• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

ALLAH(c.c) kadına ev geçim sorumluluğu yüklememiş. Dışarıda başkalarına hizmet edeceğinize evde prensesler gibi oturun. Dinimiz kadını saklayıp koruyup kollarken şu olanlara bak. Hem kendinize hemde dininize zarar vermeyin...:19:

Ne demek şimdi bu.!
Siz mi karar veriyorsunuz bizim çalışınca dinimize zarar verdiğimize.
Burda fetva vermeden önce Müslümanlığı tam anlamıyla öğrenin olurmu.

ALLAH(c.c) kadına ev geçim sorumluluğu yüklememiş. Dışarıda başkalarına hizmet edeceğinize evde prensesler gibi oturun. Dinimiz kadını saklayıp koruyup kollarken şu olanlara bak. Hem kendinize hemde dininize zarar vermeyin...:19:

kadınlar niye çalışamasın, ev işi yapmak kadının milli görevi değil ki, tabi ki çalışıp kocasına destek olacak. sen evde prensesler gibi otururken kocanın ne kadar beli büklüyor biliyo musun.. ha belki de zenginsindir ona lafım yok, ama çalışan kadınları dinsiz diye itham edemezsin...

pes :53:

bu yorumdan sonra dondum şoka girdim

eğer çalışmak hem kendimize hem dinimize zarar vermekse dağılalım arkadaşlar günah işliyormuşuz :53:

bu da son nokta oldu dini yorumlarda.

allah(c.c) kadına ev geçim sorumluluğu yüklememiş. Dışarıda başkalarına hizmet edeceğinize evde prensesler gibi oturun. Dinimiz kadını saklayıp koruyup kollarken şu olanlara bak. Hem kendinize hemde dininize zarar vermeyin...:19:

hem kendime hem dimime zara verecek bi yazı yasdığımı düşünmüyorum kendi düşüncemi yazdım oda sizin görüşünüz herkez aynı pebcereden bakmaz hanfendi din konusunda fazlasıyla bildim vardır bu konuda mevlamın kadına ne yüklüediğini ne yüklemiidiği gayet iyi biliyorum

şaka yapıyorsunuz herhalde? eğitimli insanın eğitimsizden az maaş almasını garipsemiyorsunuz yani? küçümsenmekle alakası yok ne kadar kalifiyeysen o kadar fazla kazanrsın dünyanın her yerinde bu böyledir.

valla burda her geçen gün başka bir şeye şaşırıyorum. hizmetliden ne istiyormuşuz aç gezsin onu istiyoruz tövbe tövbe... bu cevabı bekliyorsunuz herhalde? kafalara bak.

ne isteyeceğiz ekmeğinin peşindeki insandan biz devletten hakettiğimiz maaşı istiyoruz sadece.
ünversite son sınıfta okuyorum. bu yıl mezun olcam ama insanlara eğitimli eğitimsiz gözü ile bakmayacağım. yahu ilkokul mezunu bir medenci neden 5 bin tl yi haketmesinki neden ben onun karşısında ya ben 4 yıllık mezunum lanet olsun neden senden az alıyorum diyeyim ki. ya bence siz kendi kafanızı sorgulayın. ne demek eğitim li eğitimsiz. her diploma alan eğitimli oluyormu yani yapmayın allah aşkına. eğitim önemli tabi ama uçuk maaş vercek kadar asla değil. insanları eğitimli ve eğitimsiz olarak sınıflandırmadığım için EVET GARİPSEMİYORUM.

gün geçmiyor ki bir konuya da din karıştırılmasın :31:

hem kendime hem dimime zara verecek bi yazı yasdığımı düşünmüyorum kendi düşüncemi yazdım oda sizin görüşünüz herkez aynı pebcereden bakmaz hanfendi din konusunda fazlasıyla bildim vardır bu konuda mevlamın kadına ne yüklüediğini ne yüklemiidiği gayet iyi biliyorum, HEM UNUTMAYINKİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN AHNIMIDA ÇALŞIYORDU HATİCE VALİDEMİZ ÇALIŞMAK GÜNAK OLSAYDI PEYGAMBER EFENDİMİZ SEVCESİNE YASAK KONURDU

ayy bende bu köle isaura modum nerden geliyor diyordum sağol aydınlattığın için :27:

en sevdiğim yorum kocanız size bakmak zorunda pehh kısa ve net

benle evlenirsen ömür boyu bana bakacaksın diyerek işin içinden sıyrılıyorsun ne güzel :31:

Kesinlikle kimseye dinsiz diyemem haşa bunu ben bilemem. Dinimize göre böyle bir sorumluluğunuz yok. Rabbimiz erkeğe güç vermiş çalışsın diye. İş yerlerinde erkeklerle muhatap olmak doğru mu? Sizleri yargılamıyorum. Bildiğimi sizinle paylaşmak istedim. ALLAH(c.c) herşeyi öyle nizam içinde yaratmış ki kadın evinde oturacak erkek çalışıp rızkının peşinden koşacak. Aslında mutlu olmamız lazım islam kadına ne kadar güzel değer veriyor. Kadın evinde saklı inci gibi olmalıdır...

