Ne olur bana fikir verin, artık düşünmekten beynimi yiyecegim

Hayır bileziklerinin hesabı değil. Bana durumumuz yok diyip bir tane bilezik almamıslarken kendilerinde olması garibime gitmişti. Yoksa banane

Hayır bileziklerinin hesabı değil. Bana durumumuz yok diyip bir tane bilezik almamıslarken kendilerinde olması garibime gitmişti. Ayrıca ben babamın aldığı bileziğimi satıp eşimin borcunu kapatmış insanım. Bunları düşünemem yani

Terk eder. Çocuk yokken önünüze bakın.

Evliliğin kuralı şu boşanacagim diyen bosanacak bu oyun değil.
Sabredecekseniz sabredecekseniz.
Kayinvalidenizin orada çeyiz muhabbeti yapması annenizin çıkısi da gereksiz bence

Siz o zamn da kararlarıydiniz boşanmaya bence bosanin çünkü asla güvenmiyorsunuz ve sevmiyorsunuz.
İnsanların size neden kizdigini geçen konuda da anlamamıştıniz tekrar yazıyorum .
Adam sizi dokuz ay sürede ailesiyle görüşmeye zorlamsdi bir iliskiniz yoktu diye hatırlıyorum . Siz kendi ailenize gittiniz o kendi ailesine .
Eşinizin ailesi birşey yapmamis o oğulları ile kendi aralarında böyle bir beklentiniz olduğunda bunu baştan konusmalisinjz durumu daha iyi bir aile bulmalisiniz ki ben saygı duyuyorum istemek hakkınız ama parasız birini seçip ailen neden yapmadı demenin mantığı yok .
Eski nişanlısına bakıyorsa aklı ordaysa birçok yalan söylüyorsa keşke onlara susmasaydiniz zaten karakterini biliyormussunuz evlenmeseydiniz. Hiçbir zaman ailesini bırakıp sadece size biat eden sırf maddi desteği olmadı diye sizi seçecek birini bulamazsıniz. Bunun haricinde Adams güvenmiyorsaniz zaten bu evlilik olmaz ailenize rağmen boşanmalisiniz

Kapatmasaydiniz kim dedi size kapatmanızi

valla madem sizin icin para onemli, kendiniz evlenirken illa dugunu es ailesine yaptirmak isteyeceksiniz, o zaman zengin veya ailesine kredi cekmemis koca bulun. buradaki yazilarinizdan annenizin ve sizin kayinvalideye zaten bilenmis oldugunuz anlasiliyor. kadin kotu bir sey dememis, zaten tayin gidecekmissiniz bunca yuke ceyize gerek yokmus. ama siz icten ice kendisine sinirli oldugunuz icin anneniz direkt cikismis benim anladigim bu. kim olursa olsun birine “seni ilgilendirmez” demek kavgayi baslatir.

onun disinda kayinvalide hatali, dugunu rezil etmemesi gerekirdi. nisanlilik doneminde hic mi anlamadiniz esinizin annesine bagimli oldugunu? niye ayrilmadiniz?

Bence de yanlış. Bunlar tayinci niye bu kadar çeyiz yaptın sorusunda kötü bir şey görmedim ben. Heves ettik, biraz ondan biraz bundan dedik çok oldu, hepsini götürmez bende bırakır sonra alır... Kalp kırmadan bir sürü şey var söylenecek.

Malesef eşiniz değişmez böyle devam eder. Annesinin sözünden çıkmayacaksa niye yuva kuruyor bu insanlar anlamıyorum. Tamam saygısızlıkta yapmazsın annesine ama eşini de annesinide idare etsin. Ama burda belliki sizi yalnız bırakıyor. Ya bu durumu kabullenip devam edeceksiniz yyadaçocuk yokken ayrılacaksınız. Ama daha yeni evlisiniz bişeylerin oturması için zamanda verebilirsiniz evliliğinize...

Anneniz her zaman öyle sivri dilli midir
"Kimseyi ilgilendirmez" diyen birinden anında soğurum ben de

Anlamadım anneniz haklı bence. İnsan çocuğu için istediğini yapar kime ne? Siz ister çöpe atıp kullanmazsınız, ister birine verirsiniz kimi ilgilendirir ki? Anneniz doğru demiş bence, yaptıysa kızına yapmış. Kimi ilgilendirir? Neden hesabı sorulur ki bunun? O da isterse oğluna yapsaydı yani. O yapmadı diye anneniz de mi yapmayacak. Ayrıca siz yeni evliyken neden kv evine gidiyorsunuz ki? "El öpmeye" bir iki saat oturur kalkarsınız olur biter. Eşiniz de bir tuhaf kp yoğun bakımda hasta o annesine gidiyor. Zaten soğumuşsunuz neden affedip duruyorsunuz ki? Çocuk falan yapmayın bari. Girip spiral taktırın (sürekli kontrole gidin, kayma vs olmaması adına), ya da sürekli kadın doğum hapınızı kullanın.

Hayır eşim benim yanımda annesiyle hiç konusmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…