- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
- 53
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
bende özel sektörde sekreter olarak ama memur gibi çalışıyorum (çalışma saatleri ve hafta sonu )çok şükür, bu gün zamlı olucak yada zamsız bilemiyorum birazdan belli olur.aranızda sekreter olarak çalışan varmı arkadaşlar sizler ne kadar alıyorsunuz ?
Ben çok şükür Allaha kocamdan eminim. Yani kocama güvenim sonsuz.
Çalışıyorum da. Neden acaba?
Sence günün birinde beni boşar, açlıktan ölürüm diye mi?
Bugüne kadar kimse açlıktan ölmemiş, bundan sonra da ölmez heralde.
Benim kendi adıma çalışma sebebim yaşam kalitemi artırmak için, yoksa eşimin maaşı ilede karnımız doyar.
Örneğin kızımı özel bir kolejin anaokuluna gönderiyorum, eğer çalışmasam eşimin tek maaşı ile gönderemezdik.
Bunun eşlerimize güvenmemekle alakası yok. Dediğim gibi tamaman yaşam kalitemizi artırmakla alakası var.
Muhasebeciyim. bir buçuk yildir çalisiyorum. maasim 1700 €
canım sen ne okumuştun maşallah çok iyimişİhracat temsilcisiyim.
Altı ay olmadı işe gireli, zamlı haliyle 2850 alıyorum.
canım sen ne okumuştun maşallah çok iyimiş
Vay vay vay:)ne paralar alınıyormus banker kadınlar toplulugu:)arkdslar dalga gecmeyın bazıları sallıyor(sallayanlara gelsın bu lafım)ha bırde su calısırım kocama muhtac olmam dıyen akdsa bı sozum, bızde onlara hzmt edıyoruz, sankı bos bos oturuyoruz, kocasından emın olan cogu ınsan calısmıyo, calısmanın amacı ya bosanırsak ac kalırsak,vs, tabıkı ole olabılır ama korku ıle hayat yasanmaz,ıtıkadı ona gore tutarsan kaderını kndın cızer ınandıgın seyı zorla basına getırırsın,vbnde calısıyordum ama esım ıstemıyor,ıstese bıle her ıkı trfta calısırsa bbk baska ellerde buyuyo ev ıslerı rayına oturmuyor.kadın ıkı bın alıyo bı bucugunu hızmetcıye verıyo . Anladnmı , cogu kadın evde oturunca ozgur olamadgı ıcn calısıo, erkek gbı calısırsa erkekle esıt olacagnı dusunuyo! Olemı bu ulkede erkek ve kadına aynı esıtlık hıc bır zamn olmaz...cnkı erkek egemen bı mılletız. Ha bazı kadınlarında yonetılmek sahıp cıkılmak adı altında ezılmek hosuna gıdıyo....
Yabancı dil yoksa uzman olamazsınız. Başlangıçta uzman yardımcılığına girerken istemeyen kurumlar olsa bile uzman olmak için en az 70 almak gerekiyor 3 yıl içinde sanırım.
part time mı çalışıyosun canım o zaman çok daha iyimiş :)dış ticaret okuyorum canım. öğrenciyim hala.
Öğretmenim, maaş+ekders ücreti+kadınlara açtığım okuma yazma kursuyla 2.500 civarı alıyorum.
faranjit+varis de ikramiyelerimiz değil mi sayın hocam:)
faranjit+varis de ikramiyelerimiz değil mi sayın hocam:)
Her kurum istemiyor bunu atıp tutmayın bilmeden bir gelir uzman yardımcılığı bir vergi müfettiş yardımcılığından 3 yıl sonra uzmanolabilmesi için ingilizce istenmiyor ama Kpss'ye girerken ingilizce de hesaba katılıyor fakat pek bir etkisi yok. Alan bilgisi ve genel kültür genel yetenek iyi olsun bu kurumların sınavlarına katılabilmek için gerekli puan alınabiliyor ama mesela dış işleri bakanlığına, ab uzmanlığına filan girilmek isteniyorsa e haliyle ingilizcenin önemi burda devreye giriyor fakat genelde A grubu hazırlananların girebileceği ve çok kadro açan kurum maliye bakanlığıdır onun içinde de en çok gelir uzman yardımcılığı ve vergi müfettiş yardımcılığıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?