demek ki bir ilişkiye gösterdiği saygı bu. Kendine yakıştırdığı da buymuş.Pazar günü yaptım bunu canım söyledim kendisine açık açık sana ben kadar kim destek oldu diye yok işte saçmalıyorsun önümde velayet davası var(çocuğunu yanına almak istiyor ) dava bitene kadar sakin kal diyip duruyordu. 2 saat kadar önce de yazdım olmuyor böyle sende benim gibi düşünüyorsun biliyorum kendine iyi bak yazdım cevap dahi yok
Bende daha fazla yıpranmak istemiyorum açıkçasıHerkes kendine yakışanı yaparmış, demek ki bir ilişkiye gösterdiği saygı bu. Kendine yakıştırdığı da buymuş.
Bu umarsızlıkla sizi çok yıpratırdı zaten.
Yoo belki de bugun birsey paylasmamis diye dusunecek. Sahsen ben oyle dusunurdum.Canım doğal olarak gün içinde storylerime vs bakıyor birde espirisine hep der ne çok paylaşım yapıyorsun diye ee o paylaşımları görmeyince bakacak ne oldu diye