Son düzenleyen: Moderatör:
asgari altı nasıl oluyor ya
ben de onu anlamadım
part tımelar mı

haftanın 5 günü 8 saat çalışmayı part olarak sayan ve 500 tl + yemek ve servıs veren yerler var
Özel sektorde haftanın 6 günü 10 saat çalıştırmayan yerler genelde kendılerını part olarak nıtelendırıyorlar kısaca
ilk iş gorusmelerımde bu duruma cok sasırmıstım ama artık alıştım garıpsemıyorum..

Allah size akıl versin başka bısey demıyorum ..

Asgari ucret asgari ucret

ben de asgari ucretle calisan ama bilmem kac tane evi olan,
esinin ayri, kendisinin ayri son model arabasi olanlarin bu yogurdun bollugunu nerden bulduklarini merak ediyorum !!!

Umarim dediklerimin altinda yatan mesaj alinmistir ...

Ayrica tabi ki ilkokul mezunuyla lisans yuksek
lisans mezunu bir degil
bir tutan varsa gitsin ilkokul mezunuyla ya kendi evlensin ya da cocugunu evlendirsin
madem birse ...

ha bir de olay yine dine geldi ya pes!

ünversite son sınıfta okuyorum. bu yıl mezun olcam ama insanlara eğitimli eğitimsiz gözü ile bakmayacağım. yahu ilkokul mezunu bir medenci neden 5 bin tl yi haketmesinki neden ben onun karşısında ya ben 4 yıllık mezunum lanet olsun neden senden az alıyorum diyeyim ki. ya bence siz kendi kafanızı sorgulayın. ne demek eğitim li eğitimsiz. her diploma alan eğitimli oluyormu yani yapmayın allah aşkına. eğitim önemli tabi ama uçuk maaş vercek kadar asla değil. insanları eğitimli ve eğitimsiz olarak sınıflandırmadığım için EVET GARİPSEMİYORUM.

problem hizmetlinin çok maaş alması değil öğretmenin az maaş alması. eğitimli eğitimsiz ayrımı yapmıyorsanız siz niye okuyorsunuz? okumayın hizmetli olun madenci olun?

ayy bende bu köle isaura modum nerden geliyor diyordum sağol aydınlattığın için :27:

en sevdiğim yorum kocanız size bakmak zorunda pehh kısa ve net

benle evlenirsen ömür boyu bana bakacaksın diyerek işin içinden sıyrılıyorsun ne güzel :31:

evlilik programlarında çok var böyleleri:27::27: parası olsun , evi olsun , bana baksın:25::25::25: aman ya denecek söz yok kiii

Yok artık daha neler :ssz:
Emir de gelmiş evde oturun diye :ssz: Bu konunun da ömrü kısaldı.. :31:

Kesinlikle kimseye dinsiz diyemem haşa bunu ben bilemem. Dinimize göre böyle bir sorumluluğunuz yok. Rabbimiz erkeğe güç vermiş çalışsın diye. İş yerlerinde erkeklerle muhatap olmak doğru mu? Sizleri yargılamıyorum. Bildiğimi sizinle paylaşmak istedim. ALLAH(c.c) herşeyi öyle nizam içinde yaratmış ki kadın evinde oturacak erkek çalışıp rızkının peşinden koşacak. Aslında mutlu olmamız lazım islam kadına ne kadar güzel değer veriyor. Kadın evinde saklı inci gibi olmalıdır...

lütfen ama lütfen güzel dinimizi kendinize göre yorumlayıp bilgi veriyorum demeyin..

herkesin hayatı kendine,kimsenin fetvaya ihtiyacı yok.

son günlerin modası da bu oldu.

evinde saklanan kadın inci, dışardakiler bozuk vay anasını, ben böyle bi insana ne diyeyim. kadınları çok güzel sınıflandırmışsınız gerçekten..

ben yeri geliyor 7 erkekle aynı ortamda çalışıyorum ne oluyormuş bana söyler misin

söyleyip söyleyip ben yargılamıyorum demek ne kadar moda oldu

Asgari ucret asgari ucret

esinin ayri, kendisinin ayri son model arabasi olanlarin bu yogurdun bollugunu nerden bulduklarini merak ediyorum !!!

lisans mezunu bir degil
bir tutan varsa gitsin ilkokul mezunuyla ya kendi evlensin ya da cocugunu evlendirsin
madem birse ...

ha bir de olay yine dine geldi ya pes!

ben de neden birileri hala gelip de bu konuyla ilgili fetva vermedi hayret diyordum kısmet bugüneymiş :31:

üniversite öğrencisiyim eğitimli eğitimsiz ayrımı yapmıyorum acaba o zaman neden okuyorum hmmm ben bu paradoksu bir düşüneyim :31::31:

Erkeğin bulunmadığı yerlerde tesettüre dikkat ederek tabi çalışabilir kadın. Diyorsunuz ki bu olaya birde din karıştı. Bizim her yaptığımız, konuştuğumuz din için olmalı. ALLAH(c.c) rızası için olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
asgari ucret asgari ucret

lisans mezunu bir degil
madem birse ...

Ha bir de olay yine dine geldi ya pes!

benim etrafımda asgari ücretle çalışıpta evi arabası olan yok canım kime ne demye çalışıyosun bilmiyorum ama okumak şart tabiki bis okumya kızmıyoruz konu ne dedik nereye geldi yazıları nerinisle okuyosun hayret içinde okuyorum yazıları şu an yüksek musunsun diye ne varkın varr benden varklı bişeyinmi var laflarını dikale yasarsanız sevinirim

Back