ne olur birşeyler söyleyin ne olurr..:(

Bizi düsürdükleri durumlara bakin kizlar ya ben de kendime cok kiziyorum hala umut ettigim icin... Biz yüz yüze bile ayrilmadik telden sadece... Bugün dedim zamanin varsa seninle konusmak istiyorum cevap bile verme tenezzülünde bulunmuyo beyeefendi bi daha parmagimi oynatirsam onun icin kendime söz verecegim bi daha ona ulasmayacagim seven adam böyle mi yapar.... Beni zorla kendine güvendirdi tam güvenmisken cekip gitti yaptiklarina bak insan olan en azindan teselli vermez mi....

Bizde telefonda bitirdik koskoca 2,5 yılı...Bunlar insanlıktan nasibini almamış insan müsvetteleri diyecekk başka ne varki..
Bırak kendi haline cnm iyice kaldırma biyerlerini bırakta kendi değeriyle kalsın..Varlığında değerini bilemeyenleri yokluğunla terbiye et !
Elbet bir gün dank edecek kafalarına elbet birgün ahhh ne yaptım ben diyecekler ama o günde bizim onlara karşı hiçbişeyimiz kalmayacak..

Bundan eminim bende ama yine de elimden geleni yapmak istedim gec yazdi sonra cevap bulusmamiz iyi olmazmis herseye yeniden baslamak istemiyormus sanki kiz olan o ya bu ne anlamadim ki artik yazmiycam bende yoluma bakicam unutmak icin bende ugrasicam diyorum ama gönül ferman dinlemiyo ki

Herşeyin Allah'tan olduğunu inanırsak atlatma sürecimiz daha kolay olur.Veren o alan o ..
Şemsi Tebrizinin söz geldi aklıma ''Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok.''
Bazen yapacak hiçbişeyimiz kalmıyo ne kadar uğraşırsak uğraşalım kendimize ediyoruz.Tabi ki ne kadar böyle söylemesi kolay olsada,
yüreğimizin,kalbimizin acısı geçmiyor ama en az hasar alarak atlatmakta bizim elimizde.. Kimseye kendimizi zorla kabullendircek halimiz yok.Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın.

Okurken ağladım ya Çok geçmiş olsun. Ne denilirki bu duruma geriye kalan onca hevesle aldığın çeyizlerin oldu.
O naptı erkekliğini gösteremedi. Benimde bir tanıdığım baya büyük biri aynı şekilde ailesine karşı gelemedi.
Ve tabi ailesinin uygun gördüğü kızı aldı. Ve o kadın şuan onların hiç birini eve sokmuyo ve adam hiç mutlu değil.
Herşey zaman tabi bu söylediklerim sana boş geliyo ama belkide hayırlısı budur. Böyle düşün.

Benide tekrar ağlattı bu samimiyetin cnmm ( Hayırlısı bu demekten başka inan elimden hiçbişey gelmiyo şimdi başka birisiyle birlikte evlilik hazırlığında hemde daha ayrılalı 2 ay oldu düşün sen artık..Bazen dayanamayacak duruma geliyorum,kafayı yiyorum zannediyorum bazende güçlü olduğumu hissediyorum..Allah biliyor ya kalbim o kadar paramparçakii ona kesinlikle helal etmiyorum hakkımı ..Deli gibi uğraştı ona güvenmem sevmem için tam o kıvama getirdi herkes yapar o yapmaz dediğim anda beni bırakıp gitti..Belki tekrar tekrar yazıyorum daha önce yazdığım şeyleri ama elimde değil.. Rabbim kimseyi düşmanımı bile sevdikleriyle sınamasın tarif edilmez bir acı..

Bana göre çok seven insan ailesini ikna eder,ikna edemiyorsa kendi bildiğini yapar yada ailesinden etkilenip sevdiğinden soğur geçici de olsa..Bir zaman sonra kafası durulacaktır,pişman olacaktır..Ama aynı sen olurmusun ozaman bilmem..Sen onu artık aramamlısın..Zamanla acısı azalacak..Bir yıl sonra benim gibi irtibat kur,eski hislerde olmadığını göreceksin..Ama o da pişman olacak belki de;bu sebeplerden ayrılanlar pişman oluyor..sen arama;kendi bilir..Aşk acısı çekenler bölümünü aç o oku;senin gibi olanların dertlerini dinle,kendi acını unutursun..zamanla taşlaşacak o acı merak etme,şimdi mecbur yaşayacaksın..
Böyleler işte,kendileri yapar kendileri yıkar..Çok güvenmemek,çok sevmemek lazım..Benim de öyle olmuştu..

