Ne olur bana fikir verin, artık düşünmekten beynimi yiyecegim

SA63_63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
55
12
32
Merhaba, o kadar zor durumdayım ki. Ne uyuyabiliyor ne gülebiliyorum.. Daha öncede yazmıştım. 9 aylık evliyim. Kısaca özet geçeyim. Eşimle 2 yıllık beraberliğin sonunda evlendik. Bana karşı inanılmaz düşünceli, merhametli, ilgili. Ama kaç defa yalanını yakaladım. Eski nişanlısına sosyal medyadan bakmalarını vs. Hepsine sustum. Taaa ki düğün günümde annemle kvdem küçük bir çeyiz muhabbetine tartışana kadar.(kvdem sen neden bu kadar çeyiz yaptın, bunlar tayinci vs demiş , annem de kimseyi ilgilendirmez demiş) kvdem bu olaydan sonra düğünde kıyafetini değiştirmeyi bırakın ortasında bıraktı çıktı gitti. Ve tek oğlu. Daha sonra balayına gittik el öpmeye onlara gittik. Bana hosgeldin demedi onu bırakın anneme benim yanımda neler neler dedi bende susmadım. Sen buraya savunmaya gelmişsin dedi hata bizde dedi bende sizde değil bende diyip yüzüğü önlerine koydum. Sonra eşim yalvardı döndüm 4 gün orda kaldım benimle konuşmadı. Neyse aradan 9 ay geçti ne bir gün aradılar ne sordular. Tatilimizde babam yoğun bakımdayken eşim benim yanıma gelmeyip ailesinin yanına gitti. En sonunda dayanamadım gittim boşanma davası açtım. Maddi özgürlüğüm var. Yalvardı dönmedim babamın evine gittim. Babam işte yeni evlisiniz benim için bir şans daha ver filan dedi. Hayır dedim en sonunda ikna ettiler. Bu süreçte aldı beni kv evine götürdü. İçimdeki her şeyi söyledim. Başlangıçta benden nefret eden kadın sizin yüzünüzden bu haldeyiz diyince işte yapma o benim bitanem şöyle böyle demeye başladı. Eşimle birbirlerine bağımlılar. Günde en az 5 defa konuşurlar. Kısacası ne eşim bildi bizim aile olduğumuzu ne onlar… bu süreç sonunda eşimden o kadar soğudum ki. Tek korkum ailesi bana o kadar laf söylerken bir dakika eşim bu kadının hiçbir şeyden haberi yok dememesiydi. Şimdi dese ne fayda ki.. ilerde beni çocuğumla annesinin tek lafına terk etmeyeceğini bilemiyorum. Kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz …

Siz bu konuyu daha önce de açtınız, bir sürü cevap yazıldı.

Her sorunda yüzüğü çıkararak, gidip dava açarak evliliğinizi yalama yapmışsınız. Tutmaz artık. Kocanız falan da niye yalvarıyor o kısmı anlamadım. Bitirecekseniz bitirin.

Bir kere attım bir kere dava açtım

Düğünü biz kredi çekip yaptık. Onlar maddi durumumuz iyi değil dediler eşime. Sonrasında düğün günü kvdemin kolunda benden çok bilezik gördüler. Annemde bu çeyizi ben tüm kızlarıma yaptım kimseyi ilgilendirmez demiş. Zaten orda haksız

Çocuk yoksa ayrılın. Kaynana susmaz. Ailenin reisi o muhtemelen. Bendeki de kendi ailesinde tanrı gibi. Ne dese tamam deniyor. Yanlışına bu yanlış diyen yok. Kendinize eziyet etmeyin. İnanın çok mutlu yuvalar var. Bu insanları hayatınıza daha fazla dahil edip kanser olmayın

Tabi kayınvalide dediğin kolundaki bilezikleri çıkarıp oğluna düğün yapmalı, kalan bilezikleri de gelinin koluna takmalı. Kim bilir anneniz daha anlatmadığınız neler dedi kadına, ne laflar soktu.

Diyorum ki daha 4 aylık evlilikte yüzük çıkarılıyor celseler açılıyorsa salin bu evliliği

Malesef tam da anlattığınız gibi. O konusunda herkes susuyor ne derse doğru. Ya eşim dahi bırakın eşimin babası dahi tek kelime etmiyor kullandığı sözcüklere..

Boşanin.Cok ciddiyim olmaz bu evlilik.Ne siz ne eşiniz yeterli olgunlukta değil.Kimse size yardım etmek zorunda değil kv bileziklerinden size ne.Siz mi çalışıp kazanıp taktınız koluna yoksa anneniz mi?
Tabiki banane. Ama bana tek bir çöp almayan insanın kolunda bilezik görünce bende şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…