Bu nasıl bir bakış açısı hanımefendi. Eşimin ailesinin benim evimde ve hayatımda çöpü dahi yök. Nasıl ön yargılı yazılar yazıyorsunuzTabi kayınvalide dediğin kolundaki bilezikleri çıkarıp oğluna düğün yapmalı, kalan bilezikleri de gelinin koluna takmalı. Kim bilir anneniz daha anlatmadığınız neler dedi kadına, ne laflar soktu.
Takmadım zaten. Blöf olsa bu kadar acı çeker miyim?Blöf yapmayın
Kabul ediyorsanız oturun etmiyorsanız çıkan o yüzüğü bir daha parmağa takmatın
Peki neden akıl süzgecinden geçirmek yerine böyle büyük hamleler yaptınız ? Buraya kadar geldiyseniz bitirecektiniz, baya insanlar şu anda sizi takmiyordur.İnanın kimse istemez..
Peki kolundaki bileziği niye konu yaptın ? Yok biz kredi çektik onun bileziği var.Bu nasıl bir bakış açısı hanımefendi. Eşimin ailesinin benim evimde ve hayatımda çöpü dahi yök. Nasıl ön yargılı yazılar yazıyorsunuz
Yüzlerce Konu okudum. Acaba diyorum bu yaşanılanlara o kadar çok sustum ki. Sevgimin bitmesinin sebebi bu mu güvenim geri gelir mi.. en çok bunları düsünüyorumEşinize sevginiz güveniniz kalmadıysa nasıl devam edecekki ..
Durumumuz yok dediler düğün yapmadık.esya dahi almadım memurum o yüzden kredi çektik harcamaları ben ödedim bu yüzden olabilir mi sizce ?Peki kolundaki bileziği niye konu yaptın ? Yok biz kredi çektik onun bileziği var.
Esin alsaydı..Durumumuz yok dediler düğün yapmadık.esya dahi almadım memurum o yüzden kredi çektik harcamaları ben ödedim bu yüzden olabilir mi sizce ?
Eşim benim ailemle görüşüyor . Sıkıntı hiç olmadı. Ama yoğun bakımdayken gelmedi ailesinin yanına gitti. Ben annesine bu durumu söylediğimde . Benimde bir oğlum tatilini ailesinin yanında geçirecek sen varsın orda dedi.Eşin senin ailenle görüşmüyor mu? Baban yogun bakimdayken ziyaret etmeden mi gitti kendi ailesine?
Alamadı cünkü ailesine kredi çekmişti onu ödüyorduEsin alsaydı..
Ziyaret edip sonra ailesinin yanına gidebilirdiEşim benim ailemle görüşüyor . Sıkıntı hiç olmadı. Ama yoğun bakımdayken gelmedi ailesinin yanına gitti. Ben annesine bu durumu söylediğimde . Benimde bir oğlum tatilini ailesinin yanında geçirecek sen varsın orda dedi.
O zaman başta hata yapmışsın, evlenmiycektinAlamadı cünkü ailesine kredi çekmişti onu ödüyordu
Ya orda sanırım şöyle bir kelime geçmiş. Bu kadar çeyize ne gerek bar bunlar tayinciler senin aldığını beğenmez ilerde. İsterse gider kendi işte mağaza ismi vermiş ordan alır ne gerek vardı demiş. Annem de öyle bir çıkış yapmısAnnen neden "kimseyi ilgilendirmez" gibi bi çıkış yapmış ki? Çok gereksiz buldum. Yani o cümlenin cevabı o mu?
Kayinvalidenin tepkileri doğru demiyorum veya işin detaylarını bilmiyorum ama bana bu kısım da yanlış geldi.
Bilemedim ki. Beni hiç tanıştırmadı ailesiyle sanırım tahmin etti veya biliyordu. Covid de vardı fırsat olmadı diye düşündüm hepO zaman başta hata yapmışsın, evlenmiycektin
Önyargı tam olarak nerede? Kadının bileziklerini konu eden sizsiniz.Bu nasıl bir bakış açısı hanımefendi. Eşimin ailesinin benim evimde ve hayatımda çöpü dahi yök. Nasıl ön yargılı yazılar yazıyorsunuz
Size niçin tek bir çöp alacak bu zihniyet ne zaman değişecek ?Siz eşiniz ile evlendiniz bir adam evleniyorsa ev gecindirecek düğün yapacak kapasitede olmalı yok eğer değilse sen niye evlendin bu adamla derler size( ben derim)adamın anne babası sizin sponsorunuz mu olacak devamlı.Yahu kadın belki 30 yıldır evli ne günler geçirmiş acı tatlı dün el kızı olan kişi kadının bileziklerinin hesabını yapıyor.Tabiki banane. Ama bana tek bir çöp almayan insanın kolunda bilezik görünce bende şaşırdım
Canim ben sana soylim seninle ayni durumu yasadim düzelir dedim yok daha beter oldu tek erkek olanlar böyle yani düzelmiyo babamin evine kackez geldim gittim olmadi simdi temelli geldim bosanma asamasindayim birak gitsin onunla mutlu imkanin yokMerhaba, o kadar zor durumdayım ki. Ne uyuyabiliyor ne gülebiliyorum.. Daha öncede yazmıştım. 9 aylık evliyim. Kısaca özet geçeyim. Eşimle 2 yıllık beraberliğin sonunda evlendik. Bana karşı inanılmaz düşünceli, merhametli, ilgili. Ama kaç defa yalanını yakaladım. Eski nişanlısına sosyal medyadan bakmalarını vs. Hepsine sustum. Taaa ki düğün günümde annemle kvdem küçük bir çeyiz muhabbetine tartışana kadar.