- 9 Şubat 2012
- 119
- 0
-
- Konu Sahibi adapolat66
Sabırla okursanız cok sevınıırm...Şimdiden herkesten Allah razı olsun...
Arkadaşlar nolur yardım edin çok kötü durumdayım moralım cok bozuk dün bayagı agladım bugünde aglayamıyorum ıcımde tuhaf bıseyler var nolur yardım...Ben kimin suçlu kimin suçsuz olduğunu sağlıklı düşünemıyorum bu durumda çünkü psıkolojim çok bozuk...
Konu = Bundan 5 gün önce aşkımın annesinin doğumgünüydü ve ben kontörüm olmadığından arayamadım fakat doğal olarak hem annesi hem kendi çok üzüldü ama ne param vardı o günü ne kontörüm Yurtdısında yasıyorum ve kontör cok cabuk bıtıyor dayanmıyor her neyse...Bi kaç gün görüşmemiştik Dün aradı soğuk konuşuyor ama yinede bitanem hayatım filan diyor...Naptın bugün diye sordu bende biraz alışveriş yaptım makyaj eşyası fılan aldım dedım (babamla aram bozuktu bana para verdi kendisi moralim yerine gelsin biraz dışarıya cıkayım bır seyler alayım dıye)...Hani paran yoktu dedi bende babam verdi dedim...15 ini ayıramıyormuydun dedı nıye kı dedım ? O da annemi aramadın niye aramadın dedi bende ama çoktan geçti doğumgünü o gün zaten ne param ne konörüm yoktu dedim...O da ben bekledim annemde bekledi keşke şimdi arasaydın senin ihtiyacın mı vardı onlara bılıyorum kullanmadıgını dedı...Bende sinirden sanane vardı ihtiyacım aldım ne var ki bunda anlamıyorum dedim ben böyle günlere önem verırım benı bılıyorsun dedım o da yaa tabi tabi görüyoruz babamdada aramamıstın dedı (gercekten o zamanda kontörüm yoktu annemden istedim aramız kötü oldugu ıcın o zaman vermemişti) Her neyse sonra dedi ki annemi araman lazımdı ben annemın doğumgünü cok güzle bı sekılde kutladım dedı (benım annemden ıcın dedı) gercektende harika bir süpriz yapmıstı anneme cok güzel bır dogum günü olmustu biz sadece kameradan görmekle yetinmiştik ama arada o kadar mesafe olmasına ragmen o süprizi cok mutlu etmişti hem annemı hem benı...Her neyse dün tartıştık kavga ettik bana dedi ki = Artık sevgi yok bi soğukluk var filan...Ben de o halde tamam ayrılıyorum senden dedım (son zamanlarda annemle babamın tartısmasından ve erkek kardesımın cok fazla üstüme gelmesınden neredeyse günde 30-40 kere odama gelıp benı gözetlemesınden bıktıgımdan) oldu bişeyler patladım ağzımdan böyle bişeyler cıktı dün pişman olmadım bu lafı dedıgıme bugün oturdum pişman oldum...ama doğumgünü gecmıstı ben öyle düşünemedım sonucta 1 gün için gecerlı dogumgünü diye aklıma bıle gelmedı aramak Ne yapacagım ben şimdi dünden beri telefonu kapalı arada 2-3 kere mesaj attı bende yine kontör yok cevap atamıyorum Mesajlarıda şu şekilde =
Dün attığı mesaj sadece şu = (The And...)
bugün attığı mesajlardan biri = Artık kendine sorarsın bu hale nasıl geldık dıye sevdigimi öldügümü anlamadın diye bin defa ölemem ben...Senden gidiyorum adam gibi seven kalbimi ögle cok kırdın ki gidiyorum bu sefer harbi delikanlı gibi gidiyorum sakın arama beni ulasamazsın artık ben bittim sende bitme E.L.V.E.D.A........................yazmış
ben habire ev telefonundan cagrı atıyorum telı kapalı oluyor arada bi acıyor sanırım görünce mesaj atmış
diğer bi mesajı = biz ayrıldık A.......(benım ismim) unuttun mu ? benden sikayetcı olan sen benden ayrıldıgını söyledın ve bitti anlasan iyi olur...saglıcakla kal...BİTTİ
diğer bi mesajı ve bugünkü son mesajı = ben iftara gidiyorum Ü.....Abi çağırdıda bugün orda kalacagım ohhh kafama göreyım artık eski ben...Yani tek geldim tek gidecegım sen yoksun...
yazmışşş......Kızlar ben dün acayip sinirlendim o an ne diyecegımı sasırdım bi de zaten kontör sorunu var az konusabılıyoruz dıye hep o konustu ben konusacagım sırada hep lafımı kesti o kadar üzülmüş...ben sımdı ne yapacagımı eski halımıze geri dönebılırmıyız ? Son 20 gündü kızlar Türkiyeye tasınıyorduk tamemen bi daha yurtdısı yoktu ona kavusacaktım ömür boyu Ne yapacagım kim hatalı ?? Düşünemez oldu yarıdm edin ve ne yapmalıyım ??? 4 yıllık bi aşk var ortada çok zorluklarla karsılastık evlenmemıze cok az kalmıstı
Arkadaşlar nolur yardım edin çok kötü durumdayım moralım cok bozuk dün bayagı agladım bugünde aglayamıyorum ıcımde tuhaf bıseyler var nolur yardım...Ben kimin suçlu kimin suçsuz olduğunu sağlıklı düşünemıyorum bu durumda çünkü psıkolojim çok bozuk...
Konu = Bundan 5 gün önce aşkımın annesinin doğumgünüydü ve ben kontörüm olmadığından arayamadım fakat doğal olarak hem annesi hem kendi çok üzüldü ama ne param vardı o günü ne kontörüm
Dün attığı mesaj sadece şu = (The And...)
bugün attığı mesajlardan biri = Artık kendine sorarsın bu hale nasıl geldık dıye sevdigimi öldügümü anlamadın diye bin defa ölemem ben...Senden gidiyorum adam gibi seven kalbimi ögle cok kırdın ki gidiyorum bu sefer harbi delikanlı gibi gidiyorum sakın arama beni ulasamazsın artık ben bittim sende bitme E.L.V.E.D.A........................yazmış
ben habire ev telefonundan cagrı atıyorum telı kapalı oluyor arada bi acıyor sanırım görünce mesaj atmış
diğer bi mesajı = biz ayrıldık A.......(benım ismim) unuttun mu ? benden sikayetcı olan sen benden ayrıldıgını söyledın ve bitti anlasan iyi olur...saglıcakla kal...BİTTİ
diğer bi mesajı ve bugünkü son mesajı = ben iftara gidiyorum Ü.....Abi çağırdıda bugün orda kalacagım ohhh kafama göreyım artık eski ben...Yani tek geldim tek gidecegım sen yoksun...
yazmışşş......Kızlar ben dün acayip sinirlendim o an ne diyecegımı sasırdım bi de zaten kontör sorunu var az konusabılıyoruz dıye hep o konustu ben konusacagım sırada hep lafımı kesti o kadar üzülmüş...ben sımdı ne yapacagımı eski halımıze geri dönebılırmıyız ? Son 20 gündü kızlar Türkiyeye tasınıyorduk tamemen bi daha yurtdısı yoktu ona kavusacaktım ömür boyu