• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

problem hizmetlinin çok maaş alması değil öğretmenin az maaş alması. eğitimli eğitimsiz ayrımı yapmıyorsanız siz niye okuyorsunuz? okumayın hizmetli olun madenci olun?

ben kimse okumamalı diye birşey söylemedim. eğitimsiz olmayıda savunmadım. benim savunduğum elinde diploma olmayan insanlara parayı çok görmek ve küçümsemek. eğitimsiz ayrımı yapmıyorum derken kimseyi küçümseme anlamında dedim. nasıl anlamanız gerektiğini anlamadınız bile. neyse olay kişisel tartışmaya dönmesin iyi akşamlar.

Asgari ucret asgari ucret

ben de asgari ucretle calisan ama bilmem kac tane evi olan,
esinin ayri, kendisinin ayri son model arabasi olanlarin bu yogurdun bollugunu nerden bulduklarini merak ediyorum !!!

Umarim dediklerimin altinda yatan mesaj alinmistir ...

Ayrica tabi ki ilkokul mezunuyla lisans yuksek
lisans mezunu bir degil
bir tutan varsa gitsin ilkokul mezunuyla ya kendi evlensin ya da cocugunu evlendirsin
madem birse ...

ha bir de olay yine dine geldi ya pes!

benim çevremde çok çalışan var asgari ücretle çalışan. ama altında arabası olan , evleri olan bi çalışana hiç denk gelmedim...hangi türkiyeymiş bu ?

dediklerinizin altında yatan mesajı anlayamadım gerçekten. açıklar mısınız ?

Son düzenleme:
Erkeğin bulunmadığı yerlerde tesettüre dikkat ederek tabi çalışabilir kadın. Diyorsunuz ki bu olaya birde din karıştı. Bizim her yaptığımız, konuştuğumuz din için olmalı. ALLAH(c.c) rızası için olmalı.

tamam anladık prenses gibi bakıyor kocanız size
evinizde gül gibi yaşıyorsunuz

madalya ister misiniz ne yapalım yani
bırakın isteyen istediğini yaşasın size ne

kira günü gelince siz mi vereceksiniz paramı

konu da çalışanların maaşları
sizde çalışmadığınıza göre bu konuya ne diye cevap verdiniz anlamadım

Benim ogrencilerimin yas araligi 18-21
ve hepsi de erkek

Aksama kadar onlarla muhattap oluyorum da ahlaksizlik mi yapiyorum ?
bu nasil zihniyet ?

benim kv hic okula bile gitmemis okuma yazma dahi bilmiyor
ve tarikatli bir kadin,
o bile boyle dusunmuyorken bu millet neyin kafasini yasiyor anlamiyorum ki :)

konu nerden nereye gelmiş
sayfalarca ne kadar da güzel ilerlemişti halbuki
ama olmazdı tabi biri çıkıp fetva vermese
bir baskası da cıkıp herkese laf sokmasa,yok hava atmayın falan demese olmuyor mu
neden güzelce konusan insanları huzursuz etmek
amac neye hizmet ediyor

madem konudan rahatsızsanız okumayın ya neden bu kadar tahamülsüz
2-3 kişi girmeseymiş konu ne kadar seviyeli gidiyormus

ben kimse okumamalı diye birşey söylemedim. eğitimsiz olmayıda savunmadım. benim savunduğum elinde diploma olmayan insanlara parayı çok görmek ve küçümsemek. eğitimsiz ayrımı yapmıyorum derken kimseyi küçümseme anlamında dedim. nasıl anlamanız gerektiğini anlamadınız bile. neyse olay kişisel tartışmaya dönmesin iyi akşamlar.

bence ısrarla anlamak istemeyen sizsiniz. kendi kendinize tribe girmişsiniz küçümsemeyin de küçümsemeyin. kimse kimseyi küçümsemiyor merak etmeyin, parayı da çok görmüyor. bu fakir edebiyatını geçemediniz bir türlü. iki mesajımda da belirttim üstelik ama hala aynı şeyler.

bakın bunda hemfikiriz, bence de dönmesin. iyi akşamlar.

