- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
problem hizmetlinin çok maaş alması değil öğretmenin az maaş alması. eğitimli eğitimsiz ayrımı yapmıyorsanız siz niye okuyorsunuz? okumayın hizmetli olun madenci olun?
Asgari ucret asgari ucret
ben de asgari ucretle calisan ama bilmem kac tane evi olan,
esinin ayri, kendisinin ayri son model arabasi olanlarin bu yogurdun bollugunu nerden bulduklarini merak ediyorum !!!
Umarim dediklerimin altinda yatan mesaj alinmistir ...
Ayrica tabi ki ilkokul mezunuyla lisans yuksek
lisans mezunu bir degil
bir tutan varsa gitsin ilkokul mezunuyla ya kendi evlensin ya da cocugunu evlendirsin
madem birse ...
ha bir de olay yine dine geldi ya pes!
Erkeğin bulunmadığı yerlerde tesettüre dikkat ederek tabi çalışabilir kadın. Diyorsunuz ki bu olaya birde din karıştı. Bizim her yaptığımız, konuştuğumuz din için olmalı. ALLAH(c.c) rızası için olmalı.
ben kimse okumamalı diye birşey söylemedim. eğitimsiz olmayıda savunmadım. benim savunduğum elinde diploma olmayan insanlara parayı çok görmek ve küçümsemek. eğitimsiz ayrımı yapmıyorum derken kimseyi küçümseme anlamında dedim. nasıl anlamanız gerektiğini anlamadınız bile. neyse olay kişisel tartışmaya dönmesin iyi akşamlar.
Asgari ucret asgari ucret
ben de asgari ucretle calisan ama bilmem kac tane evi olan,
esinin ayri, kendisinin ayri son model arabasi olanlarin bu yogurdun bollugunu nerden bulduklarini merak ediyorum !!!
ben de neden birileri hala gelip de bu konuyla ilgili fetva vermedi hayret diyordum kısmet bugüneymiş
üniversite öğrencisiyim eğitimli eğitimsiz ayrımı yapmıyorum acaba o zaman neden okuyorum hmmm ben bu paradoksu bir düşüneyim
4 aylık kasiyerim(markette) 875 lira alıyorumm:26:
hümanistim ben bu kadar basit.... düşünmeyin boşuna........
konu nerden nereye gelmiş
sayfalarca ne kadar da güzel ilerlemişti halbuki
ama olmazdı tabi biri çıkıp fetva vermese
bir baskası da cıkıp herkese laf sokmasa,yok hava atmayın falan demese olmuyor mu
neden güzelce konusan insanları huzursuz etmek
amac neye hizmet ediyor
madem konudan rahatsızsanız okumayın ya neden bu kadar tahamülsüz
2-3 kişi girmeseymiş konu ne kadar seviyeli gidiyormus
cudana nasıl oluyor bu iş hayır biliyorsan bana da söyle bende bileyim
asgari ücret birden fazla ev son model araba
bildiğimiz asgari ücret değildir bence o
konu nerden nereye gelmiş
sayfalarca ne kadar da güzel ilerlemişti halbuki
ama olmazdı tabi biri çıkıp fetva vermese
bir baskası da cıkıp herkese laf sokmasa,yok hava atmayın falan demese olmuyor mu
neden güzelce konusan insanları huzursuz etmek
amac neye hizmet ediyor
madem konudan rahatsızsanız okumayın ya neden bu kadar tahamülsüz
2-3 kişi girmeseymiş konu ne kadar seviyeli gidiyormus
konu neydi nereye geldidiplama bazende işe yaramıyor bende eşimde lize mesunuyuz eşim şöförlük yapıyor bende temizlik işine gidiyorum bundada ne utanıyoruz nede gocunuyoryuz
Var hem de sayilari o kadar cok ki...
Bosver anlayan anlamistir ne demek istedigimi :)
Soylersem ortalik tozduman olur :)
ünversite son sınıfta okuyorum. bu yıl mezun olcam ama insanlara eğitimli eğitimsiz gözü ile bakmayacağım. yahu ilkokul mezunu bir medenci neden 5 bin tl yi haketmesinki neden ben onun karşısında ya ben 4 yıllık mezunum lanet olsun neden senden az alıyorum diyeyim ki. ya bence siz kendi kafanızı sorgulayın. ne demek eğitim li eğitimsiz. her diploma alan eğitimli oluyormu yani yapmayın allah aşkına. eğitim önemli tabi ama uçuk maaş vercek kadar asla değil. insanları eğitimli ve eğitimsiz olarak sınıflandırmadığım için EVET GARİPSEMİYORUM.
konu neydi nereye geldidiplama bazende işe yaramıyor bende eşimde lize mesunuyuz eşim şöförlük yapıyor bende temizlik işine gidiyorum bundada ne utanıyoruz nede gocunuyoryuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?