Son düzenleme:

Sevmedi asla diyemem cnm 2,5 yıl içinde yaptıklarını,fedakarlıklarını sevgisini bi görsen yok artk dersin ama seven bi anda soğurmu onuda bilemiyorum..O şimdi yeni sevgilisiyle çok mutlu etrafımdan duyuyorum ailesi kızın ailesiyle tanışmış herşey çok güzelmiş.Aklım inanki almıyor beynim durdu keşke rüya olsa bunlar..Düşünebiliyomusun beni istemeye geliyolar gidiş o gidiş şimdide başka bi kızı ..çıldırmamak içten değil.İnşallah dediğin gibi olur o pişmanlığını görürüm bana yaşattıklarının aynısını yaşasın başka bişey istemem..

Sevmedi asla diyemem cnm 2,5 yıl içinde yaptıklarını,fedakarlıklarını sevgisini bi görsen yok artk dersin ama seven bi anda soğurmu onuda bilemiyorum..O şimdi yeni sevgilisiyle çok mutlu etrafımdan duyuyorum ailesi kızın ailesiyle tanışmış herşey çok güzelmiş.Aklım inanki almıyor beynim durdu keşke rüya olsa bunlar..Düşünebiliyomusun beni istemeye geliyolar gidiş o gidiş şimdide başka bi kızı ..çıldırmamak içten değil.İnşallah dediğin gibi olur o pişmanlığını görürüm bana yaşattıklarının aynısını yaşasın başka bişey istemem..

Bence verilmis sadakan varmis,
Ailesinin bir lafi ile bunlari yapiyorsa.. Ohoo isin vardi senin evlenince.
yat kalk, dua et ki.. Yol yakinken gormussun gercek yuzunu
asla uzulme.
Biliyorum ilk basta zor gelir. Ama guclu ol..
inanki senin icin hayirlisi buymus..
Ben oyle sezinliyorum nedense..

Amin canım. Dediğim gibi hiç bir zaman mutlu olamıycak. Belki şuan sende mutlu değilsin ama ilerde olucaksın unutucaksın hepsi geçicek. Allah onu bildiği gibi yapsın Allah katında bile aşk yüce birşeyken alçaştmışta alçaltmış sence yanına kar kalırmı? üzülme sakın.

Ailemde böyle söylüyor ama acı çekmeme engel olmuyor bunlar..
Rabbime açtım ellerimi ona sığındım.Güçlüyüm canım dışarda ofiste çevremde hep güçlüyüm içim kan ağlarken güçlü olmaya çalışmak en zoru.Herkes ne kadar kolay atlattın bravo sen güçlü kızsın dedikçe bi anda gözlerimden yaşlar akıyor istemeden .Hayırlısı böyleymiş demekten başka çarem yok.

Yanına kalmayacağına bende inanıyorum elbette İlahi adalet tecelli edecektirr onun o pişmanlığını görmeyi nasip etsin Allah.
Oyuncak gibi insanın duygularıyla oynayanları Allah ıslah etsin.

biliyorum canim verende oydu simdi alan yine o kader kismet ama insaniz iste illaki sonuna kadar gitmek istiyoruz sanki Allahim sabir ve güc versin bana da artik daha cok kendimi toparlamak icin ugrasacagim elimden gelen en son sey buydu bunu da yaptim artik daha ne yapabilirim ki kismet degilmis deyip yoluma gitmek istiyorum Allah yardim etsin bana

Amiinn cnmm benim dediğin gibi kendimizi toparlamaktan başka çaremiz yok öyle yada böyle hayat devam ediyor.
En azından pes eden biz değildik sonuna kadar mücadele ettik vicdanımız rahat terkeden onlardı..

ACI cekmen cok normal
insaniz sonucta, kirilmissin..
acini cek de bence.. icine atma.. aglamak istersen agla.
yazabilirsin mesela defterlere..
inan ki yazdikca daha da rahatlarsin..
insallah bu acilarin hafifleyecek bak goruceksin zamanla sende "iyiki olmamis" diyeceksin.
Ne biliyorsun hem, belkide karsina cok daha iyi bir insan cikacak, seni anlayacak. seni mutlu edecek?
oyle ya? hayat bu..
sen hic uzulme.
senin ahini cikarir Allah onlardan ve sorumlu olanlardan.
sen Allaha guven gerisini merak etme..
Allah yardimcin olacaktir..

sevgilerimle

Son düzenleme:

Allah razı olsun arkadaşım gerçekten iyi geldi bu söylediklerin inşallahh hafifler en kısa zamanda..

Allah razı olsun arkadaşım gerçekten iyi geldi bu söylediklerin inşallahh hafifler en kısa zamanda..

Allah hepimizden razi olsun arkadasim..
Tabiki de hafifleyecek acilar..
Kimse vazgecilmez degildir sonucta..
"Ya Latif" esmasini tekrarla devamli firsat buldukca..
Bu Allahin isimlerindendir.. Acilarini hafifletir emin ol...
Hakkinda hayirlisi olsun..

sevgimle

Son düzenleme:

amiin cümlemizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
ya latif ya fettah esmalarını elimden geldiği kadar zikrediyorum.
İnanılmaz tesirinide görüyorum gün içinde güç buluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…