(kvdem sen neden bu kadar çeyiz yaptın, bunlar tayinci vs demiş , annem de kimseyi ilgilendirmez demiş) kvdem bu olaydan sonra düğünde kıyafetini değiştirmeyi bırakın ortasında bıraktı çıktı gitti. Ve tek oğlu. Daha sonra balayına gittik el öpmeye onlara gittik. Bana hosgeldin demedi onu bırakın anneme benim yanımda neler neler dedi bende susmadım. Sen buraya savunmaya gelmişsin dedi hata bizde dedi bende sizde değil bende diyip yüzüğü önlerine koydum. Sonra eşim yalvardı döndüm 4 gün orda kaldım benimle konuşmadı. Neyse aradan 9 ay geçti ne bir gün aradılar ne sordular. Tatilimizde babam yoğun bakımdayken eşim benim yanıma gelmeyip ailesinin yanına gitti. En sonunda dayanamadım gittim boşanma davası açtım. Maddi özgürlüğüm var. Yalvardı dönmedim babamın evine gittim. Babam işte yeni evlisiniz benim için bir şans daha ver filan dedi. Hayır dedim en sonunda ikna ettiler. Bu süreçte aldı beni kv evine götürdü. İçimdeki her şeyi söyledim. Başlangıçta benden nefret eden kadın sizin yüzünüzden bu haldeyiz diyince işte yapma o benim bitanem şöyle böyle demeye başladı. Eşimle birbirlerine bağımlılar. Günde en az 5 defa konuşurlar. Kısacası ne eşim bildi bizim aile olduğumuzu ne onlar… bu süreç sonunda eşimden o kadar soğudum ki. Tek korkum ailesi bana o kadar laf söylerken bir dakika eşim bu kadının hiçbir şeyden haberi yok dememesiydi. Şimdi dese ne fayda ki.. ilerde beni çocuğumla annesinin tek lafına terk etmeyeceğini bilemiyorum. Kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz …
Sadece el kızı yapsa yine iyi muhtemelen el kızının anası bacısı, dıdısının dıdısı da yapıyor o hesabı.Size niçin tek bir çöp alacak bu zihniyet ne zaman değişecek ?Siz eşiniz ile evlendiniz bir adam evleniyorsa ev gecindirecek düğün yapacak kapasitede olmalı yok eğer değilse sen niye evlendin bu adamla derler size( ben derim)adamın anne babası sizin sponsorunuz mu olacak devamlı.Yahu kadın belki 30 yıldır evli ne günler geçirmiş acı tatlı dün el kızı olan kişi kadının bileziklerinin hesabını yapıyor.
Detayları yazmamışsınız. Anneniz kayınvalidenize neden öyle ters cevap vermiş? Biraz fitili anneniz ateşlemiş gibi..Merhaba, o kadar zor durumdayım ki. Ne uyuyabiliyor ne gülebiliyorum.. Daha öncede yazmıştım. 9 aylık evliyim. Kısaca özet geçeyim. Eşimle 2 yıllık beraberliğin sonunda evlendik. Bana karşı inanılmaz düşünceli, merhametli, ilgili. Ama kaç defa yalanını yakaladım. Eski nişanlısına sosyal medyadan bakmalarını vs. Hepsine sustum. Taaa ki düğün günümde annemle kvdem küçük bir çeyiz muhabbetine tartışana kadar.(kvdem sen neden bu kadar çeyiz yaptın, bunlar tayinci vs demiş , annem de kimseyi ilgilendirmez demiş) kvdem bu olaydan sonra düğünde kıyafetini değiştirmeyi bırakın ortasında bıraktı çıktı gitti. Ve tek oğlu. Daha sonra balayına gittik el öpmeye onlara gittik. Bana hosgeldin demedi onu bırakın anneme benim yanımda neler neler dedi bende susmadım. Sen buraya savunmaya gelmişsin dedi hata bizde dedi bende sizde değil bende diyip yüzüğü önlerine koydum. Sonra eşim yalvardı döndüm 4 gün orda kaldım benimle konuşmadı. Neyse aradan 9 ay geçti ne bir gün aradılar ne sordular. Tatilimizde babam yoğun bakımdayken eşim benim yanıma gelmeyip ailesinin yanına gitti. En sonunda dayanamadım gittim boşanma davası açtım. Maddi özgürlüğüm var. Yalvardı dönmedim babamın evine gittim. Babam işte yeni evlisiniz benim için bir şans daha ver filan dedi. Hayır dedim en sonunda ikna ettiler. Bu süreçte aldı beni kv evine götürdü. İçimdeki her şeyi söyledim. Başlangıçta benden nefret eden kadın sizin yüzünüzden bu haldeyiz diyince işte yapma o benim bitanem şöyle böyle demeye başladı. Eşimle birbirlerine bağımlılar. Günde en az 5 defa konuşurlar. Kısacası ne eşim bildi bizim aile olduğumuzu ne onlar… bu süreç sonunda eşimden o kadar soğudum ki. Tek korkum ailesi bana o kadar laf söylerken bir dakika eşim bu kadının hiçbir şeyden haberi yok dememesiydi. Şimdi dese ne fayda ki.. ilerde beni çocuğumla annesinin tek lafına terk etmeyeceğini bilemiyorum. Kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz …
Olabilir kadın yatırım iÇin yada zevki için biriktirmiştirTabiki banane. Ama bana tek bir çöp almayan insanın kolunda bilezik görünce bende şaşırdım
Kadın iyi ki bilezikleri de sizler için bozdurmamış bakın bütün emeklerinizi nasıl heba ettiniz? Boşanmaya giden bir evlilik var ortada.Tabiki banane. Ama bana tek bir çöp almayan insanın kolunda bilezik görünce bende şaşırdım