Asgari ucret asgari ucret

ben de asgari ucretle calisan ama bilmem kac tane evi olan,
esinin ayri, kendisinin ayri son model arabasi olanlarin bu yogurdun bollugunu nerden bulduklarini merak ediyorum !!!

cudana nasıl oluyor bu iş hayır biliyorsan bana da söyle bende bileyim :1:

asgari ücret birden fazla ev son model araba

bildiğimiz asgari ücret değildir bence o

ben de neden birileri hala gelip de bu konuyla ilgili fetva vermedi hayret diyordum kısmet bugüneymiş :31:

üniversite öğrencisiyim eğitimli eğitimsiz ayrımı yapmıyorum acaba o zaman neden okuyorum hmmm ben bu paradoksu bir düşüneyim :31::31:

hümanistim ben bu kadar basit.... düşünmeyin boşuna........

bir baskası da cıkıp herkese laf sokmasa,yok hava atmayın falan demese olmuyor mu
amac neye hizmet ediyor

konu neydi nereye geldi:( diplama bazende işe yaramıyor bende eşimde lize mesunuyuz eşim şöförlük yapıyor bende temizlik işine gidiyorum bundada ne utanıyoruz nede gocunuyoryuz

bence mesela şöyle bişey olmalı yani bu herkesin hakkı bence
burada okuduğumuz ve beğenmediğimiz bir konu olursa girip yazmak zorunda olmamalıyız
ama bir dakika bu zaten olabilen bişeydi değilmi:26::26:

amac neye hizmet ediyor

siz neden farklı fikirlere tahammül edemiyorsunuz acaba.

biri geldi hava atmayın bilmem ne diye böldü konuyu

diğeri geldi dini bilgilerle ortalığı toza dumana kattı

olan konuya oldu,yazık oldu..

konu sahibi gelip konusunu görse şok geçirecek.

ünversite son sınıfta okuyorum. bu yıl mezun olcam ama insanlara eğitimli eğitimsiz gözü ile bakmayacağım. yahu ilkokul mezunu bir medenci neden 5 bin tl yi haketmesinki neden ben onun karşısında ya ben 4 yıllık mezunum lanet olsun neden senden az alıyorum diyeyim ki. ya bence siz kendi kafanızı sorgulayın. ne demek eğitim li eğitimsiz. her diploma alan eğitimli oluyormu yani yapmayın allah aşkına. eğitim önemli tabi ama uçuk maaş vercek kadar asla değil. insanları eğitimli ve eğitimsiz olarak sınıflandırmadığım için EVET GARİPSEMİYORUM.

İnsanları sınıflandırmak küçümsemek değil ki söylenenler nerden nereye geçmişsiniz? Elbette eğitimli, kalifiye eleman, özellikle beden yerine beyin gücünü kullanan eleman daha kolay şartlarda, daha fazla bir maaşla çalışır, çünkü onunla aynı niteliklere sahip eleman bulmak daha zordur. Siz de bunun farkındasınızdır eminim hobi olsun diye okumuyorsunuz o okulu?

Kaldı ki kimse sizin yaptığınız gibi bir kıyaslamaya da girmedi madencilerle ilgili, gönül ister ki daha sağlıklı, risksiz koşullarda , daha yüksek sosyal güvenceyle daha iyi imkanlarla çalışsınlar ama birilerinin daha büyük bir adaletsizlik içinde daha zor koşullarda yaşaması, diğerlerinin otomatik olarak kendilerini sunulan adaletsiz koşulları memnuniyetle karşılamaları anlamına gelmiyor ki.

konu neydi nereye geldi:( diplama bazende işe yaramıyor bende eşimde lize mesunuyuz eşim şöförlük yapıyor bende temizlik işine gidiyorum bundada ne utanıyoruz nede gocunuyoryuz

elleriniz dert görmesin
biz çalışan bayanlar özellikle eve yardımcı alamasak mahvolmustuk
çalışmanın ayıbı olurmu hiç
bizde işyerimizde temizlik yapmıyormuyuz ne fark eder
sakın utanmayın
hırsızlık arsızlık yapanlar utansın

Back